תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,292 דיונים בפורום זה
-
שלום. חיברתי כרטיס רשת חדש שקניתי. והוא לא מזוהה! כשאני מחבר כבל רשת אליו נדלקת נורה כתומה, אך הוא לא מזוהה ואין לי אפשרות להתקין את הדרייבר שבא עם הדיסק. מה אני עושה? ניתקתי אותו וחיברתי אותו מספר פעמים כדי לבדוק אם החיבור חזק מספיק. הכרטיס: linksys 10\100\1000 EG1032
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
במשך זמן ממושך המחשב היה נכבה פתאום או מפעיל מחדש בעת השימוש בו. לפני כמה ימים המסך פשוט נכבה ומאז אפשר רק להדליק את המחשב ואין תמונה במסך ובנוסף יש צפצוף מתמשך בעת שהוא דולק. עכשיו מה שאני שואל מה אפשר לעשות? להערכתי הבעיה בספק הכוח או בלוח אם שגרמה להריסת כרטיס המסך. חשבתי ללכת למקום שיבדקו לי מה זה ולהעריך כמה יעלה התיקון (באותו מקום עולה 50 לבדיקה או בדיקה חינם+תיקון) אבל אני לא רוצה שיעבדו עלי במחיר מה גם שהמחשב לא הכי חדש. כל הצעה תעזור, לא משנה מה תעזור. תודה
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, המסך שלי לא נדלק כאשר אני מפעיל את המחשב. אני רואה שהמסך כן מקבל חשמל אבל איך שמדליקים את המחשב מופיע entering power save חיברתי את המחשב לטלוויזיה וגם בה לא ראו כלום. חיברתי מחדש את הכרטיס מסך/זכרונות וזה עדיין לא עזר מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יום אחד הדלקתי את המחשב אבל מה שקרה זה שהמנורות התחילו להבהב, המסך לא נדלק , רק המנורות התחילו להבהב, זה נראה כאילו המחשב נכנס למעגל של הפעלה-כיבוי-הפעלה-כיבוי. למישהו יש פיתרון ? או רעיון מה יכול לגרום לכך ?
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
היי, בנייד הקודם שלי של לנובו, דגם Thinkpad אני חושב, הייתה אפשרות פשוט ללחץ על Fn + F6 (או F אחר) והמסך היה משחיר, בלי להיכנס למצב שינה. בחדש, Ideapad, אין את האפשרות הזאת בF. אף אחד מהם לא משחיר את המסך. יש אפשרות להשחיר את המסך דרך המקשים ולא דרך תוכנה? תודה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק מסויים הוא מתחיל לצפצף לי .. הצפצופים כל הזמן משתנים ואף פעם לא קבועים זה מעצבן אותי כי אני לא יכול לשחק..ניסיתי את כל ההגדרות בוינדוס להנמיך את הקול או להשתיק אותו אבל לא הצלחתי.. אני צריך את עזרתכם
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אם כן - איזה כרטיס לרכוש? (יש לי PCI פנוי) האם מהירות הגלישה בWIRLESS ציבורית יורדת ככל שיש יותר גולשים?
-
- 13 תגובות
- 874 צפיות
-
-
טוב אז רציתי לנקות אבק במארז שלי [מארז ג'נרי, מאד ישן], הוצאתי את שני הברגים מאחור אך המארז לא נפתח. אבל כפי שזה ניראה הבעיה היא לא בברגים אלה בחלק הקידמי, זאת אומרת כשאני מושך את הדלת מאחורה רק החלק האחורי ניפתח למשהו כמו 1-2 ס"מ~, וככל שמתקדמים לחלק הקידמי, החלק הפתוח הולך וקטן. הבנתם אותי?
-
- 12 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום רב, איכשהו פתאום (נראה לי) המחשב הפסיק לזהות את ה - hard disk שבו מותקנת מערכת ההפעלה. כשהמחשב עולה אני רואה ההודעה שאומרת שהוא capable but disabled. כשאני נכנס ל -bios אני רואה אותו ב - hard disk drivers אבל בתפריט של ה - boot device priority הוא לא נמצא (ה- hard disk השני דווקא כן שם). כרגע הרדך היחידה שלי להעלות את המחשב היא כאשר אני לוחץ F11 בעלייה של המחשב ובוחר ידנית ה - hard disk. תודה וגמר חתימה טובה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא לא נדלק ומופיעה נורה אדומה, רק כשאני לוחץ לחיצה ארוכה של כחצי דקה המחשב נדלק מה אמורה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
צהריים טובים, זה המפרט של המחשב שלי: I7 6700K Asus Z170-A Corsair Vengeance LPX DDR4 2666MHZ Seasonic G-550 MSI GTX1080 AERO Creative Sound Blaster Z Samsung EVO 850 256gb WD 2TB Black מערכת הפעלה WIN10. הנה הבעיה שלי - המחשב מדי פעם עולה ללא סאונד ונדרש לבצע Restart בווינדוס כדי שזה יתוקן. הנה הדיבאג שניסיתי עד כה: 1) ביטלתי את ה-FAST BOOT כי שמעתי שיכול להיות שהכרטיס לא מספיק להיקלט במערכת הפעלה איכשהו (???) - לא עזר והחזרתי. 2) הסרתי את הדרייברים הכי חדשים והתקנתי גרסא אחת ישנה יותר. משזה לא עזר, התקנתי 3 גרסאות אחורה וגם פה לא הועיל והבעיה חזרה. 3) כשהבעיה קורית אני מחבר לאון-בורד…
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שאני מנסה לפתוח משחק נגיד fifa2003 אז זה כותב לי: "The D3D8.DLL file is linked to missing export DDRAW.DLL:UnlockCB" וזה לא עובד!!! ניסיתי גם להתקין מחדש DirectX כי זה פעם עבד לי...
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין דיסק של סמסונג HD103UJ במחשב עם לוח אם gigabye ga-p35-ds4. כאשר אני מסתכל בbios על נתוני הדיסק הוא מראה גודל של 33 מגה בלבד. באתר של gigabyte יש גירסא של bios שלכאורה מתקנת בעיה דומה אך גם אחרי התקנת הגירסא עדיין נתוני הדיסק שגויים. האם הבעיה פתירה או עלי להחליף לדיסק אחר (נפח יותר קטן/יצרן שונה)?
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום , יש לי מכשיר קטן כזה שאני מחבר אותו אל ה-USB שבתוכו אני מכניס את הכרטיס זיכרון של הפלאפון שלי. אני מכניס הכל כמו שצריך , המחשב מזהה שיש התקן חדש אך אינו מצליח להתקין אותו. האם צריך בשביל ההתקן דרייבר או משהו כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הי אפשר להתקין זכרונות בעלי מהירויות שונות על אותו הלוח לדוגמה : על לוח עם זיכרון 100hrz לצרף זיכרון 133hrz ?
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם. שידרגתי את הלוח אם והכרטיס מסך שלי לאסוס A7N8X דלוקס V2 ורדאון 9600 פרו. התקנתי עכשיו הכל וכשאני מדליק את המחשב אז הוא אומר לי שהמעבד שונה ואני צריך ללחוץ DEL כדי להגיע לביוס ולשנות שם משהו. בביוס יש לי כמה תפריטים: MAIN ADVANCED SECURITY HARDWARE MONITOR EXIT דרך אגב בהתחלה במסך השחור הוא מזהה את המעבד כ-1200 MHZ בערך(יש לי AMD2000). מה אני אמור לשנות?
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום, יש לי מחשב חדש, לוח אם של asus p5n-e sli וכרטיס מסך של ati readon 1650x. המחשב עובד מעולה. אתמול כאשר כיביתי את המחשב וחזרתי מאוחר יותר להדליק אותו, המסך שלי לא מקבל תצוגה. בדקתי את המסך נשרף, אך המסך עבד מעולה על מחשב אחר. בדקתי את הכרטיס יושב טוב בסלוט והכל תקין , המאוורר של הכרטיס עובד, המחשב אינו משמיע ציפצופים בעת הפעלתו, נראה שהכל תקין, אין לא מופיעה לי תמונה על הצג, ניסיתי לחבר את המחשב למסך אחר אך, אותה בעיה לא מופיע תמונה והמסך שחור, כאשר אני מנסה לחבר את המסך לחיבור אנלוגי ולא דיגטלתי מופיעים לי צבעים כאלה מחורבשים על המסך כמו של טלוויזיה מקולקלת. איני יודע אם הבעיה בכרטיס מסך, בלוח אם או בספק, אשמח לשמוע ממכם הצעות לפני שאני ביום ראשון רק …
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
המחשב שלי מכבה את עצמו כל כמה שעות.. אין בעיות של חום וגם אין שום ארור שהמחשב כותב (גם לא בlog event) שהוא מכבה את עצמו הוא סוגר את כל התוכניות כאילו שאני מכבה דרך ההתחל.. (בדקתי, זה לא הכפתור של המחשב) הוא גם לפעמים מדליק את עצמו אחרי כמה שעות שהוא מכובה.. הכיבוי קורה סתם, רוב הפעמים אני בכלל לא ליד המחשב. אני לא משחק במשחקים ושניסיתי לעשות בדיקת מאמץ ועשיתי סריקה עם האנטי וירוס המחשב פעל ולא הייתה שום בעיה. יש אולי רעיונות ? אין לי מושג מה יכול לגרום לזה יש לי P4 2.6 gf7600gs 512 mb תודה
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Gigabyte Geforce 8600GTS ואליו מחוברים מסך LCD של LG בעזרת כבל DVI, וטלויזית LCD של SHARP עם כבל אנלוגי ומתאם ליציאה השניה של ה-DVI בכרטיס המסך. יש לי חלונות ויסטה. כשאני מדליק את המחשב אז דווקא על הטלויזיה המחשב בוחר להראות את מסך הפתיחה של לוח האם, אבל מהר מאוד זה נעלם וכתוב לי על הטלויזיה unsupported format, ואז שני המסכים לא מראים כלום עד שמגיע מסך ה"ברוך הבא" ואז כבר רואים במסך שמוגדר כמסך הראשי (בין אם זה הטלויזיה או מסך ה-LCD הרגיל). המסך הרגיל מחובר לכניסת DVI מספר 1 בכרטיס המסך, והטלויזיה לכניסה מספר 2. כל זה התחיל רק כאשר חיברתי את הטלויזיה באופן קבוע לכרטיס המסך. עקב הבעיה הזו אני לא יכול להכנס לביוס (כי אני לא רואה אותו בשום מסך) וכ…
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם לוח אם DFI LANPARTY NF4 ULTRA עם אופטרון 170 (מומהר ל-2.5GHZ) וספק של ANTEC TP2 420W (כל השאר ניראה לי לא חשוב) לפני מספר ימים ניסיתי להדליק את המחשב אבל הוא לא נדלק. בדקתי אם הלדים על הלוח אם דולקים (ישנם שני לדים, אחד ליד הזכרונות והשני בתחתית הלוח) והם לא דלקו. ניתקתי את הספק, חיברתי אותו שוב, ניתקתי מהחשמל, חיברתי שוב, עדיין הלדים לא עבדו (ומן הסתם המחשב גם לא נדלק). הגעתי למסקנה שהספק סיים את חייו. חיברתי ללוח אם ספק אחר, ישן יותר, ואחרי חיבור הספק לחשמל והדלקתו, הלדים נדלקו. לא רציתי להדליק את המחשב עם הספק הישן כי אני לא בטוח שהוא היה מעלה את המערכת (רק 12A במסילת 12V והיא מסילה בודדה). הסקתי שהספק אומנם הלך, אבל הלוח אם עדיין חי, אחרת הלדים לא היו …
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום מאז שקניתי את המחשב שלי יש לי בעיה בכונן דיסקטים(שהתגלת לפני שנה כי לפני לא השתמשתי בו) המחשב לא מצליח לקרוא את הדיסקטים שיש בפנים למרות שכולם תקינים. הכונן עובד במחשבים אחרים. וכוננים אחרים שעובדים, לא עובדים במחשב. מישהו יודע מה הבעיה? תודה אריאל
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שמח וטוב לב הרכבתי היום מחשב חדש. אחרי שהרכבתי הכל, סידרתי כבלים וכו'. אני מחבר את המחשב לחשמל וקורה משהו מוזר... הנורה על הלוח, שאמורה לדלוק קבוע כשהלוח מקבל מתח, מהבהבת לה בקצב של כ-3 פעמים בשניה. המחשב לא נדלק. בכלל. ניסיתי להוציא זכרון, כרטיס מסך, מעבד (!) וכלום. הנורה מהבהבת ברגע שאני מחבר לחשמל. יש למישהו רעיון? (חוץ מלוח תקול). הלוח הוא ASUS P5K מחובר לספק ANTEC 500W.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת מחשבים עם שרת. אני מעוניין לגרום לכיבוי אוטומטי של המחשבים ברשת (למעט השרת) ביום מסוים בשבוע. האם זה אפשרי (דרך המחשבים ו/או השרת)? מערכות הפעלה: בעמדות WINDOWS XP, בשרת WINDOWS SERVER 2003. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקינו לי ווינדוס 7, אבל יש בעיה.. אחרי כל כמה זמן (בערך רבע שעה - 20 דקות) המחשב פשוט קורס ונכבה. אפילו לא עושה ריסטרט, אלא נכבה.. חשבתי אולי זה אבק במאוורר, ניקיתי אבל שוב.. וכשמדליקים הוא מעלה מסך שחור עם אופציות safe mode ו-start windows normally אגב, אם אני משחק בדמו של הפיפא 14 (משחק PC) אז במיוחד.. אחרי 10 דקות זה קורס. העניין שהמשחק עובד חלק בלי תקיעות וגרפיקה מדהימה, ככה שהכרטיס מסך זה לא הבעיה... ועוד עניין בפיפא - לפעמים אני נכנס למשחק, נמצא בתפריטים איזה 2-3 דקות, משנה הרכב ומערך.. בא להתחיל משחק ואז זה פשוט יוצא מהמשחק - המחשב לא נכבה אבל המשחק נופל. מישהו שיעזור לפני כיפור???
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי E8400 GIGABUTE p43-ds3l ווינדוס 7. והיום כבר פעם שנייה שאני מקבל מסך כחול ואחריו המחשב קורס, הנה פירוט השגיאה בוינדוס: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 116 BCP1: FFFFFA8003C1A160 BCP2: FFFFF880048EF220 BCP3: 0000000000000000 BCP4: 0000000000000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\110809-20638-01.dmp C:\Users\Timor\AppData\Local\Temp\WER-45084-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409 If the o…