תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
אוקי, קשה להסביר את הבעיה הכותרת... קיצר בוא נגד שעושים התחל - תוכניות , אז זה אמור להפתח לבד איך שאתה שם את הסמן על התוכניות נכון? קיצר אצלי זה לא נפתח לבד אלה צריך ללחוץ בשביל זה... וזה לא רק בתפריט התחל גם אם עושים על הדסקטופ לחצן ימני --- חדש , גם אז צריך ללחוץ קיצר בכל המחשב אין יותר שבמקרה ויש לך חץ לעוד חלון הוא יפתח אוטומטי איך שתשים עליו את הסמן צריך ללחוץ. מחפש פתרון... תודה. זה קרה אחרי שעשיתי בתוכנה system mechanic טוויקים לווינדוס. (לא נדעתי בכלל בחלק הזה רק ב- improve xp משהו כזה...) קיצר גם שעשיתי הכל על החזק לברירת מחדל , זה לא עזר... ד'א - (2 פתרונות שלא עבדו) שעושים מקש ימני על התחל ואז מאפינים ושם התאמה אישית מתקדם וזה... ולסמן את - פתח חלון משני כאשר א…
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים האתר GameSpot.com עולה לי בחלק מהמקומות חלקית. (כלומר מעלה רק חצי מהדף). זה קרה לי באופן נדיר בעבר אבל הייתי מ"רענן" וזה היה מסתדר, עכשיו כשאני מרענן האקספלורר נתקע. ניסיתי גם ב IE 5 וגם בMozilla 1.1 בשניהם אותה בעיה. *אין לי אינטרנט מהיר. (אם זה קשור). למישהו יש את אותה בעיה או יודע איך לתקן אותה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להעיר את המחשב שלי (Windows 8.1) עם WOL. לצורך זה פתחתי את הפורט הרלוונטי (UDP Port 9) בפיירוואל ובנתב. בעזרת אפליקציה באייפון שלי אני מצליח להעיר את המחשב אם אני מחובר לאותה רשת עם ה-Wi-Fi וכשאני בודק בעזרת סניפר Wireshark אני רואה את הפקטות מגיעות אולם כאשר אני סוגר את ה-Wi-Fi ומשתמש ב-3G זה לא מעיר את המחשב וכאן אני גם לא רואה את הפקטות מגיעות למחשב שלי. מה יכולה להיות הבעיה שלי ? עשיתי כל מה שאני יכול ופתחתי את הפורטים גם בנתב וגם בפיירוואל.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום תצוגת המחשב נתקעה לי על המסך הראשוני , דהיינו אין פוסט אין יכות לעשות bios, כלום מה קרה שככה קרה דבר זה יש לציין שזו מערכת הפעלה חוקית ומותקנים עליה דרייברין חדשים בכל פעם תודה לעוזרים אוריה
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
המקלדת במחשב הנייד מציגה צמדי אותיות כאשר אני מקליד אות אחת. מדובר באותיות מסוימות בלבד.כמו כן אין אפשרות הקיש BACKSPACE ואת הספרה 4 .ניסיתי לנקות את המקלדת עם AIR DUSTER ללא שיפור.מה עושים? מדובר במחשב נייד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי חברים, אני משתמש במחשב נייד של אסוס מדגם X550CA ובזמן האחרון הוא נהיה קצת איטי עם לאגים בדקות הראשונות אחרי העליה. יש המלצות לתוכנות ניקוי? טיפים?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום כשהדלקתי את המחשב קרתה תקלה. כבר ב- POST התצוגה שינתה את הצבעים לצבעים מוזרים ואז נתקעה. אם המחשב הצליח לעבור את ה- POST בשלום אז הוא שינה את הצבעים בחלון ה- login של ה- Windows לצבעים מוזרים ונתקע. הבנתי שהבעיה היא בכרטיס מסך. חיברתי את המסך לכרטיס מסך on board וזה עובד לי עכשיו מצויין. הכרטיס מסך הבעייתי הוא NVIDIA GeForce FX5500. רציתי לשאול מספר שאלות: האם מישהו מכם נתקל פעם בבעיה כזאת? מה יכולה להיות הבעיה עם הכרטיס מסך? האם אפשר עדיין להציל אותו? מה החסרונות של הכרטיס מסך on board על פני כרטיס מסך AGP רגיל?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לחברה שלי מחשב פנטיום 4, כשהוצאתי לזה את הזיכרון והחזרתי, המחשב פתאום לא עלה. הוא עובד, המאווררים פועלים, הוא מגיב כשאני פותחת את הכונן דיסקים, מכבה אותו וכול', אבל לא נראה על המסך. ניסיתי מסכים שונים - הבעיה נעצה במחשב. אני חייבת לציין, שבחיבור הקטן של הכבלים של הספק ללוח אם, החיבור שליד החיבור המובנה על הלוח אם של המסך, אחד מן החוטים חתוך. בבקשה ענו לי דחוף. הילה.
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שאני שומע שירים במחשב בווינאמפ וכל איזה 15-20 שניות יש כאלה קפיצות (כמו שמנגנים דיסק שרוט) ואין לי כמעט כלום פתוח MSN,החלון הזה של האינטרנט תהכנה של העכבר,אוורסט והאינטי וירוס מישהו יכול להגיד לי איזה מסדרים את זה? בתודה מראש טל
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בחלקים והרכבתי את המחשב . הכנסתי לחשמל והדלקתי ולפתע פיצוץ וריח שרוף , המחשב לא נדלק . מה הגורם ? ומה הפתרון ?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי אתמול בלי שום סימן מקדים קלטתי על המסך ריצודים מטורפים על כל המסך. (דוגמא בתמונה המצורפת) מחוברים לכרטיס המסך 2 מסכים בשניהם זה קרה. שללתי אפשרות שזה בעיית מגעים של הכבלים. ניתקתי את המסכים וחיברתי כל אחד לחוד בשניהם אותו דבר. כשהמחשב עלה קיבלתי רזולוציה גרועה של 640*480 (משהו בסגנון) וצבעים של 16ביט, ובנסיון להחליף רזולוציה לא הייתה שום אפשרות אחרת, נראה כאילו הוא לא מזהה את הכרטיס. (מריץ ווינדוס 7 , לוח אינטל DP35DP) שללתי בעיה בלוח אם, חיברתי כרטיס מסך אחר (Geforce 7100gs) והוא פועל בלי בעיות. פתחתי את הגוף קירור של הכרטיס, היה המון אבק. השאלה האם יש דרך לטפל, אני מתכנן להחליף משחה טרמית בין הקרור למעבד. השאלה האם יש מצב שהאחד הרכיבים קרס והכרטיס טוטאל לוס, או שיש …
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לאט לאט נלך שלב שלב... המחשב שלי - מופיע בחתימה שלי - בקשה תעיינו כדי לקבל רושם כללי על החלקים.... עכשיו לבעיות: בעייה 1 : כרטיס מסך שמתחמם (כנראה) תיאור הבעייה: כל פעם שאני משחק במשחק, המחשב מרסטרט אץ עצמו בצורה אוטומטית שאלה: איך פותרים הבעייה? בעייה :2 מאוורר שנכבה לפעמים תיאור הבעייה: יש לי מארז ג'רני איתו קיבלתי מאוורר ג'רני שקוף עם לדים כחולים, כהמחשב פועל לפעמים אפשר לראות את המאוורר פועל ואת הנורות דולקות ולפעמים המאוורר לא פועל והנורות קצת דולקות (ממש חלש) אין למאוורר הזה שום מערכת שליטה חיצונית או משהו בכיוון שיכול לקבוע בשבילו את מהירות הסיבוב וכיוצא בזה... שאלה:מהו הגורם לבעייה הזו? ואיך ניגשים לפתור אותה? בעיה 3 : כרטיס טלוויזיה שמסרב לפעול תיאור הבעייה: יש …
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום , מערכת הפעלה : WIN 10 64BIT זיכרון מחשב : 20 גיגה ( 2 של קינגסטון 8 כל אחד ו-2 של סמסונג שהיו אז לפני השידרוג כל אחד 2 גיגה ) לוח אם : Intel DH67BL Motherboard ספק כוח : גינרי 350W שידרוגים : מעבד קודם : 2120 I3 מעבד נוכחי - יד שניה : I5 - 3570S כרטיס גרפי קודם : פנימי של מעבד I3-2120 מעבד גרפי נוכחי- חדש : MSI 1050TI LOW PROFILE טמפרטורות : מצב מנוחה : מעבד במצב : 42-51 מעלות ( שפתחתי את המארז 42-51 , במצב שמארז סגור - 52 מעלות קבוע במנוחה ) כרטיס גרפי : 34-38 מעלות ( פחות או יותר 2-3 מעלות פחות שהמארז פתוח ) במצב מאומץ מאוד : מעבד : 79 מעלות …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן לכולם... יש לי בעיה שמטריפה אותי, אשמח אם תנסו לעזור. המחשב שלי: I5 4690 3.5 8 gb ram ddr3 Rx 580 8g oc כשאני משחק במשחקים הכי חדישים בקמפיין ולא ברשת, יש לי fps מעולה... מעל 60 כל ההגדרות על אולטרה. למשל במשחקים כמו טומב ריידר החדש, היטמן החדש, פאר קריי 5. לעומת זאת, במשחקי רשת כמו באטלפיילד 1, squad, insurgency כשאני משחק ברשת ה fps עומד בערך על 40 עם ירידות ועליות. גם כשאני משנה גראפיקה מאולטרה ואפילו להכי נמוכה, המשחק פשוט עובד אותו הדבר ללא שינוי ב fps. איך ניתן לסדר? ממה זה נובע? אשמח לעזרה... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר בכרטיס קול משולב, בלוח אם מדגם P4P800-SE. הרמקולים נבדקו עם מחשב אחר ונמצאו תקינים. כמו כן מותקנים הדרייברים העדכניים ביותר. אני כבר מתכנן לקנות כרטיס קול חדש, אבל אשמח אם מישהו יוכל לתת לי טיפ של הרגע האחרון ולחסוך לי כמה שקלים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם אסוס P5W DH עכשיו ברגע שאני מחבר לו מאוור ישירות (ה 3 פינים ) אז המחשב עולה יותר מדי לאט או בכלל לא עולה אבל ברגע אני מנתק את המאורר מהלוח ומחבר אותו בעזרת מולקס רגיל המחשב עולה רגיל למישהו יש נסיון ותשובה על זה ?
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום חברים! אשמח מאוד אם תעזרו לי? המחשב שלי בן חודשיים ואתמול עדכנתי עדכוני אבטחה מהאינטרנט , והמחשב נכבה בלי הודעה מוקדמת. באמצע העדכון. לפני כן האינטרנט והחמשב נתקע לי בהודעות שגיאה של HOST GENERIK WIN 32 משהו כזה אני זוכר? ולאחר מכן כיבוי טוטאלי. והמחשב לא מעלה את הWIN עושה כמו מלא קוים לבנים שמתמלאים ואח"כ מסך כחול כזה.
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שחקתי בRA3 המשחק נתקע ולאחר כ3 דק' המשחק יצא לוונדוס והשגאה הבאה הופיעה (לא של המשחק השניה של הכרטיס מסך). לא נתקלתי בשגיאות כאלה ואחרות במהלך החודש האחרון כי רק לפני כמה זמן התקנתי XP. כרטיס מסך Gforce 8800 עדכון הכי אחרון של NVIDIA. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי, יש לי לטפון ASUS TP510UQ שרכשתי לפני 3 שנים. יש לו יציאת HDMI אחת ויציאת USB-C, וכן יציאות USB. יש לי כרגע מסך שאני מנסה לחבר אליו את המחשב דרך USB-C ומשום מה אין אות למסך, המסך גם אמור להטעין את המחשב וזה גם כן לא מתבצע. ובנוסף אני מעוניין לרכוש 2 מסכים שיהיה אפשר לחבר אותם למחשב זה, בלי קשר למסך הנ"ל, חדר עבודה אחר, איך ניתן לעשות את זה? הבנתי שאולי יש אפשרות להוציא כבלים משתי היציאות במחשב ולשני המסכים, אך כרגע משום מה USB-C לא מגיב למסך הנוכחי. או לחילופין יש אפשרות לעשות שרשור בין מסכים? או כל דרך אחרת. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. בשבוע האחרון קרו שני דברים: פירמוט ונפילת מתח. אחד מהם גרם לתקלה שאינה נפתרת על אף נסיונות מגוונים. להוריי מחשב ישן למדי שמשמש לגלישה ואופיס - לוח אם: ASUS P4S133, מעבד: 2G, זיכרון: 512M, כרטיס מסך: ATI RAGE 128, דיסקשיח:12GB. זה הכל. [השבוע גם הרכבתי צורב DVD, אבל לא נראה לי קשור.] פירמטתי כי רציתי לרענן להם חווית מחשב וכבר שנים לא פירמטנו. שמתי מערכת XP PRO SP3 מצומצמת במיוחד. התקנתי כל הדרייברים עד שלא היו סימנים צהובים בכלל ב-DEVICE MANAGER. התקנתי מינימום תוכנות נחוצות. כמעט מיד התחילו בעיות תוכנה, אבל טיפלתי עד שנראה לי שנפתרו. למחרת, נפילת מתח, ואז בעיות חומרה. לא ניתן להתחבר למודם (מול חברת כבלים - מודם לא מזהה כרטיס רשת),PCI SIMPLE COMMUNICATION CONTROLLER …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב AMD ATHLON XP 2500+ שקניתי לפני שנה וחצי בערך, והא מתפקד טוב והכל, אבל פתאום בזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי רעשים של מכסחת דשא מדי פעם, ממש רעשים מעצבנים כאלה שמזכירים לי את הרעשים שהמחשב הישן שלי היה עושה (פנטיום 1 166 מגה הרץ)... יש במארז כמה מאווררים שקניתי עם המחשב (אני הרכבתי את המפרט שלו)... חום המעבד בדרך כלל (על פי המסך שמופיע כאשר המחשב עולה) הוא בסביבות ה-57 עד 60 מעלות (אם זכור לי נכון.... אם אתם מכירים תוכנה שראה לך מה החום של המעבד בכל רגע נתון אשמח לקבל לינק אליה) והרעש לאו דווקא קורה בזמני עומס מסוימים על המחשב. מקווה שתוכלו לעזור לי ולייעץ מה עליי לעשות... תודה מראש, ניר.
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה,כל פעם שאני מתקין משחק ההתקנה רושמת לי שאין לי מספיק מקום בכונן,כשאני בודק כמה מקום נשאר לי אני רואה שיש לי 8 ג'יגה פנויים : אז אני לוחץ "המשך" / retry /מה שזה לא יהיה... וההתקנה לפעמים ממשיכה ולפעמים עוד פעם מופיעה ההודעה הזאת..כשעשיתי ריסט למחשב אז הביוס אמר לי (כן,כן בלוח שלי יש ביוס מדבר 8)) שהוא לא מוצא הארדיסק והמחשב רשם : disk boot failure please insert system disk and press enter אז הכנסתי תדיסק של הוינדוס (יש לי מילניום) ובחרתי לעשות בוט מההארדיסק, אז הוינדוס עלה והתחיל לעשות סריקת דיסק ונתקע באמצע ??? ובכלל בזמן האחרון אני מרגיש האטה משמעותית בעבודה בוינדוס (כל המשחקים עובדים מעולה) , למשל לכל חלון דפדפן לוקח 15 שניות להפתח ובזמן הפ…
-
- 3 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף 256 מ"ב זיכרון + כרטיס מסך כנראה 256 מ"ב ולהוסיף 20 ג'יגה להארד דיסק. יש לי מעבד פנטיום 4, 1.8 GHZ שמעתי ממישהו שאם אני יוסיף את כל מה שכתבתי זה יפגע בביצועים של המחשב. נכון?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
מהיום בבוקר הדיסק הקשיח התחיל להשמיע קליקים כאלה, ואחרי כמה ריסטרטים הוא כבר הפסיק לעלות והמשיך עם הקליקים, בדרך כלל בקצב קבוע כשאני מעלה את המחשב רשום: disk error press any key to restart ולפני זה היה גם שמשהו חסר[windows\system32\msconfig\system וצריך לתקן עם הדיסק המקורי של ווינדוס, להעלות וללחוץ R עשיתי את זה וזה הגיע לפקודות של דוס שלא ממש הצלחתי לתפעל מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות? \: (אני משתמש במחשב אחר כדי לרשום את ההודעה הזאת)
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-