תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, צריך עזרה קטנה המחשב נתקע לי ועושה לי בעיות הרצתי MEMTEST במשך 4 שעות , התוצאות בקובץ שמצורף... בקובץ יש 3 תמונות , 2 של התוצאות memtest , ו-1 המסך הכחול של ה-windows , ועוד 2 קבצי DUMP. http://rapidshare.com/files/1141783/MemDump.rar.html מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יכול להיות שיש לי וירוס, אני לא יודע כשאני נכנס לשינוי התמונה ברקע אני לא יכול לבחור שום דבר, איפה שאני צריך לבחור שמות של רקעים יש מן רקע אפור עכשיו יש לי רקע כחול אבל לפני זה הייתה מן הודעה כאילו יש וירוס AD.. עשיתי סריקה של כמה אנטי וירוסים אבל הם לא עזרו מה לעשות???
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום. בזמן האחרון התחילו להופיע במחשבי כל מיני רעידות על המסך מחשב שלי. אשמח אם מישהו יוכל להביא לי פתרון לבעיה. תודה והמשך יום נעים.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה המחשב שלי קורס כל שניה אני משחק סוניק במחשב והוא מתלעף ומתכבה בEVERST הוא מגיע ל80 CPU ונכבה עכשיו לני שבועיים ניקתי מאוור 1 ואין בו טיפת אבק מה יכולה להיות הבעיה ? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולכם,רכשתי מחשב ASUS X409 ללא מערכת הפעלה. בפתיחת המחשב הוא עובר ישירות למסך ה BIOS ובמסך ה- BOOT האופציה של לבחור מהיכן ה- BOOT יעלה בתחילה אינה אפשרית (disable) ה - Secure Boot גם ב - disable מה פספסתי פה ? או איך פותרים את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם, עדכנתי את השעון (לדוגמה) לשעה 13:30 כשאני מפעיל את הwindows לאחר העדכון, עולה המערכת והשעון מציג את השעה הנכונה. בהפעלה מחדש נוספת או לאחר זמן מה, הwindows מתחיל את ספירת הזמן שוב מהשעה 13:30 והbios בשלו.. עומד... לוח האם בשימוש פחות מחודש וה bios שומר את שאר ההגדרות בצורה טובה (תאריך, סדר boot וכו'..) כך שאני בספק אם זו בעית סוללה, מפרט: מעבד intel i7 4770k לוח אם: Asus maximus vi gene זכרונות: corsair 2x4GB DDR3 אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חקים שדורשים איזה עיבוד של הכטיס מסך. התקנתי לאחרונה לכבוד איזה דמו[שלמרבה ההפתעה בכלל לא פעל] דרייברים, יש לי FX5200, הדרייברים היו באלפה לדעתי. אני חושב שפה קבור הכלב, אז ברצוני לדעת היכן ניתן למצוא את הדרייברים ההכי יציבים וההכי עדכניים לכריס המסך שלי. במקרה שמומחי הפורום חושבים שזה לא מקר הבעייה, בבקשה, תקנו אותי ועזרו לי לתקן את המחשב. העסק הזה מעיק ברמות מטורפות, מה גם כשאני ממזער אין בעייה, הבעייה היא כשאני יוצא. ד"א, העלתי את ההודעה הזאת לפורום תוכנה, התבלבלתי.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל בלו סקרינס בתכיפות יחסית גבוהה. הם לא קורים כאשר אני מבצא פעילות מסויימת או במשחקים, אבל יכול להיות שהם נוטים לקרות דווקא כשאני מחליף משתמשים בווינדוס (צריך לשים לב יותר טוב למתי הם קורים בעתיד). בכל מקרה, התקלה קשורה לדרייבר שרשום בכותרת (dxgkrnl.sys), שהבנתי שהוא קשור לכרטיס המסך (HD4850). התקנתי מחדש את הדרייברים החדשים וזה לא עוזר, אני עכשיו מתקין גרסא ישנה יותר. חיפוש בגוגל לא מניב לי תוצאות מובנות כל כך.... פרטים בתמונה מצורפת. למישהו יש מושג מה הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה? אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות... עריכה: שימוש בדרייבר ישן יותר לא עוזר. אני מחזיר לחדש. הסברה שזה קשור לחשבונות המשתמשים מתחזקת אצלי, זה קרה שוב כשהחלפתי משתמש וחזרתי לשלי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה... אני עובד כרגע עם מחשב פנטיום 4 1.50 שהוא די איטי, אבל בסדר. הבעיה איתו שיש לו קטע שהוא פשוט קופא בשלב מסויים. קופא, הכוונה, שהמסך קופא, אי אפשר להזיז את העכבר (לא מגיב) והמקלדת לא מגיבה והכל תקוע. זה יכול לקרות 5 דקות אחרי שאני מפעיל את המחשב, או שעות אחרי, אבל תמיד זה נגמר בזה. עשיתי בדיקת וירוסים וספייוור ואין לי. גם ניקיתי בתוך המארז מאבק. מה יכול להיות הגורם לזה? תודה לכל מי שיוכל לעזור...
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לאחי יש 2.8 intel p4 לוח אם - asusp2 משהו המחשב היתחיל לעשות סתם רסיטרטים אני נכנס לביוס אני רוה שהמעבד נימצא על 80 מעלות!! אני פותח את המחשב הbox +צלעות קירור של המעבד רותחות במרמות של כביאות הפלסטיק של הקופסא התפרק ונשיבר תפסתי אותו אם אם אזיקון אני מפעיל את המחשב ותוך שתי שניות המסך לא מספיק להידלק המחשב ניכבה !? יש למישהו מושג מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני כותב את הדיון הזה וצלמתי תמונה והעלתי הכל דרך מסך הפוך... לחצתי במשחק מסויים ALT ימיני +BACKSPACE והמסך התהפך לי כמו בתמונה תבבקשה תגידו לי איך אני יוצא מהמצב הזה ותודה רבה (מחשב נייד אם זה חשוב) עריכה אני מצטער אבל לא רואים את המסך ההפוך (אני ממחשב אחר) ורואה שהתמונת המסך שצלמתי היא בזווית הנורמאלית .. אבל רק כדי להגיד לכם את המצב .. שורת המשימות אצלי היא בצלע השמאלי של המסך (הכל הפוך)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני שנה וחצי והיו לו בעיות של ריסטרט בזמן משחקים החליפו לי כרטיס מסך...לא עזר...אז עד עכשיו כבר שנה וחצי המחשב פתוח ותקוע לו מאוורר ענק...עכשיו קניתי מחשב חדש ! רק לפני 3 ימים הגיע מזיגזג יש פירוט בחתימה... ועוד פעם יש את הבעיה ! אני משחק בהיטמן 3 שמקבלים עם הכרטיס מסך אחרי 30+- של משחק המחשב קורס וזה היה בעוד משחק אבל לא זוכר איזה ככה שזה לא משחק אחד שעושה את הבעיה אני לא מבין את זה למה כל המחשבים החדשים הם כאלה עדינים ?! ועוד משהו עם הכרטיס מסך מקבלים את המשחקים shellshok משהו כזה ו hitman 3 ו doom3 עכשיו התקנתי את השלשוק הזה הכל עובד המשחק עולה אני בתפרטים הכל בסדר אני נכנס למשחק ורואים הכללל מרוחחח ממש לא רואים כלום ! נו מה זה משחק שמגיע עם הכרט…
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
המחשב שלי MSI 16362 חווה לאחרונה בעיה במסך באמצע עבודה - המסך הפסיק לעבוד והציג סוג של ארטיפקטים והבהרות מוזרות. כשניסיתי להפעיל מחדש את המחשב המחשב עלה (היה את הצליל שהווינודוס עלה) אך המסך היה לבן לגמרי והיו לו קצוות עגולים שחורים. ניסיתי לפרמט את המחשב והפירמוט עבר בהצלחה . אם זאת שאני מנסה להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך (8400M G GEFORCE) ועושה ריסטרט, הבעיה חוזרת כך שאני מוכרח להכנס לSAFE MODE ולהסיר את הדרייבר ולחזור לדרייברים של ווינדוס. אני חושב אולי שהבעיה היא בכרטיס מסך בחומרה שלו , אבל מעצם היותו המחשב נייד אי אפשר ממש להחליף את הכרטיס מסך כמו במחשב נייח. וגם הכרטיס עצמו עובד חלקית , חוץ מהפעלת משחקים שמשתמשים בהאצה גרפית שלא עובדים או שימוש למשל בשקיפות בווינד…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל פעם כשאני מדליקה את המחשב של אחותי המסך לא נדלק והבעיה היא לא במסך והכונן משמיע צפצופים וזה יותר מתשע ... אני לא יודעת מה בדיוק הבעיה תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם intel glen ridge d915pgn שמעתי שאני לא יכול לעזות OC אז אני צריך זכרונות שלא מיודעים ל OC.. ואני רוצה זכרון אחד ג'יגה במחיר 600 שח ככה.... כרגע אני לא יודע אם לקנות DDR2 או DDR1.. כי אני מבין שלצ'יפסט שלי יש תמיכה רק ב DDR 2 של 500 MHz ? ושמעתי שאין כל כך הבדל? תקנו אותי אם אני טועה? עכשיו רציתי לשאול מה אתם מציאים? קיצר אם תביאו לי זכרונות שיתאימו ללוח שלי ובסביבות 600 שח ככה אם אתם אומרים ש DDR2 יותר טוב אז תביאו של DDR2 ואם אתם אומרים שאין כל כך הבדל ועדיף DDR1 אז תביאו של DDR1 אה ואם הלוח תומך ב 600 מגה הרץ אז תביאו לי של 600 מגה הרץ של DDR2 תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
איך משנים את ההארד דיסק או את הכונן הלוגי שממנו המחשב ייקח את הזיכרון הוירטואלי והאם אפשר לעשות שהוא ייקח מדיסק און קי (זה יותר מהיר?)
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה במחשב, כשהוא מדליק ומכבה את המחשב וכל הזמן המאווררים שלו דלוקים. בקיצור גם כשהמחשב מכובה המאווררים דלוקים. איך פותרים את זה? אם זה משנה לוח אם של ג'יגה בייט צ'יפסט מידרה 8 לא יודע בדיוק איזה. תודה, ניצן
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הבעיה היא במחשב של חבר שלי. אני מניח שמדובר בתקלה בחומרה. לפי התיאור שלו, הוא מדליק את המחשב ועל המסך כתובים כל מיני דברים באפור על רקע שחור ולמטה יש ספירה לאחור של חצי דקה. לאחר מכן המחשב מגיע לשלב הטעינה של Windows XP ולאחריה מתבצע אתחול. למישהו יש מושג מה הבעיה? האם זו בעיה בחומרה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד לנובו y720 לעבודה עם תוכנות אדובי, סקאצאפ אוטוקאד ורויט. שאני נכנסת לפוטושופ או סקאצאפ אני רואה את כל הסרגלים מסביב אבל מסך העבודה באמצע הוא שחור. ניסיתי להתקין מחדש אבל בשתי התוכנות האלו זה ממשיך להיות... אשמח לעזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כל פעם שאני מפעיל את המחשב, הוא נתקע בפעם הראשונה בהגעה לשולחן העבודה (העכבר לא זז, וחייבים לעשות ריסטארט בשביל שמשהוא יזוז). בפעם השנייה שאני מפעיל אותו המסך לא נדלק, בפעם השלישית הוא נתקע בדוס וככה כל פעם שמדליקים את המחשב. המחשב בן שנתיים. תודה
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת שמחברת בין שני מחשבים באחד מותקן WIN7 ובשני XP, המחשבים מחוברים בכבל, ובכל זאת הXP לא מזהה את הדיסקים הקשיחים של הWIN7, אציין שהWIN7 מזהה את הXP. כמו"כ יש לי נייד שבו WIN7 ואני לא מצליח לחבר אותו באלחוטי לרשת של שני המחשבים הנייחים, בבזק נאמר לי שהמודם משדר אלחוטי ובכל זאת אני לא מוצא את הרשת בין ההצעות של המחשב הנייד לרשתות פעילות באזור. אודה למי שיוכל לסייע או להפנות אותי למקומות בהם יש מידע שייסע לי.
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הכרטיס הנ"ל הותקן בסלוט PCI-E של לוח אם ASUS מודל P8H61-MLX והדרייבר הותקן בהצלחה, כפי שמראה התמונה המצ"ב. אולם כל ציוד שמחובר לפורט USB בכרטיס הזה, לא מזוהה. יש למישהו רעיון לפתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 7 64BIT ו 4 G של זיכרון הביוס מראה רק 3 ה WINDOWS רושם שיש 4 אבל עובד עם 3 חבל לי 1G לא בשימוש הדגם זה 3000 N100 TEYP-0786-6VG אני חיפשתי ולא מצאתי כלום
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש במדיה פלייר 12. התהליך המצויין בכותרת פשוט אונס את הCPU שמגיע ל25%!! [מעבד Q8300]. אשמח לעזרתכם, מצטער אם הכותרת לא עונה לחוקי הפורום וכו'.. תודה רבה מראש, אני ממש צריך את העזרה בנושא הזה.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד בלי מערכת הפעלה עם כרטיס מסך של RADEON התקנתי את כל הדרייברים שצריך: כרטיס מסך מובנה והכרטיס מסך של RADEON כשאני עושה DXDIAG הוא מראה לי את הרטיס מסך המובנה אותו דבר בתוכנה CPUZ איך אני יודע שהמחשב קיבל את הדרייבר של הכ. מסך?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-