עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, הדלקתי את המחשב (לאחר שהיה כבוי בערך שבוע) אבל לא רואים כלום במסך. ניסיתי לחבר את המסך למחשב אחר והוא עובד, כך שנראה שהבעיה היא לא בצג. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר, אבל עדיין לא רואים כלום, ולכן אני חושד בלוח האם. הסתייגות לנושא הזה היא שמדובר בכרטיס מסך ישן (מלפני חמש וחצי שנים), ואני לא בטוח שהוא עבד כמו שצריך בפעם האחרונה שהוא היה מחובר למחשב... אני מניח שהשלב הבא יהיה לחבר את כרטיס המסך למחשב אחר בשביל לבדוק שהוא אכן תקין, אבל יש לי בעיה טכנית לעשות את זה... השאלה היא מה הסיכוי שאכן מדובר בתקלה בלוח האם ולא בכרטיס המסך? אני מניח שזה אפשרי, אבל האם זה סביר? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם יש לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-EX58-DS4 מעבד DUAL CORE I7 ברצוני להתקין WINDOWS 7 ואיני מצליח באתר של GIGABYTE נאמר שהלוח אינו תומך אנא עזרתכם ניסיתי כל דרך אך ללא פתרון )-: אולי יש צדיק????

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by tfo,

טוב אז ככה יש לי במחשב הארד דיסק די ישן 120 גיגה IDE עובד מצוין אין בעיות ועכשיו קניתי עוד HD SATA מתי המשחב עולה הוא רושם לי: DEVICE 0 Master: ה 120.. Device 0 Slave: אין Device 1 master: סי די רום Device 1 Slave: צורב.. Device 2 Master: ה HD SATA נראה לי הכל בסדר פה, טוב עשיתי BOOT ל PMAGIC פירמטתי אותו ל NTFS ואז עשיתי BOOT ל WINDOWS מה HD הישן שלי... כרגיל ופתאום בזמן שה WINDOWS עולה הוא מראה לי תמסך הרגיל של התעינה אבל ממש ממש חלש הכל כהה ממש והוא לא זז משם כאילו נתקע למישהו יש רעיון מה אני יכול לעשות :\? אגב יש לי: Epox 8kda3j ועם אני מוציא ת HD הכל עובד כרגיל...

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by eliorr88,

ש לי בעיה בדרך כלל במשחקים אבל זה יכול לקרות גם סתם פתאום בתוך היוטיוב לדוגמה.. מסך שחור או לפעמים מן מסך מטושטש כזה והמחשב נתקע והדרך היחידה זה להפעיל אותו מחדש מהכפתור לפעמים אני מקבל הודעה של driver stoped and recoverd משהו כזה ניסיתי לפרמט כבר לכמה ווינודסים זה לא עזר.. הכרטיס מסך לא מתחמם בדקתי בFURMARK הרצתי אותו 5 שעות בלי בעיה ניסיתי למחוק עם DDU את הדרייברים ולהתקין את הכי מעודכנים זה גם לא עזר והמחשב קורס מישהו מכיר פתרון אולי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by מיקי העכבר,

שלום לכם המחשב נתקע לי מיד לאחר שהוא עולה. כלומר אני רואה את שולחן העבודה אבל לא יכול להפעיל שום דבר. המחשב כן עולה במצב SAVE MODE. איו לי שום נקודת שיחזור במערכת כך שאני תקוע. אני לא רוצה לפרמט את המחשב מכיוון שיש עליו תוכנות שאין לי את הדיסקים שלהם. מה עושים????????????!!!!!!!! בבקשה תעזרו לי. זה דחוף!!!!!!!!!!!! תודה ויום טוב, מיקי

6. הכונן נפתח כרגיל, אבל הוא לא קולט דיסקים. וב-my computer זה לא מזהה, זה פשוט נעלם הכונן הפיזי, כאילו שזה לא מזהה אותו. לפעמים המחשב כן מזהה ולפעמים לא. אני לא רואה שום סיבה שזה קורה, איך אני יכול להחזיר אותו, ולמנוע את הבעייה לתמיד?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by Roni_H,

האם כל מודם בעל יציאת קול וכניסת מיקרופן הוא מודם VOICE , אני יודע שהשאלה נשמעת דפוקה , אבל יש לי מודם שכזה והמחשב לא מזהה אותו בתור מודם VOICE .. אני גם לא ממש מוצא לו דריברים מתאים עזרה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  8. הכרטיס קול שלי עבד טוב אבל עכשיו אני בא לשמוע מוזיקה אני שומע תמוזיקה חורקת ניסיתי להחליף רמקולים וניסיתי לשים אוזניות עדיין שומעים מוזיקה חורקת נסיתי להחליף שירים והכל עדיין לא..מה עושים? הכרטיס שלי און בורד

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  9. Started by alonezer,

לאחר ששידרתי את המחשב ל4 ג'יגה RAM החלו להופיע לי מסכים כחולים מידי שעה בערך שכתובשהוא עושה dumping לדיסק (אני לא ממש יודע מה זה אבל הבנתי שזה בערך בעיה בזכרונות) עכשיו ניסיתי עם כל סטיק לבד (2X2) ועדיין זה המשיך. לפני זה היה לי 2 ג'יגה(1X1) אחרים אחרי שהמסך הכחול קורה אז המחשב נתקע שהוא מגיע ל100% בdunping דיסק אבל אז שאני עושה ריסטרט בפעם הראשונה הוא לא עובר את הpost אבל אחרי עוד ריסטרט הוא עולה.. מה עושים? תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 639 צפיות
  10. שלום רב, המחשב הנייד שלי נשבר, אנימנסה להציל קבצים מהדיסק באמצעות חיבור מחבר- כבל IDE -USB אני לא ממש יודע איך למצוא את הכונן במחשב החדש. יש למחשב החדש מערכת הפעלה WIN 7 אשמח אם מישהו יודע איך עושים זאת ויסביר לי. אפשר לשלוח לי למייל: davidon@walla.co.il תודה דוד

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  11. שלום לכולם! כאשר אני נכנס למשחק מסוים במחשב (לדוגמה GTA SA) קצב הרענון של המסך שלי צונח ב-85HZ ל-60HZ (גם ברזולוציה 800X600!). יש לי מסך Samsung SyncMaster 959NF שתומך בקצבי רענון גבוהים ברזולוציות גבוהות, כך שהוא לא מהווה בעיה. השאלה שלי היא איך להעלות את קצב הרענון של המסך שלי כאשר אני מפעיל משחקים, ושזה לא יכוון אוטומטית ל-60HZ. תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by AdiD,

היום התקנתי תוכנה שאמורה לנקות כביכול את המחשב REGCLEANER ואחרי שלחצתי על הניקוי והמחיקה המחשב שהתבש ולא מגיב, אני מנסה ללחוץ על אייקון מסויים לדוגמא מחשב שלי או משחק כלשהו או כל דבר אחר ופשוט לא קורה כלום, הוא לא פותח שום דבר ושום תיקיה, איך אני מתקן את זה? אפשר לעשות שיחזור מערכת דרך המסך הכחול כי האפשרות שיש בסגל ההתחל לא פועל גם כן.. מה אני עושה? תודה רבה לעוזרים!

13. יש לי צורב DVD אבל המחשב מזהה לי אותו ככונן דיסקים רגיל.. למה? ???

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by asafku,

שלום לכולם, יש לי מחשב בן כמה חודשים שפעם או פעמיים ביום מספק לי מסך כחול חינני. כמובן, אי אפשר לפענח מההודעה כלום והמחשב נכבה שניות אחריה. פניתי לחנות המחשבים (אייבורי)והם אמרו לי שהם עשו בדיקות ולא מוצאים את הבעיה ושכדי שאני אמצא קיר פנוי בשביל לדפוק בו את הראש... עכשיו, מלבד דפיקת הראש, איזה כלים, חוץ מMem check שאיתו בדקתי ויצא תקין, אני יכול להשתמש על מנת לבודד את הרכיב הבעייתי? לעזרתכם אודה, אסף

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  15. עכשיו לאחר שפירקתי את המחשב ונקיתי את כל החלקים החלטתי לשים את המד טמפ' הזה ולהפתעתי גליתי שגם הפינים של ה64 ביט קרובים אחד לשני מאוד בדיוק כמו בפנטיום 4 שונה מה AMD K7 ובספר של המארז כתוב שאין להתקין את זה על מעבדי פנטיום 4 ואפשר על AMD אז כרגע אין לי ממש רעיון מה לעשות חוץ מלשים אותו איפה שהוא היה בהיט סינק הקטע איפה המקום הכי טוב לשים בהיטסינק? פשוט לדחוף אותו בין חריצי הקירור? או שיש משהו יותר אמין?

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  16. המחשב של אחיין שלי עושה בעיות. הגיע אליי עם כמה תקלות ואחת מהן היא שאחרי כיבוי אפשר להדליק את המחשב רק אחרי שעה. אחרי שסידרתי את כל שאר התקלות כיבתי את המחשב וניסתי לברר מה יכול לגרום לתקלה הזו. ניסתי להוציא בטריה ולהזיז את הג'אמפר כמה פעמים, לאחר מכן, גם למחרת כבר לא היה BOOT וגם לא שום ציפצוף שמראה סימן חיים. ניתקתי את כל החלקים הלא רלוונטיים, רק רכיבי הליבה והספק. ניסתי גם להוציא זיכרון, להחליף כרטיס מסך למובנה בלבד אבל כלום. בסוף פתחתי את הספק ומעבר לאבק של 3 שנים ראיתי משהו שנראה בין ספק גמור לבין דבק מסוג כלשהו, אציין שגם היה ריח שרוף מעט שבא מהספק. ניסתי גם עם הספק שלא ולא היה בוט גם אחרי 20 דקות אבל היה ציפצוף 1 ארוך וחוזר שאני לא יודע מה הוא אומר. שוב כמובן ניסתי…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Shlomi062,

אהלן, יש לי משהו מוזר בכרום אני מנסה לגלוש לאתרים וקופץ לי דף להתקנת תוספים עם דומיין הזה: "erutmfkijm.pw", כשמנסה לצאת מהדף זה נכנס למסך מלא ותוקע את הגלישה. צירפתי צלום של הדף שמופיע לי כשניסיתי להיכנס לספורט 5 לדוגמא. יש למישהו דרך לעזור? תודה מראש!

18. כיצד אפשר לדעת במחשב ישן את הדגם המדוייק של המעבד, לוח-אם, וזכרון (איזה דגם, כמה DDR, כמה MHz וכו')? כמובן ע"י תוכנה, ללא פתיחת המארז. תודה

• 2 תגובות
    • 881 צפיות
  19. היי חבר'ה,תקשיבו יש לי מלא בעיות במחשב זה כבר באשכול אחר על בעיות עם ה-WINDOWS...מאז שהחלפתי אנטי וירוס קורים לי המון המון בעיות ואחת הבעיות העיקריות במחשב זה שאין לי אפשרות להוריד מהאינטרנט אקספולרר...אני מנסה להוריד מ-FF ופשוט זה לא נפתח לי : אני לוחץ פתח ולא עובד למה ?!מה קרה בגלל אנטי וירוס כל המחשב נדפק לי אבל מה הקשר האינטרנט?? אצל כולם זה עובד רק אצלי לא..מה עושים? זה לא עובד לי בשום דבר ניסיתי לעשות ריסטראט והכל שום דבר לא עובד הבעיה כבר שבוע.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by avram,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=62457 אני ממש עובד עיצות ורציתי לעת מה דעתכם אם זה נשמע לכם כבעיית חומרה או תוכנה ?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  21. Started by gabig12,

שלום המחשב שלי לא הכי חדש, ועושה ריסטרטים פתאומים, וגם לפעמים כשמתקינים כל מיני דברים אבל לא תמיד (לא בזמן קבוע, כל הזמן משתנה) ניסיתי לבדוק בביוס ובלוח בקרה אם יש הגדרה לא נכונה שגורמת לכל זה אבל לא מצאתי משהו חריג המפרט שלי: Intel Pentium IIIE, 880 MHz Asus CUSL2-C 128 MB PC133 SDRAM Hyundai 71V16635AT8-H GeForce2 MX/MX 400 מה יכול להיות הבעיה שהמחשב עושה ריסטרטים? המעבד מתחמם? הספק לא טוב ללא אוורור טוב? זיכרון אחד מהשניים לא עובד? בבקשה תעזרו לי כי אני לא יכול כבר :s05: תודה

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  22. Started by DANIELK27,

יש לי מחשב נייך שהמפרט שלו: לוח אם : MAXIMUS-VIII-GENEמעבד: i7 7700kקירור למעבד: enermax-liqmax-ii-240-liquidזיכרון: HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kitדיסק קשיח:samsung 950 pro 256gb כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 960 asus strixמערכת הפעלה:win 10 pro.רציתי לדעת אייך אני יכול להוציא ממנו את המריב, מבחנת מהירות יציבות וכו.אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום. יש לי מחשב נייד ms-16362 של MSI המחשב נדלק כלומר נדלקים אורות יש רעש של מאורר וכו' אבל המסך לא מראה כלום המחשב לא נפל או משהו כזה ואין צפצוף או רעש שמעיד על תקלה ועוד שאלה האם חיבור של מסך חיצוני צריך דרייבר או משהו או שהמחשב אמור לזהות ולקרוא מסך שחובר דרך כבל ישר בבוט? תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 913 צפיות
  24. Started by roma,

שלום רב! קיבלתי לפני כמה ימים את החלקים הבאים: לוח אם - ECS, מארז - משהו ב 170 שח, זיכרון DDR 256MB של סמסונג ומעבד DURON 1600. כל שאר החלקים היו ברשותי. הרכבתי את המחשב ומנסה להדליק- לא נדלק. שמתי לב לדבר הבא: כאשר אני מדליק את החשמל בשקע ולוחץ על הכפתור של ההפעלה, המאווררים מתחילים להסתובב לחלקיק שניה ונעצרים. אני מחבה את החשמל בשקע, שומע צליל נמוך מהספק, מדליק שוב ובדיוק אותו דבר. חשוב לציין שאם אני מנסה להדליק את המחשב אחרי שכבר ניסיתי בפעם הראשונה אז הוא כבר לא מסובב את המאווררים עד הפעם הבאה שאני אכבה ואדליק את הכפתור של השקע. אני לא יודע מה לעשות.. :[ מישהו יכול לתת לי רמז? מה עשיתי לא נכון? עשיתי הכל לפי ההוראות בחוברת של הלוח (את חיבור כפתורי ההפעלה ללוח אם) וניס…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by hellyeahmofo,

הבעיה בקובץ המצורף יש מתח בדקתי את כל יציאות ה usb וגם עצם העובדה שה winxp מזהה אותו מראה שזאת לא הבעיה גם שאני מנסה להריץ את scan wizard אותה הודעת שגיאה

• 5 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.