תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,293 דיונים בפורום זה
-
היי ערב טוב, המחשב נדלק ופועל אך המסך לא נדלק,בדקתי את המסך על מחשב אחר והוא תקין . נסיתי את המחשב שלי על מסך אחר, לא נדלק המסך. מה הבעיה ? המחשב שלי זה:לוח אם אסוס"p4r800v כרטיס מסך כלול בלוח מערכת הפעלה :וינדוס אקספי הום אודה מאוד על העזרה טווד
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול שאמרתי לכם שמזה חצי שנה המחשב עושה לי בעיות ראיתי שאתם יכולים לפענח מה גורם למסכים הכחולים ולבעיות בבקשה חברה אתם המוצא היחיד שלי תעזרו לי צירפתי לכם פה את חמשת הקבצים האחרונים (בתיקיה יש לי 8 קבצים כאלה סה"כ) תעזרו בבקשה.... [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
קניתי באיביי דיסק און קי גנרי שאמור להחיל 32 ג"ב, והוא מראה שהתפוסה יכולה להיות 32 ג"ב אבל אחרי 3 ומשהו ג'יגה הוא לא שומר, היינו או שהוא שומר וברגע שמנתקים (באופן תיקני) המידע נמחק אבל הזיכרון עדיין תפוס, או שהוא כלל לא שומר ועדיין תופס את הזיכרון. אני מאמין שאין הרבה מה לעשות, אבל בכ"ז ניסיתי לפרמט כמה פעמים עם כל ההגדרות, אם למישהו יש פיתרון אני אשמח לשמוע.
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר בלפטופ DELL. i5 3340m, 12GB Ram LiteON LCT-128M3S win 7 professional פרט לביטול האיחוי - כל ההגדרות שהגיעו עם המחשב לא שונו (מערכת ההפעלה הגיעה עם המחשב) הבעיה -לעיתים רחוקות, בעת גלישה בד"כ (פיירפוקס)- המחשב ננעל ללחיצות ופתיחת אפליקציות חדשות. במשך רוב זמן התקיעה ניתן לשלוט בעכבר, אך גם הוא נתקע בשלב מסויים. לאחר כדקה, כל האפליקציות שניסיתי לפתוח נפתחות ברגע אחד, כולל כל קיצורי המקלדת שניסיתי, והמחשב חוזר לפעולה תקינה. התופעה קיימת מהשימוש הראשון, או מספר ימים אחרי. כיצד ניתן לבדוק את ביצועי הכונן? מבחינת התמיכה של DELL, יש להריץ את כלי הדיאגנוסטיקה המובנה במחשב, אך התוצאות שם תקינות והם טוענים שאם יש בעיה - מקורה בתוכנה. תודה רבה. "נספח…
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום רב , בסופ"ש האחרון התחילו לי מספר בעיות במחשב , תחילה כאשר ההיתי נכנס למשחק מחשב {ישן} מדי פעם המשחק היה נתקע למספר שניות וממשיך ללא כל תופעות נוספות ... לאחר זמן מה הבעיה אף החמירה שההיתי משחק במשחקי מחשב {גם כאלו שלא דורשים כוח רב מהמחשב} המשחק היה קופא והמערכת היתה קורסת WINDOWS XP {מסך כחול} . ראיתי שלא ניקיתי המון זמן את המחשב , אז עשיתי לו ניקיון יסודי ואף עידכנתי את הדריברים של הכרטיס מסך 260GTX. ואז התחילה לי בעיה נוספת ... כאשר הווינדוס עולה המסך מחשב נכנס למצב חיסכון ללא אפשרות לעלות את התמונה מחדש . בנוסף עדין במאמץ אפילו קטן ביותר תופעה זו קורה שוב ושוב ... בנוסף במשחקי מחשב אחרי 2-3 דקות המחשב קורס . היכן הבעיה שלי ? - האם יש המלצות ? מערכת : מעבד I7 7…
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלוםםםםםםםםםםם הבעיה היא ככה: אני לא: יכול לפתוח כל קובץ שהוא תמונה מכל סיומת שיש (GIP.JPEG.MWF וכו...) אני כן: אני כן רואה תמונות מתוך הרשת... עכשיו ניראה לי אני יודע מה הבעיה... שמעתי על פירצת אבטחה(כרגיל) במיקרוסופת דרך קובץ התמונ שיוצר הפרייהנד MWF משהו כזה :-\ אז מישהו מהפורום הביא לינק אם פיתרון זמני לבלום את הפריצה.. הינהההה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=159522.0 מה שרשום זה כך: הכותב: Kobayashi התגלה חור אבטחה בווינדוס בטיפול בקבצי WMF , כל מערכות win xp\2000\2003\ME כרגע חשופות לאיום, עוד לא יצא פאטצ' ממיקרוסופט אמור לצאת אחד בכל רגע בעיקר חשופים לסכנה משתמשי IE בביקור באתרים שמפעילים קבצים כאלו באופן אוטומטי, וגורמים למ…
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה חלקים חדשים : Gigabyte GA-X58A-UD3R Intel X58 Chipset Socket 1366 Model 39426/GX58AUD3R OCZ Reaper DDR3 6Gb Triple Kit 1600MHZ CL7 OCZ3RPR1600LV6GK Model OCZ3605K Seasonic X-650 650W Noctua NH-U12P SE1366 Intel LGA1366 Cpu Cooler Intel Core i7 930 Processor 2.8Ghz 8MB Cache BOX LGA 1366 Western Digita WD20EARS 2000Gb Caviar Green 3.5 64MB SATA II והוספתי כרטיס מסך זמני sappire radeon hd 4850 לאחר שחיברתי את כל החלקים, הדלקתי את המחשב ולהפתעתי הוא לא עולה. האם יכול להיות שהזיכרון הוא הגורם לבעיה ? -- התברר לי שהלוח לא תומך ביזכרונות 1600. או שאני עשיתי טעות כלשהי בהרכבה ?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9500 Pro, על המחשב הראשון במפרט היום חזרתי למחשב לאחר שהוא עבד כמה שעות, ולהפתעתי ראיתי פסים צבעוניים על המסך יחד עם התצוגה הרגילה של מערכת ההפעלה (כלומר, התצוגה של מערכת ההפעלה + פסים בהירים אנכיים). הבעיה קיימת גם במסך הטעינה של ה-Bios, ובמסכי הטעינה של חלונות. מבחינה חיצונית לא נראה שיש בעיה בכרטיס (המאוורר עובד). לא עשיתי לכרטיס OC, דאגתי לאוורור במארז (גם מתחת לכרטיס) יש עוד משהו שאני יכול לבדוק / לעשות לפני שאני מממש את האחריות (ונתקע עם Riva TNT2 :-\) ? עריכה: למקרה שלא ברור, אין בעיה עם כרטיס אחר (למשל Riva TNT2)
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי כולם, אשמח לעצתכם, בתקופה האחרונה המחשב שלי מתקשה מאוד להריץ כמה יישומים במקביל (למשל, משחק + סרטון ברקע) ואני מקבל הודעות של low graphics memory במשחקים. יש לי מפרט דיי סביר, ורציתי להתייעץ אתכם בנוגע לאפשרות להקל טיפה על הבעיה הזאת (אולי הוספת זכרון RAM? כל שדרוג אחר שיוכל לעזור יתקבל בברכה). זה המפרט שלי: כרטיס מסך: GTX 970 4gb לוח אם: AsRock H97 Pro4 מעבד: intel i7 4790 quad core 3.6 GHz זכרון: Kingston HX316C10F_8 (8 GB DDR3 16000MHZ) מארז: Antec P100 אחר: ספק כוח ישן + מאוורר נוסף מה דעתכם? האם הוספת RAM תוכל לסייע (ואולי להקצות מה-RAM לזכרון הגרפי)? הייתי מעדיף להימנע מלשדרג את הכרטיס מס…
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום ,היו לי דפים וכרטסיות פתוחות בגוגל כרום ! נשמרו במשך זמן ממושך (בהגדרות היה מסומן המשך מאיפה שהפסקתי )היום פתחתי איזה קישור עם לוגו של גוגל ופתעום אין זכר לדפים והכרטסיות שלי ! (הקישור היה כנראה אמור להפתח עם כול הכרטסיות וכל הדפים , אבל הוא נפתח לבד וכך הלכו לי כל הדפים והכרטסיות !יש לי את ההיסטוריה ,אבל לחזור לכל הכרטסיות שהיו לי פתוחות זה בלתי אפשרי ,אני לא יודע כמה זמן הן היו פתוחות !בבקשה עזרו לי עם הצרה הזו (היום היה לי יום רע וזה עוד אחד מהדברים הרעים שקרו לי )תודה חשוב לי לציין יש לי חשבון ג'מייל על שמי , והיום התנתקתי מהחשבון שלי והתחברתי לשל אמא שלי.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT NF7 v2.0 שמגיע עם כרטיס קול 5.1 וחמש יציאות... (גם ווינדוס XP פרו) כשהתקנתי בפעם הראשונה ווינדוס הכל הלך טוב, הורדתי בדיקה של סראונד (אומרים את שמות הערוצים והקול יוצא כל פעם מהרמקול המתאים לו) והרצתי אותה... בדקתי ברמקולים רגילים, פעם חיברתי אותם ליציאת פרונט (שמעתי רק את הערוצים הקדמיים) ופעם ליציאת סראונד (שמעתי רק אחוריים). כמובן שנרגעתי בידיעה שהסראונד עובדועזבתי את זה. לפני כשלושה שבועות קרס לי הווינדוס, עשיתי פירמוט והתקנתי את הווינדוס מחדש ואת כל הדרייברים. קניתי רמקולים 4.1 וכשחיברתי אותם ראיתי (שמעתי...) שאין ערוצים אחוריים!! הרצתי את הבדיקה שוב ושמעתי את כל הערוצים ברמקולים הקידמיים!! לא יצא שום קול מהאחוריים... נכנסתי ללוח הבקרה ולאפשרויות הסאונ…
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מחשב חדש לחלוטין, הורדתי את כל העדכונים, והוא מופיע בחנות אלא שכל פעם הוא אומר אחרי דקה שהוא לא הצליח להוריד. אין בעיה באינטרנט, ולא בחומרה.
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
כיצד ניתן להתניע ספק כח ATX כאשר אינו מורכב במחשב ? הסיפור כולו - הרכבתי במחשב ישן P3 צורב חדש וכשניסיתי להפעיל את המחשב - דממה. שום תגובה. בדקתי שכל החיבורים במקומם והיות וכלום לא זז החשד נפל על ספק הכח (שמתי לב שהמאורר שלו מסתובב בקושי בהזזה ביד). פירקתי אותו ואני רוצה לבדוק אם הוא חי וכן לבדוק ספק נוסף שברשותי. אודה על כל התייחסות
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
הבעיה היא שכשאני פותח כונן כלשהו כמו למשל c: או d: ע"י הוא מפעיל לי את החיפוש על אותו הכונן. וכשאני לוחץ לחצן ימני על הכונן הוא מראה לי את הפעולה "חיפוש" בתור עדיפות ראשונה ואחריה את הפעולה "פתח". איך משנים את הסדר ומורידים את האפשרות "חיפוש"?? תודה לעוזר..
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום !!!!! אני שדרגתי את ה- windows update שלי לגרסה 5 שהיא של ה- windows service pack 2 אני חושב שזאת גרסת בטא שדרגתי את זה מתוך סקרנות דרך קישור שנמצא בכתבה של האתר הזה( http://v5.windowsupdate.microsoft.com/v5consumer/thanks.aspx?ln=en-us&thankspage=6 ) הוא אומר שהוא לא יכול לתת לי רשימת עדכונים כי הקוד פיראטי ויש לי גרסת windows xp pro service pack 1 פיראטי השאלה שלי היא איך אני יכול להחזיר לגרסת windows update 4 בבקשה עזרה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ולצפות בתמונה המצורפת! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס זיכרון של 2GB 800HZ על המחשב. רציתי להוסיף לו עוד כרטיס, והוצאתי כרטיס קצת יותר ישן של 500 MB DDR400 כשהדלקתי את המחשב אחרי שחיברת את הכרטיס השני, הוא השמיע ציפצופים, ולא התחיל לעבוד. אני מניח שזה בגלל שהכרטיסים לא תואמים אחד לשני, אבל לא באמת בטוח. האם יש דרך לחבר את הזיכרון השני בכל זאת?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
המחשב מפעיל מחדש את עצמו פעם ביום. לא בצורה הרגילה אלא בבום... נכבה ונדלק כאילו ריסט! במהלך משחקים כבדים (רגילים NFS, SCARFACE...) המחשב עושה ריסט בזמנים שונים: פעם אחרי דקה מהפעלת המשחק ופעם אחרי שעה של משחק רצוף... זאת בעיה שהתחילה לא מזמן!, פירמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים החדשים והדיירקט איקס הכי חדש... וזה לא עזר!.. אני נוטה לחשוב שזה הכרטיס מסך (ATI RADEON 9550 256MB) ... בגלל שבזמן משחקים זה קורה יותר הריסטים! יש למישהו רעיון לפני שאני הולך לחנות וקונה כרטיס מסך חדש ואולי זה גם לא יפתור את הבעיה ? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב בגלל וירוס :'( :'( :'( אני עובד עכשיו על Windows XP PRO אני רוצה להתקין אחרי הפירמוט Windows XP ו-Windows 98 אז השאלה שלי היא האם אפשר להתקין את שניהם על אותו Hard-Disk יש לי עוד בעיה: לא הצלחתי לפרמט את D, יצאה לי הודעה: אין אפשרות לאתחל כונן זה. צא מכל כלי שירות לדיסק או מתוכניות אחרות המשתמשות בכונן זה, וודא שתוכן הכונן אינו מוצג החלון כלשהו. לאחר מכן נסה שוב לבצע אתחול. ולא פעל לי שום כלי שירות לכונן והתוכן לא היה מוצג בשום חלון. מה לעשות??? בתודה מראש ניצן אגלמז Nitsan Aglamaz מצטער על שתי הנושאים שפתחתי אבל המערכת שלי התמוטטה ולא ידעתי עם זה שלח!
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 7 64BIT ו 4 G של זיכרון הביוס מראה רק 3 ה WINDOWS רושם שיש 4 אבל עובד עם 3 חבל לי 1G לא בשימוש הדגם זה 3000 N100 TEYP-0786-6VG אני חיפשתי ולא מצאתי כלום
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי, קניתי דיסק סיגייט 500 גיגה 32 מגה CACHE. לאחר כחודשיים הBIOS הפסיק לזהות אותו. יש לכם מושג מדוע זה קורה? איך אני יכול לסדר את זה? האם מישהו נתקל בדבר כזה? האם יש אפשרות לשמור על המידע? תודה למגיבים...
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היום הפעלתי סריקה ב NOD ופתאום אני רואה מלא "כחולים" (סתכלו למטה), חוץ מהראשון אף פעם לא נתקלתי בכזה דבר. אני גם בטוח שזה וירוס \ תהליך מסויים שלא אמור לפעול גורם לכך, כשאני לוחץ ctrl + alt + del אני רואה מלא תהליכים שאף פעם לא היו :-\ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
המחשב לא מקבל את הסיסמא שלי אז נאלצתי לעשות PASSWORD RESET DISK על מנת לקבוע סיסמא חדשה. לאחר שאני מקליד את הסיסמא אני לוחץ אישור ואז מופיעה לי ההודעה הבאה an error occurred while the wizard was attempting to set the password for this user account יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
אני חדש בפורום ,ויש לי שאלה קטנה וחשובה מאוד: יש לי מחשב פנטיום 4 שלא מותקנות עליו תוכנות מיוחדות והוא פועל באיטיות מאוד, אני מפעיל אחת לשבוע את "ניקוי הדיסק" "איחוי דיסק" (אם צריך) ,ומשתמש בתוכנות להסרת תוכנות ריגול ,ועדיין המחשב עובד לאט מאוד וממש לא אופייני למחשב כזה. מה עושים? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
קניתי לפני כחודשיים מחשב חדש שהכל הלך בו חלק האיטרנט המשחקים הכל לפני כ3-4 שבועות התקנתי עליו את הווינדוס 7 התקנתי לו את הדרייברים שקיבלתי עם המחשב אבל יש לי בעיות עם משחקים יש לי את המשחק GTA IV אמיתי ושאני מנסה להתקין אותו הוא כותב לי שיש לו בעיות גם שאני מחבה את המחשב זה כותב לי מתקין עידכונים וזה תמיד נכשל איך אני יוכל לתקן את הדברים האלה כי קניתי את המחשב למשחקים ואני כבר חודש בילעדייהם תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לאחרונה רכשתי מחשב חדש לוח אם גיגבייט GA-Z77-HD3 וכרטיס מסך 7950 של ספיר כאשר אני מחבר אותו לטלוויזיה או לרמקולים הסאונד לא איכותי כלל וצורם מאד. ניסיתי גם לשחק בהגדרות וזה לא עוזר. כמו כן, אם יש אפשרות שהטלווזיה והרמקולים יעבדו במקביל אני אשמח (אני יודע שזה אפשרי) תודה
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-