תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להתקין כרטיס מסך GTX 1650 super במחשב שמכיל כרטיס מסך מובנה חלש בלוח האם (המחשב נרכש למטרה משרדית ואני משדרג אותו לגיימינג) אין לי כבלים פנויים לחבר את הכרטיס לספק הכח. הכבל שיוצא מכרטיס המסך כבר מחובר לחלקים אחרים במחשב. איך אני יכול להיות בטוח שאם אני מנתק את הכבל מחלקים אחרים אני לא גורם נזק למחשב? יש דרך יותר בטוח לחבר את הכרטיס לספק הכוח?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ככה: היום הרכבתי מחשב עם : E6600 p5b deluxe g.skill1024PUK*4 -4G.total liberty500w quadro px 1500 לאחר החיבור אין POST החלפה לספקHEC400 יש פוסט ניסיתי 5 ספקים שונים של LIBERTY500W אין פוסט LIBERTY400W יש POST הביוס מעודכן החשד היחידי הוא ללוח... אבל יש פוסט בHEC400 יש מגבלה מיוחדת ל500W?? אני בספק LIBERTY400 מספיק? אני לא יודע אם אובר מתוכנן אבל האם אם כן ואם לא... יספיק? תודה
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי תופעה די מוזרה כשאני מדליק את המחשב (פנטיום 2 ) אין שום תגובה על המסך - הספק עובד, אני שומע את ההרד דיסק עובד, המסך דולק אבל רואים רק שחור בלי שום תהליך אתחול . ניסיתי להחליף כרטיס מסך וספק אבל זה לא עזר- יכול להיות שנדפק הלוח אם? או המעבד? - ואם כן, איך יודעים בוודאות? ומה הסיבות שיכולות לגרום לזה לקרות? בתודה מראש גדי
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם זו המערכת שלי: P4 1.7GHZ 256DDR לוח מעפאן של jetway כרטיס מסך RadeonVE מ"ה WIN2K SP4 יש לי בעיה בהפעלת קבצי וידאו. כל פעם שאני מפעיל קובץ וידאו לא משנה עם איזו תוכנה המחשב נתקע ולא עוזר כלום חוץ מריסט. חוץ מזה אין שום בעיה אחרת במחשב. יש למישהו רעיו מה גורם לזה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי בפורמט חלונות 7. ריסט פתאום לא עולה ביוס והרבה זמן לא שינוי. (תמונה) עשיתי ללחץ DEL או TAB F5ועוד לא עוזר. לוח אם gigabyte GA-EP43-S3L בבקשה עזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב נכבה לי בפתאומיות ועושה ריסטרט לפעמיים במשחק או סתם בגלישה באיטרנט , חשבתי משהו מתחמם ניקיתי תמחשב מאבק ועדיין יש את הבעיה , מה לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לאחר יציאה ממצב HDMI בTV לאחר בערך 20 דק לא ניתן לחדש תצוגה במסך וחייבים לעשות RESTART. המחשב מחובר דרך כבל DVI ומתאם HDMI. בדקתי בניהול צריכת חשמל בלוח הבקרה אך אין לי כל פתרון. בנוסף אין כל אפשרות לבחור את הרזולוציה הטבעית של המסך הנ"ל דרך הDRIVER של NVIDIA אשמח לכל עזרה כלשהי...
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
תודה עוד תמונה מתוכנה נוספת.. (SIW) כאן יש טמפרטורה כללית שנראת לי תקינה.. אבל עדיין שתי ליבות מגיעות ל 60C ?????
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
היי, יש לי אי התאמה בזכרונות (כל פעם קניתי משהו אחר). עכשיו המחשב מתאפס לבד כל הזמן בעמצא העבודה. איך אני מגדיר ה-BIOS כדי שהזכרונות יעבדו על SINGLE ולא על DUAL תודה
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע היום פעמיים ב2 משחקים שונים בהתחלה בCrysis הוא פשוט נתקע באמצה המשחק אבל עשיתי CNTRL ALT DELETE והמשחק היה במצב "לא מגיב" ופשוט יצאתי ממנו אם סייים משימה ופעם שניה באותו יום הוא נתקע באמצה משחק X - MEN פשוט קפא אבל ב2 המקרים הסאונד המשיך כזה וזהו עשיתי ריסט אני מפחד שיש איזה בעיה בRAM או משהו אחר גם המחשב חם מאוד 50 מעלות מעבד וכרטיס בממוצע במנוחה ובמאמץ הכרטיס ב65-70 מעלות.. המאוורר על 40% של הכרטיס ניסיתי לעלות אם התוכנה firestrom של ZOTAC אבל אחרי כול הדלקה מחדש זה חוזר ל40% מפרט: | Phenom II x4 Quad-Core 940 |Zotac GTX 260 896MB| GIGABYTE MA770-UD3 | DDR II 1066Mhz 2x2GB OCZ | Western Digital 500GB| Freezer 64 Pro| Corsair VX 550W | CoolerMaste…
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! קניתי מאורר למעבד, ומשניסתי להוציא את צלעות הקירור הישנות, החלטתי להרחיק את כרטיס המסך כדי שלא אפגע בו. לצערי כשעשיתי זאת חתכתי את אחד מהכבלים שסיפקו לו חשמל ( radeon 9700 pro). כל זאת נעשה כאשר המחשב היה כבוי ומנותק מהחשמל. החלטתי שלא כדאי להסתכן והגעתי למחרת לטכנאי שהחליף לי את הספק. כשחזרתי הביתה התחילו הבעיות: הוינדוס עלה לי עם תצוגת צבעים מוזרה ( כמו שמקרבים מגנט למסך), או שלפעמים הוא לא עלה בכלל ונתקע. כל פעם כאשר הייתי משחק עם החיבור הפיזי של הכרטיס המסך, המצב היה משתפר וחוזר לקדמותו. כלומר, אם הייתי מנתק ומחבר את הכרטיס מסך,לפעמים המערכת הייתה עובדת כרגיל ללא בעיות. החלטתי לחזור לטכנאי, והוא מצדו החליף לי את הכרטיס מסך, ואמר שיש לו חשד שישנה בעיה בל…
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, יש לי בבית 5 מחשבים שמחוברים אחד לשני ברשת ביתית קווית ורובם מחוברים ל- Homegroup עם סיסמא. יש לי שני מחשבים נוספים שאני לא מצליח להוסיף ל- Homegroup (אפילו לא נותן הודעת שגיאה ספציפית, פשוט אומר שההתחברות נכשלה, וכשעושים troubleshoot הוא לא מוצא בעיות). ניסיתי למחוק לחלוטין את ה- Homegroup באמצעות ניתוק כל המחשבים מהרשת ומחיקת קבצים מסויימים כפי שראיתי במדריכים באינטרנט (עשיתי את זה לפני כמה חודשים, אז אני לא זוכר מה זה היה בדיוק) אבל זה לא עבד לי, ה- Homegroup עדיין קיים ומציע להתחבר אליו ואין דרך ליצור חדש. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב בובה (Quad, 8800gtx, 4gb ram). השבוע התקנתי אקס.פי. 64 ביט (הויסטה 64 לא עובד לי טוב) כדי לנצל את כל ה4 ג'יגה ראם (אני מנצל את כל הראם לעיתים קרובות). שאני מקליק כפתור ימני על המחשב שלי לבדוק את הראם אני רואה שרשום רק 3.2 ג'יגה. חשבתי שהמהות העיקרית של 64 ביט היא היכולת של הוינדואוז להשתמש בהרבה יותר זיכרון, לא? (בעיקר שכל מחשב משפחתי פשוט מגיע היום עם ג'יגה ראם). שכשאלתי אדם עם מחשב בעל מפרט כמעט זהה לשלי הוא אמר שלו הוינדואוז כן מראה את כל ה4 ג'יגה (גם אקס.פי 64 ביט). מישהו יודע מה הסיבה? ואיך ניתן לנצל את הראם במלואו? ד"א, האקס.פי. 64 שלי לא תומך עברית (אין באפשרויות התקנה). איך בכל זאת ניתן להוסיף לו עברית? (שרציתי להתקין מדיסק אחר הוא נ…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי נדלק, המאווררים מסתובבים והכל - אבל שום דבר לא עולה (אפילו לא הביוס, מסך שחור!) בדקתי כל מה שאפשר - המסך תקין הכרטיס מסך תקין הזכרונות יושבים טוב המחשב נקי לגמרי, אין טיפת אבק בשוק רכיב ניסיתי גם לאפס את הביוס- להוציא בטריה ולהעביר ג'אמפר ולהחזיר...גם זה לא עזר מה יכולה להיות הבעיה אם לא אחד מאלה? פעם ראשונה שאני נתקל בזה... תודה!
-
- 4 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום קיבלתי מחשב ישנן עם לוח אם GA-8VM800PMD-775-RH על הלוח היה כרטיס מסך שרוף כל הקבלים היו מפוצצים אז הוצאתי אותו וחיברתי לכרטיס המובנה בלוח אבל ברגע שהדלקתי את המחשב הוא ציפצף צפוצוף ארוך הפסקה ארוך הפסקה ולא היה תצוגה כמובן כי הוא לא מצא כרטיס מסך איך אני מפעיל את הכרטיס המובנה בלי שום תצוגה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב עקב ניתוקים חוזרים ונשנים מהאינטרנט הועלתה אפשרות שיתכן שהסיבה לכך היא לא בתשתית של החברה אלא אצלי בכרטיס רשת שנמצא על לוח האם asrock z68 . האם ניתן לבדוק את הכרטיס על ידי תוכנה כלשהיא ע"מ לוודא שהוא לא זה שגורם לניתוקים מהאינטרנט? תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בחודש וחצי האחרונים המחשב עושה ריסטים פתאומיים לאחר כל כמה שעות.אין לי מושג למה? אך לאחר שהמחשב מפעיל את עצמו מחדש ועולה הוינדוס ,עולה הודעת שגיאה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
איכשהו הFIREWIRE של ההלוח אם שלי לא מזוהה .. ניסיתי להתקין את הדרייברים של nforce מחדש אבל ללא הצלחה אם למישהו יש איזה שהי הצעה איך אני יכול לחזיר את הדרייברים של הFIREWIRE זה יתקבל בברכה . ועוד משהו התמוה תדבר בעד עצמה בעיה מאוד מוזרה עם הצורב DVD ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בטוח מישהו פה יודע למה זה... קניתי הארדיסק חדש של 250 G אבל... כשאני מסתכל ב-Management אני רואה שהוא 232.88 G למה זה??? לאן נעלמו 17.12 G????
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום רב המחשב של אשתי כבן שנתיים ובזמן האחרון באמצע עבודה על המחשב הוא נכבה באופן פתאומי (אין מסך כחול או שם תקלת תוכנה נראית לעין) הדבר קורה באופן ספורדי וללא חוקיות כך שאני חושד שיכול להיות שהתקלה נמצאת בספק הכח. אודה לתשובה ולאבחנות מלומדות (כי אשתי משגעת אותי עם זה )
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ההתקן יו אס בי שבפאנל הקדמי במארז שלי לא עובד הוא מחובר כראוי ללוח אם באמצעות כבלים בהתקני מערכת הוא מזהה את HUB של היו אס בי אבל כאשר אני מחבר התקן הוא נותן לי הודעה למטה עם סימן של יו אס בי ורשום שם התקן לא מזוהה ניסיתי כבר להתקין את הדרייברים אבל כלום לא עוזר ניסיתי לחבר לחיבור הזה 6 מכשירים שונים שלפחות 3 מהם תומכים ביו אס בי 2 ככה שזה לא הבעיה מה אני עושה? לוח אם של פיסי פרטנר צי'פ של ויה את הדגם אני לא יודע אבל זה מתחיל באותU והלוח בצבע אדום מובנה כרטיס קול רשת וכרטיס מסך בבקשה עזרתכם המהירה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש לי לפטפופ DELL LATITUDE D505 , עכשיו הכרטיס רשת שבו פשוט לא רץ.. לא בעיה ב SERVICES לא בעיה בכלום.. התקנתי כל דרייבר אפשרי והכרטיס רשת פשוט לא פועל, בטח בעיה באחד הקבצים אבל אני לא מוצא שום פתרון ברשת.. הדרייברים הם הדרייברים פה: http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&osl=EN&catid=5&impid=-1&servicetag=&SystemID=LAT_PNT_PM_D505&hidos=WW1&hidlang=en&TabIndex= עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לקנות כרטיס רשת שלא של DELL - כרטיס רשת של כל חברה כלשהי והאם אפשר יהיה לפתוח את הלפטופ ולהתקין את הכרטיס רשת ?? האם הדבר יתמוך בכלל ויתאים למערכת? או ששווה לקנות כרטיס רשת USB.... תודה.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכלולם... יש לי בעיה קטנה עם העכבר שלי ... העכבר הוא מדגם אינטלי מאוס אקספלורר של מיקרוסופט. inteli mouse explorer - microsoft. . יש לו שני לחצנים בצידו השמאלי ובעזרתם ניתן לבצע כל מיני פעולות ע"י תיכנות. באחד מן הימים האחרונים הכפתורים הללו (2 הצדדיים) והם בלבד ( האחרים עובדים כמו שעון) , הפסיקו לעבוד לי , והם חוזרים לפעולה רק בתנאי שלאחר כל איתחול של המחשבי אני הולך ל- control panel -> mouse -> ושם אני בוחר מחדש את ההגדרות , עושה או קיי וזה מתחיל לעבוד לי. הבעיה מתרחשת בכל החלונות לא רק באקספלורר. אולי למישהו יש מושג ************************************** 866 , win xp , asus v7700 , 512 ram ,
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתגורר בארה"ב ושולח מכולה עם ציוד לישראל, ברשותי מחשב נייח (מבוסס i5 ו 16 ג'יגה זכרון) שאני תוהה האם יש סיבה מדוע לא לשלוח אותו במכולה לישראל (ולהמנע מרכישת מחשב חדש בישראל). עלות השילוח לישראל היא זניחה, מכיוון שהנפח בטל בשישים לעומת הנפח הנשלח בכל מקרה. 1. ספק הכוח של המחשב הוא 100v-240v, האם צריך לבדוק עוד משהו לטובת התאמה לישראל? 2. האם כדאי לפרק את הדיסק הקשיח (2TB, לא SSD) ולעטוף אותו בנפרד, או שהוא דווקא מוגן יותר שהוא בתוך המחשב העטוף? 3. את הסטיקים של הזכרון כדאי לפרק או לשלוח כאשר הם בתוך המחשב? 4. ברשותי גם מסך AOC E2770S שעולה בסביבות 300$ שמתאים ל 100v-240v - האם יש סיבה לא לעטוף היטב ולשלוח? 5. אותה השאלה בנוגע…
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
כבר כמה זמן שהמחשב עושה מרסט את עצמו ברגע של מאמץ. אחרי שראיתי בתוכנה שהטמפ' עולות יותר מידי כיוונתי מאוורר והמחשב עבד כרגיל. אתמול בא אליי טכנאי הרכיב לי מאוורר והכל היה טוב, כמו כן הוא הוסיף לי 1 ג'יגה של RAM. אחרי כמה רגעים שהכל היה טוב (והטכנאי כבר הלך) המחשב התחיל לעשות ריסטים בלי שום סיבה... לא היה כל מאמץ אני כבר מתייאש ובזמן שאני כותב עכשיו אני מפחד שזה יתחיל לי מחדש בבקשה תעזרו לי מהר תודה!!
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-