תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
I have a Microsoft ne 4000 keyboard and it plugs to my computer via USB. The problem is when I need to enter in safe mode or selecting an os. How do I get it to work while booting? Thanks
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב שלפעמים קורה ש לא שומעים ציפצוף ראשוני בהפעלה ואז הוא לא מסיים boot - ולא רואים כלום. הספק כוח כן עובד - המאוורר שלו עובד כשזה קורה, שום דבר בד"כ לא עוזר פרט לכך שאם אני משנה את מיקום כרטיסי הזיכרון ram לסלוטים אחרים אז הוא כן נדלק והכל בסדר הבעייה מופיעה פעם בשבועיים מדובר במחשב x86_64 מלפני כשלוש שנים למישהו יש מושג מה הבעייה ? האם ייתכן שהבעייה היא בספק כוח ? בברכה דו
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, הרכבנו עכשיו מחשב S775 עם כרטיס XFX 5750, הותקנו כל הדרייברים של הסאונד, רשת וכרטיס מסך. עדיין ישנו התקן PCI לא מזוהה.. יש למישהו רעיון מה מדובר? שמעתם על משהו עם הלוחות החדשים שאולי צריך לסדר?
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני בודק בשביל מישהו מחשב שפתאום לא נדלק לו. הנורת HDD זוהרת במלוא תפארתה האדומה, המאווררים זזים אבל אין צפצוף של הביוס כמו שיש בדרך כלל. כמו כן המסך לא מציג תמונה. הצעות?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם!!! בזמן האחרון ללאחר שעה +/- של עבודה עם המחשב מופיעה לי ההודעה המרגיזה הבאה: "שרת לא פנוי" ואז אומרים לי ללחוץ על מעבר אל ועוד משהו שאני לא זוכר כרגע... מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעייה הזאת??? תודה רבה לעונים...
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
סימון - [בעיה עדיין לא נפתרה] שלום, יש לי כרטיס מסך Inno3D Nvidia GeForce 9400 GT - 1GB. רכשתי אותו לפני שנתיים. אתמול אחרי שבוע שלא הדלקתי את המחשב, אחרי שהגיע למסך הBOOT לWindows המסך נהפך לשחור ולאחר ריסט, המסך לא הראה דבר. אחרי שהוצאתי את הכרטיס מסך מהלוח אם וחיברתי את הכבל של המסך VGA לכרטיס מסך מובנה בלוח אם, המחשב פועל תקין. הבעיה היא שהכרטיס מסך לא עובד. חיברתי שוב אחרי שבדקתי שהנגדים לא התפוצצו או התנפחו או משהו נשרף ואני לא מוצא שום רמז לבעיה מדוע יש בעיה עם הכרטיס מסך. בדקתי אותו במחשב אחר וגם שם לא עובד הכרטיס מסך - זאת אומרת המסך לא מראה דבר. אני שוב אדגיש למקרה שלא מבינים, המחשב נדלק, יכול להיות הוא עובד ויכול להיות לא (אני לא שומע צפצפוים כלל חוץ מהרעש ש…
-
- 4 תגובות
- 12k צפיות
-
-
Text שלום שתי בעיות: 1. יש לי כרטיס מסך: Asus AGP v 7700 deluxe ואני לא מצליח להשתמש באופציה של capture כשאני מחבר את המצלמת וידאו למחשב. 2. עם הכרטיס מסך קיבלתי משקפיים תלת מימדיות ואני לא מצליח לראות איתם במישחקים תלת מימדיים. יש לי לוח אם:GIGABYTE GA-7VTXE מערכת הפעלה win xp מה עליי לעשות תודה
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן, לפני חודשיים בערך התחילו להופיע לי בעיות ותקיעות באודיו והFPS שלי במשחקים ירד משמעותית. מדובר לא רק על אודיו, אלא גם על סרטונים. ניסיתי לעדכן דרייברים.. עד כמה שזה ישמע אבסורדי, עד לפני אותו יום המעבד שלי השמיע רעש נוראי במאמץ אז ניסיתי לנקות את הגוף קירור שלו עם קיסם (אחרי שניסיתי לשלוף אותו ללא הצלחה) והוצאתי קצת אבק, הרעש נעלם אבל מאז הופיעו התקיעות - אם זה קשור בצורה כל שהיא... יש למישהו מושג ממה זה יכול לנבוע?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום! כאשר אני משחק משחק כלשהוא המחשב קופא לאחר שעה ככה, בדקתי מעלות והכול בסדר. עכשיו ראיתי שאחד הגורמים כנראה זה ה VPU RECORVER הזה, מזה בכלל? תודה
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קניתי לוח אם, זכרון, כרטיס מסך ומעבד חדשים למחשב שלי. (יש שיגידו שבעצם קניתי מחשב חדש, לא משנה) העניין הוא שאני עדיין רץ על הספק כוח שהגיע עם המחשב הישן...400 וואט לא סוליד, של חברה ג'נרית כלשהי. הלוח אם עושה לי בעיות עם הUSB לפעמים, הדיסק קשיח עושה כאילו הוא מסתובב לאט מדי, ומשום מה אני מרגיש כאילו המערכת כולה מתנהגת מוזר. יש מצב שאלו סימפטומים של תת מתח? איך אני יכול לדעת אם המערכת שלי מקבלת מספיק מתח?
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
זה לא דבר חדש אלא זה ממתי שקניתי את המחשב. פשוט יש לי כל הזמן רעשים מכיוון הקופסא ממש ממש חזקים (זה קורא בעיקר כשמכניסים דיסק לכונן), ולא ראיתי שיש כ'זה דבר אצל שום חבר שלי. מישהו יודע מה הבעייה?
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח האם :GA-X58A-UD3R (לא בטוח איזה REV) אני רוצה לשדרג זיכרון...השאלה האם הוא תומך ב-1600 MHZ? כי באתר רשום Support for DDR3 2200/1333/1066/800 MHz memory modules זה נישמע מוזר שדילגו על זה האם כדאי להתשמש בTRIPLE CHANEL? ואיזה סוג זיכרון כדאי לקנות בKSP אילת? בנוסף אני רוצה לקנות SSD 120 גיגה... על איזה אתם ממליצים?הבנתי שחשוב שיתמוך בTRIM...איך בודקים? תודה רבה לכם, וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי מחשב לא חדש מאפס. זהו מחשב פנטיום 2, 300 מגה הרץ, עם לוח של iWIll - מסוג BD100Plus, 256 מגה זיכרון. לא משנה מה אני עושב, ואיך אני מקנפג את ה BIOS, המחשב מראה גוון כחול בלבד. הכול עובד, רק שאין ירוק ואין אדום. בדקתי את כל החיבורים, אין לי שמץ מה הבעיה. הלך הכרטיס מסך ? BIOS בכל זאת ? Flash יעזור ? תקלה מוזרה, אודה לכל העונים. וכן, המסך עובד מעולה, Degauss לא פותר את הבעיה...... ???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! היום ניקיתי את המחשב מאבק ושמתי לב שאחד הקבלים ליד המעבד מחורר ומסביב יש איזה משהו ורוד קרוש.... עכשיו השאלה שלי אם זה יכול להשפיע על ביצועי המחשב? כרגע אני רואה ממש בעיה אבל כדאי שאני אשלח את המחשב למעבדה לתיקון? זה יכול לגרום בעיות בעתיד? בתודה מראש לעוזרים! ד"א יש לי לוח אם MSI K8N Neo4 Platinum
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב שעושה קצת בעיות.. אני לא סגור על הבעיה אבל זה נראה לי הלוח אם.. הוזיזו במחשב הזה את הכפתור של הספק מ230V ל115 והספק נשרף. את הספק החלפתי, אבל יש עוד בעיה, כשמדליקים את המחשב אז מופיע המסך הראשי של הספירת זיכרון וכו' והוא נתקע במסך הזה... לפעמים אחרי ספירת הזיכרון.. לפעמים ממשיך קצת ונתקע בתחילת זיהוי החיבורים בIDE ולפעמים נתקע בדיוק אחרי הבדיקה של החיבורי IDE.. ניסיתי לנתק את ההארד דיסק והצורב מהIDE אבל כשמנתקים את הכבל שלהם המחשב נדלק, (עושה רעש) אבל המסך נשאר מכובה וכו'... אז את הפלופי ניתקתי והIDE השארתי... פעם אחת הצלחתי להגיע לביוס, ותוך מספר שניות הכל קפא עד שעשיתי ריסט... מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הדלקתי תמחשב של אחי ואחרי שהוא מגיע למסך של הווינדוס הוא נתקע ולא מראה את השולחן עבודה..אני יודע שזה בעיה כללית מדי אבל אם מישו יוכל להדריך אותי אני אשמח מאוד.. דרך אגב ניסיתי להעלות בSAFE MODE והמחשב עלה וביקש משו על שחזור מערכת והעדפתי שלא להסתבך...תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קודם כל זה המפרט שלי [table][tr][td] [/td] [td]Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Gigabyte GA-Z68AP-D3[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Coolermaster HAF 932 Black[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Seagate 2TB Sata 3 32MB Barracuda LP 5900RPM[/td] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] [/td] [td]Corsair 120G SandForce 1200 Forse series Sata3[/td] […
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
תראו פתאום המחשב עשה לי היום ריסט אז חשבתי אולי בטעות נגעתי עם הרגל ולחצתי בטעות על הריסט אבל לפני כמה דקות זה קרה שוב וכשהוא ניסה לעלות לונדוס עוד הפעם זה קרה אבל אז התחילו להיות צפצופים כאלו (בזמן שהוא בודק שהכל בסדר (כשהוא בודק כרטיס מסך זכרונות וכו') כיביתי הדלקתי ושוב זה קרה עזבתי אותו לכמה זמן איזה חצי דקה ואז הוא עלה יש למשהו מושג מזה יכול להיות??? ואם זה משנה למשהו אז היום הייתי קצת באינטרנט קצת משחקים והתקנתי כמה תוכנות(Sandra \cpu-z-125\AquaMark3\ואתמול שמתי easy tune5-אם זה בכלל משנה)
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
היום בצהריים נכנסתי למשחק אחד במחשב וראיתי שיש DELAY קטן בין הפעולה שאני עושה במשחק לבין הזמן שהקול נשמע, למשל אני יורה ב-CS עם אקדח ירייה אחת אז הרעש של הירייה מגיע 3 שניות אחרי, זה קורה לי בכל המשחקים וגם בסרטים. טוב אז ככה מחקתי את הדרייבר של הקול (Realtek AC97 audio) והתקנתי אותו בחזרה... בסיום ההתקנה עשיתי כמובן ריסט למחשב הפעלתי זה מצא לי חומרה חדשה התקנתי ובסוף זה כותב לי : (AC'97 this device cannot start(code 10) הדרייבר לא עובד ואין לי סאונד במחשב. עכשיו מה בעיה כאן? למישהו יש פתרון ויכול להביא לי אותו? תודה...
-
- 4 תגובות
- 943 צפיות
-
-
(שימו לב לCore speed) לפי תמונות אחרות שראיתי זה לא אמור להיות ככה.. זה תקין? מה לא בסדר?
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני באמת לא מבין מה הבעיה בתקופה האחרונה מתנתק לי האינטרנט ושאני מסתכל על המודם אני רואה שהcable מהבהב אוקי אני מנתק תמודם מהחשמל מחבר שוב אני רואה שהcable לא מהבהב יותר אז אני בא לעשות ניתוק מהאינטרנט פאק ניתקע המחשב ואני מקבל מסך כחול זה התחיל לקרות לי בשבוע האחרון מערכת הפעלה Windos vista ultimate 64bit אם תוכלו לעזור לי לפתור תבעיה אני מאוד ישמח תודה לעוזרים ד''א הטמפ' שלי נמוכה אז לא הגיוני שאני יקבל את זה מחום של המחשב אני חושב אולי דרייברים שוב תודה לעוזרים יוני. =] עדכון : שאני מקבל מסך כחול אני מקבל שמות של קבצים והם:ndiswan.sys wanarp.sys שניהם נימצאם בC:\Windows\System32
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ברשותי מסך פיליפס 23" מדגם בריליאנס 239cl לאחרונה נתתי את המסך לתיקון על תקלה שבה המסך היה נכבה מעצמו הוחלף במסך איזהו רכיב שנקרא כרטיס LCD והתקלה נפתרה כאשר חיברתי את המסך שוב שמתי לב לתופעה מוזרה כאשר יש אובייקטים נעים על המסך התמונה סביבם ועליהם נראית כאילו מרושתת בהרבה נקודות שחורות קטנות הדבר ניראה בבירור כאשר לדוגמה ,גוררים חולון על השולחן עבודה אז במסגרת הכחולה של החלון ניתן לראות בבירור מלא נקודות כמו כן הדבר ניראה גם במשחקים מסוימים או שגוללים דף מטה (בעיקר על רקעים ירוקים ,אפורים וכחול בהיר ). חיברתי את המסך למחשב אחר , החלפתי כבלים ... ואותה התופעה נתתי את המסך שוב לתיקון ... ובמעבדה אומרים שהם לא מצאו כלום ...ושלדעתם המסך תקין (לא הייתי יכול להראו…
-
- 4 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ועליו כרטיס מסך מובנה intel HD Graphics 4000 וכרטיס נוסף AMD Radeon HD 8700M איך אני יכול לדעת איזה כרטיס מסך נמצא בשימוש? בגדול המחשב מסוגל להריץ תוכנה די כבדה שאני משתמש בה, אבל יש פעמים שבהם הוא נתקע ממש. בנוסף כשאני מחבר מסך נוסף על-מנת "להאריך" (extend) את המסך הרגיל אז יש הרבה פעמים שהמסך נתקע. תודה. המחשב שבידי הוא: samsung intel i5-3230 ram 8 GB win 8.1 64bit אין SSD והתוכנה שבה אני משתמש היא: Solidworks
-
- 4 תגובות
- 5.9k צפיות
-