עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. חברתי את המחשב לטלויזה הכל היה בסדר חוץ מזה שלא שמעו כלום בטלויזיה... אז אחרי זה שיחקתי עם הכבל של הרמקול (הרמקולים שלי מתחברים למחשב עם USB דרך סאבוופר) ו איכשהו שהכבל יו אס בי היה מנותק שמעו ברמקולים של הטלויזיה... ראיתי לי כמה סרטים.. היה פצצות.. קיץ קץ היום אני בא בסבבה מדליק את המחשב מוציא את הכבל יו אס בי של הרמקולים במחשב.. ואז שאני בא לשומע משהו הוא אומר לי ככה: הודעה שגיאה: Bad DirectSound driver. Please install proper drivers..... שחקתי פול עם הכבלים.. נסיתי לשים אוזניות וכל מיני שטיות... אבל עדיין לא שומעים כלום וזה עושה את השגיאה הזאת... אז חברה בבקשה תעזרו לי ... דחוף! תודה !

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  2. Started by C--L,

שלום לחבר שיל יש מחשב intel p4 2.4HT asus mx 533 g-f4mx 512mb 400mhz והמחשב שלו דפוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 לא פועל טוב......לפעמים מגיע לעומס יתר.... הEXPLORER לוקח 300 MB זיכרון...ועוד פול שטויות ניסית להתקין מחדש ........ניסיתי מס ווינדוזים בדקתי את המעבד....את הזיכרון (עולי עבדו עליו....שכבר עבדו עליו.....(OMC הבני זונות...)) אבל כלום לא משנה מה ניסיתי בהתחלה נראה שזה פועל...ואחרי כמה זמן זה חוזר לאותו המצב.... מה לעשות????

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  3. Started by or7755,

אהלן חברים...צריך את עזרתכם אתמול בלילה המחשב עבד רגיל לא הייתה שום בעייה...היום לאחר הלדקה הווינדוס לא עולה ועולה ישר הbios בדקתי את החומרה והכל תקין לפני כל הדלקה יש צפצוף של מכשיר קטן שחברתי המסמל שהחומרה תקינה... החלטתי להתקין את הווינדוס מחדש כלא חשבתי על רעיונות לפתרון שאני מגיע לבחירה של איפה להתקין שני הכוננים ssd שבו מותקן הווינדוס ו hdd ריקים ורשום עליהם drive unlocated space בכונן השלישי של mve כן מזהו ככונן g ומראה ש130 גב בשימוש...איך יכול להיות ששתי הכוננים נמחקו או לא מזהוים כי בלוח אם בביוס כן מזהוים לי 2 הכוננים

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by gabif,

המחשב מבצע ריסטים רק במשחקים בכל שאר התוכנה אין לי בעיה עיזרו לי לפתור תודה גבי

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  5. היי קיבלתי לאחרונה את המחשב נייד של אסוס דגם Vivobook s15 s533 ואני מנסה למצוא את האיקולייזר במחשב של תוכנת ה REALTEK. מה שמצאתי זה את ה REALTEK AUDIO CONSOLE אך אין שם אופציית Sound effects וכו . יש הצעות איך לתקן את זה? או להגדיר ככה שיהיה אקולייזר ואפקטים?

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  6. Started by eli zibak,

היי אני חייב עזרה ! שאני מחבר את המסך למחשב כתוב אין תמיכה ומסך כחול אבל על מסך אחר זה עובד מה עושים?

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  7. אני צריך לעשות תוכנה ליום הפאי בשביל תחרות מי זוכר כמה שיותר מספרים ממנו, המשתמש מכניס את המספרים שהוא זוכר ממנו וברגע שהוא כותב מספר לא נכון אז התוכנה עוצרת וכותבת לו שהוא הפסיד וכותבת כמה מספרים הוא כתב, צריך שהמחשב ישמור 500 מספרים לפחות מהפאי, רצוי שיהיה גם כפתור RESET שיפאס את הטקסט. מי שמבין ויכול לעזור בבקשה תעזרו.

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by liorgadidi,

עשיתי לפי המדריך באתר כבלים עגולים. אחרי שהחזרתי הכל וחיברתי את כולם זה כותב לי שהוא לא מזהה את הפלופי... עכשיו אני מכניס דיסק לכונן נכנס למחשב שלי ולא רואה את הכוננים! מה אני עושה? למה זה קרה? בבקשה...צריך עזרה זה דחוווווווווווף!!

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  9. זה בעצם שתי בעיות שאני חושש שיש קשר ביניהן. הראשונה, המחשב לא עושה שום פוסט שום צפצוף (רק נדלק) ואחרי כמה הדלקות פתאום הוא כן עושה פוסט ועולה. זאת בעיה שכבר נמשכת חצי שנה. בזמן הזה החלפתי ספק, הארד דיסק, כרטיס מסך, עשיתי בדיקה לזכרונות והמסקנה שעולה זה שהלוח תקול, והחלפת לוח תחייב אותי בהחלפת זכרונות ומעבד גם, עלות לא קטנה שאני מעדיף לחסוך עכשיו כל עוד המחשב עובד איכשהו. הבעיה השניה שהיא זאת שמשגעת אותי עכשיו היא כזאת. זה התחיל בערך לפני חודש, הוינדוס טוען את עצמו איזה 2-3 דקות ואז יש מסך כחול וריסט וככה זה חוזר על עצמו ואי אפשר להעלות אותו. הפעלתי את הגיבוי שיש לי בעזרת הGHOST, ולאחר כמה ימים שוב פעם זה חזר, הוינדוס מסרב לעלות. וככה כל פעם אני מעלה מחדש את הגיבוי. אין לז…

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  10. ערב טוב לכולם!!! ברצוני לקדוח חור אוורור למאוורר 120ממ אך ניתקלתי בבעיה שאני לא מוצא את המקדח כוס המתאים הכי קרוב שמצאתי זה 114 ממ רציתי לשאול האם לפי דעתכם זה מספיק ??? תודה רבה לעונים...

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  11. Started by ברוך השם,

אני רוצה לקנות מסך טלויזה כדי להציג לכמה אנשים נתונים מגוגל Google Sheets (- אקסל של גוגל) אמרו לי לקנות מסך smart tv. השאלה שלי אם אני יכול דרך הדפדפן המובנה להכנס לגימיל שלי לגוגל Google Sheets..... תודה רבה

12. שלום התקנתי כונן קשיח עם חומרים שונים,באמצעות התקן מיוחד שהופך כל כונן לכונן חיצוני. הכונן מתחבר באמצעות USB מזוהה ע"י המחשב אבל במחשב שלי לא מופיע אות כונן,לכן גם אין אפשרות לבצע פעולות. הפעלתי מאפיינים>חמרה> מנהל התקנים> בקר אפיק טורי אוניברסלי מקש ימני על usb mass storage device >מאפיינים מתקבל מסך שבין היתר מציין כי ההתקן פועל כראוי,בלשונית כללי מופיעים פרטים על ההתקן סוג התקן: בקרי אפיק אוניברסלי יצרן: compatible usb storage device מיקום:(usb to ata/atapi bridge) מיקום 0 עוד אציין כי במסך מנהל ההתקנים>כונני דיסקים מצויין הכונן המדובר כ: usb device זהו עד כאן אני מקווה שההסבר מובן,הענין הוא שאין אות לכונן ואני לא יודע איך לגשת ולהפעיל אותו…

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  13. Started by WildFire,

כמו שכתבתי למעלה, המחשב שלי נתקע בתדירות גבוהה מאוד, מספר פעמים ביום תוך כדי עבודה או כשאני משאיר אותו דולק. עד שהמסך לא עובר לסטנדביי הוא מציג תמונה, אבל לאחר שהוא עובר לסטנדביי ואני מזיז את העכבר/לוחץ על משהו במקלדת הוא לא זז [גם הנוורת של num lock, caps lock וscroll lock אינן מגיבות]. אין שום תיעוד בminidump. סרקתי את המחשב עם הnod32 וwindows defender ולא קיבלתי תוצאות לכן אני חושב שמדובר בבעיה חומרתית. אני לא חושב שהבעיה היא בטמפרטורות, הן היו גבוהות יותר בקיץ וליתר ביטחון פתחתי את דלת המארז והגברתי את מהירות המאוורר של כרטיס המסך כדי לשלול את זה. התקיעה לא עוברת ללא ריסט. מה אתם מציעים לעשות?

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by ^DaGoN^,

אוקיי, ככה, אני וחבר שלי משחקים במשחק Unreal Tournamet 2004 באונליין כמובן, אז ככה, לדעתי המפרט שלי יותר טוב משל חבר שלי, ואמור לעבוד לי יותר טוב ממנו המשחק.. והמשחק עובד לו יותר טוב, אני לא מבין למה... שתינו משחקים על אותן הגדרות במשחק, אולי יש אצלי בעיית חומרה? הנה המפרטים של שתינו, לאף אחד מאיתנו אין אוברקלוק, אותם דרייברים לכרטיס מסך. המפרט שלי: מעבד: AMD Athlon XP 2000+ 1647 MHz לוח אם: GIGABYTE GA-7VAX 5 PCI 1 AGP 3 DIMM, Audio, LAN צ'יפסט של הלוח אם: VIA VT8377 Apollo KT400 זיכרון: DDR 512 266 MHz כרטיס מסך: Sapphire Radeon 9600XT 256MB AGP 8x הארד דיסק: 40GB 7200RPM המפרט של חבר שלי: מעבד: p4 2.4 לוח אם: Gigabyte GA-8IEML-T 3 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audi…

• 11 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by ToMuSH,

אהלן חברים, יש לי את המארז antec 300 והייתה לי בו בעיה מאז שיש לי אותו, כשמחברים אוזניות לפאנל הקדמי ישנו רעש סטאטי מעצבן ביותר. חיפשתי היום ומצאתי פתרון, את זה: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=208880 יש לציין שעשיתי את זה כשהמחשב היה דולק. יצאת מפגר? לאחר מכן המחשב המשיך לפעול, הלכתי לאיזה חצי שעה וכשחזרתי הוא היה תקוע. עשיתי לו ריסטארט, ומאז לא עולה. כל העסק מסתובב בפנים, כל המאווררים והאורות עובדים, אבל המסך לא מקבל אות. ניסיתי גם עם מסך אחר. ניתקתי כל פיסת חומרה במחשב וניסיתי להעלות בלעדיה, וכלום. חשבתי שאולי הפנל הקדמי מקצר או משהו כזה, וניתקתי אותו לגמרי וניסיתי - כלום. החלפתי כרטיס מסך, ניתקתי כוננים, נאדה. הלך הספק? כמו כן לא היה ריח שרוף כלשהו בכלל…

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  16. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

הרכבתי מחשב AMD64 3000 VENICE עם דיסק קשיח ישן אותו דיסק עבד לפני עם סלרון 2000 128KB שהחלפתי את המעבד הייתי בטוח שיהיה שינוי לטובה מסתבר שלא מספיק שאין שינוי לטובה גרוע יותר השאלה אם זה יכול להיות בגלל הדיסק הקשיח ? או שזה המעבד שחלש וחבל להשקיע כסף ? אני בטוח במיליון אחוז שאם אני לוקח את הדיסק הקשיח הזה ושם במחשב עם פנטיום אני ארגיש הבדל לטובה בביצועים... לא נראה לי שהדיסק הקשיח פה הוא הבעיה שאני מפעיל כמה תוכנות במקביל המחשב נתקע כמו פנטיום 2 לדקה שניים וממשיך...

17. Started by Relos,

היי. לאחרונה קיבלתי במתנה שני מסכי מחשב לא חדשים כ"כ בגודל 23 אינץ, אך הבעיה הינה ששניהם בעלי חיבור VGA ואילו ללפטופ שאליהם אני מעוניין להתחבר יש יציאת HDMI יחידה. חשבתי על חיבור של ממיר HDMI-VGA ולחיבור הVGA לחבר מפצל VGA שיגיע לכל אחד מן המסכים. החשש הוא שמה שיקרה זה הפשוט יוצג על שני המסכים אותה התצוגה ואילו המטרה היא פיצול מסכים בין שניהם. אשמח לתיקון לתכנון או לדרך יותר חכמה/ יעילה לבצע זאת. שבוע טוב.

18. Started by omer22,

מישהו יכול להמליץ על טכנאי מחשבים באזור ירושלים ?

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  19. בעיה| במשחק Rainbow Six Vegas - המשחק מזהה לי את הE6300 כמעבד 1.8GHZ לכל דבר ולא מוכן להעלות את המשחק, מופיעה הודעת אל תשלח... אחרי ההתקנה מופיע כזה כמו טסט לבדוק אם המחשב יכול להריץ את המשחק, עברתי את כל הבדיקות חוץ מהמעבד, כי הוא כביכול 1800MHZ, האם יש איזושהיא דרך לעבוד על המשחק, או שפשוט נדפקתי עם המשחק בגלל המעבד?

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  20. Started by Yamabushi,

בזמן האחרון כשאני נכנס לתיקיות שונות, בעיקר בכונן D לאחר שבריר שנייה של כניסה לתיקייה המחשב חוזר לדסקטופ, כל פעם שאני מקליק על התייקה, לחצי שנייה אני שם וחוזר לשולחן העבודה, זה ממש מתסכל. זאת לא בעיית חומרה כי למעשה במצב בטוח הבעייה הזאת לא קיימת. רק במצב רגיל!

• 9 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by fishead,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 4 TI 4200 ולוח אם mb elite k7sem הבעיה שלי היא שאחרי כמה דקות המסך שלי נכבה פתאום. ה-REFRESH RATE שלי הוא 60 וגם הורדתי את הרזולוציה ל480*640 ועדייו אותה בעיה.ניסיתי עוד מוניטור וגם איתו קרה לי אותה הבעיה אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  22. Started by Guy950,

שלום לכולם לפני איזה שנה וחצי קניתי את המחשב שלי עם הכרטיס מסך HD4870 של PILOT. לכרטיס מחוברים 2 מסכים, הראשי הוא מסך 23 אינץ' והמשני הוא מסך 19 אינץ', שני המסכים הם רחבים אם זה משנה למישהו. החל מלפני יומיים (29.6.10) במסך השני התחילו לפעמים להיות מעין קירטועים מעצבנים שבולטים לעין כגון קפיצות וכו'. הסיבה שאני חושב שזה אולי הכרטיס זה בגלל שאם אני עושה משהו כבד במסך הראשי אז המסך השני מתחיל לקרטע, כגון סרטונים ומשחקים, ברגע שאני מפעיל ישנה קפיצה במסך השני. כדי לבדוק את זה לעומק ולפני שאני יוצר קשר עם החנות (יש לי עדיין אחריות) אני רוצה לבדוק אם זה באמת הכרטיס, איך אפשר לבדוק את הכרטיס? הטמפ' הממוצעת שלו זה 50 מעלות כאשר העוצמה של המאוורים הם 50%.

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  23. איזה שרתים נותנים תמיכה ב ASP ובחינם (לבניית אתר)

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  24. Started by Ac-Boy,

אני מנסה לדבר במיקרופון וזה פשוט לא עובד אני נסיתי הכל וזאת אומרת, הכל.. לשנות את ההגדרות, להיות בטוח שזה לא על השתק, לבדוק עם טלסקופ שזה החיבור הנכון, בקיצור. הכל! ד"א נסיתי על שתי מיקרופונים שונים ושניהם תקינים במחשב אחר רק אצלי לא עובדים שניהם.

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  25. Started by miky,

שלום,אני צריך דרייבר לכרטיס קול בשם :e3dx hsp56

• 11 תגובות
    • 893 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.