עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הרכבתי מחשב חדש AMD 5600 לוח ASUS ציפסט 780G זיכרון 2G OCZ המחשב נדלק. התקנת WINXP32BIT מסתימת והמחשב לא מפסיק לקרוס. האם יש איזו הגדרה בביוס ל32BIT יש משהו שצריך להגדיר שאני לא יודע. לחבר שלי יש בדיוק אותו מחשב אשר הורכב בחנות והמחשב עובד טוב מאוד.(אני התקנתי לו WIN ודריברים). תודה למי שעוזר

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by WhateverX,

שלום, בחודש האחרון נתקלתי בתופעה מעצבנת שמתבצעת מספר פעמים ביום וכל יום, והיא שהמחשב מכבה את עצמו לבד אבל הוא לא באמת כבה, אלא קורס. המצב הוא כזה, בזמן הגלישה באינטרנט בעיקר, המסך ניהיה שחור (דומה למצב של אתחול המחשב), ואז על המסך מופיע "No Signal", ולמעשה, המחשב עדיין נשאר דולק אבל המסך כבוי. לאחר לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי, והדלקת המחשב מחדש, הוא עולה כרגיל וללא סימן לבעיה. התופעה הזאת מתחרשת מספר פעמים ביום, ולפעמים ברצף. במידה ואני מוציא את הכבל שמתחבר לספק לזמן מה, ואז מחזיר, זה נראה כאילו הבעיה נפתרת לכמה שעות. והאמת שבאופן מוזר התופעה כמעט ולא מתרחשת בלילה.. אני חושד שיש בעיה בכרטיס מסך שגורמת למחשב לקרוס או …

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by ניסן פ.,

כחודשיים אני משחק במחשק ניד פור ספיד, לאחרונה באמצע משחק- המחשב קורס ונכבה. משחקים אחרים כמו "הלף לייף" עובדים חלק בלי שום בעיה המפרט של המחשב: AMD 64 BIT 512 זיכרון כ.מ ג'יטי 6600 לוח אם של ג'יגה בייט סוקט 939 לא מבין מדוע נופל לי המחשב בפיתאומיות מבקש לקבל את עזרתכם תודה

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. אוקי אז ככה: היום אני עובד על המחשב, ואז פתאום המסך נכבה ונדלק והעכבר והכל הפסיק לזוז.. אוקי אחרי איזה דקה שחיכיתי עשיתי ריסטרט למחשב.. שהוא נדלק הוא נכנס לביוס ואמר להגדיר את ה frequency sequence ושמעכשיו הוא עובד על safemode. שנראה לי שזה התדרים של המעבד בmhz..בכל מקרה השם של המעבד הוא: intel pentuim 4 2.6 ghz. לוח אם: asus p4sgx- mx uazy ספק ג'נרי כלשהו של 400 וואט.. 512 ram hd 80 giga חברים ממש אשמך לעזרה זה המחשב שאני עליו רוב שעות היום לצורך עבודה אימיילים וכדומה. בתודה yonash53. עריכה: גיליתי 2 דברים מעניינים בביוס 1. שגם שהוא על ה safemode בביוס הוא קורס. 2. יש איזה אזהרה בpower managment של המאורר של הcpu. הוא כותב orpm באדום ואפשר לעשות על זה איגנור. 3. הוא עו…

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  5. Started by Xsender,

התקנתי בבוקר קירור חדש לכרטיס מסך thermalright V2 לRADEON X1950 PRO ועכשיו הכרטיס מסך מוציא איזה ERROR מוזר שכתוב בו שאני צריך לעדכן את הכרטיס מסך ושזה לא תואם ואז אחרי כמה זמן זה מוציא אותו למסך כחול כזה ואומר לי שהWINDOWS נכבה כדי לא לפגוע ברכבי המחשב והבעיה נוצרה מ: ומביא לי את הקובץ של הDRIVER של הכרטיס מסך מה אני יכול לעשות ?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  6. המחשב שלי קורס(נדלק ונכבה) לעיתים לאחר זמן מה ולעיתים בהפעלה של דברים כגון משחקי מחשב ודפדפני איטרנט. (המחשב הריץ את כל הדברים בקלות עד לא מזמן). אשמח לעצות. מערכת הפעלה: Windows 7 Basic מעבד: Intel core 2 Duo 2.33GH זיכרון: 2GB בתודה מראש, ליעד

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by WP8,

חג שמח לכולם, המחשב שלי מדי פעם עולה ופועל כשגרה, ולרוב הוא פשוט עובר את שלב ה"BOOTING" ואז פשוט קורס (מסך כחול) ומאתחל את עצמו. גם אם זה עובר, יש פעמים (כמו עכשיו) שמספיק שאני רק נכנס לדפדפן ולא עושה דבר(!!) ואז נכבה המסך, נדלק, שוב נכבה ואז מאתחל את עצמו... רק כאשר אני ב SAFE MODE (כמו שאני עכשיו) המחשב פועל כשגרה ללא שום בעיה... רעיונות לפתרון? מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by RazKaziRo,

אני מפעיל משחקים משחק בהם 5 דק לפעמים פחות או יותר ופתאום המחשב קורס נתקע לא מופיעים מסכים כחולים אין לי אפילו כיוון של מה זה יכול להיות עדכנתי דריבר לכרטיס מסך הטמפ תקינות זה קורה בכמה משחקים ככה שזה לא בעיה עם המשחק מישהו יכול לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  9. Started by Guymz,

אהלן חברה. המחשב שלי הוא כזה : i5 760 לוח אם p55 ud2 ספק thermaltek tr2 550 כרטיס מסך 7870 xt מאז שקניתי את כרטיס המסך בקושי השתמשתי בו. עכשיו כשיצא באטלפילד התחלתי באמת להשתמש בו. הבעיה היא שלאחר כמה זמן של משחק (אין לזה חוקיות) יש מסך אדום ולאחר כמה שניות המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש, זה לעולם לא קרה לי לפני. ממה יכולה להיות הבעיה? בדקתי טמפרטורה והיא תקינה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Danypat,

קניתי מחשב חדש ובזמן המשחקים cod4 ו pes 2012 דמו. המשב קורס נתקע על מסך שחור וגם הסאונד נתקע. ואפשר לצאת רק עם restart מפרט מחשב: מעבד Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 מארז Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm זיכרון micron rendition 4gb ddr3 1333 דיסק קשיח samsung 500g לוח אם Gigabyte GA-H61M-D2 BULK כרטיס מסך Sapphire 6750 512MB GDDR5 DVI HDMI DP תודה רבה

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  11. Started by Cool_DuDu,

המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.4 1 גיגה זכרון לוח של אסרוק ... אממ הוא קורס כל הזמן ועושה ריסטים לבד... גם יש לךי 4 מאווררים שמחוברים עם שולט כזה על מהירות שלהם ... יכול להיות זה הספר ואיך אני בודק את זה ... פלייזזז זה חשוב לי

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by CRYSMAN,

טוב אז ככה פתחתי נושא חדש שיהיה יותר מסודר נתחיל במחשב שלי : מעבד : E8400 לוח אם : EP43 DS3L זיכרונות : 2X1GB G Skill 800 Mhz ספק : FSP Blue Storm 400W והכי חשוב כרטיס מסך : Club3D HD4850 הבעיה שלי היא שהמחשב עושה ריסטים / מסכים צבעוניים בזמן משחקים וכדי לצאת מזה חייב לעשות ריסט במשחק GRID אחרי כמה דקות המסך נתקע ונהיה צהוב/אפור/לבן/ירוק עם לופ של המוזיקה אתמול מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך שהיה מותקן [8.9] והחלפתי ל8.10 התחלתי לשחק אני רואה 10 דקות 15 20 30 הייתי מבסוט חשבתי שהסתדר בדיוק באתי לצאת מהמשחק פתאום בלי שום מסך צבעוני ישר המחשב עשה ריסט. בFar Cry 2 שיחקתי בערך 20 דקות ופתאום היה ריסט, אותו דבר קורה גם בCrysis Warhead ופעם קרה גם בAC ובCOD4 אבל החלפתי כ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ZiX,

זה המחשב שלי.. Q9400 4GB DDR2 1066HZ HD4870 לוח אם של ג'גה בייט תומך CF ספק כח אנרמקס 525 W.. המחשב עבד בסדר במסך חודש וחצי.. ופתאום לפני שבוע התחילה לי בעיה.. אני משחק כרגע רק COD4 (ברשת) לאחר טעינת המפה אני מקבל מסך שחור והמחשב קורס (לרוב ריסטארט.. לפעמים סתם נתקע ל10 דקות.. יש לציין שיש סאונד של המשחק בזמן הזה) בנוסף שאני מעלה את הווינדוס אני מקבל הרבה מסכים כחולים.. אני לא מספיק לקרוא מה שרשום שם.. אבל אני מאמין שהבעיה היא זהה.. דבר אחרון , כשהחלפתי תכרטיס מסך שלי בכרטיס מסך של אחי הגדול (7600 GS :\) הכל עבד בסדר , אבל כמובן שאני לא יכול להשאר איתו.. גם כשהורדתי את ה MEMORY וה GPU CLOCK של הכרטיס מסך הקיים הכל עבד בסדר.. מבחינת קירורים אני דיי מסודר TWIN TURBO על הכר…

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by ShOw-Time,

יש לי בעיה שצצה רק בחודשיים האחרונים משהו כזה כל משחק שאני מתחיל לשחק,גם הכבדים יותר וגם הפחות,קורס לי המחשב אחרי רבע שעה של משחק בערך ככה סתם בוינדוס זה לא קורה,רק כשהמחשב מתאמץ בעצם במסך פתאום הכל נהיה שחור,ומופיעה הודעה שהמסך מנותק מהמחשב,והמחשב פשוט נתקע,וריסט לא פותר את הבעיה כי עדיין המסך רושם שהוא מנותק אז חייבים לכבות את המחשב ולהדליק מחדש בעיה מוזרה,יכול להיות שזה טמפרטורה אבל לא נראה לי כי בחיים זה לא קרה אז למה שעכשיו המחשב יתחמם פתאום יותר מדיי 1950 PRO מעבד 3600X2 2GB RAM

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by SEangel,

לאחרונה, המחשב היה קורס בכניסה לוינדוס (7). חשבתי שזה איזשהו וירוס שאיכשהו עקף את האנטיוירוס, ולכן החלטתי שאחרי שאתקין כרטיס מסך חדש, אתקין את הוינדוס מחדש. היום אכן הגיע הGTX460 ווינדוס הותקן, אחרי התקנת הדרייברים של אן-וידיה הגעתי לאותו מצב בכניסה (המחשב מגיע לדסק טופ, מראה את הוול-פייפר, אך שום דבר פרט לזה. קונטרל אלט ודל מחשיכים את המסך). לאחר הסרת הדרייברים (דרך "מצב בטוח") המחשב עובד כמו שצריך. כנראה שזה לא משהו בכרטיס מסך (כי התופעה קרתה בשני כרטיסים שונים), לא בזכרונות - נבדקו ב"ממטסט של וינדוס" ולא בדיסק הקשיח, ככה שהחשוד העיקרי שלי כרגע הוא לוח האם. איך לאשש או להפריך את זה? אילו רכיבים נוספים עשויים להיות חשודים? עריכה: הכל באחריות (בינתיים), הלוח וכרטיס המסך …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by eladiko2,

לאחרונה המחשב שלי התחיל להתקע במהלך הרצת משחקים חדשים, זה התחיל (כנראה) מאז שקניתי קירור חדש למעבד, הקודם פשוט היה נתקע ועושה אזעקות. המפרט שלי הוא: מעבד Core2Quad Q6600 כרטיס מסך Geforce 8800GT זיכרון 2GB RAM הקירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 יש לציין שהקירור הקודם היה בדיוק אותו קירור רק לא Rev. 2, הקירור הזה יושב בצורה קצת שונה מההוא אבל סה"כ הם גם נראים אותו דבר.. בכל אופן, הקירור הנוכחי אמור להיות כמו הקודם אם לא טוב יותר. אבא שלי הלך וקנה אותו בחנות מסויימת, הם התקינו לי אותו בחנות, חזרתי מהבסיס בסוף השבוע שמח וטוב לב עד שראיתי שהמחשב נתקע.. הוא נתקע במשחקים כגון NBA 2k10, Dragon Age, ואפילו Torchlight מדי פעם.. ב-NBA הוא נתקע אחרי דקה או שתיים של מש…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  17. Started by elicom,

ידוע לי מה הבעיה. שברתי את הראש הרבה זמן והצלחתי לטפל בבעיה גם בעזרתכם. מה שקרה הביוס התאפס לי. ואני צריך לבטל את OC בלוח אם. מכיוון שהלוח אם P5K-SE עושה OC עצמאי גם בכל המצבי default. בוודאות כל החומרה שלי חדשה ואין לי בעיות חום... פשוט הלוח אם גורם לחוסר יציבות במחשב. בעבר הגדרתי מתחים וכל הגדרות והצלחתי והמחשב לא קרס באף משחק. עכשיו אני לא מוצא את הפתרון!! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by YarinD,

תמיד שאני משחק באיזה משחק אז אחרי איזה 20 דקות ולפעמים פחות ניהיה לי מסך שחור כזה שאני מצליח לצאת ממנו רק אם אני מבטל את המשחק דרך ctrl+alt+delete. אין לי מושג למה זה קורה, אבל שמתי לב שזה קורה לי במשחקים שהם נחשבים דיי כבדים כמו BF3,CR2,GTA IV זה גם קרה לי אפילו ב Need For Speed the run שהוא יחסית נחשב לא כבד. הסרתי את הדרייוורים הישנים של הכרטיס מסך והתקנתי חדשים ושום דבר לא עזר. זה המפרט שלי Core i7 2600K Noctua NH-D14 Gigabyte Z68XP-UD4 Gigabyte GTX 580 Corsair Vengeance 8GB 1600 OCZ Vertex 3 120GB SATA III SeaSonic X Series X-850 Corsair Obsidian 800D יש מצב נפלתי על כרטיס מסך דפוק? זה סוג הכרטיס מסך http://www.dvhardware.net/news/2011/gigabyte_geforce_gtx_580_wi…

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  19. אחרי ששיחקתי בassassin creed, prototype כמה שעות המחשב מתחיל להיתקע ואחרי כמה שניות מופיע מסך כחול ואז יש ריסטרט. הטמפ' בסדר לגמרי.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by AMD-GUY,

כבר חודשיים יש לי GF6800LE ומאז שהתקנתי אותו מדי פעם המחשב קורס! המסך נכבה, הרמקולים עושים צליל גבוה כזה שעובר ביניהם וריסט לא עוזר, רק כיבוי והדלקה מחדש של המחשב. זה לא בעיות חום, זה לא בעיות ספק וזה לא בעיות בווינדוס. יש לכם מושג למה זה? דרך אגב ה- 6800LE שלי היה בתיקון והביאו לי חדש אתמול ומאז ששמתי אותו, HL2 גורם למחשב לקרוס בשניה שהשלב נטען, וכל משחק אחר גורם למחשב לקרוס אחרי כמה זמן... עוד משהו מוזר בכרטיס החדש, אני לא יכול לעשות OC! אפילו אם אני מעלה מגה הרץ אחד לליבה או לזכרונות וקורה אותו דבר כמו למעלה רק בלי הצלילים... למה זה?! ניסיתי לצרוב ביוס של NU כי הזיכרונות שם הם 750 מגה הרץ במקום 700 ב- LE והכל קורס כרגיל כאילו עשיתי OC... למה?!?! תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by Emanuel.T.B,

המחשב הנייד שלי קורס בעבודה שוטפת בתוכנות גרפיות שונות, לא משנה איזה תוכנה או כמה תוכנות פתוחות או כמה הזיכרון והמעבד חנוקים, פשוט שאני עובד על תוכנה מסויימת כמו: פוטושופ, ריינו, צ'ינמה 4די ואוטוקד במקביל או כל תוכנה לבד. המחשב פשוט קופא, התקיעות יכולות לבוא פעם ביום או אפילו כל כמה שעות. זה במיוחד מתסכל בתוכנות בלי אוטוסייב.. המפרט של המחשב הנייד מדגם lenovo G510. Core i7-4700MQ Processor Intel® HD Graphics 4600 AMD Redeon R7 M265 X2 4 GB PC3-12800 DDR3 SDRAM 1600 MHz (שניהם של שני חברות שונות בעלי אותו מהירות, אבל מישום מה עובדים במתחים שונים, תמונה למטה) crucial cr256 mx100 ssd drive עם מערכת הפעלה של וינדוס 8.1 . המחשב כמעט תמיד מחובר למסך חיצוני על ידי חיבור…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  22. יש לי שתי בעיות עיקריות. 1) כשאני מעביר הרבה קבצים מ- HDD אחד לאחר, המחשב קורס/ מקבל מסך כחול. 2) קניתי אתמול HDD נייד של 500 ג'יגה, וכשאני מעביר אליו קבצים המחשב קורס/ מקבל מסך כחול, שמתי לב היום שגם כשהוא מחובר למחשב ולא עושים כלום על המחשב, הוא עדיין יתקע! למה זה קורה לי?! המפרט שלי: A64 3800+ X2 DFI NF4 1GB ראם DDR 400 ASUS X1950PRO 256MB ספק כוח של HEC של 300 וואט. חשבתי שאולי הבעיה היא בספק, אולי הוא לא מזרים מספיק חשמל, איך אני יכול לבדוק? תודה מראש חבר'ה.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  23. Started by שלמה הדג,

שלום. זוהי בעייה הקיימת במחשבי כבר מספר חודשים. כאשר אני משחק משחקים כבדים (HL2, Riddick, BF2 וכו') למשך זמן מה (בין חצי שעה לשעה וחצי) המחשב נוטה לקרוס. הדבר המשונה הוא, שהמחשב עצמו פועל, אך המסך נכבה ולא ניתן להדלקה, דבר הגורר אותי לריסטרטים לא רצויים לעיתים תכופות. בגלל קריסת המסך, אני משער שהבעייה טמונה בכרטיס המסך. לאחרונה עברתי מן הדרייבר 66.93 ל 71.89 ונראה כי חל שיפור במצב, אך מה, היום הבעייה חזרה לה בעת משחק בדמו של BF2. התיאורייה הנוכחית שלי היא שהבעייה נובעת מהתחממות יתר, האם זה ייתכן? האם התקנת מאוורר במארז תפתור את הבעייה? בקיצור, מה לעשות? מפרט: AMD Athlon 64 3000 939 Gigabyte K8NS nForce 3 Ultra 939 PQI 512x2 PC3200 400MHz Leattek 6800GT 256MB AGPx8 Antec …

24. אהלן לפני חודש בערך המחשב נכבה לבד ומופיע מסך כחול. כתוב בו הרבה דברים שאני לא מספיק לקרוא כי יש ספירה מהירה עד 100 ואז המחשב עושה ריסטרט. בזמן האחרון התקלה הזאת החלה להופיע 3-4 פעמים ביום. זה קורה גם בעבודה שוטפת וגם במאמץ. המחשב יחסית חדש, יש לי אותו שנה. תודה מראש.

25. מצטער שאני שוב פותח דיון אבל הדיון הקודם נמחק. (הבעיה משתנה כל הזמן) שלום, כבר כמה בערך שנה המחשב שלי עושה את זה. המפרט שלי : כרטיס מסך : Albatron nVidia GeForce 8800GT 512MB - אמרו שבחנות אין לו אפשרות לבדיקת טמפרטורה, משהו מוזר. מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 550W של TrueSilent, משהו ג'נרי (הספק הזה הוא ספק חדש! הספק הקודם שלי היה 400W ג'נרי והבעיה הייתה גם אז). לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L מסך : LG 226WTQ המחשב לא עבר אוברקלוק ונוסף לו מאוורר קדמי לא מזמן. עכשיו לבעיה - כשאני נמצא הרבה זמן בתוך משחק מסויים (לצורך העניין - Crysis, Unreal Tournament 3, Team Fortress 2, Insurgency, World of W…

• 5 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.