עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אני מנסה להתקין את הווינדוס אך אין לי אפשרות לבצע boot דרך ה flash drive. מישהו נתקל בבעיה כזו?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. מדובר על core i7 920 2.66 Asus P6X58D Asus 5850 OCZ GOLD 1600 2x3 WD 500gb black caviar SeaSonic 750w Silver s12d מסך גם חדש Acer שתדעו על מה מדובר - http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824009167 עכשיו לבעיה: חיברתי את הכרטיס ב HDMI למסך. הווינדוס [7] עולה הכל טוב ויפה עד שהתקנתי את הדרייבר לכרטיס מסך Catalyst 9.12hotfix עשיתי ריסט ושהווינדוס עלה זה הציג הכל בקווים וורודים ארטיפקטים והכל היה נראה שבור כזה לא יודע בלאגאן.. בקיצר בדקתי אם הסלוטים או משו אחר דפוק עדיין אותה בעיה עד שהחלפתי ל DVI וזה הציג תמונה כרגיל המשחקים רצים אין ארטיפקטים כלום.. *למישו יש מושג מה יכול לגרום לזה? אני רוצה לדעת כי אני טס חזרה מארה"ב וישלי אפשרות היום להחליף אם מ…

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  3. היי משהו שהחל אתמול , אני מדליק את המחשב ,נורת הדיסק דולקת לאתחול ונכבת (לא דולקת רצוף) נורת המחשב הקבועה דולקת (נורת ספק?!) המאווררים מתחילים לפעול אבל המסך נותר שחור על STANDBY כלומר לא נדלק. אין שום צפצופים מלוח האם. לאחר לחיצה על כפתור ה RESTART (לא מכבה מחשב אלא פשוט ריסטרט) המחשב עולה כמו שצריך ופועל ללא בעיות. אם אני מכבה אותו ליותר משעתיים , אז הבעיה שוב חוזרת בהדלקה רגילה. אם אני מכבה ומדליק אותו אחרי 20 דקות למשל, אז הבעיה לא חוזרת והכל עולה רגיל. לא עשיתי שום OVERCLOCK , מדובר בלוח אם של ASUS P5K. יש 2 ג'יגה זכרון של OCZ. דיסק WD 500 ג'יגה, כרטיס מסך ג'יגה בייט 8000GT. האם יכול להיות שזו סוללת ה BIOS? למרות שההגדרות לא נעלמו כל ההגדרות שמורות והמחשב לא מצפצף כמ…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Kremer,

אני מנסה לעדכן את הביוס כבר יומיים אבל זה נותן לי הודעה שהתוכנה שלי ה flashmenu לא מעודכנת אז הוא שולח אותי לאתר להוריד מעודכנת. באתר(האתר של ABIT) אין FLASHMENU יש רק את UGURO ואותו התקנתי. איך אני אמור לעדכן את הביוס שלי במצב כזה?

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  5. פירמוט והתקנת WIN במחשב נייד זה אותו הדבר כמו במחשב רגיל? מה אני צריך לדעת ליפני שאני מתקין WIN חדש במחשב נייד נ.ב אני יודע הכל על מחשב שולחני אבל על נייד אף פעם לא נישיתי

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  6. משהו טוחן את הHD שלי ללא הפסקה כמעט ומעט את יכולת העבודה שלי על המחשב עד כדי כך שאינני יכול אפילו לגלוש. כל פעולה שאני עושה ואפילו הפשוטה ביותר גורמת לHD לטחון עד שהפעולה מתבצעת. איך אני יכול לדעת מה טוחן לי את הHD ?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by Ice_m@n,

חברה אתם חייבים לעזור לי!! המצב פשוט נואש! קניתי מחשב לפני חצי שנה בערך... והכל היה בסדר גמור עד ש... יום בהיר אחד במהלך עבודה פשוטה במסמך וורד החליט המחשב לעשות "ריסט" לעצמו וכשהוא עלה שוב הוא כתב לי : boot failture, please insert system disk כמובן שניגשתי מייד לביוס ולהפתעתי גיליתי- שהמחשב כלל לא מזהה את הדיסק הקשיח!!! (יש לי הרדדיסק של סמסונג 60 גיגה) התבעסתי ופניתי לבדוק את החיבורים, אולי משהו השתחרר, אבל לא הכל היה בסדר גמור.. חיכיתי כ-20 דק' והדלקתי שוב את המחשב... והינה- הוא שוב זיהה את ההרדיסק והכל פעל!!! אבל לרוע מזלי... לאחר כרבע שעה שוב התכבה המחשב מעצמו ושוב לא זיהה את ההרדיסק עוד 20 דק' וכך הלאה... ברצף מחזורי מעצבן ומייגע בבקשה עזרו לי!!! (אגב את ההודעה הזו…

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by mosesgamer,

עד לא מזמן היה לי fps נחמד במשחקים ולאחרונה הfps ירד דיי משמעותית יכול להיות שאבק זה הסיבה לזה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by gandolf,

טוב אז ככה חיברתי את הכונן DVD למחשב והפעלתי אבל משום מה במקום שהוא יזהה אותו הוא עכשיו לא מזהה אף כונן ניתקתי את הקבל והכול עובד כרגיל עכשיו ניתקתי את הצורב DVD חשבתי אולי אם אני יפעיל את ה DVD לבד נימצא את הבעיה אולי משהו בחיבור דפוק אבל משום מה גם כאן נתקלתי באותה בעיה שהוא לא מזהה את אף אחד מהכוננים כולל ההרדיסק עכשיו סמתי בשניהם שהכבל יקבע אם הם סלייב או מאסטר אבל עדיין לא עבדו כאשר הוצאתי את ה DVD וחיברתי רק את הצורב שוב נתקלתי בבעיה שהוא לא מזהה אף כונן שניתקתי גם את הצורב הוא מזהה את ההרדיסק וזהו מאחר שגם ניתקתי את הכונן DVD וגם את הכונן רשת יש מצב שהכבל דפוק זה מחשב חדש בן חצי שנה בערך ואני חייב דחוף את הצורב DVD עבור פרויקט שאני אמור להגיש ביום שלישי אשמח לעזרה …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by moti_op,

שלום אני לא יכול להעתיק שום קובץ,הוא מתנהג כאילו הקובץ כבר פתוח וזה היה לפני ואחרי פירמוט של המחשב בדקתי את ההרשאות של הכוננים והכל בסדר העלתי גם סרטון שמראה את הבעיה http://www.youtube.com/watch?v=0I1QEryEneY&feature=player_embedded

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by tomhalo,

שלום, אחרי הפסקת חשמל המחשב הפסיק לעבוד. המחשב נדלק, הכל מבחינה פיזית נראה עובד אבל המסך לא עולה ואין צפצופים מהמערכת. עשיתי קצת אלימינציה והבנתי שאין שום הבדל אם אני מוציא את הכ.מ, זכרונות , הארד דיסק, סידי רום וכו'. ניסיתי גם לעשות ריסט לג'אמפר, אין הבדל. איך אני יכול לדעת אם הבעיה היא בלוח אם או במעבד ? אם יש בעיה במעבד המחשב אמור לצפצף ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by free fraek,

אני הולך לפרמט הערב את המחשב וכשאני נכנס לתוכנת התקנה של הווינדוס הוא נותן לי 3 אפשרויות לפרמוט באיזה הכי טוב לבחור כדי שאח"כ המחשב לא יכיל כלום?

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  13. Started by ShahafH,

יש לי את הכרטיס הזה: http://img300.imageshack.us/img300/6481/untitledtu1.gif אני יכול לקבל בבקשה את הדרייבר הכי עדכני לזה? תודה.

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  14. המסך לפני עדכון דרייבר הכרטיס מסך ,היתה בעיה אך ורק עם דפדפן פיירפוקס , לפתע הוא ניהיה חשוך אחרי עדכון דרייבר המחשב פשוט בלי קשר לפיירפוקס היה עם גלים על המסך כאלו רעידות על המסך . והיום זה היה השיא, המסך נכבה נדלק לבד (שום פעולה או מאמץ לא היתה על המחשב הוא היה רק דלוק ועל דפדפן כרום) אז הוא נכבה נדלק בין ליבן היו רעידות ממש איומות (צלמתי אבל זה לא נראה במצלמה) אחרי דקה הוא נדלק ונכבה רק מידי פעם ! והיו את הרעידות בלי הפסק . פשוט כבתי אותו וזהו . הערות : הוחלפה היום משכה טרמית למעבד והוא נוקה כולל הוצאת הכרטיס מסך מהמקום והחזרתו (לפני כל הוצאה של רכיב ממקומו אני מצלם תמונה 2) הכל השתבש אחרי עדכון דרייבר דרך AMD ועדכון דרך מקס דרייבר(התוכנה של עדכונן דרייברים) נהיו בעיו…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by vic1234,

למה במחשב אחד מופיע לי רק שימוש אחד ופה שניים?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  16. הי חברים. יש לי אוזניות Logitech G933 שנפל להם הכפתור ON/OFF, מה שאומר שאינני יכול כרגע להדליקן. לצערי אחרי שיחה על השירות של לוגיטק נמסר לי שהן אינן באחריות ואין מה לעשות (עבר שנה ו 10 חודש מהרכישה). אלו אוזניות ממש יקרות ודי כואב לי הלב לזרוק אותן בגלל דבר שכזה, יש איזשהו פתרון? ד"א, אנני מוצא את הכפתור.

17. הורדתי את התוכנה WINDBG ואני בודק בשביל מישהו למה יש לו מסך כחול ואלו הבעיות שרשום בתוכנה WINDBG: Probably caused by : ALCXWDM.SYS ( ALCXWDM+3119b Probably caused by : ntoskrnl.exe ( nt!ExRaiseHardError+13e ) Probably caused by : SYMTDI.SYS ( SYMTDI+f9cf ) השני הבנתי שזה בעיית דרייברים,אבל מהם השניים האחרים?

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  18. יש לי מעבד AMD DURON 1200 ולוח EPOX KT266A עכשיו יש לי זיכרון DDR2100 שזה בעצם 266 מגהרץ! אז למה כל פעם שאני מפעיל את המחשב כתוב לי DRAM 133?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by godisme171,

היום ניקיתי את המחשב פירקתי את כל החלקים וניקיתי אחרי שהחזרתי הכל למקום וחיברתי את כל הכבלים אני מדליק את המחשב והמקלדת והעכבר לא עובדים ניסתי כמה פעמים ואחרי זה עבדה המקלדת עכשיו העכבר לא עובד אז חיברתי אותו לUSB בינתיים? תעזרו לי מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by VL,

המחשב נידלק הספק,מעבד וכ'ו אבל המסך נישאר במצב סטאנדבאי... ניסיתי להחליף מעבד ניסיתי להחליף ספק ניסיתי להחליף ראם או להחליף במקומות וניסיתי להחליף אפילו כרטיס מסך כלום לא עזר... נישארתי עם מסכנה שזה הלוח אם... אבל הוא עבד מצוין... הלוח אם לא היה משמוש בגלל שהייתי צריך את המעבד שלו.. עכשיו שקניתי מעבד חדש.. הוא לא עובד..

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  21. באמצע שום כלום הוא פשוט נתקע, המסך נהיה משהו שחור עם קווים ואין לי מושג למה זה קורה, זה התחיל לאחר שניקיתי את המחשב בעזרת הספריי מגעים, ואת האבק במעבד נקיתי בעדינות עם מקל אוזניים, לא מצליח לראות קשר מיוחד, זו תקלה שפעם ראשונה קורת לי בנוסף, כרגע איני יכול לעלות את ה windows גם לא ב safe mode כנראה שזו לא בעיה של של הארד דיסק כי יש לי 2 מערכות ב2 כוננים שונים ושניהם לא מצליחים לעלות

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  22. Started by Eylon,

לפחות בשני משחקים שאני משחק בהם לרוב ( nba 2k3 וgta vice city ) יש לי תקיעות פתאומיות לשנייה וקצת ואז הכל ממשיך כרגיל... מה יכולה להיות הבעיה? יש ברשותי : amd athlon xp 2500 Asus a7v333 512 mb 333 mhz ati radeon 8500 wd 80 gb ואני מצוייד בדרייברים עדכניים catalyst 3.4. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by emil001,

לפעמים כשאני מפעיל את מחשב. מופיעה מן כזאת בעיה. Overloking Fail ! 1. press f1 for setup 2. press f2 for load defuald חסרים עוד כמה מילים, אך זאת הבעיה ויש 2 אפשרויות לעבור אותה. 1. ממה זה נובע בד"כ ? 2. איך פותרים את הבעיה ? (שלא יופיע יותר הדבר הנ"ל)

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  24. Started by mickycohen,

קניתי מחשב חדש וכמובן שהיה עליו מותקן ויסטה בגירסה מובנת יש לי כל הזמן מסך כחול של שגיאה נראה כמו שגיאת חומרה אבל אני לא בטוח אני ממש לא מרוצה מהמחשב או ממערכת ההפעלה שיש עליו איני יודע אני ממש רוצה להפוך לו את מערכת ההפעלה לXP ושאני מנסה להפוך אותה בפירמות אני מגדיר BOOT FROM CD המחשב ניגש מעתיק את הקבצים ואז בסוף שהוא צריך לגשת לפירמוט והתקנה הוא עושה לי F3 QUIT ניסיתי להחליף דיסק לחדש ועדין הוא עושה לי את זה מה עליי לעשות ? חברים אני ממש נואש ומחכה לתשובה תודה מראש לכל מי שיעזור דרך הגב בחנות אמרו לי שאי אפשר יהיה לשים עליו XP רק ויסטה כי אין דרייברים לא אכפת לי דרייברים ולא כלום אני רק רוצה XP שוב תודה מראש Micky Cohen

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  25. שלום, צצה לי שוב בעיה מוזרה במחשב כמו תמיד! הפעם המחשב מתכבה לי כל כמה זמן ... לא מבין למה .... הוא פשוט מתכבה וכשאני מנסה להפעיל אותו הוא לא נדלק רק אחרי כמה דקות שאני מחכה בלי לגעת בו הוא נדלק שוב אבל אחרי כמה זמן שאני נמצא עליו הוא שוב מתכבה ומסרב להידלק! מה עליי לעשות? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.