עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by D.A.Y.C,

שלום. אתמול הורדתי אפקט בשם element לאפטר אפקט שמוסיף והופך דברים לתלת מימדיים אחרי שהתקנתי לחצתי על האפקט וזה עשה לי חלון כזה לחצתי על OK לחצתי על scene setup וזה פתח לי חלון כזה מה אפשר לעשות? זה דחוף!

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by waveburst,

**עריכה: שיניתי את השם של הנושא בהקשר לשאלה האחרונה שלי.** שלום לכולם. רציתי להתיעץ איתכם לגבי בעית הספק חשמל שנוצרה לי במחשב. המפרט הטכני של המחשב שלי הוא: CPU AMD Athlon 64, 3200+ Motherboard Gigabyte GA-K8N Ultra-9 2x512MB dual ddr kingstone 2.5 CL Gigabyte GeForce 6600 GT PCI-E 256DDR3 בנוסף יש מחוברים לי לספק עוד 2 HDD של 40G 2 HDD של 120G 1 HDD של 200G DVD-RW ועוד כ10 מאוורים של 8mm... שעושים את העובדה שלהם נאמנה בOC כמו שאפשר לנחש הספק 400w שלי. לא עומד תחת הלחץ.. לכן רציתי לדעת. 1. האם יש דרך לחשב כמה watt המחשב שלי צריך? ואם כן מה נוסחה 2. על איזה ספק אתם יכולים להמליץ לי? ובלי שום קשר רציתי לשאול האם יש דבר כזה ספק עזר או ספק משני.. שאפשר לחבר אליו נגיד את…

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by yaki cohen,

בעל כונן (ssd (c וכונן נוסף בקיבולת 1 טרה בייט (d),בהגדרות שמירה של כונן להורדות הגדרתי את כונן D ,משום ומה מוריד שמירות משחק ועוד לכונן C ומקבל הודעות על חוסר מקום אחסון -----אנא עזרתכם !!

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  4. הי קיבלתי מחשב לא רע אבל די ישן במתנה אני רוצה לפרמט אותו ולהתקין ווינדווס חדש רציתי להתקין ווינדווס 7 אבל אני לא בטוח איזו גרסה תרוץ לי הכי סבבה זה המפרט הבסיסי של המחשב: Intel Pentium E5300 2060GHz 4GB Ram DDR2 Gigabyte G31M-52C (Socket 775) (לוח אם) Intel G33/G31 Express Chipest Family (כרטיס מסך) איזה ווינדווס כדאי להתקין? אני יכול להיות שקט ולהתקין windows 7 ultimate x64? או שכדאי home edition או 32 סיביות? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  5. אהלן חברה. אז הבעיה שלי היא כזאת, פירמטטי, עבד מעולה, חלק ובלי בעיות למשך איזה חצי שעה, ואז עישתי ריסטרט והוא לא היה מוכן לעלות שוב, נתקע. שמתי לב גם שההארדיסק עושה רעש מוזר, מין רעש של תקיע כאילו המנוע נתקע או משהו כזה... המערכת המדוברת היא: AMD Sempron 2400+ SocketA Asus A7n8x-e DLX 1GB DDR RAM WD 80GB 8Mb Buffer HD Pioneer AO6 HEC 300W ART P\S אם אתם צריכים עוד פרטים תשאלו. תודה מראש ושבת שלום חברה

• 14 תגובות
    • 896 צפיות
  6. אני וחברה שלי קנינו מחשב לא מזמן מחשב בערך ב 5300 ש"ח , המחשב יחסית חזק ולפי הידע המועט שלי והלא מעודכן אני חושב שהוא אמור להריץ משחקים היום בלי הרבה בעיות וכמובן להטיס דברים כשזה לא קשור למשחקים , ובאמת המחשב לא ממש מהיר , נתקע ועושה ריסטרטס לא מעט פעמים , התקנתי לדוגמא את המשחק סימס 2 ותוספות ,שלכאורה כל מחשב בסיסי אמור להריץ , והמחשב פשוט לא מריץ את זה חלק ! לא כמו שצריך, ויותר מזה הוא פשוט נתקע ועושה ריסטרט, ולעיתים גם סתם ככה כשאני עובד בשולחן עבודה. המפרט הוא ככה: intel core2 quad 6600 2.4g לוח אם של אינטל , לא סגור על הדגם כרטיס מסך nvidia gforce 8500 512mb שמסונכן למסך דק לצפייה ב hd (לפי מה שרשום לי בהגדרות של הגרפיקה) 2 g ram 250gb דיסק קשיח וזהו אני חושב הנחת…

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  7. שלום כבר כמה חודשים שלאחר שווינדוס 10 מעדכן את המחשב אני לא מצליח להתחבר לצג הנוסף. אני לוחץ על על שכפול המסך בהודעות בצד שמאל למטה ומאתחל את המחשב אך זה לא עוזר. בפעמים האחרונות מצאתי את העדכון האחרון, מחקתי אותו והצלחתי כעת זה כבר לא מצליח, היום ביטלתי את העדכון האוטמטי של ווינדוס אבל הוא לא נותן לבטל לגמרי את העדכונים. איך לגרום למחשב לזהות את המסך הנוסף? תודה

8. לאחרונה גם בפיסי שלי עם סאמסונג t220 וגם במקבוק חדש, אני רואה במסכים הפרעות שנראות כמו refresh rate נמוך במסכי crt ישנים. מכייון שמדובר במסכים חדשים גם led וגם lcd זה נראה לי מוזר. בעצם בעיקר בצדדים ובחלק העליון והתחתון זה נראה כאילו המסכך flicker או מהבהב מאוד מאוד מהר. אחרי אין סוף בדיקות לא מצאתי משהו בעייתי בחומרה....(רמקולים צמודים,מגנטים,כרטיס מסך תקול) הכל בדקתי. האם ייתכן שבעיה בחשמל בחדר שלי גורמת לזה? יש לי שקעים קצת ישנים.... זה לא שפשוט יש/אין חשמל? אולי אני סתם פרפקטיוניסט? אולי זה קשור ל60hz ששניהם עובדים? (אי אפשר לעלות יותר מזה) תודה!!

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  9. Started by avivz,

אני לא בטוח שהבעיה בחומרה אבל ככה יש לי שני ארדיסקים במחשב וזה שמערכת ההפעלה מותקנת בו מחולק ל2 מחיצות אחת המחיצות נעלמה! היא מופיעה בתהקנים אך ללא אות ולא ניתן להוסיף לה אות וניסתי עם תוכנת צד שלישי (EASEUS Partition Master) גם היא מזהה את הכונן אך לא ניתן לעשות איתו כלום בעזרת התוכנה אני יכול לראות את הקבצים אך לא לגשת אליהם. בבקשה זה ממש חשוב מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש ;D

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  10. Started by krelian,

קודם אם מישהו יוכל בבקשה להסביר לי למה משמשים כל מדדי המתח האלה זה יעזור לי מאוד... יש לי לוח Abit is7 , כל שאר מדדי המתח נמצאים איפה שהם אמורים להיות. לא היו לי בעיות מיוחדות למרות המתח הנמוך חוץ מאחת שאני לא בטוח שקשורה לבעיה הזאת: כשקמתי בבוקר המחשב היה תקוע - מסך שחור שום דבר לא מגיב חוץ מריסט. אחרי הריסט לא היה פוסט. ניסיתי כמה פעמים ורק אחרי שהוצאתי והכנסתי את הכרטיס הגרפי הכל חזר לעבוד, כמובן שלפני שהלכתי לישון הכל עבד בסדר... כל המאווררים דרך אגב עובדים בסדר והטמפרטורות בגדר הנורמלי. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  11. Started by TNTx2,

שלום. יש לי בעיה המחשב קופא פתאום אפילו אם שוב דבר לא פועל... עד היום הייתי על כרטיס מסך של הלוח אם. קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך חדש fx8600gt והמחשב התחיל לקפוא. חזרתי לחנות והחלפתי את הכרטיס,נתנו לי כרטיס חדש. אך הבעיה ממשיכה המחשב פשוט קופא רק ריסט מסדר תמצב. הבעיה היא לא בכרטיס .מה לעשות? תודה מראש מפרט טכני של המחשב : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ Video NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) לוח : EPOX MFG6100M AMD2 זכרון:DDR 512MB 800MHZ PC6400 X2 דיסק קשיח:Hitachi 160GB SATA2 3YW

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  12. כאשר באקס פי אני מבצע כיבוי הוא לא נכבה אלא עושה ריסטר לעצמו האם למישהו יש פיתרון אני משתמש באקס פי פרופישונאל SP1

13. Started by hotghost gaming,

מישהו יכול להמליץ לי מפרט למחשב גיימינג עם תקצוב 6500 שקל תודה למי שעוזר

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  14. יש לי מחשב מתקדם כדי שלא יהיו בעיות מעצבנות אלו ומערכת הפעלה XP מעודכנת עד העדכון האחרון של רגע זה (גם נפרץ ע"י קבוצת הפריצה הטובה ביותר) הבעיה שלי היא כל פעם שאני ניגש להרד דיסק SATA ספציפי ישר ההאקפלורר עולה ל 99 אחוז מה CPU ואז כדי להוריד את זה אני חייב גם לסגור את החלון, גם לכבות את האקפלורר ולעלות מחדש (וזה מציק מאוד כל פעם שזה קורה) או להפעיל מחדש את המחשב. אני כרגע מנסה לעשות איחוי לדיסק אבל לא מאמין שזה יעוזר מאחר וזה הרד דיסק חדש שלא מזמן עשיתי לו פורמט מלא (לפני פחות מחודש) וכל השימוש שלי בו הוא להורדות של האימיול בלבד. על כל מקרה אני נותן את המפרט שלי כי אולי אני לא יודע פרט כלשהו שמשבש לי את העבודה מפרט מחשב: AMD Athlon 64 3200+ (S-939) ASUS A8N-SLI Del…

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  15. היי אחרי שהיה לי בעיה עם המאוורר הישן קניתי מאוורר חדש הבעיה שהוא תמיד מסתובב בשיא המהירות 1700rpm יש תוכנות כלשהם שישלטו במאוורר אוטומאטית כי ברור שהלוח אם לא עושה את זה תודה

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  16. יש לי מחשב חדש וכונן חדש, כשאני מחברת את הכונן החיצוני המחשב מזהה אותו, אך האנטרנט (WIFI) מפסיק לעבוד. יש פיתרון?

17. שלום אני צריך דרייברים לכרטיס טלויזיה של lifeview נראה לי שזה 98 fm ל-windows xp יש תוכנה שאפשר להקליט איתה מהכרטיס טלויזיה למחשב? תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  18. Started by רפאל בן מוחה,

יש לי ביעה במיקלדת מכנית של רייזר 2 אותיות של המיקלדת ניתקיעים בפנים מה אפשר לעשות?

19. Started by VL,

יש לי בכונן 3 הארד דיסקים , 1. כונן C (מערכת ההפעלה) 2. אחד לא פועל 3. אחד שעשיתי אותו לשתי כוננים (E;D) בכונן E;D אני מאחסן את כל הדברים שלי , תמונות , משחקים , שירים ותוכנות , כל הקבצים שם. הוא היה עושה בעיות עם הזיהוי לפני שהוא הפסיק לפעול אבל הייתי מצליח לסדר אותו ע"י הוצאת הכבלים והחזרתם ולגשת למנהל ההתקנים. היום שבאתי להדליק את המחשב גיליתי שהכבל IDE שמחבר בין הארד דיסק ללוח אם לא היה מחובר , חיברתי אותו שוב , ההארד דיסק פעל , ניסית שוב פעם להפעיל ומאז הוא לא פועל. מה עושים ? אני חייב את כל הקבצים האלה לפחות רק לגבות אותם. תודה.

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  20. יש סיכוי שספק כוח מקולקל גורם לדברים אלו? שאני מבצע בדיקה בתוכנת מאמץ המחשב נתקע בבדיקה של הספק כוח.

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  21. חבר שלי סיפר שהפסקת חשמל בביתו הרסה לו את ההארדיסק. אני יודע שאחד מהפתרונות הוא לרכוש ספק לא ג'נרי, או שקע חשמל מיוחד המתלבש על השקע בקיר אך אני לא מכיר יותר מידי כאלה. אני מבקש שתתנו לי קישורים והצעות להתגוננות מפגיעות חשמל כאלה, ורצוי שיהיו זולות תודה

• 12 תגובות
    • 896 צפיות
  22. Started by ag43,

פעם בחודשיים שלוש הביוס חוזר להגדרות המקוריות שלו בלי שום סיבה דבר שמפריע מאוד כי המחשב מנסה לעלות מההרדדיסק שאין בו מערכת הפעלה הלוח הוא ASUS P4P800 DELUXE יש למישהו מושג מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  23. Started by danny70,

שלום חברים אני חושב שהגיע הזמן להחליף ספק במחשב לי , וזאת מאחר שיש לי חשדות לגבי הצורב שלעיתים צורב ולעיתים לא . משהו במתח של המחשב לא מסתדר לי . רציתי עיצות לגבי איזה סוג ספק לקנות וכמה וולט ? עיצות התקבלו בברכה תודה מראש דני

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  24. Started by Or ei,

יש לי WIN XP ואני מנסה לפרמט את המחיצה שהוא יושב עליה עם PM7 (ואני משתמש בו) אני לא יודע אם זה אמור לעבוד או לא אבל בכל מקרה זה נותן לי הודעת שגיאה אחרי שאני אומר לו לאשר את השינויים access violation at adress 0052dc00 in module 'pmagicnt.exe'.read of adress 00000008 ניסיתי גם דרך הדוס אבל כשאני בוחר מחיצה C הוא מראה לי את G כשאני בוחר את D הוא מראה לי את D וכשאני לוחץ G הוא אומר INVAILD יש לי 2 הרדיסקים אחד מחולק ל2 C,D ואחד G אני בסך הכול רוצה לפרמט את המחיצה הזאת לא איכפת לי איך יש למישהו הצעות ?

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  25. לא יודע בדיוק לאן הנושא הזה קשור אבל נקווה שנימצא פה עזרה, בימים האחרונים התחילו להופיע לי בטלויזיה סימנים אדומים בצידיי המסך אני מישתגע אני לא יודע מימה זה.... צילמתי תמונה של הטלויזיה http://img520.imageshack.us/img520/2017/pilot2za.jpg מישהו יודע מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.