תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום, הבעיה התחילה השבוע והיא הייתה קטנה אבל לאט לאט הגיע בתדירות גבוהה יותר. בהתחלה המחשב היה קופא לאחר שימוש של כחצי שעה או שעה, לאט לאט התכיפות ירדה למצב שאפילו אחרי שאני מכניס ססמא לווינדוס הוא קופא. חיפשתי פתרונות בגוגל וחלק מהפתרונות היו דרייבר של הכרטיס מסך, עידכנתי וזו לא הבעיה. מחשב חם, שללתי בדקתי טמפרטורה של כל רכיב והכל נורמלי, הרוב על כ20-30 מעלות. קראתי שיכולה להיות בעיה עם הזכרונות, אז החלפתי את הסלוטים של הזיכרונות וזו גם לא הבעיה. עכשיו צצה בעיה חדשה לגמרי, באותה הזדמנות שבה החלפתי את הסלוטים של הזיכרונות ניקיתי את המחשב עם מייבש שיער (על אוויר קר כמובן). לאחר שסיימתי הדלקתי את המחשב והוא פשוט נכבה אחרי כמה שניות, המסך אפילו לא נדלק. הוא נכבה ולאחר כמה שנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב עם הלוח הזה, ונראה לי שהלוח התקלקל. באמצע העבודה המחשב קפא והתמונה נשארה, לאחר ריסט, המחשב לא עלה יותר, כלומר אין צפצוף, ואין תמונה, יש חשמל והמאווררים עובדים.... האם מישהו נתקל בזה ויודע במה מדובר? איפה מתקנים כזה דבר בארץ?? אני לא רוצה לשדרג עדיין ומאד מעוניין להשאיר את המחשב הזה, עם הלוח הזה. האם מישהו פה מכיר מישהו שרוצה למכור כזה לוח?? פירסמתי מודעה גם בלוחות על זה. תודה רון
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
בימים האחרונים המחשב שלי החליט להשתגע. כשאני נכנס למשחק מסויים כדוגמת CS:SOURCE הוא פשוט מכבה את המסך ועושה לעצמו ריסט לאחר כ10 שניות בערך. עכשיו הוא כבר עושה את זה גם אם אני מפעיל media player או bsplayer או כל דבר אחר... הטמפ של ה CPU היא 44 של ה DIODE 51 GPU 51 אם זה חשוב הכרטיס מסך הוא radeon x850 והפרטים על המעבד: amd 64 3200+ 2 ghz 1hb ram
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ניקיתי את המחשב שלי מקודם, כשחיברתי אותו מחדש בהתחלה עבד בסדר.. אבל לאחר בערך רבע שעה של עבודה פתאום קיבלתי מסך כחול, ובאותו רגע התחלתי להריח ריח שרוף.. הוצאתי מהר מהחשמל באתי לבדוק מאיפה הריח מגיע וראיתי שהמכרטיס מסך יוצא קצת עשן וחום גבוה.. כנראה כשניקיתי נתפסה שם חתיכת אבק גדולה שלא שמתי לב אליה שפגעה בפעולה הרציפה של המאוורר... בכל מקרה הוצאתי אותה, המחשב מחובר, הכל עובד פיקס, בדקתי גם טמפ' בEVEREST והיא על 44C הבעיה היא שעדיין יוצא ריח של פלסטיק שרוף , מבקש את עזרתכם האם להחליף כרטיס מסך או לעבוד ככה וזה יעבור עם הזמן? נ.ב - אני מאמין שהמפרט שלי כתוב בצד ימין
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. כבר פירסמתי ת'רד בנוגע לבעיית אודיו שהייתה לי, לא שמעו כלום וכו' - והנה בעיה חדשה. 6 כניסות הUSB בפאנל האחורי של המחשב (אלה שיושבים ממש על הלוח) לא מגיבים כלל. מה שמפליא הוא, שהיציאה שמחוברת לפאנל הקדמי עובדת יופי. אז מה הבעיה פה? איך אני פותר אותה? אגב, אם לפאנל הקדמי מחובר איזשהו התקן USB בזמן הריסט, אין בכלל פוסט. המחשב נתקע כשיש את הלוגו של ה LanParty, וצריך ללחוץ על הריסט - הוא לא מגיב להקשת Ctrl-Alt-Del. אם למישהו יש רעיון.. תודה, נדב.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קיבלתי מסך 19" (DAEWOO EF1901) בן כמה שנים לפחות, וכנראה גם לא עבד הרבה זמן. ניסתי לחבר אותו כ-DUAL SCREEN עם המסך שלי, אך התצוגה בו "צהובה" מדי. איך אפשר לקבוע שהמסך תקול? בעיה אולי בעיה בחומרה? תוכנה? בפריט סקרין הצהוב לא נתפס, כשעושים AUTO ADJUST למסך זה לא פותר הבעיה. לדעתי המסך תקול. איך אפשר לקבוע את זה בוודאות?
-
- 4 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי דרייבר של אינטל לדיסק קשיח Intel® 5 Series 6 Port SATA AHCI Controller (שמו של הדיסק הקשיח כפי שמופיע במנהל ההתקנים), כמו כן הותקנה לי התוכנה Rapid storage technology . ההתקנה נעשתה מהאתר של Dell לפי service tag. אחרי ההתקנה בכניסה לוינדוס במסך בחירת המשתמש המסך הופך לשחור ונדלק שוב ואז שוב נכבה ונדלק, חוזר על עצמו כך פעמיים, וכך זה קורה כל פעם שאני מתאחל את מערכת ההפעלה ( win 7 pro 64 bit). הדבר לא קורה בשום מצב אחר שראיתי עד כה. עריכה: לפני התקנתי את הדרייבר חיפשתי בגוגל אם הדרייבר מתאים מפני שבאתר של דל מצויין רק שזה דרייבר של אינטל ולא מצויין דגם, ולפי מה שראיתי הוא אמור להתאים. אשמח אם מישהו יוכל לומר לי מה משמעות הדבר. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אחי איבד במחשב שלו 20 ג'יגה מידע. ברצוני לדעת האם זה נכון שככל שישתמשו במחשב יותר זמן, ככה זה יקשה על השחזור של המידע?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
i7 4770K + Msi Z87-g45 gaming - כרטיס מסך של Nvidia חברת Gigabyte דגם - GTX 970G1 4Gb מארז : Corsair 500R בצבע לבן . אשמח לדעת כמה יעלה לי למכור את החלקים ? מישהו יכול לתת לי מחירים ? תודה ושבת שלום😌
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שאני בא להפעיל משחק חדש כגון : FIFA 2006 CALL OF DUTY 2 AA:O אני בא לשחק ושאני מפעיל עולה מסך שחור והודעה שאומרת : VGA mode not support H :75.8 KHZ v :60.4 Hz בבבבקשה אמרו לי שאתם אחד הפורומים הטובים בנושא!!! פלזי !! יש לי Gforce 6200 בבבבבבקשה אני חיייייב עזרה!
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
קניתי 2 Seagate ST31000340AS ויש לי בעיה מוזרה יצרתי RAID0 , וכעת יש לי חתיכה אחת של 1.9T , העברתי לשם מידע והכל יופי טופי, פעם ביום או יומיים בערך משום מקום , כאשר אני גולש נתקע המחשב ושני שניות לפני שזה נתקע אני שומע את הHD מוריד מהירות ונתקע? כאילו נכנס לHYBER או משהוא רק שאצלי זה נתקע? בדקתי את הHD'S לפגומים ואין כל תקלה , יש משהוא שאני מפספס? אני מקווה שזה לא חומרה, אולי קשור ללוח אם לאיך שהגדרתי את הRAID? יש לי לוח אם Gigabyte N680SLI-DQ6. יש למשהו מושג מה הגורם?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הבנתי שפעם ב 3 שנים צריך לחדש את המשחה שיש בין המעבד למאורר שיש עליו המחשב שלי כבר 3 שנים וחצי לא הוחלף השאלה איך מורידים מלוח האם את המאורר הזה: http://www.aria.co.uk/Products/Components/Cooling/CPU+Coolers/Nexus+HOC-9000+Universal+Fan+(Socket+754,+775,+940,+AM2,+LGA775)+?productId=30430&rqcRate%5Brating%5D=1&rqcRate%5BitemId%5D=183526&rqcType=r&page=1
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שמותקן במחשב. עכשיו,התקנתי על הרד דיסק אחר שאני משתמש בו במחשב 98. אבל מה.. מישום מה הוא לא מזהה את הכרטיס מסך כמו כאן ב XP. יש לי כרטיס קול בתוך הלוח. הוא Realtek AC97. לא מצאתי בשום מקום תדרייבר הזה. למישהו אולי יש,או שהוא יודע היכן לימצוא?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
חלונות 7 ultimate 64bit 6 גיגה זיכרון + 6גיגה pagefile. אני מפעיל רק את פיירפוקס 35 וכלי פיתוח לאנדרואיד. ברקע רצים עוד מספר דברים כמו AVG אבל כששתי התוכנות האלה באויר אחרי ריסטרט, הזיכרון הוא באיזור 2.6 גיגה (performance tab ב task manager). ככל שעובר הזמן, הזיכרון התפוס עולה ללא קשר למה שרואים ב processes* וכשזה מגיע לאיזור 4.6-5 גיגה, המחשב מתחיל להתריע על בעיות זיכרון וממליץ לי לסגור תוכנות כדי להמשיך לעבוד. אם אני מתעלם, הוא מתחיל להשתגע, לתקוע דברים עד שאני חייב לעשות ריסטרט לגמרי. אם אני סוגר את שתי התוכנות ומסתכל על הזיכרון הוא כבר יותר גבוה מהזיכרון שהיה אחרי ריסטרט כאילו משהו אוכל לי מהזיכרון אבל מצליח להסתתר. 1) איך זה שכמות הזיכרון גבוהה יותר מסך כל מה שהוא מצ…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עכבר MX Revolusion של לוגי'טיק ונשבר לו הבלוטוס של הUSB כלומר הצו'ק צ'יק הקטן שמתחבר למחשב מה אפשר לעשות יש מצב להשיג דבר כזה או לתקן או משהו בכלל? תודה לכל העונים מראש
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאני מחבר אוזניות למחשב ולא שומעים מהם, ממשיכים לשמוע מהרמקולים. ניסיתי לחבר אותם גם מקדימה וגם מאחורה ועדיין לא שומעים, הגדרתי אותם בתור אוזניות ולא שומעים. ניסיתי גם 2 סוגים של אוזניות- זוג אחד רגיל שיש לי ואחד של האייפוד. ד"א- יש לי ווינדוס 7. המארז שלי הוא CM690, וכשאני מנסה לחבר את האוזניות למעלה ולא מאחורה, זה לא קולט אותן. אני חושב שזה לא מחובר בכלל לכרטיס קול כי כשאני מכניס לא שומעים מן 'טיק' כזה שזה מתחבר, צריך לפתוח את המארז בשביל זה כדי לבדוק אם זה מחובר, נכון? מה לעשות? תודה ושבת שלום [br]פורסם בתאריך: 3.07.2010 בשעה 16:19:18 תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
אז ככה.. חיברתי את הכבל אינטרנט (ראוי לציין שאף פעם לא השתמשתי בכבל, תמיד השתמשתי בUSB עם כרטיס רשת חיצוני ואז היום החלטתי לקדוח חור ולהעביר כבל מהראוטר למחשב) למחשב וראיתי שהמנורה שליד החיבור במחשב נדלקה. מנורה ירוקה. אבל פשוט לא היה אינטרנט, זה במחשב הראה לי כמו את הסמל של חיבור אינטרנט עם איקס אדום עליו. אז רציתי לראות אולי זה בעיה בראוטר אולי זה בעיה בחיבור אולי בכבל, אז ניסיתי להעביר את הכבל חיבורים על הראוטר, עדיין לא עבד, ניסיתי לחבר את אותו הכבל למחשב אחר וזה כן עבד. למה המחשב שלי לא מזהה את הכבל? ובהתחלה חשבתי שמדובר בבעיה בכרטיס רשת אבל האור הירוק אמור לסמל שהכל תקין, לא?
-
- 4 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי רכיבים והרכבתי את המחשב שלי. התקנתי את מערכת ההפעלה על SSD, ולוח האם הוא ASUS P8Z77-V PRO. ה SATA מוגדר בביוס כ AHCI כ default, והכל עבר בסדר. לאחר שסיימתי להתקין הכל, עדכנתי גרסאות ביוס וכו', החלטתי להוסיף למחשב שלי מערך RAID1. זה כמובן מחייב לשנות את ההגדרות של ה SATA, מ AHCI ל RAID. הבעיה היא שברגע שעשיתי את זה, לא הצלחתי להעלות יותר WINDOWS (אפילו לפני שהספקתי להגדיר את המערך עצמו), והייתי מקבל מסך מוות כחול ואז ישר REBOOT. גם כאשר שיניתי חזרה בביוס למצב AHCI המשכתי לקבל את הבעיה, למעשה עד שעשיתי CLR CMOS עם הג'מפר, ומאז זה בסדר. אבל אני עדיין רוצה להוסיף את המערך רייד, ולא כ"כ יודע איך להתקדם. חיפשתי באינטרנט דברים בסגנון אבל לא ממש מצאתי. א…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, לחברה שלי יש מחשב ישן מבוסס פנטיום D במהירות 2.66GHZ ולוח-אם פשוט עם כ.מסך OB, זכרון פנימי 512MB וספק כוח של 250W ג'נרי. כבר חודשים שהמחשב כבה במאמץ, אז שיערתי שזוהי בעיה של חימום המעבד, בדקתי טמפ' ואכן המחשב היה על 74 מעלות במנוחה (בביוס כשבדקתי). בזמן האחרון המצב החמיר והמחשב כבה מיד אחרי שמדליקים אותו (15 שניות לאחר ההדלקה). בזמן הזה הצלחתי להכנס לביוס ולבדוק טמפ' וראיתי שהטמפ' מטפסת ומטפסת וכשהמעבד מגיע ל96 מעלות המחשב כבה. אז רכשתי לה קירור למעבד AC ALPINE 11 PRO REV.2 ב-70 שקלים בKSP. הרכבתי אותו, חשבתי שהבעיה תסתדר, ועדיין אותה בעיה... והקירור עובד בוודאות והרכבתי נכון... מה עושים במצב כזה? כיביתי את האפשרות בביוס של כיבוי לאחר טמפ' מסוימת ועדיין זה קור…
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה מוזרה שהמחשב שלי הורס כל דיסק און קי שאני מחבר אליו. מה שקורה הוא שכשמחברים את הדיסק, רואים את הקבצים כרגיל ולאחר כמה שניות פתאום הם נעלמים ובמקומם רואים קיצורי דרך לקבצים. אם אני מסמן את הקיצורי דרך האלה המשקל שלהם אפסי, אבל עדיין המחשב מראה שהדיסק מלא באותו גודל של הקבצים שהיו בו מלכתחילה. כמובן שבדקתי אם יש קבצים מוסתרים ואין. אשמח לעזרה ממכם תודה.
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב AMD ATHLON64. יש לי שתי בעיות עם המאוורר שלו: 1. הוא מחריש אוזניים. מה אין מאווררים נורמליים או שככה זה ב AMD? 2. כשאני מכבה את המחשב יש מקרים שהמאוורר נכבה יחד איתו ויש מקרים שלא!!!! ואז אני מוציא את השקע. מישהו נתקל בבעיה כזאת? תודה וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב 22 אינץ עם רזולוציה 800X600 מרחק מהראש בערך 1.8 אני שוכב וגולש הבעיה שמלא אתרים לא עובדים טוב ברזולוציה הזאת ואם אני מעלה את הרזולוציה למשל ל 1024X768 ומגדיל את הגופן ב 125% כדי לראות טוב ולא קטן אז האתר ניהיה כמו 800X600 ושוב האתר לא עובד כמו שצריך השאלה מה צריך לעשות כדי לראות אינטרנט כמו שצריך ? אני לא יושב עם כסא מול מסך אוהב לשכב מול המחשב או שצריך לקנות מסך גדול יותר ? ואם כן כמה לאחי יש מסך 32 אינץ וגם הוא רואה ב 800X600 כדי לראות כיתוב נורמלי .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, מדובר על המפרט שהפרופיל שלי, שעליו מותקן win7 x64. התקלה הופיעה רק אחרי התקנת הwin7, אבל עושה רושם שהתקלה היא חומרתית. התקלה היא באמצם תקיעה של המחשב, בדרך כלל בפתיחת טאב או תוכנה חדשה - אבל לעיתים גם באמצע משחק. המחשב קופא\נתקע למשך מספר שניות עד ששומעים "תיק" מהמחשב. יש לי חשד לגבי הHDDים, אבל לא בא לי להאמין שאחד מהם תקול.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום היום למדתי על Certificate ואני הבנתי מה זה בדיוק בסרבר אם משהוא יכול להסביר לי בבקשה תודה לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-