עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by skydancing,

האם יש מקלדת עם תאורה זאת אומרת בלילה לפעמים כשבאים לכתוב משהוא אז לא רואים את האותיות אם יש אוליי אפשר קישור? תודה!

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  2. אני מבקש לדעת כיצד לפרמט מחשב נייח עם ווינדוס 7 -מעוניין לתרום אותו לילדים ניצרכים

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by psycho killer,

היום אחרי שפירמטתי את המחשב הכל עלה ועבד כרגיל ופתאום מופיע לי מסך שגיאה כחול אחרי ריסט המחשב עולה ומראה מסך שחור במקום המסך של הטעינת ויינדוס בדקתי את הזיכרון את הכרטיס מסך ואת כל החיבורים של הכל (גם אין ציפצופים) פתאום המחשב החליט להעלות את הוינדוס אבל מופיעה לי חומרה חדשה (PNP SCSI DEVICE) ניסיתי להתקין את הדריבר לSCSI אבל זה לא מצא כלום בדיסק של הלוח האם מישהו יודע מה הבעיה ?? תודה מראש . דרך אגב הלוח אם M2NPV-VM ASUS

4. יש לי את ה DVD הזה כמה שנים. אני יודע שאפשר לעדכן לו את החומרה (מרות שלא מצאתי באינטרנט כלום :-\ ). רציתי לעדכן לו את החומרה (כי אמרו לי שאז יכול להיות שדברים יעבדו יותר טוב) וגם אם יש דרך להגדיל את הכתוביות כי הן ממש קטנות. תודה רבה רבה לכל עוזר!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by theyoyo,

היי, נתקלתי בבעיה מוזרה שאני לא יודע ממה היא נובעת. אני עובד על מחשב די חזק (Windows 7 64 bit, 6Gb, I7 920) יש לי מדפסת Hp officejet J5783 משולבת, שעובדת באופן שוטף משום מה בזמן האחרון כשאני מנסה לשלוח קובץ להדפסה התוכנה נתקעת, כל תוכנה אופיס,אקסל, chrom, explorer, photoshop מבחינת חומרה אני לא חושב שיש בעיה, ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את הדרייבר של המדפסת אבל זה גם לא עזר.. למישהו יש רעיון? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by bransh,

הספק גם ככה לא היה משהו... המחשב הרעיש, אז פתחתי אותו. העניין הוא שאיזה שנייה אחרי שהמחשב נכבה לגמרי, שיניתי את המתח של הספק מ-230 ל115 (לא יודע למה עשיתי את זה. רגע של ריחוף אולי...) היה לרגע הבזק ירוק בוהק מאחורי חורי האוורור של הספק (אני מניח שזה לא אפקט פוטואלקטרי, אלא לד או משהו בתוך הספק. אבל אני לא יודע... עם הספק הזה הכל יכול להיות), וריח של שרוף... הספק נשרף. זה בטוח. אפשר להריח את זה עליו. אבל אני מפחד שגם המעבד נשרף. זה יכול להיות? המחשב היה כבוי בעיקרון, אבל הספק היה עוד מחובר לכל שאר הרכיבים. המעבד קבור מתחת למאוורר שלו, ולא בא לי להרים את המאוורר אלא אם כן אני ממש חייב. הוצאתי את הספק לפני שעה, ועדיין יש שם ריח של רכיבי אלקטרוניקה מתים. אני לא יודע אם זה הס…

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  7. בשני מחשבים נייחים ששניהם מריצים ווינדוס 10, אני לא מצליח להתחבר להתקני בלוטות' שמשויכים כבר במחשבים, וגם להסיר אותם מהרשימה אני לא מצליח. מה שעשיתי עד עכשיו זה להריץ את התוכנה CCLEANER + ADVANCED SYSTEM CARE, ניסיתי להפעיל מחדש את ה-SERVICE שנקרא Enable Device Association והרצתי את הבדיקה SFC /SCANNOW בחלון CMD וזה גם לא עזר. אשמח לעזרה, תודה עדכון: זה רושם לי "That didn't work. Make sure your bluetooth device is still discoverable, then try again"

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by galedri,

הורדתי את המישחק וזה עכשיו אני בא לוחץ עליו בשביל להתקין אז הוא אומר לי שהוא לא חוקי ביישום win32 מה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by shimon956,

שלום לכולם לאחרונה סידרתי את הקבלים שלי בתוך המארז אם חבר שלי והוא ראה שהקבלים לא היו מסודרים טוב הקבלים היו בצורה כזות ההרד דיסק היה מוחבר לcdrom וללוח אם .....וההרד דיסק השני שלי מחובר לצורב ולוח אם מה שלא ידעתי שברגע שמחברים את זה בצורה הזאות אז ההרדיסקים עובדים על ultra dma 2 ושלי היו אמורים לעבוד על 5 טוב בקיצור חיברתי את שתי ההרדיסקים לחוד ואת הצורב וה-cdrom לחוד ואז התחלו הבעיות הכול מוגדר כמו שצריך בsetup של המחשב אבל כאשר אני מפעיל את המחשב אז אני צריך לעשות כמה פעמים ריסט כדי שהוא יגלה את ההרדיסק הראשון כי לפעמים הוא מגלה לי את השני ואז זה לא עולה אבל רק אם אני עושה כמה וכמה פעמים ריסט אז איכשהו זה מסדר אני לא יודע איך אז אני מבקש ממכם לעזור לי אם תוכלו מה לע…

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  10. Started by et_gershon,

יש לי במחשב בעיה שהחלה לאחרונה, כל התקן USB שאני מכניס למחשב, הוא לא קורא אותו, ולא מכיר אותו בכלל... אני כבר לא יודע מה לעשות, למישהו יש רעיון לבעיה שיכולה להיות??

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  11. Started by tovtov,

שלום לכולם, אתמול התקנתי לחבר WIN98 אחרי פירמוט כונן C כל ההתקנה הלחה בקלות. ואז התחיל השלב של התקנת הדרייברים. התקנתי דרייב מסך (NVIDIA) וכרטיס קול (CRYSTAL) ומודם רגיל. לאחר סיום ההתקנות עשיתי RESET והמחשב אומר שיש עוד HARDWARE להתקין. הבעיה שפשוט לא מצאתי מה?? ואז הוא רשם מה צריך להתקין אבל אני לא מבין מה רשום. מה שהוא רשם שצריך להתקין זה: pci system management bus ו - pci ethernet controller מה זה שני הדברים האלה ?? בתודה מראש, יוסי לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4 עם 256 זיכרון, כרטיס מסך GFORCE 2 וכרטיס קול CRYSTAL יש לו לוח אם שכולל גם כרטיס קול משלו וכן כרטיס רשת

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by gabbyak,

שלום רב. אני רוצה לשלוט במחשב (הנמצא במקום אחד ) משני נקודות בבית . כל נקודה תכלול מסך מגע + מקלדת ועכבר. יש לי צינור קוטר 20 מ"מ שמגיע ממיקום המחשב לכל נקודה . עדיין אין לי מחשב – אני צריך משהו פשוט למטרת גלישה וצפייה בסרטים – חשבי על NUC. אשמח לקבל רעיונות למימוש הדרישה הזאת.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by MDK,

פעם באיזה שבוע שבועיים פתאום באמצע גלישה \ שמיעת מוזיקה בWINAMP \ שניהם מופיע מסך כחול של WINDOWS, ואיתו תקיעה של השיר, ואני נאלץ לעשות RESTART אני לא זוכר מה רשום אבל בכל זאת אני שואל: מה יכול להיות הגורם? דבר שני: בפעם הבאה איך אני שומר את מה שזה רושם? :

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by iyehuda,

זה התחיל בערך לפני 3 חודשיים הייתי בא להדליק אותו המאוורים עובדים והמחשב לא נדלק אין שום הודעה על המסך אני גם לא שומע את הדיסק קשיח עובד זה היה קורה פעם בשבועיים לאחר מכן פעם ב 4 ימים היום זה פעם ביום ,לפעמיים אני מנסה 5 פעמים רצוף והוא לא עובד לי יש הרגשה שהכרטיס מסך לוקח הרבה הספק מהספק כח שלי אגב הלוח שלי הוא DFI NF4 ULTRA והספק כח שלי הוא EZCOOL 500W אם אני לא טועה בזמן שהוא נתקע המאוורר של המעבד לא עובד אך כל שאר המאווררים עובדים אני צריך לבדוק זאת שוב

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by boogala,

שלום!! המקרה מתחיל תוך כדי משחק מותח, כאשר כל העצבים שלי מרוכזים במשחק (מומלץ בחום THIEF 2 משחק מלחיץ לאללה!), ואפילו אם יודיעו לי שהמיתון הכפיל את עצמו או שיתנו לי חמישים אלף דולר, או שעומד לנחות על כדור הארץ מטאור (אבל מהסוג הגדול, כן?) אני לא אעזוב את המשחק. אז, בדיוק ברגע הזה, אני שומע כל קליק עז, ופיתאום הכונן של הדיסקים מתעופף לו מן המחשב בתנועה של קשת (פחות או יותר אבל עם מעט תנופה). עדיין לא מבין מה קרה, אני שומע קול ניפוץ, ומוצא את עצמי בוהה בשרידים של הכן של הדיסקים מרוסק על הריצפה. לקח לי חודש להתגבר על הטראומה, ולאחר שהדבקתי את הכן והחזרתי אותו עם הגומיות שלו והכל (אני נעזרתי בחבר שלי שמבין בזה לא מעט, פירקנו את הכונן כד') והמשכתי לשחק במשחק (שעדיין מומלץ בחו…

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by avi.hagit,

יש לי מחשב פנטיום 4 לוח של אינטל i915g והקול לא עובד לי ואין לי שום דיסק של הלוח אם אני צריך קישור או עזרה אך אני יכול להפעיל את הקול במחשב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  17. אוקי אז ככה... לפני כמה זמן עבד לי הכל סבבה וזה..(אני בסוף יכתוב את המפרט) אחרי זה הייתה הפסקת חשמל ומשו נדפק... משחק HITMAN 2 זה מפעיל לי לחצי שעה בערך ואז מעיף אותי ממנו... עכשיו חשבתי שזה משו בספק...אבל בביוס כשהפעלתי אז רשום שה 3 5 12 וולט עובדים נורמאלי ומוציאים מספיק...יעני מביאים את מה שצריך.. אבל עדיין זה לא עובד טוב... בתוכנה EVEREST תחת הסנסורים אז זה מראה לי גם את הסנסורים של ה 3 5 12 וולט..אבל זה גם מראה לי אחד של 2.5V ושמה במקום 2.5 זה מראה לי שזה מביא 1.22V יעני חצי אז חשבתי שאולי זה בגלל זה.. עכשיו למה זה ככה ואיך אני יכול לתקן... זה אולי משו בלוח אם? או לא יודע באיזה משו אחר? כי הספק אמור להביא 3 5 12 והוא מביא לי את המתחים האלה.. אז למה זה רושם לי את הקטע…

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  18. Started by אהרון נוריס,

אני לא יכול ליצור תיקיה חדשה בווינדוס 8.1 משהו אולי יודע משהו על זה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by s7rmt,

יש לי בעיית כיבוי קטנה.... כאשר אני מכבה את המחשב... (כיבוי דרך הווינדוס) הוא משאיר לי הודעה "כעת ניתן לכבות את במחשב" ואני מכבה אותו בעזרת הכפתור של המחשב... עכשיו השאלה היא האם זה בסדר? זה לא הורס כלום או משהו? ועוד דבר שיניתי את ההגדרות של הכיבוי בווינדוס... וזה היה עושה לי בעיות בהדלקה של המחשב... אז... מה אפשר לעשות?! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  20. שלום לכולם, שאלה שרציתי לשאול כבר הרבה זמן (הרצתי חיפוש גם בפורום אך ללא תשובה עדיין) : ידוע הרי ש HD בתקן SATA1 אמורים להעביר מידע בקצב תאורטי של 150.. שזה (ושוב תאורטית) יותר מהיר מ IDE של 100 וגם 133... רק שבבדיקה פשוטה דרך מנהל ההתקן של הSATA שלי במנהל ההתקנים (לוח עם NF4) שמתי לב שהכונן שלי (וגם של חברים) מגיעים למהירות רגעית בלבד של 118 בערך.. והרבה יותר נמוך מזה (משהו כמו 70) בעבודה קבועה.. אחרי שקרעתי וגם הבנתי מהמציאות שזו לא בעיה שלי אלא משהו נורמלי.. השאלה שלי היא: למה?? מה הגורם שמגביל את העבודה? מה כל הקטע בלהצהיר על מהירות מסויימת שהיא תכלס - שקר. ? *ובאותה נשימה - האם יש הבדל אם מחברים את הכונן למתח בחיבור יעודי של SATA לבין חיבורו לחיבור רגיל של מתח כמו בס…

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by sababag,

היי חברים , רציתי לברר אילו תוכנות או דברים נוספים לאחר ביצוע התקנה חדשה של WINDOWS עבור המחשב לאחר עידכון דרייברים? רק לוודא שלא שכחתי משהו קריטי....

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אז ככה בהתחלה חשבתי שזה בעייה בהארדיסק..ואחרי שקראתי מדריך הבנתי שיש איזה משהו דפוק בווינדוז שהוא שם את ההארדיסק על מצב PIO או משהו.. עקבתי אחרי המדריך ושיניתי את כל מה שאמרו לשנות ברג'יסטר... עכשיו בדקתי וזה מראה לי שהוא נמצא על Ultra DMO 2 או משהו ועדיין יש את אותה הבעייה לוקח לווינדוז איזה 4-5 דק' לעלות.... מישהו מכיר עוד פיתרון לבעייה? פורמט מלא לכונן יעזור? או במקרה מישהו נתקל בבעייה הזאת ויודע איך לפתור אותה.. תודה לעוזרים אגב הנה המאמר: http://support.microsoft.com/kb/817472

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by aviz,

פעם ראשונה היום צרבתי דיסק במחשב שלי (מפרט מפורט בצד) וזה צרב נראה לי פי 10 יותר איטי ממה שהייתי צורב במחשב הקודם שלי על אותם דיסקים הנה תמונה להמחשה מנרו: מה הבעיה לפי דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  24. Started by natee,

מחשב נייד חדש יחסית, הסוללה מאבדת בערך 10-13 אחוז תוך 24 שעות כאשר המחשב מכובה לחלוטין (לא שינה) ווינדוס 10. מה אפשר לעשות? כמו כן יש אפליקציה/ תוכנה שיודעת לתת תשובה חד משמעית כמה זמן הסוללה שלי מחזיקה? תודה

25. שלום לכולם. תקלה ראשונה: 1. לא מצליח לצרוב(Buffer too large) מה עושים? זהו צורב חדש, ASUS 18X SATA. עדיין לא צרבתי בו בעבר, לא מצליח לצרוב, דו"ח מהתוכנה מצורף בסוף ההודעה. תקלה שנייה: 2. במאפינים של המחשב שלי התחיל להיות כתוב 1022 זיכרון במקום 1024 שהיה רשום תמיד. תקלה שלישית: 3. פתאום נעלם לי כונן ה:a:\ מ"המחשב שלי", לא שאני משתמש בו, אבל אם יש לי כזה על המחשב, לפחות שיהיה מותקן. תקלה רביעית: 4. הכרטיס קול שמותקן על הלוח אם לא עובד! חלונות לא מזהה אותו, בביוס גם אין אפשרות של אינאיבלד, אלה רק auto או דיסאיבל.. כמה נקודות. 1. לפני כמה ימים נשרפה לי המערכת סטיראו שהיתה מחוברת למחשב, יכול להיות שהיא לקחה איתה גם את הכרטיס קול? 2. התקנתי כונן sata ראשון במחשב זה, י…

• 4 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.