תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, המפרט הוא כזה: 2.4C, ABIT IC7, 512 DDR זה מה שחשוב פחות או יותר... XP PRO SP1 מעודכן והכל טוב ויפה, היה ג'יפה 4 של לידטק, המטרה הייתה להתקדם ולכן רכשתי לי ATI Radeon 9600 XT, הסרתי את הדרייברים כמו שצריך והלכתי לפי הספר, ברגע שהדרייבר הותקן ולאחר איתחול המחשב - הכל התחרפן: האניטי וירוס דיסאייבלד, הודעות שגיאה של ווינדווס כמו einhelp.xex error וכל מיני אחרים ואחרי חצי דקה המחשב מכבה את עצמו ונדלק לבד. ממש משולש ברמודה. חיפשתי דרייברים באתר של ATI - זה בדיוק מה שיש לי בדיסק, עדכנתי ביוס - שומדבר. ישבתי עם אחד ש"מבין" על הרג'סטרי ומחקנו כל מה שקשור לנוידיה... לא הולך... אמרו לי ש XP לא אוהב שינויים בחומרה וכשמחליפים בין כרטיס של נוידיה לATI יש שאריות של דרייברים …
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני צריך לעדכן את החשבון שלי למה הוא נמחק לי למישהו יש רעיון איך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש אפשרות לחבר את הכרטיס הזה לטלויזיה רגילה , שכן על פי מפרט היצרן יש HDTV OUT. http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px7600gte_tdh_2.html
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אני עובד עם Windows Vista. מדי פעם קורה מצב שבו תוכנה כלשהי טוחנת את הדיסק הקשיח בטירוף. כאשר אני בודק במנהל המשימות מיהי התוכנה הפעילה הכל נראה כעובד בשלוות נפש, אבל משהו בהחלט מאט את המחשב זמנית. כפי שבמנהל המשימות ניתן לראות את אחוז הניצול של ה-CPU, האם קיימת תוכנה שמאפשרת לראות מידע על קריאה/כתיבה על הדיסק הקשיח בזמן אמת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מדי פעם לא משנה אם בווינדוס או במשחק, המחשב מחליט להיתקע לגמרי! הוא לא מגיב ל- ctrl alt del, ctrl+F4 וכו'... רק ריסט עובד. מה לעשות?? עשיתי את כל הסריקות, אין וירוסים או ספייוורים, אין OC, וניסיתי להשאיר את המארז פתוח לאוורור ולא עבד, שחזור מערכת לא עבד והמעבד על 40-50 מעלות כך שחום זה לא הבעיה. מישהו יודע מה לעשות?? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
כל פעם מופיעות הודעות לעדכן דרייברים לכרטיס המסך (AMD Radeon). אחרי הורדת הדרייברים, מתבצעת סריקה של תוכנת ההתקנה שאומרת שהדרייברים הכי עדכניים כבר מותקנים. מה עושים? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אוקיי ההארד דיסק 80GB שלי הפסיק לעבוד אני לא יודע אם מדובר בתקלה טכנית או אלקטרונית (אני רק יודע שכשחזרתי הביתה יום אחד שמעתי תיקתוקים (בערך 1 לשניה) מתוך הכונן, עשיתי RESET ומאז הוא לא ניתן לקריאה/זיהוי) אבל בכל מקרה אני מעוניין לשחזר אותו כי מדובר במידע חשוב השאלה היא: האם מישהו כאן אי-פעם התנסה בשחזור הארד דיסקים בחברה מקצועית המתמחה בכך? אם כן, אז: 1. איזו חברה מומלצת? 2. האם יש חברות שכדאי להיזהר מהם? 3. מה המחיר הממוצע לתקלה לא גדולה (לא טביעה/שריפה/התפוצצות וכו') 4. כמה הצלחתם לשחזר מתוך ההארד דיסק (באחוזים)
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, היום התקנתי כרטיס מסך חדש Leadtek Winfast A6600GT AGP. חיברתי את צג המחשב - הכל תקין. במקביל, חיברתי את מכשיר הטלויזיה באמצעות יציאת TV OUT - וכאן בעיה. הצבע הוא שחור-לבן. כשהדלקתי את המחשב כשהטלויזיה מחוברת אליו, קיבלתי חלון (טעינת הXP ) לפיו רואים צבעים. אחרי שהמערכתXP עלתה התמונה בטלויזיה הפכה לשחור לבן וזה אינו דבר חד פעמי. מה עושים? מה הבעיה? תודה מראש,
-
- 12 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מדודה שלי מחשב נייד של HP Pavilion Notebook - 15-p100dx, פירמטתי את המחשב לווינדוס 10 פרו 15063, למחשב יש בעיה, שלא נוגעים בו כ20-30 דק המסך מתכבה אבל המחשב לא, זאת אומרת שהאור של המחשב בלחצן דולק אבל המסך לא נדלק בתזוזה של העכבר או לחיצה במקלדת, הפתרון היחידי במצב הזה הוא לכבות מהכפתור בלחיצה ארוכה והדלקה מחדש, ניסיתי לעדכן ביוס ולא עזר, האם מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב נייד בן 4 שנים בערך, מעולם לא פתחתי אותו. (רק ניקיתי אבק עם שואב מפתחי האוררור) חדר ללא ממוזג. צרפתי טמפרטורות בזמן מנוחה, וטמפ' במאמץ - שעה עבודה עם PRIME95.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני בערך שבוע פירמטתי את המחשב ומאז WIN קורא רק 2 ג'יגה RAM מתוך 4 הביוס קורא 4 בדוק. כשאני מפעיל תמחשב הוא מריץ בדיקת זיכרון ומגיע ל4 יש לציין שלפני הפירמוט היה לי 64 ביט ועכשיו התקנתי 32, יש מצב זה קשור?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
המפרט שלי מימין כשאני משחק במשחק כבד כמו Crysis יש זמנים ארוכים של טעינה, המשחק נתקע לעתים קרובות אך כאשר הוא עובד הגרפיקה מצויינת זה הביא אותי לחשוב שיכול להיות שהמעבד יוצר צוואר בקבוק. אני צודק?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היום היא קצת מורכבת ואני מאוד יודה לכל מי שיעזור או שינסה לעזור לי בה . אז ככה הכל התחיל כשבמחשב שלי הווינדוס נפל מסיבה מסויימת לא ידועה כנראה ווירוס כל שדהוא ואחרי בדיקה מקיפה הבנתי שהפתרון היחיד הוא להתקין ווינדוס מחדש , כשניסתי להתקין את הווינדוס שמתי לב שאין BOOT מהCD אז ניסתי להתקין את הווינדוס מUSB DOK ופה המקום להזכיר שיש לי לוח אם של חברת ESC שתומך בBOOTING מUSB וגם זה לא הצליח ואז שמתי לב שהארד דיסק מחובר בחיבור ישן ללוח אם והCD מחובר בsata וברע שאני מוציא את הדיסק קשיח אני מקבל BOOT מהUSB DOK בקיצור בלאגן שלם שלי אין מושג מה עושים איתו , ניסתי אפילו להתקין על ההארד דיסק OS ממחשב אחר ולהקפיץ אותו עם STARTER אבל גם זה לא עבד ושוב תודה מראש לכ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי כבר הכל, בהתחלה הייתי משתמש עם SVIDEO של 4 פינים אחרי זה קניתי כבל של SVIDEO 7 פינים הורדתי את הדרייברים הכי עדכניים עשיתי force tv detection לא רואים כלום, ניסיתי טלוזיוית שונות וכלום לא עזר כשאני מחליף כרטיס מסך לכרטיס הישן שלי (geforce 4 mx440) אני כן מצליח לראות (פה היציאה 4 פינים) אבל נמאס לי כבר להחליף כרטיס כל פעם שאני רוצה לשחק/לראות סרט. מה לעשות?
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. הכרטיס רשת האונבורד שלי מסרב לחדש את הכתובת איי פי. וינדוס מזהה אותו כמותקן אבל מדווחת על אי קשר. בדקתי את החיבורים, החלפתי כבל רשת, ועדיין אותה בעייה.. למישהו יש רעיון ? הלוח שלי זה ABIT AV8. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי, התוכנה speedfan מראה שהטמפרטורה של המחשב גבוהה. האם יש משהו שאפשר לעשות? (להחליף מאוורר?) איך אני יודע מה זה tempX? תודה
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס קול AUDIOGY SE (עלה איזה 250 שח ) ורסיבר של ימהה. הבעיה היא שהעוצמה קצת חלשה ואני מרגיש שכאילו הסאונד קצת חלש ולא מאוזן, זה כרטיס שכתוב עליו 24BIT ... ויש לו מאחורה 4 יציאות בערך האם אני צריך כרטיס קול יותר טוב מזה ? (פעם היה לי את אותה הבעיה והיא נפתרה בזמנו שקניתי כרטיס קול LIVE )
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני משתמש במחשבים שבבית הספר והם חדשים קיבלנו אותם לפני שבוע אבל ילדים התקינו משחקים ען הדיסק און קי והבית ספר חסם איכשהו את החיבור שמעתי שמישהו אומר שזה מצב hike או משהו כזה. איך אני יכול לפרוץ את זה? נהרס לי המחשב בבית ואני חייב להשתמש עם הדיסק און קי במחשבים האלה. תודה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לדעת על ההמלצות היעילות לגבי המחשב,כמה פעמיםן מומלץ להדליק ולכבות אותו ביום?במשך כמה זמן רצוי להשאירו דלוק? מה ההמלצות לגבי נושאים אלו לגבי המחשב ,ומה הכי בריא למחשב וטוב לתפקוד שלו מהבחינה של הדלקות,כיבוי וזמן משך הפעלות,על מנת לשמור עליו בצורה הטובה ביותר. אשמח להצעות בנושאים אלו ואחרים. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
האם ניתן להבין מההודעה הזאת את הסיבה שהמחשב מאתחל את עצמו מחדש. הדבר קורה תמיד באותו ישום. האם ע"י האינפורמציה הזאת אפשר לדעת את הגורם, האם בעית חומרה או תוכנה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
אחרי שהחלפתי את המאוורר במחשב הישן שלי, ניסיתי להפעיל אותו וראיתי שהמחשב לא נפתח. המחשב מקבל חשמל אך הוא לא שולח אות למסך. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעיה בכרטיס מסך, אז החלפתי את הכרטיס לכרטיס מסך תקין ממחשב אחר, ולא היה שינוי. בדקתי את הזכרון במחשב אחר, וגם הוא תקין. בעת הרכבת המאוורר החדש, היתה לי בעיה למקם את המאוורר והמשחה התרמית נמרחה קצת על המעבד גם מחוץ לליבה. האם יכול להיות שהמשחה התרמית היא הגורם לתקלה, ואם כן, האם זה הפיך?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, גלשתי לי היום להנאתי כאשר פתאום המחשב נתקע לחלוטין, לא יכלתי לעשות שום דבר חוץ מ-reset ידני. כאשר הוא נדלק, במסך הפתיחה של של המחשב היה רשום: "The CPU has changed!" בנוסף היה רשום שצריך להיכנס לBIOS כדי לשנות את הגדרות המעבד, ניסיתי להיכנס אבל המחשב פשוט היה תקוע במסך הפתיחה. נאלצתי שוב לעשות RESET, הפעם המחשב פשוט לא עלה. המחשב עצמו נדלק וכל המאוררים עובדים אבל המסך אוטומטית נמצא במצב של POWER SAVE! בנוסף הנורת HDD הצהובה ליד כפתור ההפעלה נשארת דלוקה! ניסיתי להדליק את המחשב כמה פעמים מחדש אך זה לא עוזר. חשבתי אולי הבעיה היא בכונן הקשיח, אז ניסיתי לחבר כונן אחר במקומו. הנורת HDD כבר לא דולקת אבל המחשב עדיין לא עולה והמסך עדיין נשאר במצב של POWER SAVE! צריך עזרה בבק…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-