עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BEN903,

מדובר בכרטיס ATI מסדרת 6900 עם 2 גיגה זיכרון לאחר משחק של שעתייים יש פיצול במסך ,( קרה בכמה מסכים ) וזה נשאר גם כאשר יוצאים לדסקטופ.... המשחק הוא קריסיס 2 עם כל האפציות על אולטרא ורזולציה גבוה בכל מסך שנוסה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  2. בן משפחה שלי הוא רופא והוא התחיל לעבוד על מחקר על המחשב הישן שלו שכל מה שאני יודע עליו זה שיש לו פנטיום 3 וחלונות 2000, ביום בהיר אחד כאשר בן משפחתי הדליק את המחשב במקום לטעון את תכנת החלונות כרגיל נכתב על המסך שיש להכניס את הדיסק המקורי וללחוץ על R הבעיה היא שהדיסק המקורי כבר שנים איננו בנמצא ושאלתי היא זו: האם יש דרך לתקן את הבעיה ללא שימוש בדיסק המקורי? באם התשובה הייתה שלילית היכן ניתן להשיג דיסק מקורי? בהינתן שיש למחשב יציאות USB האם ניתן לחלץ את המידע שעל הקשיח (שנפחו פחות מ 8GB ) על אף שתכנת החלונות לא עולה? תודה מראש מר. מישהו

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  3. Started by azarzar15,

בעיה במחשב האודיו אצלי כאשר לאחר חודש של חיפושים מסתבר שללוחות אם של ג'יגהבייט יש בעיה עם כרטיסי הקול הפנימיים של RME גיליתי את זה רק אתמול בטופיק גדול בפורום של RME כאשר מס' משתמשים בעלי הכרטיס קול הזה ולוחות אם שונים של ג'יגהבייט חווים בעיה שהם שומעים את המחשב דרך המוניטורים או האוזניות מזאת אומרת שומעים את המחשב שומעים את העכבר זז או אפליקציות מסוימות שמופעלות ורצות במחשב בקיצור חרא למחשב אולפני גם אצלי קיימת הבעיה, חלקם הגיעו למסקנה לאחר הרבה חיתוכים במחשב שיש בעיית אדמה בלוח אם עכשיו השאלה היא אם יש משהו שניתן לעשות כדי לפתור את זה מבלי להחליף את הלוח אם ואם כן אז כמה זה באמת מסובך או מסוכן להחליף אותו זה הלינק לטופיק בפורום http://www.rme-audio.de/forum/viewtopic.ph…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  4. יש לי לוח אם MSI K8n. והמאורר של ה-chipset ממש רועש ... אני יכול לנתק אותו בלי להסתכן שה-chipset יפגע ? בחנות אמרו שאני יכול, אבל אני לא מאמין להם. עדי.

• 8 תגובות
    • 899 צפיות
  5. בעיה מאוד נפוצה:המעבד "דבוק"כל כך חזק עם המשחה הטרמית אל גוף הקירור, ובעת נסיון לפרק את גוף הקירור והמאורר מהתושבת,גם המעבד נעקר ממקומו ביחד עם גוף הקירור איזה פתרון יש,אם בכלל ?

• 13 תגובות
    • 899 צפיות
  6. Started by elerock,

העברתי היום את החומרה של המחשב למארז חדש ומאז הוא לא עולה. ברגע שאני מדליק את המחשב כול המאוררים פועלים..המעבד מתחמם כך שאני לא חושב שהבעיה היא בלוח אם. ההארד דיסק והכונן של הדיסקים עובדים גם כן. מה שמוזר הוא שהמחשב עבד בצורה תקינה לפני שהעברתי. המסך שהמחשב מחובר אליו תקין בוודאות והוא רושם NO SIGNAL כאילו שהכ.מסך לא מחובר טוב או לא עובד..הכרטיס מובנה בלוח אגב. לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה דרך גוגל אז אתם תקוותי האחרונה HELP ME !

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by thequestion,

שלום, קניתי ראוטר של חברת tplink מדגם TL-WR841N אני רוצה לשנות את השם של הרשת wifi והסיסמה, אבל כל פעם שאני עושה לפי ההוראות של tplink זה מפנה אותי לפאנל של הוט, ובהוראות זה נראה שזה אמור להפנות אותי לפאנל של tplink, גם כשאני מנתק את הראוטר מהכבל שמחובר להוט זה פשוט מוביל לדף לבן, מישהו יודע? אשמח לעזרה

8. כל פעם שאני מפעיל מדייה פלייר בתקייה מסוימת במחשב שלי, אחרי מספר דקות לא קבוע המסך קופא ויש צבע רנדומלי (זה יכול להיות כחול, אדום , ירוק וכ'ו) יש לי win 7 ואין רוגלות/וירוסים אני חושב שזה התחיל ברגע שפתחתי קובץ מסויים יש דרך לפתור בלי פרמוט? ניסיתי לעדכן/לשנות דרייברים של כ.מסך , זה לא עזר הכ.מסך HD6850 תודה

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  9. לאחר הבעיה שהלוח אם שלי (MA 770 ud3 לא עלה . ) קניתי אחד חדש רק את הגירסא החדשה שלו (rev 2.1) . הבעיה היא שאני עדיין לא רואה כלום . יש לי חיווי של ה- PC SPEAKER - ציפצוף ארוך - לפי הספר של הלוח אם זה אומר שהכרטיס לא מוכנס טוב . אבל הוא טוב בדקתי כבר מליון פעמים ועכשיו הכל מחובר מחוץ למארז (כמובן עם מבודד ללוח אם ) אז אני לא מאמין שמשו מפריע לכרטיס מסך להיכנס עד הסוף. יש לי עוד כרטיס מסך שגם איתו בדקתי והוא לא עובד (אחד HD 4850 מחובר אליו מתח מהספק, השני 3450 לא צריך בשבילו מתח מספיק לו מתח מהסלוט ). חיווי נוסף שקיים - המאוורר של הכרטיס מסך פועל מהר ואז מאט את המהירות וככה חוזר - עובד מהר ואז לאט ... ושוב ושוב ושוב . מישו נתקל בבעיה ? נ.ב 2 כרטיסי המסך תקינים והלוח חדש.

10. Started by DPL,

יש לי מחשב פנטיום 2 ישן ונחמד שעובד כמו סוס ( והואגם למכירה ד"א) אבל המאוורר שלו מרעיש ואני שואל עם מה אוכל לשמן את זה ואיפה אפשר יהיה לקנות את זה? תיתחשבו בזה שאני גר בישוב שאין בו חנות מחשבים ורק הום סנטר ושאולי אוכל להשיג משהם בזול ככה שהמאוור לא ירעיש... תודה *מיצטער אם זה לא קשור לפורום הזה אבל לא ידעתי איפה לכתוב את זה...

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  11. Started by zivd,

היי..אשמח באם תוכלו לעזור לי. יש לי מסך מחשב LG וגם מסך טלויזיה LCD סמסונג. מסך המחשב מחובר בצורה אנלוגית. מסך הטלויזיה מחובר עם כבל HDMI מכרטיס מסך שלי לטלויזיה. בהגדרות של הכרטיס מסך הגדרתי את המסך המחשב שלי כצג העיקרי שלי. משום מה בכל פעם שאני עושה BOOT למחשב את כל תהליך ה BOOT אני רואה במסך הטלויזיה שלי ולא במסך המחשב. גם מסך ה LOG IN עם יוזר של ווינדוס מופיע בטלויזיה. רק אחרי שאני עושה LOGIN למחשב רק אז מופיע לי שולחן העבודה במסך המחשב. חשוב לי לציין כי כאשר הייתי מחובר עם כבל DVI למסך מחשב וHDMI לטלויזיה לא היתה לי בעיה. כרגע חיברתי ככה כי כנראה יש לי בעיה אחרת בשקע ה DVI אבל זה לא קשור כרגע. כיצד אני משנה שאוכל ליראות גם את תהליך ה BOOT במסך המחשב ולא בטלויזיה מבלי…

12. שלום לכולם, קודם כל, שיהיה לי בהצלחה אני חדש כאן טוב אז ככה, יש ברשותי כרגע מעבד Intel Core i5 2500, לוח אם H67M-D2. לאחר 5 שנים איתם, החלטתי להשתדרג ולרכוש מעבד ולוח אם חזקים יותר.. אני הולך על Intel Core i7 6700, ולוח Asus H170-PRO ורציתי לדעת מה דעתכם על השדרוג.. שניהם עולים לי בערך כ- 2,000 ש"ח.. שווה את המחיר? ד"א, מה אתם אומרים על StartPC? ראיתי שהמחירים אצלם די נמוכים משאר החנויות.. תודה רבה על העזרה ושיהיה שבוע טוב לכולם!

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  13. Started by v0cht,

הבעיה: הלוח אם אחרי 5-10 שניות עושה ריסט הפתרון: ניתקתי הכל, עד שנשארתי עם לוח ומעבד אחרי שהוצאתי את המעבד הלוח נשאר לדלוק... אז... הבעיה היא המעבד? או שאולי המשטח קרור לא עושה עבודה טובה? במידה וכן הבעיה היא המעבד... המחשב נקנה באיבורי לפני 4 שנים, האחריות שלהם היא ל3 שנים אבל אחריות על מעבד היא לכל החיים... אז לבוא אליהם רק עם המעבד ביד ולהגיד להם קחו תחליפו? אשמח לשמוע תגובות ממישהו שקרה לו משהו דומה

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  14. Started by assaf990,

כאשר המחשב מגיע ל"ברוכים הבאים" של xp, המסך נכבה והמקלדת קופאת. ואין מה לעשות אלא לכבות את המחשב מהמארז. זה קורה גם במצב בטוח מתי זה לא קורה? כאשר אני נכנס לביוס טמפ' 53 מעלות [code]motherboard: Epox EP-8RDA3(I)/8RDAE(I) Motherboard: CPU Type AMD Athlon XP, 1833 MHz 2500+ Motherboard Name nVidia-nForce Motherboard Chipset nVIDIA nForce2 Ultra 400 System Memory 256 MB

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה שהחלה באותו זמן עם החלפת הדריברים (אבל לא בטוח בגלל זה). החלפתי Detenetors מגרסת ה30.82 ל40.72 ושמתי לב פתאום שכשאני משחק באנריל למשל שלא דורש הרבה יש לי פתאום לאגים כאלה של המחשב, לא של האינטרנט.... הלאג מתבטא בקרטועים קטנים כאלה של המשחק למשך 2-3 שניות.. אשמח לכל תשובה או רעיון בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by rollita,

שלום, אני שוקל רכישת מחשב יד שניה (לא הוחלט עדיין נייח או נייד) כיצד אני יכול לוודא שכלל הרכיבים במחשב תקינית ועובדים לפני הרכישה על מנת שלא אעלה על תקלות לאחר ביצוע הקניה. הכוונה לתקלות חומרה שעולים עליהם רק אחרי שימוש ממושך במחשב במידה ולא נבדקו במכוון לפני הרכישה. לדוגמה, היה לי מחשב עם פגם בזיכרון שניתן היה להבחינו לאחר כמה שעות שימוש כשהמחשב איתחל את עצמו באמצע העבודה. אני מחפש תוכנה אחת מקיפה לכל רכיבי החומרה (בעדיפות על מס' רב של תוכנות בדיקה ייעודיות לכל רכיב בנפרד) תודה!

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  17. שלום כולם. יש לי מערכת שחיברתי לה 2 רמקולים וחיברתי אותה למחשב עכשיו שאני מחבר אותה למחשב המדובר אני שומע רעשים {לכלוכים} חזקים מאוד ושאני מחבר את המערכת לנייד אני שומע חלק ונקי עכשיו מזה שמהנייד אני שומע פיסק הסקתי שהמערכת והרמקולים לא קשורים גם הכבל שמחבר בין המחשב למערכת לא קשור כי הוא פועל טוב עם הנייד והאייפון.. אז הפיתרון היחיד שהיה לי זה כרטיס קול אז שמתי אחד חדש והתקנתי לו את הדרייבר ועדיין אותו סיפור, וזה נורא מוזר כי בנייד ובאייפון אני שומע חלקקק יכול להיות איזה הגדרה מסוימת בביוס שקשורה לAUDIO? מישהו יודע מה הפיתרון?

• 4 תגובות
    • 898 צפיות
  18. Started by iMeash,

היי, בזמן משחק WARZONE המחשב שלי קרס פעמיים (פשוט נכבה). אני בספק אם הבעיה היא בקירור משום שהמחשב די חדש (פחות משנתיים) ואני דואג לנקיון של אבק ממנו. בכל מקרה ביצעתי בדיקת מאמץ עם aida64 במשך כחצי שעה והטמפ' הכי גבוהה הייתה 87 מעלות. בזמן מנוחה הטמפ' באזור ה 50 מעלות. נכנסתי ל EVENT VIEWER בווינדוס ומצאתי כמה בעיות שקפצו שם, אחת מהם היא kernel/ ידוע לי שיצא לאחרונה אנטי ציט למשחק שמשתמש ב kernel level (זאת גם הבעיה שמופיעה ב event viewer). האם מישהו מכיר את התופעה ויודע איך לפתור את הבעיה? תודה. מצרף תמונה מה event viewer

19. יש לי מחשב חדש Q9550, לוח Asus P5Q Pro. חיברתי אליו דיסק IDE ישן של WD 40GB עם מערכת הפעלה win 2000 כדי שהמחשב יעלה עם המערכת הישנה שלי. אני מקבל הודעת שגיאה :A Disk Read Error Occurred. Please press control alt delete to reboot. אני מניח ש-Win2000 לא מכירה מעבדים עם 4 ליבות אבל עדיין לפי הודעת השגיאה הזו (שמופיעה ממש אחרי הבדיקת זיכרון ב-boot, ולא באמצע העלאת ווינדוס) אני חושב שמדובר בבעיה אחרת. אציין שהדיסק תקין כי הוא עובד ו-win2000 עולה במחשב הישן שלי.

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  20. יש לי מחשב נייד והתקנתי עליו קובץ של 900 מגה .ברשותי מערכת הפעלה WIN2000 . לאחר תקופה מה , מחקתי את הקובץ ומשום מה הכונן לא פינה את השטח ומראה כי עדיין הקיבולת מלאה. כיצד אני דואג שהכונן אכן יראה כי התפנה לי מקום ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  21. שלום. נכון שלפעמים שרוצים להתקין מערכת הפעלה ואז באמצע ההתקנה מופיע לך הודעה שהWINDOWS לא מזהה את ההר דיסק שלך? אז הביאו לי פתרון ,שאני יכול להכנס לביוס ולהפוך את המחשב למצב PATA. השאלה שלי היא כזאת: האם זה מוריד מביצועי המחשב? תודה.

• 10 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by ARIK1984,

שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  23. חיברתי הכל היתקנתי ויסטה היתקנתי דרייברים היתקנתי את הדשיבק של הכרטיס מסך בא לשחק ב-PES מגדיר אותו על הכי גבוה ו...הופ אי אפשר... למה? the settings cannot be reflected due to the video card's specifications מזה אומר? זה אכן קשור לכרטיס?

• 11 תגובות
    • 898 צפיות
  24. :s05:התקנתי את המחשב ועכשיו בכיבוי מגיע למסך עכשיו אפשר לכבות את המחשב ,לפני ההתקנה המחשב היה נכבה לגמרי

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  25. Started by DORAZABI,

התקנתי מקס פיין 3 ותוך כדי העידכון שלו נפתחה לי הודעה שאין לי מספיק ביצועים גבוהים וצריך לשנות את ערכת הצבעים לווינדוס 7 בייסיק....עשיתי את זה,זה טוב? או שצריך להחליף לקודמת?

• 3 תגובות
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.