תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
אוקיי יש לי סידירום של אקטימה X50 אני יודע שזה דגם בעייתי ולפעמים המחשב ניתקע בגללו יש דרך לתקן את זה תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשעושים פירמוט מהיר, המידע על הדיסק הקשיח נשמר, אך נמחק מיפוי הקבצים. עשיתי פירמוט מהיר למחשב ואני רוצה לשחזר, אני יודע שיש תוכנה שעושה מיפוי מחדש לקבצים על הדיסק קשיח אבל אני לא יודע איך קואים לה ואיך עושים את זה. מישהו יודע איך משחזרים??? מישהו מכיר תוכנה כזאת (אני בטוח שיש דבר כזה אבל אני לא מכיר)???? בבקשה תעזרו זה ממש דחוף וחשוב
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להחליף את הצורב הישן בצורב חדש. הבעיה היא כשאני מחליף אותם הוא לא מזהה את הכונן הקשיח (בדקתי דרך הביוס) הכונן הקשיח מחובר ישרית ליציאת PATA הראשית ומכוון בג'מפר לC הצורב מחובר ישריות ליציאת PATA המשנית ומכוון בג'מפר לM הצורב הישן גם היה מחובר בדיוק באותו דרך ובעל אותו ג'מפר. מה לעזזעל הבעיה ? אני כבר משתגע !
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
יש לי צורב יחסית ישן של yamaha כשהיה לי ווינדוס 98 הוא עבד כשהתקנתי את הxp (ניסיתי גם profesional וגם את ה home edition ) הוא מראה כונן "במחשב שלי" וגם כשאני מכניס דיסק הוא טוען וליד הסמן מופיע סמן של דיסק אבל כשאני נכנס לתוך הכונן הוא כאילו נכנס לדיסק ריק ונותן אפשרות צריבה אבל לא מראה לי את התוכן של הדיסק. חשוב לי שיראה את תוכן הדיסק כיוון שלכונן הDVD שלי יש בעיה בעינית וא תמיד הוא קורא דיסקים ו"מפשל" במיוחד עם צרובים. בדקתי במנהל התקנים והוא אומר שהכונן עובד טוב. בבקשה אם משהו יודע תעזרו לי. בתודה מראש, אלי נ.ב בבקשה הסבר מפורט בשפה פשוטה.
-
- 4 תגובות
- 523 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח במחב יש 2 מגה זכרון אני רוצה להוסיף עוד 4 איזה סוג זכרון אני צריך יש לי לוח אם של msi ומעבד 3.2 אשמח לתושבה תודה
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
התקנתי 4x1024 מגה לעומת זאת כל 4 הגיגה כן מזוהים ב: bios,cpuz,everest כמו כן עדכנתי ביוס לגרסה הכי חדש שיש באתר: http://www.foxconnchannel.com/product/Motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000235 האם יש פתרון לבעיה? תודה מראש ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום ! מישהו מכיר מדריך איך להכין DOK של פירמוט (WIN7) והתקנה ?
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אז 2 חברים חדשים גילו שאני מבין במחשבים וביקשו ממני לבדוק למה הלפטופ שלהם איטי כל כך. אז סבבה, אבל כשחשבתי על זה הבנתי שלא יהיה לי כל כך מה להגיד להם, חוץ מלהסיר תוכנות מיותרות ולשדרג את הכונן. מה עוד אפשר לעשות על מנת לטפל במחשב של מישהו שלא מטפל בעצמו? איחוי דיסק? סריקת וירוסים? יש דרך למצוא משהו חריג? תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מקווה שהנושא בפורום המתאים . שלום , היה לי מחשב שכל הזמן עשה בעיות בתוך הווינדוס והבעיות היו מוזרות ככה שכל הזמן רושם לי שגיאת DLL או שמה לא יודע הודעות מעצבנות בזמן התקנות תוכנות הוא נתקע באמצע ורושם שהוא לא יכול לגשת לקובץ או דברים כאלה, בקצרה בעיות ממש מוזרות . פירמטתי את המחשב אלף פעמים וניסיתי מליון גרסאות של XP !! ובסוף הכל היה אותו דבר רק שהבעיות מתחלפות כל פעם בעיה אחרת חשבתי הארדיסק --> החלפתי !! אותו דבר חשבתי זכרונות --> החלפתי !! אותו דבר חשבתי כרטיס מסך --> החלפתי אותו דבר !! בקיצר גם ספק החלפתי וגם לוח אם לבסוף! את המעבד השארתי בצד כי לפי מה שאני יודע שמעב או שהוא עובד או שלא !! ( זה נכון ? ) לקחתי את המעבד שמתי אותו במחשב אחר שהיה תקין לגמרי ע…
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב והנירית של ההפעלה פועלת וגם הנורית של ההרד דיסק... אני יכול להוציא את הCD ROM אבל זהו... המסך לא נדלק והכי מוזר זה שאין צפצופים (הPCSPEAKER מחובר ותקין) איזו בעיה זו יכולה להיות כאין צפצופים בכלל? נ.ב. המחשב ישן מאוד (פנטיום 3) הכרטיס מסך הוא OB ואין למחשב AGP
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. אחי קנה מחשב חדש, אני מפעיל אותו והוא וכשמגיעים לשלב של ה BOOT הוא מציג את ההודעה NTLDR IS MISSING.... בכל מקרה ביררתי קצת באינטרנט ומצאתי את המאמר הבא (שדרך אגב הוא מצויין): http://www.computerhope.com/issues/ch000465.htm הלכתי לפיו וניסיתי לבודד את הבעיה. ניתקתי את ה CDROMים ואת ה FLOPY ועדיין הבעיה קיימת. ניתקתי את ה HD והחזרתי את כל השאר והבעיה נעלמה. עליתי עם KNOPIX STD והכל היה סבבה. בכל מקרה עוד לפני כל הבלאגן הכהסתי לBIOS והכל היה מוגדר פיקס... בשלב הבא כבר חשבתי שהכבלים של ה SATA לא תקינים, אז החלפתי כמה וכמה והבעיה נשארת בעינה. החשד העיקרי שלי כרגע הוא הג'ימפור. לא ג'ימפרתי כלום! והוא מחובר לבד (בביוס הוא מראה שהוא על SLAVE) אני מנסה להבין איך לג'מפר…
-
- 4 תגובות
- 871 צפיות
-
-
כן, הוא עצל כיון שלא רוצה לשתף איתי פעולה בכלל. ונכון לרוב תגידו תקנה חדש אבל אני לא המצא עוד אחד כזה. זה PCChips GFXPro 754lmr לוח ידוע כמחורבן, עכשיון היו עליו 6 קבלים מנופחים שהחלפתי ועכישו הוא חזר לעבוד אבל במצב יותר טוב. בעיה שלי כזאת: אני מתקין WINDOWS XP מהדיסק, ולאחר שהוא סיים את העתקת קבצים ועולה מהדיסק הקשיח הוא מפסיק לפתע במסך שחור וזהו ??? למה אני מתעקש איתו? כי יש לי מספיק זכרון SDRAM וP3 733 שאני יכול לבנות מחשב לרכב כי הדגם של הלוח אם הזה הוא פיצי. ועוד סיבה היא שLINUX עבד עליו בלי למצמץ ובמשך זמן ארוך! כך שאני לא רואה סיבה למה זה לא יעבוד עם מערכת הפעלה אחרת. הצעות?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי מלצמה A540 של קנון ואחרי שהערבתי את התמונות למחשב ואני רוצה לפות בהם המחשב מציג הודעה עם הדו"ח שגיאות אפילו אם אני רק בתיקייה של התמונות והמעצבן שעם התוכנה שבאה עם המצלמה שאני צופה דרכה לא קורה כלום ואין דרך לסדר את זה שאני לא אראה דרך הדפדפן תוכנות הזה ???
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
הבעיה היא שהיה לי 2X512mb 533 ram והיום הוספתי עוד 2X512mb 667 בהתחלה הכל עבד מציין ופתאום ניהיה לי מן מסך כחול והזכר משהו עם memory יכול להיות שצריך לשנות משהו בBIOS? :'(
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
יש לי בעיה קצת מוזרה במחשב..לפעמים אם אני מוציא את הדיסקונקי ושוכח לעשות הוצאה בטוחה הוא פשוט נכבה..ואי אפשר להדליק אותו פשוט לא מגיב לכמה זמן.. הוא גם לפעמים ממש איטי..למרות שכל הזמן פועל עליו פחות או יותר אותו עומס.. למישהו יש מושג מה זה אומר?בעיה עם לוח אם?פלשו אליו?
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש והכרטיס קול שיש לי במחשב לא מתחבר הכי טוב ללוח וגם עם הוא מתחבר טוב וגם אני לא בטוח שהוא מתחבר טוב ב100% אז בשביל שיהיה דבר כזה צריך לא להבריג אותו כי עם אני מבריג אותו הוא לא נכנס לי טוב לPCI עכשיו שאלה עם יש אפשר לקנות איזה חלק מסוים שהכרטיס קול היפעל לי ? כי זה כרטיס קול של איזה 500 שקל אמרתי אולי עם יש חיבור חיצוני של PCI או תוספת ללוח משהו .. ?
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני לא מוצא בשום מקום ואשמח אם תעזרו לי. בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב חדש, מערכת הפעלה חוקית.עובד מצויין כבר שבועיים ללא שום תקלות. שלשום התקנתי סימס3 מקורי, עבד מצויין גם לאחר מכן. אתמול בערב כיביתי, ומאז רק ניתקנו מהחשמל היום בשביל לנתב בצורה יפה את הכבלים, ומאז כשאני מפעיל אותו עולה מתחיל לטעון במסך הראשון של הלוח אם MSI, ואז מבקש דיסק BOOT או משהו כזה, עשיתי רפייר לשלשום לפני הסימס.. עדיין אותו הדבר. הרצתי את בדיקת הזיכרון.. ושום דבר.. הוא עולה רק כשהדיסק של הבוט בפנים... reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key שמתי את הדיסק.. ורק איתו המחשב עולה... בלי זה זה נתקע במסך הזה וזהו... רעיון? בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
חיברתי דיסק קשיח חיבור SATA למחשב של היטאצ'י גם כבל מתח וגם כבל דאטא לא התווספו לי כוננים חדשים אבל המחשב מזהה את החומרה עצמה כשאני מנסה להורות לו להוסיף חומרה חדשה
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לפני שבועיים בערך קניתי הארד דיסק חדש, 80 גיגה של ווסטרן דיגיטל שמחובר למחשב עם הSATA. הבעיה היא קריסה של המחשב באופן חצי שרירותי... לפעמים הוא לא עובר את שלב "חייפוש הכוננים" של ה start-up ולפעמים אני משתמש בו, ורק אחרי כמה זמן הוא קורס. יש לציין שלפעמים אני ממש משתמש בו ונכנס לתיקיות ומשמיע שירים או סרטים... עכשיו, בקר הSATA בלוח שלי עובר דרך בקר הרייד. אם אני מבטל את הבקר כמובן שאין קריסות, מה שאותי מעניין זה זה מי אשם הלוח או ההארד דיסק?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הוא עשה לי BOOT פעם אחרי שהחלפתי כונן כי חשבתי שיש פגם הוא לא הצליח לעשות BOOT אז החזרתי חזרה והוא פתאום לא עושה לי BOOT מהכונן הראשון שהוא עשה כבר היום BOOT
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
SPRAD SPACKTROM האם מישהו יודע מה זה עושה אם זה מופעל או סגור בביוס של הלוח K8NF-9
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי הרדיסק WD 10GB 2mb אני מחבר אותו למחשב החלון של הבחירה 98\XP עולה אני בוחר XPאו 98 וזה עושה ריסט מה הבעיההההה?...... זה קרה פתאום..... ואני לא יודע איך לפרמט אותו ניסתי ולא הצלחתי....... מה עושים?........... והאם אני יכול להרכיב מחלקים מחשב?.... אני קונה מעבד לוח אם זיכרון הרדיסק כרטיס מסך האם זה מסובך להרכיב ולהתקין אותו בהתחלה שיעבוד?...... להתקין וינדוס וכל זה אני יודע....רק שיעבוד לי ...ושאני לא ישרוף אותו בטעות
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לאחר התקנת WIN על המחשב החדש, באתי לחלק את הHDD לכמה מחיצות כהרגלי, אני יודע שתחת MY COMPEUTER > MANAGE, יש את ההאפשרות של ניהול הדיסקים משום מה לא משנה על איזה חלק בדיסק אני לוחץ, אני לא רואה כל אפשרות ליצירת מחיצות נוספות אודה לכם אם תעזרו לי בפתרון התקלה
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-