עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שאני מפעילה אותו במצב בטוח הוא לא עושה ריסטרט-מצביע על בעיה במערכת ההפעלה? ביטלתי תאפשרות של הפעלה מחדש אוטומטית, אבל מופיע לי מסך כחול עם כיתוב... פתחתי תמארז, אולי יש משהו בולט, והדבר היחיד שחשבתי עליו אולי שזה שהמאוורר של המארז לא מחובר, אבל זה לא נראה לי הגיוני, איך הוא ניתק את עצמו? מצורפת תמונה של המאוורר הלא מחובר. יכול להיות שיש לי מאוורר נוסף למארז ואני לא יודעת ולא מבינה שזה הוא(לא אני בניתי תמחשב)

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by o1,

המחשב שלי עושה יותר מ-3 פעמים ביום ריסטרט בלי כל סיבה , לאחר שהמחשב ניטען הוא רושם לי שוחזר לאחר שגיאה חמורה , עשיתי פעמיים פורמט והתקנה ולא עזר כלום . והנה פרטי השגיאה : חתימת השגיאה : BCCode : 1a BCP1 : 00041284 BCP2 : 072D0001 BCP3 : 00000000 BCP4 : C0883000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 הוא שמר לי מידע נוסף על אודות השגיאה בשתי קבצים שאני מפחד להעלות כי אני לא יודע אם מצוין שם מידע קריטי כמו סיסמאות על המחשב שלי שם הקובץ האחד: Mini040807-04.dmp השני : sysdata.xml

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by talisman,

שלום... ביומיים האחרונים קרה לי פעמיים שהמחשב עשה לעצמו ריסטרט הפעם הראשונה הייתה בזמן ששיחקתי במשחק FLASH כלשהו והשנייה כששיחקתי במשחק רגיל (FEAR) מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  4. Started by Wingedbull,

זה קורה בזמן שאני על המחשב\לא על המחשב. בתקופות לא קצרות ברציפות, אלא משהו כמו שעה+\- גג. זה החל היום בבוקר. לא קרה לי אתמול. היום בבוקר התעוררתי כששמעתי שהוא נדלק מחדש. לא הבנתי מה קרה, חזרתי לישון, המסך נכבה לאחר 10 דק', ואז אחרי שעה+\- הוא שוב עשה ריסטרט מחדש. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  5. Started by tordek,

בזמן האחרון ניסיתי להעלות את המחשב שלי אך הצלחתי לעלות אותו רק מה"מצב הבטוח" כל פעם כשאני מנסה לעלות אותו רגיל, הוא פשוט עושה ריסטרט לעצמו בשניה שגומר לעשות LOADING ולהכנס לחלונות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by MDK,

גם לאחר שהחלפתי מאוורר המחשב עדיין מבצע מדי פעם ריסטרטים. יש לי את המחשב 5 שנים. (ראה במפרט) יכול להיות שזה וירוס\TROJAN\מזיק אחר? הטמפ' נעות בין 40-45 ללוח ו77-81 למעבד. האם לדעתכם משתלם עכשיו לקנות מחשב חדש והאם אפשר לקנות משהו סביר ב2500-3000 לצרכים משרדיים בעיקר? (בלי מסך, רמקולים, עכבר ומקלדת)

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  7. היי, יש לי כנראה בעיית חומרה אשמח אם יש פה מישהו שמכיר את התוכנה לבדיקת זכרונות MEMTEST ויוכל לעזור לי. לאחר כמה מסכים שקיבלתי עם ווינדוס 7 והפעלה מחדש אקראית של המחשב (כן כן מחשב חדש מאייבורי), עשיתי כמה בדיקות של המינידאמפ וגם ב EVENTVIEWR ודובר על בעיות ב KERNEL. מבדיקה שעשיתי באינטרנט דיברו שזה יכול להיות בעיית זיכרון. שמתי את MEMTEST86 על דיסק והרצתי במשך 6 וחצי שעות על המחשב ואכן קיבלתי שגיאות: אם אתם לא רואים את התמונה כנסו לכאן: יש לי שלושה סלוטים של זכרונות - סה"כ 3GB של RAM של גייל. לוח אם של MSI 58X - PRO-E. עכשיו מה אני צריך לעשות אחרי ההרצה הזאת? להוציא שתי זכרונות וכל פעם להריץ MEMTEST על זכרון בנפרד כדי לבדוק איזה זכרון הוא התקול? אני צריך להר…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by dark_zero,

המחשב עושה ריסטרטים לא יודע למה אבל פעם-פעמיים ביום הוא פשוט נסגר ואז פתאום עושה ריסטרט מה יכולה להיות הבעיה????

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  9. שלום לכולם.. יש לי בעיה מוזרה ביותר.. כשאני מגיע לווינדוס המחשב מתחיל לעשות ריסטרטים, זה לא וירוס כי לפעמים הוא עובד כמה דקות ואז עושה ריסיט ולפעמים כשרק מגיעים למסך הטעינה... ניסיתי לבדוק מה זה, החלפתי הכל, וגיליתי שזה הכרטיס מסך.. שלחתי לתיקון אמרו לי שבאמת יש בו בעיה, אוקיי עכשיו הביאו לי את הכרטיס בחזרה (זה כרטיס אחר, לפני היה לי Abit Geforce 4Ti4200AGP8X ועכשיו זה של ASUS) ושוב פעם המחשב עושה ריסטרטים.. אני לצערי כרגע משתמש ב RivaTNT32 והכל עובד חלק... אין לי מושג מה הבעיה, ואני משתגע.. האם הבעיה יכולה להיות בלוח אם ? זה המפרט של המחשב : Pentium 4 1700MHz 256DDR 333MHz Generic Asus P4S333-m - הכרטיס עבד חצי שנה על המחשב חלק, אז זה לא בעיה של תאימות עם הלוח אם. עוד מש…

• 7 תגובות
    • 868 צפיות
  10. המחשב שלי עושה כל הזמן רסטרטים , נראלי זה בגלל הטמ'פ, כי כשאני מכבה אז את המחשב מהשקע , מצמיד מאורר למארז, ומדליק שוב אז הוא פועל. אבל לאחרונה נתקלתי בתופעה כזאת גם כשאני מנסה לצרוב דיסק DVD . כותב לי שגיאה ועושה רסטרט. הורדתי את התוכנה הזאת WINDBG מהמדריכים שקראתי פה , אבל הוא לא מראה לי את מה שצריך =\ Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini102308-05.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: זה מה שהוא כותב....וככה הו…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. טוב את מפרט המחשב שלי אתם יכולים לראות בחתימה שלי. אני בודק את היציבות של המערכת בערך כל יומיים כיוון שהמחשב עבר OC ואני רוצה להיות בטוח שהכל תקין. כל הבדיקות עוברות בהצלחה המחשב יציב כסלע אחרי שעות של פריים95 וגם הזכרונות נראים תקינים ב memtest. ולמרות זאת בערך פעם ביום המחשב שלי מחליט לעשות ריסטרט. לגמרי לבד בלי שאני עושה משהו מיוחד חשבתי על כמה סיבות : -יש אי תאימות חומרה -יש התקנים שמתנגשים -יש קפיצות מתח בגלל ספק לא איכותי במיוחד. אם למישהו יש רעיונות למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את זה אני פתוח להצעות. עריכה: המחשב עשה ריסטרטים גם לפני ה OC

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by Miros,

אחריי פירמוט.... היה גם נתקע פתאום המחשב אבל ניקתי מאווררים ועכשיו רק ריסטים... והמחשב לא על מעלות גבוהות בכלל... אוף למה?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by harara,

אהלן. שמעו: המחשב שלי מדי פעם עושה ריסטרטים בזמן שהוא מתאמץ, למשל בעת טעינה של פאר קריי, או בעת התקנת משחק... זה לא קורה כל פעם, רק לפעמים. לפני כמה זמן בא טכנאי והתקין לי כרטיס מסך וספק כוח, לדעתכם זה קשור אליו? או שזו בעיה של תוכנה? בדקתי, אין לי ווירוסים. תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by BloodyW,

יש בביתי מחשב בן 5 שנים, שמאתמול כשמדליקים אותו הוא עושה ריסטרטים בלופים, והווינדוס לא עולה. ניסיתי להפעיל בסייף מוד ולעשות שחזור מערכת אבל ללא הצלחה. מה יכולה להיות הבעייה?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  15. שלום. אני מקווה שאני כותב את זה בפורם הנכון.. הכי מתאים שמצאתי פה..וגם אולי זה קשור היום התחילה לי בעייה מוזרה.. המחשב עושה מעצמו רסטרט כל פרק זמן.. זה יכול להיות כל חמש דקות.. מקסימום כל חצי שעה.. מה זה יכול להיות? בעייה בחומרה או שזה סוג של וירוס? מה ניתו לעשות בנידון?? פתחתי את המחשב.. כל המאווררים פועלים בצורה תקינה..

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  16. חברה יש לי בעיה חמורה , הוספתי היום בבוקר זיכרון מ256 ל512 ועכשיו המחשב עושה לי רסטרט כל פעם שאני מדליק משחק או אקספלורר! העברתי אותו סלוט , ועכשיו במקום רסטרט , ברוב המקרים הוא פשוט יוצא מהמשחק / אקספלורר בלי שום הודעת שגיאה !! מה קורה עם זה ואיך אני פותר את הבעיה , אף משחק לא עובד!!! תעזרו לי !!

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  17. אם אפשר לינק לתוכנה שתוכל לבדוק לי תקינות של זיכרון פנימי .... תודה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by Mustang,

המפרט: מארז HEC 6A19b ספק HEC 450W מעבד INTEL PENTIUM D 3.0 DUAL CORE X2 830 775 לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-PRO כרטיס מסך gigabyte 7800 GT שתי זכרונות DDRII 667MH 512 MB דיסק קשיח WD SATAII 200GB 7200RPM 8MB קיצור ברגע שאני מריץ F.E.A.R או CS ישר המחשב מתחיל לעשות רעש קודח שפשוט מטרף את השכל יש סיבה מיוחדת? אני כבר לא מפעיל CS בגלל הרעש!! תודה לעוזרים :]

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  19. Started by מומה6,

אהלן, בעיה מעצבנת, המחשב עושה רעש חזק, ולפעמים אף מחריש אוזניים.. [כשהוא רגוע הוא עושה רעש סבבה, וכשהוא 'עצבני הוא עושה רעש של טרקטור בקטן..] פתרון? אולי קירור? =\ אובד עצות.'

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by saharmal,

אהלן, נתקלתי היום בבעיה מוזרה במחשב - איך שאני מדליק אותו יש רעש חזק של המאווררים (כאילו מישהו נותן פול גז), אחרי כמה שניות הוא מפסיק והמחשב נדלק, יש את האפשרויות של הבוט והסטאפ. וממש לאחר כמה שניות הוא נכבה. האור במחשב ממשיך לדלוק אבל במסך אין אות. גם שאני נכנס לבוט הוא נכבה תוך כמה שניות. אני מנקה אותו בתדירות די גבוהה אז זה לא בעיה של אבק...ובכללי הוא היה בסדר גמור לפני שזה קרה. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by liores12,

שלום. זה התחיל לפני כמה ימים,בתהחלה זה היה סתם קצת ועוד שקט יחסית ולא הפריע,אבל עכשיו זה ממש חזק, כאילו יש משהו שמפריע למאוורר להסתובב, משהו שקורע אותו וזה משגע אותי, זה נורא נורא חזק עד כדי כך שלא שומעים כמעט כלום בטלוויזיה שהיא פתוחה.. פתחתי את המחשב, ניקיתי חשבתי שזה יעזור, לא עבד. בדקתי מאיפה מגיע הרעש -מהמאוורר של הgainward, נראה לי זה הכרטיס מסך,המאוורר שלו עושה את הרעש הבלתי נסבל הזה. אנא, עזרו לי איני יודע מה לעשות עכשיו אני כותב מהמחשב אבל זה בלתי נסבל... עריכה - ומסתבר,בנוסף הוא גם נכבה כל כמה זמן (לא יותר מ5 דקות) עזרה דחוף!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  22. המחשב שלי עושה הרבה רעש קשה לשמוע את זה שלא לדבר על הלילה שאי אפשר לישון... אני לא יודע איך להשתיק אותו!!!! אם אני ינסה לשים משהו בתוך המאוורר משהו פלסטיק שהוא לא יסתובב....יקרה משהו? אפשר לעשות איכשהו שהוא לא יעשה הרבה רעש? תודה.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by kola,

בהתחלה התעלמתי מהרעש אבל עכשיו זה כבר מחרפן אותי... כל כמה שני' המחשב שלי עושה רעש של כאילו כמה חלונות שגיאה ביחד ומפסיק... כל חצי דקה בערך... מישהו יודע למה זה קורה? הרמקולים שלי זה רמקולים שבאים עם המסך.

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by Alexkmr,

בהתחלה חשבתי שהוא עושה רעש ביגלל המעברר אז קניתי מעברר כזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_986&products_id=5456 אבל עכשיו הוא עדין עושה רעש פחות או יותר. וגם זה לא ממש הוריד את החום של המעבד אולי רק בכמה מעלות יש איזה פיתרון להוריד תרעש. רק שאני סם תמעברר על הכי חלש אז הוא קימעת ולא עושה רעש אבל אז המחשב מתחמם...

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום, המחשב שלי רועש כל הזמן, מה יכולה להיות התקלה? תודה

• 2 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.