עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by fritzi24,

שלום לכל צוות התמיכה. יש לי בעיה עם כרטיס USB שקניתי, וכאשר אני מרכיב אותו על הלוח אם ומדליק את המחשב, לא רואים כלום על המסך. המסך נדלק אבל לא רואים כלום. כאשר אני מוציא את הכרטיס ומדליק את המחשב שוב, הכל מסתדר. יש לי מערכת הפעלה WINDOWS 98, ומחשב AMD K6 2-400 , ואני מנסה לחבר מצלמת אינטרנט על חיבור ה-USB. אם תוכלו לעזור לי אשמח מאוד. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by nirsul,

שלום יש לי מודם V92 התומך (לאחר בדיקה ב hyperterminal ) בזיהוי שיחות אולם כשאני מתקשר למספר שלי - אין זיהוי (כמובן שאני מקבל זיהוי בטלפון פיזי נוסף בבית) ניתקתי את הטלפון האחר (למקרה של רעש רקע) - לא עזר ע"פ כל הנתונים באינטרנט - המודם אמור לזהות. הדגם שלי: Conexant Soft56K Data Voice Fax Speakerphone CARP תוצרת חברה בשם ORANGE האם כדאי להחליף לדגם אחר - אם כן - איזה ניתן להשיג בארץ ??? ניר ??? ???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by zaroor,

שלום אולי משהו מכיר את התקלה מחשב P-4 מעבד 3.2 סלרון לוח MSI צ'פסט VIA תושבת 775 זכרון 500 MB משמש לצרכי משרד רישום קבלות בקיצור היה עובד שעות ללא בעייה פתאום לא נידלק בבוקר לאחר מכן עובד ואחרי דקה עד 5 דקות נכבה לבד ואז שוב הדלקה וחוזר לאחר מכן כבר לא נידלק אז הוצאתי את כבל החשמל והכנסתי אז שוב נידלק ושוב לאחר מכן ניכבה,אז עד שיפתחו החנויות מחשבים בינתיים ניקתי טוב בלחץ אויר ואז עבד כמה שעות בסדר חשבתי הספק אז החלפתי בחדש ועבד שוב כמה שעות וניכבה אבל הפעם גם לא רוצה להידלק וראיתי את הלד בחזית מהבהב בצורה איטית וזה הפליא אותי פתחתי את המכסה ושום מאוורר לא עבד שהלד היבהב ורק לאחר שהוצאתי את כבל החשמל והחזרתי שוב נידלק האם מישהו מכיר את התופעה?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by xroil,

קניתי כרטיס רשת USB TPLINK W821N. הורדתי את הדרייבר שלו מהאתר של היצרן, התקנתי, היה אינטרנט, ולאחר כמה זמן היה מסך כחול עם ההודעה 07E. המסך הכחול מופיע לאחר זמן רנדומלי של עבודה במחשב. מה אפשר לעשות? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by haim1440,

יש לי שני ווינדוסים על המחשב ואני רוצה למחוק אחד מהם ...נכנסתי למאפייני מערכת - הפעלה ושחזור - הגדרות- ומפה אני לא יודע להמשיך. :s05:

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  6. הי, *מפרט מלא של החומרה שלי מעודכן בפרופיל. מעולם לא בוצע OC. השבוע, באופן פתאומי יחסית התחלתי לחוות מגוון BSOD עם windows 8.1 (שהותקן רק לפני חודשיים). כל פעם מסיבה אחרת ותמיד הבעיה כללה את התהליך ntoskrnl.exe. אחרי troubleshoot ארוך של החומרה גיליתי בבדיקת memtest שאחד הסטיקים של הזיכרון תקול (מאוד! תוך זמן קצר מאוד הגעתי ל-70,000 שגיאות). הסטיק השני תקין (Pass 4). אחרי הוצאת הסטיק, פחתו המסכים הכחולים אבל נותרתי עם 2 הבעיות הבאות: 1. המעבד מתנהג כאילו יש לי מחשב 286, בכל פעולה שאני מבצע הוא מיד טס ל-90%-100% (מספיק להפעיל כרום, אופיס או סתם סייר קבצים - לא דברים כבדים) 2. עדיין מתקבלים לי מסכי BSOD בעיקר בדברים שקשורים ללוח האם (דרייבר gdrv.sys) מה כבר ביצעתי: …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by cheneilat,

שלום לכולם, היום לראשונה המחשב שלי נכבה בעת מאמץ. יש לי מעבד Q9550 עם מערכת הפעלה WIN7. המחשב משמש בעיקר לצורכי הפקת מוזיקה וכל מה שמסביב מצריך מהמחשב המון כוח עבודה אבל בחיים לא הגעתי למצב שהוא נכבה ממאמץ. מתי זה קורה בדרך כלל? שרכיב מסויים מגיע לטמפ' מסויימת? מה צריך לעשות? תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by a2-power,

טוב אז ככה שלשום עשיתי פורמט הוא ביקש ממני לעשות אפדייט כרגיל, עשיתי כרגיל, היום אני מדליק תמחשב ויש לי איזה שיט שאומר לי שהWIN שלי הוא צרוב וצריך לקנות מפתח כלשהו שעושה אותו מקורי... הינה תמונות של השיט הזה קוראים לזה genuine מה אני עושה עם הזה? בקשה חברה תעזרו לפני שאני עושה עוד פורמט היום בגלל זה... זה איזה לינק שהתוכנה מפנה אותי אליה http://www.microsoft.com/genuine/downloads/nonGenuine.aspx?displaylang=he&Error=3&Loc=ISR&sGuid=86d465cb-73d6-423c-966b-c693db71d2a0 הינה תמונה של התוכנה שמופיע לי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום יש לי מחשב די חזק שנקנה לפני שנה בערך. מעבד 3800X2 AMD כרטיס מסך EVGA 7800 GT זכרון 1024 סטיק רגיל של סמסונג. לוח אם DFI LANPARTI מאוורר למעבד ביג טייפון ומארז טרנספורמר של סאנבים. הבעיה היא שזה לא פעם ראשונה שאני משחק במשחק די כבד, FIFA MANAGER 2007 המשחק מציג לי מסך כחול ועושה ריסטרט. אני יודע שיכול להיות שזה בעיה בזכרון. יש לי שאלה יש מצב שזה קשור גם לבעיה של חום, נגיד טמפ' גבוהה יכולה לגרום לריסטרט? אני אשמח אם מישהו יעזור לי לגלות מה פשר הבעיה, לגבי טמפ' זה לא יהיה בעיה לגלות יש לי על גבי המארז פאנל טמפ' GATEWATCH של ארקול.

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by crik,

אהלן, קיבלתי את הדיסק מארה"ב (הגיע ע"י הוריי) עשיתי לו עדכון ל 010G. בעל לוח gigabyte z77-d3h הבעיה היא כזו. מאז העידכון אני לא מצליח לעשות לו התקנה של WINDOWS 7. כל הזמן הוא נתקע בכך שלא מצליח להעתיק את הקובץ(ע"י USB, דיסק, Imagex) האם מישהו מכיר את הבעיה הזו ? ואיך ניתן לפתור אותה לעזזל? תודה משה

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. יש לי בבית סורק ממש ישן (מעל 5 שנים) ואני מעוניין להפעיל אותו. אני עובד עם Windows XP. התקנתי את הדרייבר שלו אבל הוא לא עובד. יש לציין שלפני מס' חודשים התקנתי את הדרייבר עם Windows 98 והסורק עבד. לנוכח המצב יש לי כמה שאלות: 1. מה זה Twain Driver? 2. שמתי לב שמתקינים אותו במכשירים ספציפיים בלבד כגון: סורק, מצלמת אינטרנט, מצלמה דיגיטלית... האם זה דרייבר כללי לכל המכשירים העובדים עם Twain, או שלכל מכשיר יש את ה-Twain שלו? 3. איך אני יכול למצוא דרייברים מעודכנים יותר לסורק למרות שהוא ישן (Relisys - Scorpio)? באתר של החברה אין. * אני יודע שתמליצו לי לקנות חדש, אבל מסיבות אישיות זה כרגע לא אפשרי. אשמח לקבל פתרון זמני לסורק הנ"ל. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם נוצרה לי בעיה במחשב. כאשר מפעילים אותו הוא מעלה מסך כחול עם שגיאה קוד: 0xc0000034 BOOT/BCD לאחר כדקה הוא חוזר שוב להידלק ושוב מסך כחול וחוזר על עצמו מה אפשר לעשות בנידון? זה ממש דחוף

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by vic1234,

הרכבתי זכרונות KINGSTON 512.\667 ובמערכת הפעלה הם מוצגיפ כ 448 למה זה? [attachment deleted by admin]

14. Started by Cabbage,

הורדתי מהאתר גיימר את הדמו של סטאר וורס, כשאני לוחץ על הקיצור דרך של המשחק הוא אומר לי: GLW_startOpenGL () - could not load OpenGL subSystem יש לי GeForce 2 MX 32 MB של חברת Nvidia ומחשב P3 1000 128 ראם... מה לעשות?!!?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ohad,

??? איך פותחים את הקבצים האלה אני מיואש בבקשה תעזרו לי.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by lidorosh,

חברה יש לי מסך lcd וכל פעם שיש רקע שחור הוא רועד..!!! בבקשה תעזרו לי!

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by EvilForce,

המחשב שלי לא עובד לי, העלתי את fsb של המעבד והוא עכשיו לא נדלק לי, המסך נשאר על הנורה הכתומה. מה אי צריך לעשות?ומה בדיוק קרה?

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  18. Started by AntiSocial,

שלום יש לי מעבד amd athlon xp 2600+ במחשב, המחשב "הפסיק לעבוד" ולקחתי לתיקון ..בתיקון החליפו לי את הלוח אם ללוח הבא : MSI KM3M-V מאז ההחלפה המחשב שלי נכבה באקראיות (כבר 4 פעמים היום מאז שקיבלתי את המחשב בחזרה מהתיקון) הבעיה העיקרית שלי אבל היא שמאז התיקון windows מראה לי שהמעבד שלי הוא amd athlon xp 2000+ (1.6ghz)...מה אני אמור לעשות עכשיו ? התקשרתי לטכנאי והוא טען שהמעבד שלי "לא מוגדר".. יש סיכוי שהוא פשוט החליף לי מעבד ? או שאני לא עושה פה משהו נכון .. מחכה לעזרה תודה מראש בן

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  19. Started by lidor_abo,

חברה אני מתחיל לפחד חחח המחשב מתכבה לבד באמצע עבודה עם המחשב חשבתי שיש וירוס אז פירמטתי וגם עכשיו אחרי הפירמוט זה קורה .. זהק רה לי באמצע בדיקת וירוסים באנטי וירוס במקביל הייתי בicq! תודה לעוזזרים

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by uziliv,

היתה לי בעיה. לאחר שכיביתי את המחשב לכמה שעות לא הצלחתי להדליקו שוב. לחצתי על כפתור האתחול ולא היתה שום תגובה קראתי בפורום שיש לנתק את הספק וללחוץ על כפור האתחול כמה פעמים כדי לפרוק את הקבלים. עשיתי זאת - וזה עבד השאלה שלי כרגע היא מה לא בסדר במחשב? האם צריך להחליף משהו?

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  21. Started by trxman,

שלום רב! פרימטתי לא מזמן והתקנתי שוב ווינדוס (XP Home). לא היה לי כל כך כוח לבטל את ה - 30 יום. לפתע, היום, שיניתי את התאריך (התאריך הקודם היה בשנת 2002) ועכשיו אני צריך להפעיל את המוצר, אם לא, הווינדוס לא עולה. (אני כרגע מדבר מהמחשב השני). הצעות כמו להתקשר למיקרוספוט שיפעילו לי את המוצר, לא באות בחשבון כרגע כי יש לי סיפור ארוך..... האם ניתן לעשות משהו? (חוץ מלפרמט). תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  22. יש לי כרטיס מסוג geforce4 mx440 agp*8 ,כשאני מפעיל משחק כמו פיפ"א 2002 הוא נכנס למשחק בוחר את הקבוצות וכשהמשחק נטען הוא לפתע נסגר וקופץ בחזרה לdesktop מה יכולה להיות הבעיה? אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי.

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  23. Started by benasoor,

שלום לכולם קניתי מחשב.. ויצאה גירסת ביוס יותר עדכנית ממה שיש לי . רציתי לדעת האם כדי לעדכן את הביוס לגירסה הכי עדכנית או להשאיר אותו ככה? ואם כן מה זה נותן העידכון? תודה לכל מי שעוזר :yelclap:

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  24. Started by Minex,

יש לי Windows 10 pro, כשאני מחפש בשורת חיפוש וגם בלוח הבקרה, שמתי לב שהאופציה להוריד עדכונים נעלמה ואני לא מוצא אותה יותר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by devek,

שלום חברים קניתי אתמול מחשב חדש עם הארד דיסק 160 גי'גה בהתקנה של הוינדוס חילקתי את C ל30 והשארתי מחיצה שלמה אחרת עם ה130 הנותרים. הייתי משוכנע שהמערכת יודעת לחלק את זה לבד למחיצה חדשה בשם D אך להפתעתי הוינדוס עלה וראיתי שיש לי רק מחיצה אחת © עם 30 ג'י'גה אז רציתי לדעת איך אני עכשיו יוצר את המחיצה הנוספת עם שאר המקום? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.