עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Danman,

בזמן האחרון קורה לי שפשוט המחשב נכבה, יש לי Pentium 4 2.4B @ 2700MHZ, ו 512 מב מושקין ספשייל 222 (DDR400) ספק כח HEC-300AR-T. שמתי גם לב שלאחרונה הטמפרטורה של המעבד והמארז גבוהים יחסים למה שהם היו בעבר, המעבד כרגע עובד ב 55C IDLE מה עוד יכול לגרום לבעיה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by אדן,

שלום רב לא מזמן לאחר סאגה שלמה של ניסיונות הצלה, ויתרתי על המחשב הישן והחלטתי לקנות חדש.הבעיה במחשב הישן היתה כנראה שריפה של הלוח אם. אתמול קיבלתי את המחשב החדש, הכל היה טוב ויפה בלילה כיבית אותו והלכתי לישון.היום התעוררתי השתמשתי בו מעט ולפתע כבה המסך ועלה עשן מהמחשב.שמתי לב שהמתג האדום של הספק כן דלק.כשאני מחבר דברים לשקע הזה הם עובדים.כיצד אדע את מקור הבעיה?האם היא חשמלית-תקע בעיתי או קפיצות מתח של חברת החשמל?האם בחנות יסכימו לתקן את הנזק אולי זה בכלל באשמתם? הוצאתי המון כסף ואני ממש עצוב עכשיו אנא עזרו לי

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by UV1,

אני לא יודע אם יש מקום יותר מתאים לבעיה אז אם יש סליחה מראש ותעבירו קניתי מארז לדיסק קשיח 3.5", חיברתי דיסק קשיח שהיה על המחשב הנייח שלי הנייד מזהה את הכניסה של ה USB והוא כאילו עובד בסדר אבל הוא לא מזוהה ב my computer כאילו שהוא לא מפורמט אבל זה ממש לא נכון ...החומר שיש לי שם מאוד מאוד חשוב ואני חושש לגורלו מה עושים כדי להתגבר על זה? אולי התקנתי משהו פיזית לא טוב?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by MIKI23,

מה יכול לגרום לבעיה כזות זה קורה לא בכל המשחקים המפרט : CPU Type Intel Pentium 4 CPU Alias Northwood HyperThreading CPU Stepping D1 Engineering Sample No CPUID CPU Name Intel® Pentium® 4 CPU 2.60GHz CPUID Revision 00000F29h CPU Speed: CPU Clock 3121.5 MHz (original: 2600 MHz, overclock: 20%) CPU Multiplier 13.0x CPU FSB 240.1 MHz (original: 200 MHz, overclock: 20%) Memory Bus 240.1 MHz DRAM:FSB Ratio 1:1 CPU Cache: L1 Trace Cache …

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  5. עכשיו הנייד לא נדלק בכלל. לא מנורות ולא נורת טעינה. פשוט מת למישהו יש רעיון?

6. Started by almog_me,

שלום טוב קודם כל נאלצתי לפרמט את המחשב בעקבות זה שהוא היה טוען את הווינדאוס אתם יודעים במסך השחור איפה שרשום וינדאוס פרופשונל ואז עושה ריסטארט שוב ושוב באותו מקום לא ניתן גם להעלות את המחשב דרך סיייפ מוד פירמטטי אותו ואז שוב בכל היה בסדר התקנתי את הדרייבירים הוא ניכבה ועלה רגיל עד שקמתי בבוקר שוב הפעלתי ת המחשב וזה עושה לי בדיוק אותו דבר טוען את הווינאוס ועוששה ריסטארט מה יכולה להיות הבעיה המחששב נקי מבחינה פנימית (חלקים) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  7. Started by mo_1957,

המחשב עושה ריססת ולא מכבה ומוציא אתי

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  8. כשאני מפעיל את המחשב אחרי 5-10 שניות עולה לי מסך שבו יש מספר שקופץ כל פעם ב- 4 (התחיל מ- 0 ) עד שהוא מגיע ל- 256 RAM , בסיום של הספירה המחשב מצפצף פעם אחת ואז קופץ למסך ריק שבו יש רק שורה אחת שבה רשום : System boot : System halted ניסיתי לנקות את הזיכרונות ואת התאים שלהם ולנקות אבק במחשב אך זה לא עוזר אפילו ניתוק מהחשמל לא עזר . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  9. שלום, לאחר פעמיים או שלוש שלא עולה אני מקבל את ההודעה הבאה ואז הכל כשורה: The CPU was previously shuten due to a thermal event (overheating). Please press enter to continue. מערכת XP מחשב וותיק. מה זה מי זה ומה עושים. פרט לכך המחשב מתפקד מעולה. בברכה ובתודה יהודה

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by tood,

היי ערב טוב, המחשב נדלק ופועל אך המסך לא נדלק,בדקתי את המסך על מחשב אחר והוא תקין . נסיתי את המחשב שלי על מסך אחר, לא נדלק המסך. מה הבעיה ? המחשב שלי זה:לוח אם אסוס"p4r800v כרטיס מסך כלול בלוח מערכת הפעלה :וינדוס אקספי הום אודה מאוד על העזרה טווד

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  11. Started by yuval_e,

לפעמים לאחר ביצוע restart (בין אם ע"י המחשב או אני) המחשב שלי מתחרפן: האור של המסך מהבהב, המחשב דלוק, ונראה שההרד-דיסק עובד, אבל המחשב לא עולה. הבעיה נפתרת ע"י hard reset (לפעמים דרושות כמה לחיצות). בא לי למות אם מישהו נתקל אי פעם בבעיות המוזרות שתיארתי, אשמח אם יעזור. יובל

12. Gigabyte 8l945gmf intel paentium 3.2 Ghz הדרייבר של Audigy 2 sound blaster מותקן sound: Audio codecs creative game port creative sb audigy legeacy audio driver legacy video capture devieces media control devices realtek High defintion audio אני שומע קול משני קרטיסי הקול עי שינויי בהגדרות אבל כשאני מנסה להגדיר משהו בCreative speaker setting מסך כחול ורסטרת כשאני מכבה את המחשב אין כיבוי בריא אלא מסך כחול מופיע בשלבים האחרונים איך אני פותר את הבעיה בביוס יש חמישה אפשריות לSATA disabled auto combined non combined enchanted איך אני מסדר שליטה מלאה ובריאה של האודיגי?

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by orel80,

אהלן, יש לי בעיה שקורה אחד לכמה ימים בינתיים קרתה 3 פעמים. הבעיה היא שברגע אחד בלי התראה או סימן כלשהו המסך הופך לשחור עד שאני עושה ריסט למחשב. המחשב ממשיך לפעול כרגיל המסך הופך לשחור בלי שום תגובה שאפשר לעשות במחשב חוץ מריסט. * לא עידכנתי שום דבר משמעותי מלבד עדכוני windows ועדכוני תוכנה לכרטיס. הכרטיס הוא AMD Radeon (TM) R9 390 Series גירסאת תוכנה: Radeon Software Version 18.4.1 תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by OrBen91,

לאחר הכנסת דיסק און קי במחשבים של המכללה, כל הקבצים/תקיות שנמצאים בדיסק און קי הפכו לקיצורים דרך ואי אפשר לפתוח אותם, זה לא פעם ראשונה שזה קורה, פעם אחת זה נפתר על ידי הכנסת הדיסק און קי למחשב האישי שלי (יכול להיות שמדובר בוירוס והמחשב שלי הסיר אותו?). החומר שם מאוד חשוב, יש דרך להציל אותו?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by MeTaLhAmMeR,

טוב אז ככה... ביגלל שאני נוגע יותר מידי במאוורר של הלוח אם אז הרסתי אותו , האורך של המאוורר הוא 3 וחצי ס"מ ואני לא יודע איפה להשיג אחד כזה!! כי מי שקניתי ממנו אמר שהוא לא יכול להשיג אחד כזה כי המאוורר הוא יותר מידי קטן... המאוורר אמור להתחבר להיטסינק בתמונה שמתחת... יש למישהו רעיון איך אפשר לימצוא מאוורר קטן כזה?? או משהו חלופי אפילו ??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לפני כחודש קניתי דיסק קשיח 320GB של Western Digital. העתקתי אליו את תכולת הדיסק הישן ועברתי לעבוד ממנו. במחשב יש ספק גנרי, 2 דיסקים קשיחים (IDE+SATA) ושני כוננים אופטיים (IDE+SATA) אחרי כמה ימים, הגעתי בבוקר למחשב, ומצאתי blue screen. אחרי שהעליתי את המערכת מדיסק הצלה (UBCD4Win), הצליחה רק תוכנה אחת (TestDisk של cgsecurity.org) לגשת למחיצות הישנות (מסתבר שנוצרו כמה Bad sectors במקומות קריטיים). אחרי כמה תיקונים וסריקת Bad sectors, הצלחתי לגשת לדיסק מה-windows שבדיסק הישן והתחלתי לגבות את המידע ממנו. במהלך הגיבוי של המידע החדש מהדיסק גיליתי שהוא נעלם מדי פעם מה-windows ורק כיבוי המחשב והדלקתו מחדש מחזירים אותו. כיון שהדיסק מופיע ונעלם לחלופין כבר בשלב ה-BIOS של עליית המחש…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by Erez Fieganboim,

שלום לכולם הבן שלי קיבל במתנהלפטופ חדש לפני חצי שנה Inspiron15 סדרה 3000 עם מעבד אינטל core i3 ווינדוס חדש. המחשב לא זז . הארד דיסק ריק והשימוש שלו בעיקר אינטרנט ופה ושם אופיס. לו-חלו המון זמן לעלות 3 חלונות בכרום והוא נתקע לגמרי.. .מהלעשות בבקשה עזרה

18. Started by oron_s,

שלום בזמן האחרון אני נמצא בהכנות לקראת ביצוע OC במחשב שלי. שמתי לב שהטמפ' של המעבד גבוהות בערך 60 במנוחה ו בעומס הוא מגיע ל 75. האם זה נורמלי? אני עובד על קירור סטוק ו המארז הוא Compucase 6A21 Midi Tower.

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by boaz_aha,

שלום, אני לא מצליח לשמוע מוזיקה באף תוכנה. בבדיקת סאונד של הכרטיס קול (realtec), יש סאונד. האם יש למישהו רעיון מה הבעיה? תודה, אני מיואש...

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by a8r,

קיבלתי היום מחשב חדש מערכת ההפעלה כבר הייתה מותקנת והכל הזמנתי הארד דיסק של טרה ועוד אחד של חצי טרה אך המחשב מזהה רק את החצי טרה לאיפה יכול להיעלם הטרה? אומנם אני לא מבין יותר מידי, אבל ממבט חטוף בתוך המארז, שני ההארד דיסקים קיימים ונראה גם כי מחוברים.. אז מה יכולה להיות הבעיה? * אני בתקווה לקבל תשובה עוד הלילה, אבל גם אם לא, מחר לא תהיה לי אפשרות לדבר בטלפון עד הערב ולכן אני מקווה לפתור את הבעיה בעזרתכם עוד לפני מחר בערב כשאני אגיע הביתה ואוכל לצעוק עליהם

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  21. אז ככה אתמול כמה פחיות של קולה ספריט ועוד כמה (אלה שמחלקים במטוס) התפוצצו לי בחדר וכל מה שהיה בפנים, התפוצץ החוצה על כל החדר עכשיו המחשב עצמו היה מחוץ לחדר באותו רגע. אבל הכרטיס מסך לא!(שגם באותו רגע לא היה עליו שום קירור) וגם כל הכבלים שמתחברים למחשב היו בחדר אז כל אלה היו חשופים להתזה וניקיתי מה שיכלתי. אז אני מחבר הכל למחשב וזה מדליק ו... המחשב נכבה תוך שניה מה שגורם לי להסיק שמשהו מקצר ולא דווקא משהו נהרס אני כמעט בטוח שהכרטיס הוא הגורם ולא הכבלים, שיכול להיות שנכנס אליהם כמה טיפות. אז מה עושים? יש דרך לנקות ביסודיות תכרטיס מסך/כבלים? אם החיבור של הAGP נקי הוא אמור לעלות עדין לא? בכל אופן כל עצה/עזרה/משהו יתקבלו בברכה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by 114508534,

יש לי DVD שהזון שלו נעול על אזור 2 ואי אפשר לשנות יותר את הזון , הבנתי שבעזרת תוכנה כלשהי ניתן לפרוץ מולטי זון לכונן , האם ישנה אמת בכך ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. הבעיה: לפני שהווינדוס עולה אני מקבל שגיאה וכתוב בחלון כחול של הווינדוס "xmnt2002 not found" מה זה ואיך אפשר לפתור את זה? מצאתי כל מני דברים שאמורים לעזור בפורמים מחול אבל לא הבנתי מהם כלום... והשאלה: אם אני מתקין משחק של DX10 על ווינדוס XP שבXP זה מקסימום DX9.0C אז זאת אומרת שאני לא מנצל את ה DX10? שאני משחק רגיל על DX9 ? ועוד שאלה קטנה, קצת לא קשורה, מה פחות מכביד על המחשב וויסטה BASIC או HOME?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  24. Started by CrashZone,

האינטרנט אקספלור שלי לא נפתח, אני לוחץ על הקישור והוא חושב שניה אבל שום חלון לא נפתח. אני לוחץ על ווינדוס אפדייט וככה גולש לאתרים זה ממש מיאש. עשית סריקת ספיוור וסריקת ווירוסים גם במצב בטוח וזה לא מוצא כלום. פתרון?

• 8 תגובות
    • 909 צפיות
  25. כל פעם שאני מדליק את המחשב הנייד אני צריך לפרוק מתח בכדי שידליק. לוחץ 30 שניות על כפתור ההדלקה ששום דבר לא מוחבר ורק לאחר מכן מצליח להדליק אותו. ניסיתי לשחק עם הסוללה גם לא עזר איך מטפלים בזה? יש לציין שזה התחיל לקרות רק בזמן האחרון. לא היו הפסקות חשמל למינהן. זה מגיע למצב שגם לאחר פריקת מתח המחשב לא נדלק ויש צורך לבצע מספר ניסיונות פריקה על מנת שהמחשב ידלק. חשוב לציין שתופעה זאת החלה לקרות רק לאחר התקנת ווינדוס 10. לפני על גירסא 8.1 הכל היה תקין. DELL INSPIRON 15R 5537

• 0 תגובות
    • 11.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.