עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by gzlt,

שלום בזמן האחרון התחילה במחשב אמלי בעיה מאוד מוזרה המארז מתחיל להרעיש ברעש מאד מוזר. בדקתי את כל המאווררים והם עובדים ללא שום הפרעה כאשר המארז עומד, סגור, יש רעש וכאשר אני מוריד מכסה מאחד הצדדים, הרעש נעלם בדקתי אולי המכסה הצדדי דוחף איזה כבל לאחד המאווררים, אך לא זאת הבעיה זהו מין רעש מתכתי, כאילו סיכה דופקת על לוח מתכתי בתדירות גבוהה.....רעש דומה לרעש של מאוורר אך שונה במקצת מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה מראש גיל

• 4 תגובות
    • 825 צפיות
  2. שלום רב ברשותי 2 הארדיסקים שבשתיהם יש ווינדוסים עכשיו החלטתי לנקות אחד מהם ידנית ולהשאיר את הראשי עם הווינדוס והכל. מחקתי ידנית את את כל מה שהיה בהארדיסק המשני והכל עבד כרגיל(היה שיפור ניכר במהירות המחשב). עכשיו לאחר ריסטרט הוא נותן לי שגיאה כזאת: BOOT FROM CD: DISC BOOT FAILURE , INSERT SYSTEM CD AND PRESS ENTER כיצד אני מתקן את הבעיה וכיצד אני מפעיל את המחשב מחדש והווינדוס יעלה נורמלי? כי לא מחקתי את C שהיה בשימוש הראשי(ווינדוס,תוכנות) אלא F שהיה בתוכו ווינדוס לא בשימוש. אנא עזרו לי, תודה מראש סער.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  3. Started by Dr.Hoffman,

שלום לכולם לא מזמן קניתי מחשב חדש ראו מפרט מס' 2 בצד וככה הבעיה היא שאני מפעיל בכללי את המחשב הוא עובד סבבה ואם אני מפעיל משחק אחרי בערך 20 דקות שהמחשב דולק הוא עובד מאוד מאוד לאט רק לאחר ריסטרט הוא חוזר לעבוד מהר וגם לא להרבה זמן ... אגב יש לציין שהמשחקים שבהם הוא עובד לאט הם - Tony Hawk's Pro Skater 3 ו Icy Tower 1.3 (המחשב של האח הקטן שלי) אודה לכם מאוד ודרך אגב 90% מהשאלות ששאלתי בפורומים פה עזרתם לי מאוד ככה שאני מרוצה מהיחס מהקהילה פה.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by DarkSight,

שלום לכולם רציתי לדעת האם יש דרך כלשהי לשחזר קבצים מה hard disk שהתקלקל? ברגע שאני מנסה לחבר אותו למחשב יש רעשים שלא נשמעים נשמעים טוב כמו כן ה- WINDOWS לא מצליח לעלות. חשבתי אולי שווה לעלות איזה live cd, ולראות אולי אני אצליח לגשת לכונן ולהעתיק את הקבצים. למי יש מידע בנושא? או שמע צריך ציוד חומרה נוסף בשביל לשחזר את הקבצים? חשוב לציין שה hard disk לא נפל. פשוט הפסיק לעבוד! תודה רבה ;D

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  5. יש לצין שזו הפעם הראשונה שאני מפעיל אותו.. הוא עולה.. ואז כתוב משהו כזה.: uCode CPU error press F1 to resume לא זוכר בדיוק.. משהו כזה

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by tzvikaboom,

בעיה מוזרה יש לי מהירות 12 מגה בפועל מהירות גלישה 2.5 הורדה 0.5 העלאה הוינדוס xp לא נכנס לאתרים בסיסיים כמו גוגל יוטיוב וכדומה בהעלאת safe mode with networking קיבלתי שגיאת bad pool called יש למישהו רעיון ? בעית כרטיס רשת או בעיה בוינדוס ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Ben N,

אהלן אנשים. אגיד קודם שכבר בדקתי את הסטיקי לעזרה ולא הסתדרתי במיוחד עם מה להוריד ומה לעשות.. בכל אופן. היה לי ווינדוס XP על המחשב של אמא שלי, וכעת התקנתי לה ווינדוס 7. מאז ההתקנה והתקנה של שאר התוכנות והדרייברים של הלוח אם ושאר הדברים, המחשב קורס לפעמים עם מסך כחול. בדקתי את העניין קצת יותר לעומק, ומצאתי תוכנה שנקראת BlueScreenView שמציגה כל מיני פרטים מקבצי הdump. כל הקריסות נרשמו בגלל 2 קבצים: 1) halmacpi.dll 2) ntkrnlpa.exe ניסיתי להתקין את SP1 לווינדוס ומאז הוא קורס רק בגלל ה1. (יכול להיות שהSP1 טיפל בבעיה שהייתה עם ה2). בקיצור, הבנתי שהבעיה הזאת נובעת כנראה מדרייבר בעייתי ופה נתקעתי.. איך אני מזהה איזה דרייבר זה? זה באמת דרייבר בכלל? באיזה תוכנות אני יכול להיעזר לנסו…

• 4 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. טוב אז ככה קניתי מעבד AMD 2500 לפני כמה חודשים והלוח אם שלי זה GIGABYTE GA-7N-PRO2 וזיכרונות של CORSAIR DDR-RAM TWINX 512MB (2x256) 3200 CAS2 Memory Kit בהתחלה שקניתי את המחשב עבדתי תמיד על אוברקלוק של 3200 יעני 11X200 הכל עבד טוב הביצועים מעולים אבל לפני איזה חודשיים הכל התחיל לההרס לא יודע איך ולא יודע למה. באמצע עבודה עם ההארדיסק נגיד שאני מוריד משהו להארדיסק אז פתאום יש מסך כחול שאומר שיש בעיה של חומרה עושה ריסטרט ומחליף ביוס ועולה בחזרה... טוב הרצתי את התוכנה PRIME95 ראיתי שזה עושה הרבה ERRORS אז החזרתי ל 2500 ועכשיו זה לא עושה ERRORS אבל זה עדיין עושה ריסטרטים שאני עובד עם הארדיסק... הבעיות ממשיכות בזה שאני עושה נגיד פעולה הכי פשוטה כמו סיגרת חלון אקספולרר אז המחשב …

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  9. Started by דרור בן שלום,

ערב טוב וחג שמח, קנית מחשב נייח מאמזון. לא שמתי לב שמדובר במחשב 110v... האם ניתן להחליף לכבל 'קומקום' רגיל ולהפעילו ברשת החשמל בארץ? מצ''ב התמונות של הרישום שעל הספק תודה לכל המסייע! דרור

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Mattan6,

אהלן, יש לי תוכנה מסוימת שפועלת על בסיס אינטרנט (לשם הדוגמה: כמו קאונטר סטרייק ודומיו) אך לא מדובר במשחק אלא תוכנה. אני רוצה להריץ את התוכנה פעמיים, יש תוכנות שנותנות לבצע זאת ללא כל הפרעה. תוכנה זו לא מאפשרת (נותנת שגיאה: "היישום כבר פתוח") ובצדק. יש דרכים יצירתיות לעשות זאת? אשמח לעזרתכם המקצועית

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by alon p,

שלום לכולם, לפני שבוע בשעה טובה קניתי מחשב המפרט בגדול זה: core i3 3 GHZ Gforce 520 GT 2G 2G RAM בקיצור מחשב די חזק. מותקן עליו ונדואס 7 פרימיום. התקנתי את הדריברים של כרטיס מסך ושל המעבד שבאו איתם. והבעיה היחידה שאני יכול לחשוב עליה זה שהזכרון הקשיח הוא ישן והיה עמוס מאוד מאוד עד לא מזמן. בדקתי ב can you run it וראיתי לדוגמא שבמשחק battlefield bad company 2 המדד הגיע עד לסוף של הסקאלה, כלומר המחשב אמור להריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות בלי בעיה. רק שזה ממש מש לא ככה: התקנתי את bad company 2, ולהפתעתי המשחק בקושי זז! אפילו בהגדרות בינוניות, בלי AA ועל רזולוציה 1280*760 המשחק עדין מרגיש תקוע ולא עובד חלק, שלא נדבר על בהגדרות הכי גבוהות ברזולוציה הטיבעית ש…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום לכולם, יש ברשותי מקלדת מכאנית Logitech G710+ (מקשים חומים). לאחר כמה שנים החלטתי לנקות אותה: שלפתי את כל המקשים וניקיתי אותם עם מטלית עם קצת חומר (להורדת כתמי הזיעה). במקביל, שאבתי את גוף המקלדת. החזרתי את המקשים למקום. לאחר הניקוי, המקלדת עצמה מרגישה מאוד נוקשה כמו כן, יש כמה מקשים שלא מגיבים טוב (צריך ללחוץ כמה פעמים כדי לקבל חיוי ו/או לא עולים נכון). מישהו מכיר את התופעה? יכול לסייע? תודה לעוזרים.

13. Started by a-v-i,

היי הבאתי מחבר רב מודד ענתיקה מלפני 100 שנה בערך אין לי מושג איך משתמשים בדברים האלה בכלל אני רוצה לבדוק את המתחים של הספק שלי כי בSPEEDFAN הוא מראה לי מתחים ממש לא יציבים. איך עושים את זה? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by blinkybill,

שלום, יש לי בעיה עם דיסק קשיח IDE ישן של מקסטור (4d040h2) שהפסיק לעבוד ובמקום מוציא קולות כמו של זמזם, כנראה זאת התראה על משהו אבל על מה? מישהו נתקל בבעיה הזאת? לא כלכך חשוב לי ההארד דיסק אלא מה שיש עליו... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  15. אהלן, עשיתי פורמט למחשב של אחותי והתקנתי דרייברים לכרטיס המסך. המחשב עבד מעולה לפני הדרייברים (רק ברזולוציה של 800 על 600). התקנתי דרייברים ל- GF FX5200 שלה ומאז כשהמחשב עולה, אני רואה רק את מסך הטעינה של הוינדוס ולאחר מכן מסך שחור. המחשב ממשיך לעבוד אבל אני לא רואה כלום. השאלה היא האם יש אופציה להחזיר את המצב לקדמותו או שצריך לעשות פורמט? מדובר ב- win xp sp3. תודה, MODY.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. אז ככה, ביקשו ממני לתקן מחשב. משהו מוזר כזה, עם לוח אם מבוסס על nForce2 עם סמפרון 2500+ ו 512MB. מותקן עליו XP SP3. טיפלתי בהכל חוץ מבעיה אחת מוזרה שמתרחשת גם כשמותקן כרטיס מסך חיצוני (רדאון 9600) וגם כשמוציאים אותו ומשתמשים במובנה בצ'יפסט (GF2 MX). הכרטיס מופיע תחת "Unknown" עם קוד שגיאה 10. ולכן המחשב מתנהג כאילו משתמשים בדרייבר VGA הרגיל של XP, מה שאומר אין את האצת החומרה הבסיסית שנותן הכרטיס, יש רק 3 רזולוציות בסיסיות לבחור מהן. התקנתי את הדרייברים מחדש גם של הכרטיס וגם של הצ'יפסט. לפני שאני מפרמט את המחשב (שלא כל כך בא לי לעשות, ואני מנסה להמנע מזה), האם יש למישהו רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 962 צפיות
  17. Started by Eksh,

שלום לכולם יש לי מסך DAEWOOD LCD TFT 19" דגם HL-900 עכשיו הבעיה מתרחשת אחרי הפסקות חשמל או כל כיבוי פתאומי [שהמחשב והמסך דולקים] אני מדליק את המחשב,המחשב עצמו עובד והכל,אבל המסך לא מראה כלום. רק אחרי חצי שעה-שעה אחרי שאני משאיר את המסך והמחשב דולקים ביחד,אז המסך מסכים להראות משהו =\ חוץ מהבעיה הזאתי ברוך השם הוא עובד טוב איך אפשר לסדר את זה שזה יידלק נורמלי אחרי הפסקת חשמל? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  18. Started by Satlan,

מחשב שלי הביא לי מחשב שלו לתיקון.. יש לו לוח p4r800-vm עכשיו אני מחבר תמחשב והמסך לא נדלק.. ויש שם כרטיס מסך משולב.. מישהו יודע אם יש איזה ג'אמפר שצריך לבדוק או משהו?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  19. כאשר אני מדליק את המחשב מופיעה לי ההודעה הבאה: http://up40.siz.co.il/up1/ad4kyi0djdmz.jpg לא נותן לי להכנס לוינדוס לפעמיים זה מכניס אותי לוינדוס אבל אחרי כמה זמן זה מגיע לי שוב לזה. אני חושב שזה קשור לכרטיס רשת אבל אני לא בטוח מה אני אמור לעשות עזרה בבקשה . תודה מראש לכל מי שיעזור D:

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  20. שלום לכולם, הלוח אם שלי הוא Gigabyte GA-H55-D2H rev 1.4 קניתי בטעות מKSP את הזכרונות: G.skill ripjaws x קישור לדף המוצר: http://www.gskill.com/en/product/f3-12800cl9d-8gbxl ניסיתי לחבר את הזכרונות אבל המחשב עושה reboot או מציג את השגיאה KERNEL_SECURITY_CHECK_FAILURE קניתי את הזכרונות אחרי שבדקתי באתר memoryc אילו זכרונות מתאימים ללוח אם שלי, המוצר החמישי ברשימה זה הזכרונות שקניתי. אחרי שהסתבכתי התכתבתי עם נציג שלהם בצ'אט מצורף צילום מסך שידרגתי את הביוס מF3 לF4 (מבצע בפני עצמו ) ישבתי לילות שלמים (עד 4 לפנות בוקר) על כל מיני הגדרות בביוס (עפ"י חיפושים בגוגל) ולא הצלחתי. כרגע מותקן 2GB RAM במהירות 1333MHZ, מעבד i3, כרטיס מסך מוב…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by evy,

שלום... יש לי בעייה קטנה והיא שיש לי גוייסטיק שהחיבור שלו הוא בעל 15 פינים...אני רוצה לחבר אותו למחשב אך אין לי חיבור כזה... יש משהו שניתן לעשות? קיים מתאם כלשהו?

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  22. לא יודע מה קורה לי פתאום במחשב אבל היום הייתי צריך לכבות אותו איזה 5 פעמים כי הוא הגיע ל3.9GB בזיכרון משומש והמחשב לא זז.. הבעיה הזאת התחילה לי רק היום.. הנה תמונה: http://eliad.org/viewer.php?id=1289944341.png ממש אין לי מושג מה הבעיה כי אין אפילו תוכנות ברקע שעובדות.. והנה תמונה של הפרוססים: http://eliad.org/viewer.php?id=1289934801.png מקווה שתוכלו לעזור לי, טל.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. הכונן תקליטונים שלי החליט שהוא לא מזהה יותר תקליטונים (הדיסקטים המרובעים, למי שלא יודע). אני בד"כ לא משתמש בו, אבל כרגע אני צריך אותו. הנורה של הכונן כל הזמן דולקת. שמכניסים תקליטון ולוחצים על האיקון של הכונן, הוא אומר להכניס תקליטון (ז"א לא מזהה אותו). ניסיתי להסיר את הכונן ממנהל ההתקנים ושהמחשב יזהה מחדש את הכונן, אבל זה לא עזר. מה לעשות? חשד קטן שיש לי הוא שלפני כמה ימים הכנתי דיסקט אתחול ל WIN98se (לא בשבילי) , ונראה לי שאחרי זה, זה התחיל. אבל לא בטוח. תודה.

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  24. שני המחשבים ברשת הביתית בעלי כוננים משותפים, עד עכשיו היתה גישה דו-סיטרית מכל מחשב. לאחרונה, אחד המחשבים נראה ברשימת הרשת אבל אינו נותן גישה ומתקבלת הודעה כזו: בדקתי הגדרות שיתוף, אבטחה, הכל נראה תקין. אתחלתי את המחשבים , ועדיין לא נפתרה הבעייה. יש לציין שמערכת ההפעלה היא ווינדוס 10 זהה. מה עוד יכול להיות? אודה מאוד מאוד לכל עזרה....

25. Started by פבליק,

המחשב שלי נשבר לפני שבועיים במסגרת האחריות הוחלפו הלחקים הפנימיים אני רוצה לדעת כי לו שמו לי חלקים פחות טובים בכול מקרה על האחריות רשום מעבד AMD ATHLON XP + COOLER לוח אם GIGABYTE GA 7S748L עכשיו כשאני לוחץעל המאפינים (לחצן שמאלי על המחשב שלי) אני מקבל כי המעבד הוא AND ALTHON TM מהירות מאה ועשר גיגה הרץ!? האם זה מה שאמור להיות?? איפה אני יכול לבדוק את הכרטיס מסף ואת הלוח אם??

• 4 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.