עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by easyuri,

אני מחפש אתר נוח ופשוט על מנת ללמוד כיצד להשתמש ב CMD הרמה שלי היא מאוד בסיסית הWINDOWS HELP היה מסובך מדי עבורי..

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  2. Started by philip_s,

יש לי דיסק און קי של חברת TRANSCEND דגם JF V85 והוא 16GB אם זה חשוב. הבעיה היא שכשאני מכניס את הדיסק און קי למחשב ומנסה להכנס אליו אני מקבל את ההודעה הבאה: please insret a disk into removable disk. הבעיה התחילה פתאום, לפני כשבוע הבעיה לא הייתה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  3. Started by Ran B,

הוא אומר לי שהכרטיס קול שלו הוא גם על המודם נראה לו.., מוזר.. : השם של הכרטיס זה משהו כזה : aw32 pro pnp audio משהו גם עם קריסטל.. : תודה רבה למי שיעזור לי למצוא דריבר לwindows 98 sec ed,

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  4. שלום המחשב פתאום לא עושה פוסט ואין שום תצוגה על המסך. מדובר בלוח intel d865gbf כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מתריע בשלושה צפצופים ארוכים במרווח של שתי שניות בערך. ניסתי לנתק את כל החומרה שיש, אך עדיין המחשב מצפצף שלושה צפצופים ארוכים. אני משתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח. בהתחלה ישר חשדתי בבעית זיכרון אז ניסתי לחליף סלוט, לנקות, לנסות עם זיכרון אחד וגם להחליף אותו אבל לא מדובר בזיכרון ואין שום השפעה על שלושת הצפצופים. ניסתי לאפס ביוס לא עזר. אני תוהה מה כבר יכול להיות, הרי הלוח מתריע על בעיה, אז יכול להיות שמדובר בבעיה של לוח אם תקול והוא עדיין מצפצף? מה עוד ניתן לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מנסה להתקין WIN XP, אך מקבל מסך כחול פעם אחר פעם, גיגול מהיר העלה כי הפתרון הוא מצב SATA / IDE MODE, המצב אצלי מוגדר כך. ולמרות זאת - התקלה קיימת הצעות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by shay1231,

היי. לפני כחצי שנה המחשב לא עלה לי, לא הצליח להעלות את ווינדוס וכששמתי אותו בתיקון נאמר לי שהלך הארד דיסק. יש לי שם המון חומר שלא גובה והבנתי שיש מעבדות מיוחדות שיכולות לשחזר את המידע. מישהו יודע ויכול להמליץ על מעבדה כלשהי ולתת לי טווח מחירים? תודה וערב טוב.

7. היי ,הדלקתי את המחשב והופיע לי מסך שחור שכתוב שם שחסרים לי קבצי מערכת כמו:סיסטם32 וכו... אז הכנסתי דיסק של windows xp וניסיתי לעשות ריפר למחשב שלי כדי שיעתק את קבצי המערכת... אבל בהתקנה כשאני לוחץ אנטר,במקום להופיע לי המסך של"אני מסכים"וכו... אז ההתקנה אמרה לי שהוא לא מזהה את ההר דיסק!!! מה לעשות??(לפני יומיים המחשב עבד טווווב!)

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  8. אני צריך ללחוץ על הכפתור POWER כמה פעמים ובכל מיני צירופין כדי שהוא יצליח לעשות בוט הבעיה לא בספק החלפתי ספק זה עדיין ככה גם לא בעיה בהספק הכפתור בסדר גמור למישו עולה רעיון?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אז ככה, המחשב הקודם שלי עשה את הבעייה הזו, החלפתי לו ספק כח.. זה לא עזר. אחרי 3 חודשים מקניית הספק קניתי מחשב חדש והדברים היחידים שהשארתי מהמחשב הקודם הם: - ספק הכח החדש. - מארז המחשב + מאוורר קטן שבא איתו. - צורב DVD. המחשב החדש גם הוא עושה את הבעייה הזו.. (אך בתדירות יותר נמוכה) במחשב הקודם זה היה קורה באופן ראנדומלי אבל אם זה היה קורה פעם אחת רוב הסיכויים שהוא יעשה את את זה שוב תוק כמה שניות (הייתי מכבה אותו לכמה ימים\מנתק אותו\מפרק ומרכיב רכיבים ולפעמים זה היה עוזר) עכשיו הבעייה חוזרת על עצמה... קראתי את מה שכתוב פה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1014561#msg1014561 אבל אין לי מסך כחול, ואין לי קובץ דאמפ (למרות שבדקתי בהגדרות של הווינדווס ו…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  10. אורח אביחי
    Started by אורח אביחי,

שלום חברים יש לי מחשב ישן עם מעבד e 5500 ורציתי להחליף לe 8600 העם זה ישפר את המהירות של המחשב . אני רק גולש באינטרנט לא משחק משחקים

• 1 תגובה
    • 975 צפיות
  11. Started by WitheNoise,

שלום הסיפור הוא כזה, יום שבת שעבר המחשב עבד עד 23:00, כובה, הכל כרגיל. חזרתי ממילואים אתמול והמחשב לא עובד, אני אפרט: המסך נדלק ולא מראה כלום, הספק עובד (מאווררים עובדים), החשמל של לוח האם עובד (הנורות שעליו עובדות), כ.מסך מקבל חשמל (שוב, נורית החיווי), לא שומע את הדיסקים הקשיחים מסתובבים ולא שומע ציפצופים, לטענת שאר תושבי הבית אף אחד לא נגע במחשב בזמן שהייתי במילואים. ניסיתי לנתק ולחבר מחדש את הזכרונות ללא הצלחה (המחשב עדיין לא עובד). אני עובד עם קירור מים, ומתעסק עם מחשבים כבר 11 שנה, ככה שהעסק לא חדש לי, אבל דבר כזה עוד לא קרה לי, מי אמר שאין שום דבר חדש תחת השמש. אני פשוט חסר רעיונות, ועדיף כמה שפחות פירוקים, אין לי עצבים לנקז את כל המים מהמערכת. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Sunshade,

המסך לא נדלק כאשר הוא מחובר בחיבור DVI בחיבור RGB עובד חלק, אין לי טענות על איכות התמונה אבל בכל זאת... מסך : Samsung 940BW כ. מסך: Leadtek PX7600GS Extreme תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by gal1,

יש לי בעיה המחשב כול כמה דקות עושה ריסט לעצמו לפעמים מופיע לי מסך כחול לפני שהוא נכבה מישהו יודע אולי מה הבעיה ויכול לעזור לי תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  14. Started by mazam,

המחשב של אחים שלי נכבה כול 15 דקות גם אחרי פירמוט הבעיה היא בספק? או במה? תודה מאור

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  15. שלום לכולם , קרתה לי בעיה מאוד מוזרה בעליית של המחשב לאחר shutdown שביצעתי . פירוט : לפני בערך 8 שעות כיביתי את המחשב וניקיתי אותו מאבק אחרי שניקיתי הלכתי ולא הייתי בבית כמה שעות . לאחר שחזרתי הדלקתי את המחשב ולאחר המסך של הbios קיבלתי שגיאה : Could not find the file : Windows/System32/drivers/pci.sys וזה גם אמר שכדאי לתקן צריך להכניס את הדיסק של הווינדוס וללחוץ על "R" , תיקון. זה נראה לי מוזר הבעיה הזאת כי אני לא ביצעתי שום דבר שיכול לגרום לזה , אז כיביתי את המחשב דרך הכפתור במארז . בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך והדלקתי את המחשב שנית , לאחר שהדלקתי מחדש , המחשב עלה כרגיל ובלי שום בעיות . עכשיו השאלה איך זה יכול להיות שזה אמר שזה לא מצא את הקובץ הנ''ל ואני רק כיביתי והדלקתי…

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  16. Started by TiGeRGuY,

בוקר טוב! אני מתכנן לפרמט היום את המחשב ולעשות פירמוט מלא לפני התקנת הוינדוס. עד כמה שזכור לי מההתקנהה הקודמת, אין אפשרות לפירמוט מלא, אלה רק מהיר. יש למישהו איזושהי דרך לעשות את זה? (מדובר על ההתקנה של ויסטה לא XP) תודה.

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  17. אם כן מאיפה אני משיג את הדריבר. כמובן שהכוונה היא שאני מתקין דיסק SATA

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by sharpie,

החלפתי לפני כמה ימים את הלוח אם וכמה חלקים ומאז כשאני מקליט דברים הקול קטוע לגמרי (גיטרה), אבל אני שומע את זה טוב בזמן שאני מנגן. התקנתי מחדש את הsoundmax ועידכנתי את הforceware מהאתר של nvidia וזה עדיין ככה. פרטים על המחשב: מעבד: Amd Athlon 64 X2 4800+ לוח אם: Asus M2N-E (צ'יפסט nForce 570 ultra - הכרטיס קול). כרטיס מסך: GeForce 8600GT זיכרון: OCZ 2048 (2x1024) 800mhz CL4 הנה דוגמא להקלטה: http://sharpie.tazone.net/Deathinfire.mp3

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by naorsa,

המדפסת עבדה טוב עד שלפניי כמה ימים היא נפלה מגובה של 2 מ' בערך אחרי זה היא התחילה להדפיס חצאי דפים וגם אם כן אז לא אותיות מלאות (פסים, רווח בתוך אותיות) נסיתי לעשות יישור מחסניות דיו, יישור הדפסה כלום לא עוזר.. יש עוד משהו שאפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אורח משה
    Started by אורח משה,

שלום. אנחנו נתקלים בימים האחרונים בבעיית התחברות של מכשירי אנדרואיד אל הרש הביתית - המכשיר מזהה את הראוטר אך לא מצליח לקבל ממנו כתובת IP. מבנה הרשת: קיר -> מודם הוט -> סוויטש, וממנו פיצולים אל: 1. מחשב PC 2. ראוטר אלחוטי TPLINK - מודל TL-WR841HP במקביל יש באותו הרשת קופסת MI_BOX. כאשר מנסים להתחבר מהמכשירים הניידים לראוטר, הם מצליחים לזהות את הראוטר אך לא מצליחים לקבל כתובות IP ולהתחבר אליו. באופן מוזר, באותו הזמן, קופסת ה MIBOX מצליחה להתחבר לרשת האלחוטית ולבצע גלישה ברשת. עוד אציין כי כבל הרשת נכנס לראוטר בכניסה צהובה (ולא הכחולה הרשמית) מאחר ובעבר שמנו לב שאם אנחנו מחברים את הראוטר בין המחשב…

21. Started by danezeq,

כבר הרבה זמן שמערכת ההפעלה נתקעת ללא סיבה מיוחדת לכ5-7 שניות ואין לי מושג מה מקור התקיעה. תיאור: העכבר ממשיך לזוז אבל החלון נתקע. אחרי כמה לחיצות על החלון התקוע הוא משחיר, ואם אלחץ על חלון אחר גם הוא ישחיר. למי שמכיר את התקיעה בזמן שכונן קשיח נדלק (אחרי שהוא נכבה למטרת חיסכון בחשמל) זו בדיוק אותה תקיעה. הבעיה המרכזית היא למצוא את המקור של התקיעה הזו, הרי זה לא קורה אחרי פעולה ספציפית. איך כדאי להתחיל? מערכת הפעלה: WIN10 בעברית פרטים נוספים על המערכת:

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by shikun,

שלום עשיתי עדכון לביוס ואחרי העדכון הוא מסרב לקרוא מקלדת usb בהפעלה אפילו שכל האפשרויות של הusb מסומנות על enable כולל ה usb boot יש למישהו איזה רעיון מה הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by TlStrn,

לאחר הדלקת המחשב הכונן הקשיח עושה נותן רעשים בקצב מתוזמן (לא צפצופים אבל מעיין קליקים כאלו). הדבר קרה לאחר שהתקנתי איזה משחק מחשב גדול, עשיתי ריסטרט כנדרש ואז זה קרה. המחשב לא מזהה את הכונן הקשיח והכונן מגיב ב"קליקים" בקצב מדוד. האם אפשר לנסות לסדר זאת בעזרת תוכנה מסוימת? או שזו בעיה מכנית והכונן מת? שמעתי על כל מיני תוכנות לסידור BAD SEKTORS - האם אלו יכולות להיות פתרון למצב? המחשב של הילד ואין לי תשובות בשבילו למה המחשב לא עובד לכן אשמח על כל עזרה. כונן קשיח- IBM DESKSTAR 40 GB

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  24. שלום ניהיה לי בעיה מוזרה במחשב שנניח אחרי שלוש שעות בלי שימוש או משהו כזה הקול לא עובד. הפיתרון הוא להוציא מאחור את החיבור של הקול ולהחזיר ואז קופצת הודעה ב-Realtek שהתבצע חיבור אני לוחץ אישור ויש קול זה לא מהווינדוס כי בדיוק ביצעתי פירמוט עם דרייברים עדכניים עכשיו הבעיה השניה זה שיש לי 4GB RAM ומראה לי שרק 3.25 ניתנים לשימוש במערכת הפעלה מבוססת 64X תמונה: עזרה??? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  25. שלום לכולם, ברשותי מחשב בן כ-6 שנים, יחסית לגילו הוא עובד לא רע. השימוש הוא ביתי- משרדי רגיל- אינטרנט, מסמכים וכו' אני משתדל לטפל בו הן פיזית והן מבחינת אנטיווירוסים למיניהם- מנקה אותו אחת לחצי שנה מבפנים ומשתמש באופן קבוע באנטיווירוס, spybot, ו ccleaner. עדיין, לפעמים יש למחשב תקופות גם אחרי ניקיונות כאלה שהוא מאוד איטי. הטכנאי שהתקין לי את הווינדוס חילק את הדיסק לשניים כמו בתמונה המצורפת: נכון שגם דיסק C ממש מלא אבל האם יש משמעות גם לאופן החלוקה של הדיסק? מצרף גם תמונה של פרטי המערכת לכל מקרה אשמח להצעות מה אפשר לעשות בנושא תודה!

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.