תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
הי. לחבר שלי יש : p3 866 של pc partner. יש לו כרגע הארד דיסק 1 של GB20 עובד תקין עם win xp pro. רצה להגדיל וקנה הארד דיסק נוסף של GB160 samsung. ג'ימפרתי אותו כ slave נכנסתי לביוס והוא מזהה גודל מוזר של 136 אז הנחתי שהלוח לא תומך בגודל הזה וג'ימפרתי ל 36 GB(יש קומבינה כזאת עם 2 ג'מפרים). זיהה 36 GB ועלה הווינדוס זיהה חומרה חדשה, התקין וסיים... הממה הוא לא מופיע ב my computer. מה שמוזר הוא שב device manager הוא כן מופיע ומזוהה דגם, דרייבר, סוג,והכל אבל אין גישה אליו. כיביתי מחשב ניתקתי את ההרד דיסק של הסיסטם וחיברתי את הגדול כמאסטר. הוא מזהה ואין בעיה, אפילו פירמטתי ועשיתי partitions. אני לא מבין מה הסרט של זה???? למה הוא מזוהה בביוס מותקן ע"י הווינדוס בתור חומרה ואין …
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מחשב חדש ולוח האם ASUS M2N-VM DVI פעם מזהה את הכונן Pioneer DVR-215DBK SATA ופעם לא מזהה אותו. אני מפעיל את המחשב ונכנס ל BIOS ופעם הוא מזהה את הכונן בביוס ופעם לא מזהה. הכונן מחובר בחיבור SATA. גרסת הביוס היא מסוף 2007 כך שלא נראה לי שצריך לעדכן ביוס. יש למישהו מושג מה הבעיה? אני ממשיך כרגע את ההתקנה עם כונן IDE רגיל עד למציאת פתרון לבעיה.
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בימים האחרונים נתקלתי בבעיית ריצודים במסך הטלוויזיה שמחובר למחשב בעת שידורי סטרימינג -הכוונה לפס שקוף שנמשך לרוחב כל המסך עולה ויורד מלמעלה למטה וחוזר חלילה מדובר בטלוויזית lcd samsung- במסך מחשב עצמו רואים את השידור חלק ללא ריצודים (אבל אני מעדיף לראות בטלוויזיה) הקו הזה מופיע רק בשידורי סטרימינג (למשל, שאני רואה סרט מהמחשב או גולש באינטרנט תוך כדי צפייה במסך טלוויזיה אין שום בעיה) המחשב והטלוויזיה מחוברים בנקודות חשמל שונות ומרוחקות כ-4 מטרים זה מזו ניתקתי גם את הממיר וזה לא פתר את הבעיה הסרתי והתקנתי מחדש את נגן הפלאש בגרסתו האחרונה, כמו כן עדכנתי דרייברים של כרטיס מסך (9800 gtx ( נתון נוסף- טלוויזיה מסוג hd ready רזולוצייה שאני עובד במחשב בחיבור (dvi to hdmi) הי…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, לכולם נתקלתי בבעיה הבאה: ברשותי לוח אם Asus P5B Deluxe עם קיט זיכרונות G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-3-5 F2-6400CL4D-2GBHK. קניתי את הקיט של OCZ PLATINUM 2G KIT DDR2 800MHz CL 4-5-4-15 XTC PC2-6400EL, אבל הלוח אם לא מזהה יותר מ-3 GB, כלומר אני מכניס את כל 4 סטיקים, אבל גם בביוס וגם בחלונות אני רואה רק 3 GB, למרות שבתוכנת Everest אני רואה את כולם. ניסיתי את כל האפשרויות של משחק ביניהם אבל הלוח פשוט מתנגד לראות יותר מ-3 GB. בדקתי כל זיכרון בנפרד וכל כניסה בנפרד הכול עובד. עשיתי עוד ניסיון עם זיכרונות של OCZ כשהכנסתי 2 סטיקים של 2 GB כול אחד והלוח שוב לא רצה להראות יותר מ-3 GB מה הבעיה? איפה? ומה אני עושה? צריך תשובה בדחיפות, כי עדיין אני יכול להחזיר את הז…
-
- 4 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום כפי שרובכם יודעים החלפתי מחשב במחשב הישן היית לי בעיה שפה ושם הוא היה עושה ריסטרט... עכשיו במחשב בחדש, שכלום לא זהה, יש את זה שוב !!! הוא גם יותר Minidumpים... האם ייתכן ?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, כמה נתונים יבשים: קודם כל למחשב המדובר הוחלפו הלוח האם,המעבד (אותה תושבת של 775). במערכת הקודמת החיבור רשת הקווי עבד במהירות נורמלית (ספק - 30MB) המערכת החדשה (שהורכבה לפני כן במחשב קודם האינטרנט עבד טוב בLAN. מערכת חדשה: Q6600 ASUS ROG FORMULA זכרונות דיסקים וכו' לא רלבנטי. https://www.asus.com/us/Motherboards/MAXIMUS_FORMULA/ הבעייה: איטיות מורגשת עד מאוד באינטרנט (בספידטסט מראה 3 MB בקושי.. - יש 30) מבדיקה שערכתי - לקחתי את הכבל רשת וחיברתי למחשב נייד - המהירות הייתה מצוינת כלומר הבעייה היא ביציאות LAN שבלוח אם (שבמחשב הקודם עבדו בסדר) הבקר של 2 יציאות הLAN הינו Marvell Y…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, בדיוק היום פרמטתי את הנייד אחרי שתקף אותו וירוס אחרי הפירמוט נכנסתי למחשב שלי וראיתי שהכונן הקשיח שלי עם 40GB מציג פתאום כאילו יש לו רק 10GB. מה יכולה להיות הסיבה לזה ואיך פותרים את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אהלן אנשימים, אחד המחשבים שיש לי בבית הוא מבוסס AMD Socket A, לפני כמה ימים לוח האם שהיה בו הוא ה-7VAX של Gigabyte הלך לעולמו. בקיצור אחרי כמה ימים הזמנתי את ה-GA-7N400S של Gigabyte (מבוסס Nforce2), התקנתי אותו במארז, חברתי הכל... בקיצור הבעיה היא שאחד הקונקטורים של ה-IDE לא מזהה את ההתקנים שאני מחבר אליו, זאת אומרת שכדי לחבר גם הארד-דיסק וגם סידירום למשל אני צריך לחבר אותם על אותו הקונקטור... רציתי לדעת האם למישהו יש מושג מה הבעיה... האם זוהי הגדרת ביוס? האם פשוט החיבור מקולקל? תודה מראש, מתן.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד מסוג hp compac 610 (מחשב ישן .) אני צריך אותו לתקופה מוגבלת בשביל איזה שהו פרוייקט. יש לי הרגשה שהדיסק קשיח שלו עומד לגמור. (המחשב זוחל, נתקע עושה לי אתחולים וכד'.) פירמתטי והתקנתי חלונות מחדש ולא עזר. השאלה האם כדאי\אפשר לקחת דיסק קשיח חיצוני ולהשתמש בו במקום הדיסק המקורי. תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם לוח abit ic7 וכשאני מנסה לעדכן ביוס בעזרת התוכנה FlashMenu הוא כותב לי שהגירסה ישנה ושצריך להוריד את הגרסה האחרונה מהאתר (וגם מפנה אוטומטית לאתר) וגם אחרי שהורדתי את הגירסה המעודכנת(1.33) הוא עדיין רושם לי שהיא ישנה ...... ??? ??? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי מחר מתכוון לקנות את ה- nvme evo 970 plus של samsung והבנתי שזה די פשוט לחבר אותו , בדקתי שיש לי מקום על הלוח אם והכל. רציתי לדעת מה קורה לאחר שאני מחבר ? איך אני מפעיל אותו ? הוא פשוט מופיע לי לבד על המחשב ? האם אני צריך להתקין דברים מסויימים שקשורים אליו ? שכחתי לציין שכבר יש ברושתי כונן ssd שעליו מותקנת המערכת ורציתי להתקין עליו משחק מסויים.
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אנשים, נתקלתי אתמול בבעיה מוזרה, היה לי יחסית הרבה מקום בשני הכוננים הראשיים שלי, C ו D, ואתמול בערך תוך חצי שעה שהתמלאו שניהם כמעט עד הסוף (משהו כמו 100G בחצי שעה), אז סימנתי את כל התיקיות כדי לראות מאיפה מגיעה הבעיה ובכונן D רשום שיש עדיין הרבה מקום פנוי לפי סימון כל התיקיות > קליק ימני > מאפיינים, אבל במחשב שלי רשום שהכל תפוס, צירפתי תמונה כדי להסביר. יש למישהו מושג מאיפה זה יכול להגיע? הסימון של התיקיות כולל גם תיקיות נסתרות, וגם עוד משהו מוזר זה שמאתמול פוטושופ דורש אישור מנהל מערכת בשביל לפעול, מוזר לי שזה קשור אבל שניהם התחילו אתמול בערך באותה השעה. גם בדקתי בתיקיית temp והקובץ הכי גדול שם שוקל 115 מגה והקבצים האחרים יחסית קטנים. גם הרצתי את McAfee Stin…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשהמחשב מחובר לחשמל ולא פועל, יש רעש (קול בתדר די גבוה) לא מאוד חזק (זה קיים כבר מקניית המחשב). מה זה יכול להיות? האם הספק או הלוח פגומים? הספק: HEC RAPTOR 400W, הלוח: GIGABYTE G41M-ES2L
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
זה מזהה לי רק ליבה אחת איך אני גורם לזה לזהות את שתיהן? הנה כמה תמונות להמחיש את הבעיה: בתוכנה שהורדתי מהאתר של אינטל הנה קישור לטופיק המקורי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250998.20
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
פירמטתי למישהו שאני מכיר את המחשב, ועכשיו אחרי הפירמוט שאני מנסה להתקין את הדרייברים של הכרטיס קול התהליך נתקע כשהו מעתיק את הקובץ Mixer.ini. ניסיתי להתקין דריברים גם מהדיסק שהוא קיבל עם המחשב וגם עם דרייברים מהאינטנרט וכולם נתקעו באותו המקום. יש אפשרות שאני בצורה כלשהיא אעתיק את הקבצים בצורה ידנית והכרטיס קול יעבוד כמו שצריך? האם יש משהו שאוכל לעשות בשביל לתקן את זה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס קול מובנה של הלוח האם. *יש לציין שהמחשב גג בן חודשיים. ניסיתי להחליף כבל AUX אך לא עזר. חשבתי לחבר את האוזניות שלי לילה, השאלה אם יש איזשהו קובץ LOG במחשב שיכול לתת לי תשובות אם היה או לא היה ניתוק במהלך הזמן שאני לא על המחשב...
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הבעיה קיימת כבר חודשיים, ואין לי מושג מה הבעיה בדיוק באמצע משחק כמו COD MW או פיפא (דמו) מופיע לי מסך כחול, והוא מופיע בדרך כלל אם לא תמיד כאשר טוענים שלב ב COD או במקרה של פיפא כשעושים PAUSE למשחק ! תמונה : http://i52.tinypic.com/2agm7m8.jpg קשה לראות מה רשום במסך הכחול כי זה מיד עושה ריסיט.. הטמפרטורות של הרכיבים מתחת ל60 אפילו במאמץ מפרט : E8400 לוח אם Asus P5KPL-CM 2GB זיכרון 550W CHIEFTEC כרטיס מסך INNO 460GTX תודה לעזורים !!
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
יש לי מחיצה של 11 גיגה שכולם תפוסים ניסיתי לפרמט והוא פורמט תוך שניה אבל כשהמחשב עשה בוט הוא טען שיש שגיאה וכשהמחשב שוב עלה המחיצה חזרה לקדמותה מה אני עושה במצב כזה?
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום. חיפשתי תשובה ברחבי הפורום ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לעזור. מסך המחשב שלי לא נדלק לאחר חזרה ממצב שינה. יש צורך לשחק עם הכבל של החשמל, להוציא מהחשמל ולחבר שוב וכ"ד ורק אז (וגם לא מיד אלא רק לאחר כ-20 דקות) הוא נדלק. המוזר הוא שאני עובד על המחשב כל היום והוא לא כבה פתאום אף פעם ועובד תקין. רק כשהוא נכנס למצב שינה יש בעייה "להעיר" אותו. הוחלף כרטיס מסך לפני כחודשיים וספק כוח לפני כחודש. התופעה התחילה כשבוע לאחר החלפת ספק הכוח. אשמח למסור אינפורמציה נוספת, רק תגידו מה... תודה מראש על עזרתכם ושיהיה שבוע נפלא אריק.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני זקוק לעזרתכם עם הבעיה הזו: אחת לכמה זמן - לא קבוע ולא תלוי בתוכנה כלשהי או באינטרנט - המחשב עושה ריסטרט. מדובר במחשב P4 1700 . החלפתי כרטיס מסך, ניתקתי כרטיס רשת ומודם, אבל זה עדיין קורה מדי פעם. שמתי לב שלמרות שקבעתי לו שיתן מסך כחול לפני כיבוי - זה לא קורה, וגם אין כלל קובץ ב MINIDUMP . בדיקה עם MEMTEST - הראתה שהזכרונות תקינים. פתחתי את המארז: מלבד אבק מצאתי שהקבלים מעט (אבל מעט) נפוחים, אני לא בטוח שזה ברמה של "סיימו את חייהם". אני זקוק לעצה או רעיון. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היום ניקיתי את המחשב שלי בעזרת ספריי של אוויר דחוס ושהגעתי לכרטיס המסך (gtx 1060) אז שני כנפיים נפלו מאחד המאווררים, כרטיס המסך עובד מצויין וגם הטמפ שלו בסדר( הרצתי משחק כבד בשביל לאמץ אותו) יכולה להיות איזה בעיה עם זה? ואם כן אפשר ללכת לחנות שתדביק את זה בחזרה? בבקשה תעזרו לי אני ממש לחוץ לגבי זה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ברשותי הארד דיסק במערכת קבצים של mac ואני רוצה לפרמט אותו לntfs כדי שאוכל להשתמש בו על המחשב חיפשתי בגוגל איך לעשות את זה אך לצערי מצאתי רק איך לעשות את ההפך אין לי mac כך שאני לא יכול לעשות זאת בעזרתו. השתמשתי בדיסק של gparted אך ללא הצלחה. אנא עיזרו לי זה מאד חשוב. תודה דניאל
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
לאחרונה, מידי פעם, כשאני מגיע למחשב בבוקר אני רואה את ההודעה המזעזעת על המחשב. החלטתי שאולי משהו ב-BOOT של מערכת ההפעלה דפוק אז על הדרך שדרגתי (בלי לפרמט) ל-8.1 והכל היה בסדר עד שלאחרונה הבעיות חזרו. התחלתי לבדוק ולנסות וראיתי שאחרי שההודעה מופיעה אני יכול לנתק את המחשב מהחשמל, לחבר חזרה והכל עובד טוב, אז כך עשיתי. במקביל התחלתי לעשות בדיקות מקיפות להארדיסק, הוא עבר את כל הבדיקות, כולל SeaTools וניתוח SMART, וגם CHKDSK עובר חלק חוץ מ-CHKDSK של ווינדוס 8 שמתבצע עם אתחול המחשב, הוא נתקע על 12% וראיתי באתרים אחרים שזו תופעה נפוצה גם בהארדיסקים תקינים ובריאים. השאלה היא מה השלבים הבאים שעלי לעשות כדי להבין אם הבעיה היא בהארדיסק עצמו או בלוח אם. תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה: היום, יום חמישי, חזרתי מבית ספר והלכתי למחשב והכל עבד טוב ויפה. שיחקתי איזה משחק ודיברתי באייסיקיו והלכתי קצת לישון, המשחק והאייסי עוד עבדו. התעוררתי אחרי שעה וראיתי מסך שחור, ומאז המחשב לא עובד. אם אני מדליק אותואז הוא נדלק אבל לא קורה כלום, הוא כאילו נתקע איפהשהוא בדרך. ניסיתי להחליף כל מיני חלקים ולראות מה קורה אבל לא מצאתי כלום, עד שניסיתי להפעיל את המחשב בלי כרטיס מסך. כל הזמן היה כאילו חשמל במחשב המאווררים דלקווזה אבל כלום לא קרה יותר מזה ( גם לא האור בעכבר ובמקלדת). אחרי שהדלקתי בלי כרטיס מסך המחשב כאילו המשיך והאור בעכבר והמקלדת כן נדלקו הפעם, כאילו שהוא לא נתקע בדרך אצל הכרטיס מסך שכנראה היה הבעיה. אז בקיצור זאת הבעיה שלי ועכשיו אני בלי מחשב אלא אצל א…
-
- 4 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אוקיי אז הסיפור הוא ככה: כיבתי את האייפוד כמו שאני תמיד מכבה אותו; לחיצה ארוכה על הכפתור PLAY/PAUSE אבל באמצע צפייה בסירטון. האייפוד נכבה כרגיל ואז נעלתי אותו כדי שהוא יכבה לגמרי, לפחות ככה אני חושב (תמיד כשעשיתי זאת אז גם האוזניות עשו רעש כאילו ניתקו אותן מהחשמל...) ואז כשהדלקתי אותו בחזרה אחרי בערך שעה, הוא נדלק מאוד לאט (כאילו המסך הופך לשחור אבל שחור מהLEDים לא כשהם כבויים) ויש לי את התמונה, מאוד מטושטשת ובשחור-לבן של התמונה האחרונה מהסירטון שראיתי... מאז הוא לא מגיב, שום דבר לא עוזר, אי אפשר אפילו להתחל או ל"פרמט", כלום! מה נראה לכם הבעיה? ומה הפיתרון? תודה בהקדם לכם אנשים! אוהב אתכם!
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-