תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות במחשב. היום הוא נתקע לי 5 פעמים בצורה מוזרה, פעם אחת פשוט לא הגיב לשום דבר ורק ראיתי את המסך, פעם שנייה המחשב פעל אבל אל ראיתי כלום במסך ועכשיו הוא נתקע לי באמצע סרט בצורה מפחידה. אפשר לעשות בדיקה לכרטיס מסך או חלק אחר במחשב?? פעם נתנו לי להריץ את התוכנה OCCTPT וEVEREST בשביל להשיג תשובות.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי הרבה בעיות במחשב. שלשום הוא נתקע לי 5 פעמים בצורה מוזרה, פעם אחת פשוט לא הגיב לשום דבר ורק ראיתי את המסך, פעם שנייה המחשב פעל אבל אל ראיתי כלום במסך ועכשיו הוא נתקע לי באמצע סרט בצורה מפחידה. היום הפעלתי את המחשב מחדש והוא לא עלה רק ראיתי מסך שחור ואת העכבר. אפשר לעשות בדיקה לכרטיס מסך או חלק אחר במחשב?? פעם נתנו לי להריץ את התוכנה OCCTPT וEVEREST בשביל להשיג תשובות.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום,כשאני משחק במשחקים או בכלל בווינדוס המחשב נתקע לי עושה תקיעות מוריד לי הרבה FPS יש לי ירידות עצומות! חשבתי אולי זה בגלל הספק כוח KSP 400W PFC שקניתי לפני כמה ימים,מה לדעתכם הבעיה? זה משגע אותי :[
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב שלי נתקע לעיתיים קרובות כאשר אני מעלה קבצי וידאו ,הסרט עולה רואים את התמונה שמועים את הקול ואז התמונה קופאת לי והקול ממשיך וכאשר אני מזיז את העכבר ולוחץ עליו מספר פעמים יש לי צפצוף יחיד מהמחשב ואז הוא נתקע וכל המחשב לא מגיב! נאמר לי שאולי זה בעיית זכרון ובעקבות זה עשיתי בדיקת של הזכרון במחשב ע"י תוכנת MEMTEST והיא לא גילתה שום בעיה בזכרון. תעזרו לי לפתור את הבעיה. נתוני המחשב שלי הם : 1GB של זכרון = DDR1 512 X 2 מעבד P4 3MHZ כרטיס מסך MSI RADEON X300 לוח אם של MSI 915P/G אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעייה מעצבנת במחשב שלא הייתה קוראת אף פעם.. שאני משחק במשחקים או מאמץ תמחשב, אחרי זמן מה הוא נתקע לי. וזה קורה כל פעם שהוא מתאמץ.. מפרט המחשב שלי: פנטיום 2 400 128 זיכרון פנימי לוח אם של אסוס ג'יפורס 2 32 200 אם אקס מאורר אחד על המעבד אחד על הכרטיס מסך ואחד בספק כוח. שמישהו יציע לי מה לעשות וגם תגידו לי כמה יעלה לי שידרוג.. אבל יותר חושב זה לסדר בינתיים תבעייה.. תודה לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב נתקע ל י כל כמה זמן.. בעיקר באפליקציות כבדות יחסית.. (יש לי WIN2K SP3) סדרך כלל הוא נכנס למסך כחול ורושם הודעה: MEMOURY DUMP ERROR ואחרי זה איזה קוד הקסודצימלי ארוך... מישהו יודע כיצד אפשר לפתור בעיה זו?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום . אני כבר פתחתי אשכול לגבי משהוא אחר ... אבל מסתבר שבדקתי ובמחשב שלי. יש 3 מאווררים אחד במרכז של לוח האם , השני זה של הכרטיס מסך משהוא קטן ואחד נסתר ליד הארד דיסק , עכשיו זה שליד הארד דיסק הוא לא עובד הוא נשאר לא זז שהמחשב דלוק , זה אמור להיות ככה או זה התקלקל וגורם למחשב שלי להתקע לאחר כמה זמן ולכבות ? תודה רבה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן e8400 ep45 4gb radeon 4870 עד לא מזמן היה בסדר אבל בזמן האחרון תמיד שאני יוצא מהמשחקים שאני משחק זה נשאר במסך האחרון של אותו המשחק ואם לא עושים ריסטרט זה נשאר ככה תקוע. אין לי מושג ממה זה נובע, מעבד או מה? בבקשה עזרה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי את המחשב מימין שברשותי שבועיים. הוא כבר נתקע לי פעם אחרי מס' ימי הורדה ומשחקים באמצע. לאחרונה השארתי אותו דולק ל3 ימים, הוא נתקע בצורה כזו שכשהוצאתי את המסך ממצב STANDBY ע"י הזזת העכבר הוא לא יצא מSTANDBY ועשיתי RESET. לאחר שהרגשתי ירידה טיפה בביצועים החלטתי לבדוק טמפרטורות: CPU 44-45.5 MOTHERBOARD 44 לאחר כיבוי למשך 5 דקות שעשיתי כך השתנו הטמפרטורות: CPU 44 MOTHERBOARD 39 התחלתי הורדה בלילה, המחשב כנראה נתקע תוך איזה שעה כנראה והעכבר לא זז בבוקר לכן כיביתי אותו למשך שעה, שעה וחצי ומה קרה? CPU 28 MOTHERBOARD 22 מדהים איך הטמפ' ירדו ככה! תדעו שאני לא עושה OC לשום רכיב כלשהו במחשב שלי. אני לקחתי במחשב החדש שלי רכיבים שאמורים להיות טובים מאוד מחברות טובות מאוד כמו ASUS…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני העתיק לפה את מה שכתבתי בפורום אחר : בדרך כלל אני נותן למחשב מנוחה כל איזה 5-6 שעות למשך רבע שעה..כדי שלא יתחמם יותר מידי. הקיצר, הייתי עד מאוחר במחשב..פתאום הוא התחיל לעשות צלילים מתוך המעבד ונתקע לגמרי ! שום דב רלא זז לאחר 10-15 שניות הוא התחיל לזוז כרגיל.. לפעמים זה קורה צליל מפסיק וחוזר ככה של שניה המחשב נתקע חוזר להיות רגיל נתקע וככה שוב.. זה קורה לי במשחקים באי סי קיו פשוט בהכל.. למה זה נראה לכם ? זה ממש ממש מעצבן . אני מקווה שזה לא משהו שצריך להחליף חלק או משהו עזרה בבקשה הו ! הינה בדיוק עכשיו זה שוב קרה.. זה מסתדר אחרי שאני לוחץ על כל מיני כאלה כפתורים ועל העכבר מלא כאלה עכשיו זה קרה למשך חצי דקה למה זה? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד של LG דגם R510. יש לי WIN 7 UNLIMITED בעברית. מה עושים?! זה מחרפן! זה היה לי גם לפני הפירמוט שעשיתי לא מזמן, כך שלא נראה לי שפירמוט זה פתרון... תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב, יש ברשותי מחשב בן שלוש במצב טוב, שאף פעם לא עשה בעיות. לפני כשבועיים הוא התחיל להתקע בזמן ההפעלה,כלומר אני מפעיל אותו כרגיל, מופיע המסך השחור ובצידו התחתון הגלגלת שרצה בצורה אופקית וזהו.... לעיתים צריך להפעילו כך 6-7 ואף יותר פעמים על מנת שיעלה. כמובן שבהפעלה השנייה ישנה האפשרות של "ההפעלה האחרונה הטובה..." אך זה עדיין לא עוזר. לפני שבועיים היה ברשותי XP החלטתי לעשות פורמט ולהתקין ויסטה אולם הפלא ופלא הוא עדיין ממשיך להתקע. גם רסטור לא עוזר כך שבהפעלה הראשונה אחרי הרסטור הוא עובד טוב אבל הפעלה הבאה שוב תוקעת אותו יש לציין שלא התקנתי שום דבר חריג בימים אלו :DIVX PLAYER,REGISTRY MECHANIC. אני נוהג לנקות את המחשב מרוגלות(בדרך כלל אין) מידי מספר ימים, ויש לי את NOD…
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב כמו במפרט והוא נתקע לי לסירוגין למשל העכבר נתקע לשנייה ואז חוזר לעבוד וחוזר חלילה וגם ה WINAMP באותו מצב אני עושה ישר ריסט כדי שזה יפסיק וזה מפסיק זה נראה לי כמו בעיית חומרה אולי ספק ? כי יש לי ספק גרניק איך נראה לכם ? חומרה או תוכנה ? אגב היתה לי את הבעייה הזאת כבר חודש חודשיים אבל לא בתדירות כזאת
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
המחשב נתקע לעיתים קרובות,בזמן התקיעה הסמן נעצר ולא זז,ואין שום שינו אחר במסך,וחוזר לתפקד אחרי מס' דקות בדקתי וירוסים באמצעות תוכנת אנטי וירוס סימנטק,התגלו כמה וירוסים,הסרתי אותם,אך המצב לא השתנה אתמול לדוגמה הוא נתקע כל כמה דקות ולכן כיביתי אותו,נתתי לו לנוח כמעט 24 שעות,היום כשפתתי הוא ישר נתקע עוד לפני שהתחברתי לאינטרנט,אך כבר מזה שעה הוא בסדר,אשמח לקבל עזרה בנושא תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אז ככה.. החלטתי להשמיש מערכת ישנה, פנטיום 2 400 מה"ץ. הנתונים הם כאלה: p 2 400 mhz sis 5600 based mobo 20 gb seagate hd realtek 8319 geforce 1 ct6970 הבעיות הן כאלה: דבר ראשון, המחשב נתקע מדי פעם. זו לא בעיין חימום, חיברתי 2 מאווררים מוספים, אחד בPCI (ע"פ מדריך המודינג מהאתר) בדיוק מתחת לכרטיס מסך, מעיף עליו אויר (המארז פתוח) ועוד אחד במפרצי ה5.25, מעיף סתם ככה לכיוון הלוח.. ככה שבאמת זה לא נראה כמו בעית התחממות. שמתי לב שלפעמים בתקיעות ישנם "קרעים" במסך, כל מיני פסים לא קשורים או שטחים "מתים" פתאום... חוץ מזה, השעון של המחשב מפגר בקביעות. לא משנה אם אני מכוון אותו - אחרי כמה שעות הוא שוב מפגר. מה הבעיה, ואיך אני יכול לטפל בה? תודה מראש! נדב.
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
כמה פעמים ביום קורה לי שהמחשב לא מגיב ונתקע, כל כך נתקע ש-ctrl+alt+delete לא עוזר וצריך לאתחל אותו מהכפתור של ה-restart , אבל שאני עושה ctrl+alt+delete אני רואה שהמעבד עובד במאה אחוז ויש שני תהליכים שתופסים לבדם את כל הנפח פעולה שלו , לשניהם קוראים dumprep.exe כל אחד מהם תופס כל הזמן כמעט 50 אחוז ואני לא יכול לסגור התוכניות הלא מגיבות דרך "סיים משימה" הרגיל . בעיה נוספת שנוצרה היא שאני לא יכול להתקין את האנטי וירוס avg שהיה לי (שבאופן מיסתורי הפסיק לעבוד) כי המחשב נתקע באמצע. מה זה הקבצים האלה ואיך אני מעיף אותם?,היתכן שיש לי וירוס או שהמחשב לי מפוצץ בתוכנות ריגול עד כדי כך שהוא לא מתפקד ? איך אני פותר את המצב? ???
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני אתחיל מהסוף להתחלה... כל פעם שאני מכניס כרטיס קול למחשב, בהתחלה זה היה ה SB Live! Value ואח"כ ה SB Live! 5.1 digital המחשב קופא, ובבדיקה של הזכרונות בסנדרה 2003, המחשב נתקע, העכבר USB נתקע והמחשב לא מגיב בכלל. ניסיתי להעביר את הכרטיס קול לסלוט אחר וכלום לא עזר, החלפתי ספק ולא עזר, וגם ניסיתי לבדוק כרטיס כרטיס ולא עזר. הזכרונות נבדקו ע"י MEMTEST ונמצאו תקינים. רק כשאני מוציא את הכרטיס קול מהמחשב (בשני הדגמים הנ"ל) אז המחשב עובד תקין, לא נתקע והבדיקה בסנדרה עוברת חלק. יש לציין שהכרטיס SB Live! Value ישב במחשב הרבה זמן ולא הייתה שום בעיה עם המחשב, עד שיום אחד התגלה נוזל במעבד ובעקבות זאת המחשב לא נדלק אחרי הרבה ניסיונות ואיפוסי ביוס, כי לא ידעתי בתחילה שמדובר בבעיה (נוז…
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני לא יודע ממש מה הבעיה, רוב הפעמים שהמחשב נתקע זה כשהNOD32 מבצע עדכון. פתחתי את זה כאן כי אני חושב שזה בגלל המעבד אבל אני לא בטוח =\
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. עד אתמול, הכל היה בסדר. אך כאשר הפעלתי את המחשב אתמול, אחרי שהוא רושם לי: Boot from cd/dvd Boot from cd/dvd, זה נורמלי לגמרי, אמור לעלות הווינדוס/לינוקס/boot loader, מה שזה לא יהיה. כאמור, בפעם האחרונה שניסיתי להפעילו, במקום להפעיל את הווינדוס, אחרי החלק הזה, הוא פשוט לא עושה יותר שום דבר. ניסיתי fixmbr, fixboot, בדקתי אם הכונן הוא bootable, אם הוא מוסתר, אך הכל נראה תקין... מפרט בפרופיל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד, מעפן אבל עדיין חשוב לי! עשיתי את הבלתי יאמן ופתחתי אותו... לגמרי... הוצאתי את הסוללה מלוח האם... וכלום! מה זה יכול להיות? מגיע למסך הזה... עם פס הסטאטוס של DELL, נתקע אחרי שמילא בערך רבע מהפס... בניגוד לתמונה,לא מגיע אפילו לאופציה של ללחוץ F2 לתפריט ה-BIOS. יש פתרון לכאלה דברים? או שהלוח אם (ואיתו המחשב) הלך קפוט? צריך תשובה דחוף! תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי מחשב סלרון 400 עם 128MB זיכרון. מותקן לי WIN98 , המחשב היה נתקע לי בעליית הWINDOWN כשהדלקתי אותו , רק אחרי פעמיים RESET הוא היה מתחיל לעבור בסדר. מה שעשיתי התקנתי את המחשב מחדש (פירמוט והתקנה). עשיתי את זה לפני שבוע והכל היה בסדר. רק מה.. אתמול שוב המחשב נתקע לי בעליית הWIN עשיתי RESET הוא התחיל לעבוד בסדר, ואז אחרי 5 דקות שוב נתקע. שוב עשיתי RESET ואז הוא עבד בסדר. הבעיה כנראה חזרה. מה זה יכול להיות?? ואיך ניתן לפתור את זה?? תודה מראש, יוסי
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה קורה לפעמים על ההתחלה ולפעמים אחרי כמה זמן (לפני קו הסיום כשהיתי מקום ראשון הוא נתקע ), המחשב לא חם בזמן הזה, יש דריברים CATALYST 7.79 ואין לי מושג מה הגורם ...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב נתקע לשניה פה ושם. העכבר לא זז והקול נמתח לשינה בעיקר בזמן צפיה ביוטוב אבל גם בעת האזנה לרדיו אינטרנטי. אז לא בטוח שזה קשור. זה קרה גם עם חלונות 8.1 (וגם עכשיו בחלונות 10). מה צריך לבדוק? יכול להיות שזה בגלל כונן ה-SSD שהמערכת מותקנת עליו? (C400 של MICRON)
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4 1.4... 256 מגה זיכרון פנימי וכרטיס GF 2 MX 64MB... הבעיה היא במשחקים.... כשאני משחק... אחרי כמה זמן שאני משחק (לא קבוע) פתאום נתקע המחשב... התמונה קופאת. --- עכשיו גם נתקע המחשב כשהפעלתי את המדיה פלייר... אבל ככה אני יכול להיות שעות סתם באינטרנט ובאיי סי קיו ושהמחשב סתם פתוח ולא קורה כלום.... מה הבעיה ? מה לעשות ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב amd 800mhz הוא נתקע כל הזמן אפילו ללא שום פעולה , פרמטתי אותו והבעיה חוזרת.... המחשב יכול להיתקע בזמן העלתו בתוך היונדוס בזמו השמעת שירים הפעלת משחקים וגם עם אני לא נוגע במחשב(בקיצר בכל מצב). נתקע במובן לא זז העכבר , והמחשב לא מגיב בכלל מה הבעיה..?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-