עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Leo101,

שלום, אני חווה איזושהיא בעיה כבר הרבה זמן שמתחילה לעלות לי על העצבים. לפני שנה וחצי - שנתיים קניתי את המחשב הבא: intel e5200 Gigabyte 73PVM-S2H 1x2G DDR2 800 (סטיק אחד) מהיום שהוא נקנה אני ממש לא מרוצה מהמהירות שלו. גם אחרי פרמוט נקי (WINDOWS 7), אני מרגיש את המחשב זז באיטיות שאופיינית למחשבים ישנים ממנו בהרבה. סתם לדוגמא התקנתי WINDOWS 7 על מחשב עם מעבד E2180 (מעבד חלש די משמעותית) והWINDOWS פשוט טס. אני חושד שאולי אחת הסיבות זה שיש לי סטיק אחד של זיכרון ולכן הם לא עובדים בDUAL (אני יודע שהתוספת ביצועים היא כמה אחוזים בודדים, פשוט אין לי רעיונות אחרים). אני מבין שזו שאלה מאוד כללית, אבל אני אשמח אם מישהו לפחות ייתן לי כיוון. תודה מראש,

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Yosi199,

שלום יש ברשותי כרגע מחשב דיי חלש 2.66 (506) 256 זיכרון ולוח של אינטל הכי פשוט שיש D101GGC. המחשב עבד סבבה ביותר עד ליום סגריר אחד שבו הוא החליט להידפק. כרגע המחשב עובד באיטיות מוגזמת וכשאני אומר איטיות מופרזת אני מתכוון שהוא מתקין תוכנה של 700 מגה במשהו כמו חצי שעה עד שעה בקלות, פירמטתי שמתי ווינדוס חדש נקי, אותו הדבר איטי בטירוף. אמרתי אולי הארדיסק נדפק? שמתי הארדיסק אחר ובו שוב ווינדוס חדש נקי - אותו הדבר. העלתי השערה יכול להיות הMOBO נדפק? יכול להיות עדכון ביוס יציל? חשוב לציין לא בוצעו שוב שינויים בחומרה לפני אותו רגע. המחשב היה חדש אטום עם המדבקה של האחריות. פתאום ביום אחד החליט להידפק! מישהו מוכן לעזור לי ולאשש את השערתי שהלוח נדפק? או שאולי יש לכם עוד רעיונות?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Tomer450,

שלום לכולם אני צריך עזרה מכל מי שיכול לעזור קניתי מחשב חדש מפרט INTEL E6750 ‏P5N-E 2GB RAM NVIDIA 8800 GTS עכשיו לבעיות בכללי אני לא כל כך מרוצה מהמחשב כי חוץ ממשחקים אין שום שינוי מהמחשב הקודם או שבעצם יש שינוי המחשב החדש יותר איטי נתחיל בבעיה הראשונה והכי מעצבנת כשהמחשב עולה לי לווינדוס (ווינדוס XP) יש סוג של תקיעה מוזרה כזאת כאילו כל התוכנות נטענות בסרגל כלים והכל פועל יופי אבל אני לא יכול להתחבר עדיין לאינטרנט או למשל להפעיל משחק זה משתחרר לי רק אחרי 2 דקות בערך ואגב אחרי השיחרור האנטי וירוס נטען לי בסרגל כלים ליד השעון זה כאילו שאיזה משהו לא נתן לו להיטען עכשיו זה לא בגלל האנטי וירוס (קספרסקי) כי גם כשהתקנתי את הווינדוס בהתחלה בלי שום תוכנה עליו זה גם היה נתקע ל…

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by smily58,

יש לי מחשב-P3-733 ,עים-128 sdram .איפה אני יכל להשיג זכרונות להגדלה וכמה יכל לעלות? תודה א ש ר

5. שלום . חברים ותודה מראש לכלום קנית כרטיס מסך חדש מי סדרה של GTX1080G1 ולוח אם שלי gaming 7 z370 תודה ..

6. Started by dfx,

התקנתי את הצורב והכל ,חיברתי את החוטים וכל השטויות אבל עכשיו אני צריך להבריג אותו כדי שהוא לא יפול לי ואני לא מצליח יש כאלה שתי דברים ארוכים כאלה ממתכת שראיתי שבסי די רום הרגיל יש אותם בצדדים... , ניסיתי להכניס אותם בצדדים של הצורב ואני מצילח להכניס אותם עד הסוף... , יש למישהו פיתרון ? אם אתם רוצים תמונות אז אני צריך לינק לדרייברים של Creative WebCam USB Vista אם מישהו יכול לתת לי לינק אז תודה בבקשה תעזרו לי... ; ; תודה מראש ,אוראל

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  7. התקנתי ביוס ללוח , האם אני חייב לעשות restore to factory default בביוס החדש?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  8. Started by roxnity,

אחרי שהתקנתי אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של realtek hd audio driver... אני מצליח לשמוע שירים אבל המיקרופון לא עובד..

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  9. הי, מאז שרכשתי SSD אני חווה קפיאות ומסכים כחולים. לרוב זה קפיאות. הורדתי את התכנה BlueScreenView אך לרוע המזל אין לי אפילו ספריה שנקראת minidump משתמש בWndows 7 תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by nogi85,

שלום רציתי לשאול יש לי מחשב שניהיה בזמן האחרון ממש איטי ואין בעיה בתוכנה פרמטתי כמה פעמים ועדיין ממש איטי גם מערכת XP ניסתי וכלום ממש איטי גם אחרי הפרמוט ממש פתחתי את המארז ואין שום קבלים מנופחים הכל בסדר מה עלי לעשות? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by DORAZABI,

לפעמים כשאני יוצא מהטורנט ויש נגיד עדיין קובץ בהורדה אחרי שאני נכנס שוב לטורנט זה מראה לי שהקובץ כבר ירד למרות שעדיין לא עברו באמת האחוזים להשלמתו וככה נדפקת לי ההורדה..מה זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. מפרט: gigabyte ma770-ud3 amd athlon 6000+ geforce 8800 gts corsair 520w 2 GB ddr kingston hdd - 320+160 gb wd כשאני לוחץ על הכפתור הפעלה כל המאווררים עובדים, יש אורות על המארז והלוח אם אבל אין את הצפצוף, גם אין תצוגה. הכפתורים של הריסט והכיבוי לא עושים כלום אחרי ההדלקה הראשונית, ז"א שכדי לכבות את המחשב אני צריך לכבות את הספק. אין אורות במקלדת...וגם אין את הקול של וינדוס עולה. ניסיתי להדליק את המחשב בלי זכרונות. בדקתי את כל החיבורים. הכל יושב כמו שצריך. כלום...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Victoryart,

שלום לכולם(: ישלי נייד,שפרמטתי,והוא לא קולט אינטרנט אלחוטי..,מדוע? אחד המשתמשים הביא לי את ההאתר הזה: http://support.lenovo.com/en_IL/downloads/default.page הבעיה שאני לא יודע איזה דרייבר אני צריך,כי אני לא יודע מהו הדגם.. זהו המחשב: http://ksp.co.il/?uin=19712 וכשאני רושם G580 מופיעים לי כ5 דגמים שונים(אם אינני טועה) ועדין אני לא מוצא את הדרייבר המתאים.. אז אם מישהו יכול לעזור יהיה מעולה..(-:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by mischa_barton,

היי, יש לי Windows Vista Ultimate X64, ועד לפני כמה ימים הכונן עבד מצויין ולאחרונה הוא נעלם מ"המחשב שלי". הוא נפתח/נסגר, משמע הוא לא מת, הוא מזוהה ב Device Manager אבל יש לו סימן קריאה קטן בצהוב, אני לא מצליח לעדכן דרייברים שלו, וגם אם אני עושה לו uninstall ומבקש לזהות חומרה חדשה, הוא מזהה את הכונן אבל אומר שלא הותקן כמו שצריך. חשוב לציין שגם כוננים וירטואליים של Daemon Tools מזוהים במנהל התקנים אבל גם הם עם אותה בעיה של סימן קריאה צהוב כזה... חיפשתי בפורום אבל מצאתי רק מדריך שרלוונטי ל XP והוא גם נראה לא כל כך קשור לבעיה שלי... אבקש עזרתכם, דניאל

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום רב, יש לי בעיה במחשב וכך גם בבהפעלת שלושת המחשבים האחרים שיש ברשותי. לפני כמה זמן היה לי בעיה במחשב אז החלפתי למחשב אחר משומש ועכשיו יש לי את אותה הבעיה במחשב הזה. המחשב נידלק,אך אין שום דבר על המסך. זה לא בעיה של הכרטיס מסך ולא בעיה של המסך זה בטוח מבדיקות שונות שאני עשיתי להם. איזה בעיות חומרה יכולות לגרום למצב של המחשב עכשיו?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  16. חיברתי דיסק קשיח נוסף למחשב איך אני מפצל אותו?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  17. Started by Denton,

שלום לכולם. כיבלתי היום את המחשב החדש שלי וכשחיברתי את המסך הישן שיש לי (f900b של LG) דרך המתאם DVI ל VGA הרגשתי חשמל זורם דרך כל המארז. המחשב לא היה דלוק כך שאני מקווה שלא קרה לו כלום. מה לעשות וכיצד להמשיך? (כרגע הוצאתי את התקע חשמל של המסך מהשקע ואני לא נוגע בכלום)

• 9 תגובות
    • 864 צפיות
  18. Started by abarbotel,

היי אני מנסה לפרמט את המחשב שמתי דיסק וינדוס בכונן והמחשב אומר שאני צריך ללחוץ מקש כלשהו כדי שזה יכנס להתקנה אבל המקלדת שלי היא usb ושאני לוחץ מקש כלשהו זה לא מגיב ואז עולה הוינדוס שהיה לי במחשב לפני הפירמוט מה עושים?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  19. שלום מפרט המחשב שלי מפורט בפרופיל ברשותי מחשב לא חדש (בן 4) לפני כחודש היתה הפסקת חשמל וכנראה שהדיסק הקשיח נפגע קניתי דיסק חדש [pre]Hitachi HDS721050CLA362[/pre] שעליו התקנתי ווינדווס XP מחדש. על הדיסק הישן התקנתי לינוקס והוא גם מחובר למחשב (הוא עובד, פשוט יש כנראה כמה סקטורים שאי אפשר לגשת אליהם) התקנתי גם מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך לאחרונה המחשב, נתקע לי לחלקיקי שנייה . ככל שיש עליו עומס גדול יותר הוא נתקע לזמנים יותר ארוכים ובתכיפות גדלה והולכת זה גם משפיע על הסאונד של המחשב שנשמע קטוע כשזה קורה. בנוסף לזה הוא גם באופן כללי מגיב באיטיות. - הכל ביחס לאיך שהוא עבד קודם לכן. ציפיתי שדיסק חדש עם מערכת הפעלה פשוטה (XP) ומספר מצומצם של תוכנות יראה ביצועים משופרים, אבל אנ…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Evgeni Gofman,

היי, אני מנסה למצוא את הפרטים על הלוח אם ישן שנמצא אצלי אך אני לא יודע איפה בדיוק הדגם

21. Started by metttalllica92,

אהלן, יש לי בעיה עם ההדפסה בצבע בבית. המדפסת שלי היא מסוג hp deskjet 3830 series. הבעיה - כשאני מדפיס מסמכים מהמחשב (דרך תוכנות האופיס/דרך האינטרנט), זה לא מודפס עם צבע. בדקתי את כל ההגדרות של צבעי שחור-לבן ולא ראיתי הגדרה כזו מופעלת. החלפתי טונרים במדפסת (על אף שהיה בהם דיו) ועדיין לא עובד. כשאני מדפיס דרך המדפסת עמודי ניסיון ובדיקה - הם יוצאים עם צבע. אשמח לסיוע!

• 7 תגובות
    • 12.7k צפיות
  22. Started by eran66,

האם למחשבים עם מעבד Threadripper 29XXXומעגל X399 יש יתרון משמעותי על מעבדי AMD דור 3 החדשים מסגנון 3700X ומעגל X570 אני משתמש בעיקר לעריכת וידאו וחישובים מתמטיים מטלאב ומעט תכנות והאם צפויות בעיות מיוחדות בהרכבה והאם הוא אמין בתודה ערן

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by marta88,

שלום רב הנני גולש בדפדפן 11. יש כמה אתרים שהדף לא נטען. דרך דפדפן של גוגל כן נטען האתר. נראה לי שיש חסימה. אבקש פתרון . תודה

24. Started by royiy,

שלום, התקנתי וינדווס 8 על נטבוק. אני לא מצליח לפתוח קבצים פשוטים כמו פאוור פוינט. אני מקבל שגיאה - לא מצליח לפתוח אפליקציה זו בגלל רזולוציה נמוכה. ניסיתי לשנות כמה פעמים את הרזולוציה אך ללא הועיל. יש למישהו רעיון? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.