תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
היי כולם! לאחרונה שיחקתי assasin's creed ונוחכתי לגלות שהמחשב נתקע לאחר זמן ממשוך (בסביבות חצי שעה עד שעה) המפרט שלי בקצרה הוא: (אל תצחקו!) core 2 duo e4400 2.4 קירור למעבד BT x1900xt 512mb 512mbx2 667mhz CL4 Kingstone DFI Infinitiy תודה על העזרה מראש!! thifi נ.ב אם אתם רוצים את ההגדרות גראפיקה של המשחק תגידו אני יביא אבל לא שיניתי שם כולם ממה שהם הביאו שם.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני שומע מוסיקה וגולש קצת באינטרנט,פתאום העכבר לא זז והמקלדת לא מגיבה. רואים עדיין את המסך פשוט כלום לא זז. אחרי משהו כמו 8-10 ריסטים ואותה בעיה החלטתי לפרמט את המחשב. פירמטתי את כונן C וD נישאר כמו שהוא.(250 גיגה מחולק ל25 לC וכל השאר לD). הוינדוס עלה רואים את שולחן העבודה אני מנסה רק להפעיל את הוינמפ עוד לא הגעתי לתיקייה של השירים בD וכבר עוד פעם נתקע. כשהוא נתקע הלד של עכבר עדיין דולק אבל הוא לא מגיב ובמקלדת הCAPS LOCK וכו' לא מגיבים גם. מה יכול לגרום לבעיה..?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
חברה היום קרה לדוד שלי בעיה מוזרה שבהתחלה לא ממש הבנתי מה יכולה להיות,עכשיו אני גם לא ממש מבין אם זה בטוח אז אני שואל אתכם. הבעיה היא כשהוא עושה פורמט (במסך הכחול) יש את האחוזים שהוא מפרמט,אז מגיע ל 30 אחוז רגיל,אחר כך הוא עולה אחוז אחוז ממש ממש לאט (כל אחוז כ 40 דק').. הוא אמר לי שהוא הוציא באמצע את הכבל של החשמל של הספק,החזיר בחזרה ופתאום האחוזים התחילו לזוז כמו שצריך.. מה אתם אומרים שזאת הבעיה? לפי דעתי הספק..כי הוא הוציא את החשמל מהארד דיסק והחזיר.,ככה זה נשמע לפי ההגיון. את הספק הוא קנה לפני כמה חודשים במחיר זול של 100 שקל ויש עדיין אחריות.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום כפי שצוין בכותרת החלפתי לוח אם כרטיס מסך זכרונות ומעבד. לאחר שנכנסתי לבדוק מהירות אינטרנט בזמן שהוא מחליף בן בדיקת מהירות הורדה למהירות העלאה הוא נתקע. ממה זה יכול לנבוע? יש לציין שאני גולש ברשת אלחוטית המפרט הישן שלי: המפרט שלי: מארז: raidmax tornadoספק כוח:a .pfc 12cm ss-500et 500w Seasonic לוח אם: gigabyte ga-ep43-s3L מעבד: intel core 2 duo e5200 box מאוורר: אינטל מקורי לסוקט 775 זכרון: special ops edition ocz ocz2soe8002gk 2x1gb 800mhz cL5 דיסק קשיח: seagate st3500410as 500gb sata-2 16mb כונן דיסקים: lg gh22ns30 x22 dvd+-r/rw sata black כרטיס מסך: palit geforce 9600gt 512mb ddr3 השידרוגים: Video Card: Sapphire ATI Radeon 6870 1GB GDDR5 PCI-E DVI HDMI Dual …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עשיתי הפעלה מחדש למחשב ולהפתעתי קיבלתי את המסך המצולם שהעלתי. לא עשיתי שום שינוי בביוס ואני לא מצליח להעלות את המחשב. אשמח אם תוכלו לעזור לי בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש (חלקים) והרכבתי לבד, להלן המפרט: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E 2GB Kingston HyperX Blu CL9-9-9-27 כפול 2 Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Sapphire Ultimate HD 6670 1GB GDDR5 DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem Scythe Katana 3 CPU Cooler HAF922 ATX Black Case (No PSU 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 (Retail מספר שאלות: 1. המאוורר העליון 200MM עשה בהתחלה רעש ועכשיו הפסיק האם כדאי להחליפו?? 2. לפני שהמחשב רושם משהו על המסך כאילו(זיכרון וכו) לוקח לו איזה 7 שניות ורק אז יש ביפ והוא מתחיל עם המסך של הארדיסקים זיכרונות וכו, למה זה קורה??? הציין כי ה…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בזמן האחרון שאני משחק במשחקים המחשב שלי נתקע, חשבתי בהתחלה שזה משהו שלא יחזור על עצמו יותר מפעם פעמיים אבל זה כבר הפך לבלתי נסבל, אחרי כמה דקות של משחק המחשב נתקע. לפני כמה דקות שחקתי בCALL OF DUTY והמחשב נתקע ואז יצא לווינדוס עם הודעת שגיאה על הכרטיס מסך, ניסיתי לצלם אבל משום מה לא הצלחתי. יש לי פנטיום 4 2000 512 ram ddr וראדון 9500 פרו , בבקשה עזרו לי! אני לא יכול לשחק בכלום.... :'(
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב הוא נדלק אבל ישר נתקע...הוא "חושב",אין תצוגה על המסך,אי אפשר להפעיל את הכוננים ,צורבים וכו'... מה יכולה להיות הבעיה , יש סיכוי שזה קשור לRam או שזה כנראה הלוח?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כשהמחשב עולה הוא כותב מעבד 1.7GHZ ומתחת לזה הוא כותב זיכרון ראם (כותב 520,000K למרות שיש לי רק 256 ) ונתקע, יש לי 3 סלוטים של זיכרון אם אני שם אותו בהכי שמאלי אז הוא מצפצף אבל באמצעי ובימני הוא לא מצפצף מה אני עושה ?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן 5-6 של amd עם לוח של אסוס a8n5x הוא כבר חצי שנה עושה לי בעיות עם ההדלקה פעם מעלה תווינדוס ופעם לא. בזמן האחרון הוא התחיל לעשות יותר בעיות וממש נתקע איך שאני מדליק אותו לקחתי אותו. לטכנאי ושם לי כרטיס זיכרון חדש ואמר שהמחשב עובד טוב ושוב כמובן שאצלי בבית לא עובד כמו שצריך יש מצב שהלוח אם הלך , גם ממזמן המאוורר הקטן ששמה לא עובד עליו .. הוא גם חטף איזה מכת ברק והחלפתי לו ספק... יש למישהו רעיון למה הוא נתקע ככה במסך שהוא אומר לי ללחוץdel כדי להיכנס לsetup?? ואם זה הלוח הלך יש פה מישהו שמוכר?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי המחשב סתם היה דלוק ללא שימוש ואחשלי סיפר לי שהוא פתאום שמע אותו עובד כזה כאילו דלוק בו איזה משחק כבד (כלומר התאמץ קצת סתם) ואחר כך הוא פשוט כיבה את המחשב ולמחרת כשבאתי להדליק אותו אז הוא פשוט נתקע בעמוד הזה : http://www.siz.co.il/my.php?i=ykw3dmndmjo4.png אגב זה מחשב ישן ככה שרוב הרכיבים שלו ישנים מאד מה לדעתכם הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי בעייה עם המחשב שהוא נתקע כשאני מפעיל אותו וגם כשאני מתחבר לרשת.. למשל הפעלתי את המחשב,הכל טוב.. התחברתי לאינטרנט עם החייגן שלי ,התחלתי לגלוש ופתאום הדפדפן נתקע הכל נתקע אני לא יכול לעשות אפילו CTL ALT DELETE ואחרי איזה 5 דקות פתאום הכל חוזר להיות רגיל והמחשב רץ חלק.. עשיתי סריקות עם שתי תוכנות ספייוור,אנטי וירוס (נורטון) ואפילו ניקוי רג'יסטרי עם Registry Mechanic ועדיין הבעייה לא נפתרת.. ממה זה נגרם? איך ניתן לסדר את זה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
המחשב שלי חדש , פנטיום 4 , 3.2 1GB זיכרון , Windows xp professional service pack 2 לאחרונה כל תוכנה שאני מפעיל תוקעת את המחשב למשך כחצי דקה ניסיתי לעשות שיחזור למערכת - לא עזר הרצתי את התוכנות : Spybot Registry Mechanic Ad-aware 6 וגם את האנטיוירוס שלי : karspersky ועדיין אחרי הרצת התוכנות האלו המחשב נתקע כמעט בכל תוכנה שאני מפעיל בנוסף אני לא מצליח באחד הכוננים לעשות בדיקת שגיאות בדיסק וגם איחוי - אני לא יודע אם זה קשור לבעיה הראשונה , אולי :\ עידכון : מסתבר שלא כל הפעלה של תוכנה תוקעת את המחשב , פשוט כל כמה זמן המחשב נתקע ... מה אפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לרשום
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום אני לא חושב שזה קשור אבל אני התחיל מהתחלה. ביצעתי היום פירמוט למחשב, ואחרי ההתקנה של מערכת ההפעלה הכל עבד טוב אפילו ביצעתי מספר הפעלות מחדש(שנדרשו בעקבות תוכנות או עדכונים). ואז בלי התראה מוקדמת אחרי ביצוע הפעלה מחדש יזומה המחשב החליט להיתקע במצב BOOT כאשר הוא תקוע על השורה שמציינת את סוג המעבד שלי. אין הודעת שגאה (ציפצוף לא יודע כי אין רמקול במחשב). מבקש את עזרה שלכם כבר ביצעתי מספר ניסיונות שלא עזרו. -ניתוק המחשב מהחשמל, אחרי שלא עזר אפילו ביצעתי איפוס ביוס גם לא עזר. - ניתקתי כרטיס מסך (המסך מחובר לכרטיס המובנה כמובן) - ניתוק זיכרונות ובדיקתם בניפרד. אשמח לעוד הצעות. אני לא מצליח להבין אך זה פתאום הופיעה. …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי 2 זכרונות של 2ג'יגה כל אחד במהירות 1600MHZ DDR3,הוצאתי את הזכרונות הקיימים והחלפתי עם החדשים. הדלקתי את המחשב והכל עבד טוב ויפה, עד שהעלתי משחק כבד,כעבור כמה שניות במשחק המחשב התחיל לקרטע עד שהיה צורך לאתחל אותו. אני חושב שמדובר בהספק חשמל לזכרונות,בדקתי בביוס וההספק הראה לי 1.5VOLTS בדיוק כמו הזכרונות שרכשתי, השאלה הגדולה היא האם אני צריך להעלות את ההספק ליותר מ-1.5,או לבצע פעולה אחרת בביוס? אודה לכל העוזרים. הלוח אם שלי-gigabyte-ga-ep45c-ds3r , תומך עד 1600MHZ
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי. המחשב המדובר הוא לא שלי, הוא של בן דוד שלי... עכשיו זה בעקרון המחשב הישן שלי שמכרתי לו: AMD Athlon K7 1.2ghz Gigabyte GA-7ZX ידה ידה ידה אצלי בבית לא היו לי שום בעיות ואצלו זה מהיום הראשון ככה, אז אני מניח שזו בעיית תוכנה... בכל מקרה בדקתי טמפ' ומתחים, הכל יציב וטמפ' לא עוברות את ה50 במאמץ. משחקים לא הספקתי לנסות אצלו (הסיבה שמכרתי לו מחשב "חלש" זה כי אין לו צורך למשחקים וכו') אבל אני משוכנע שגם בהם זה יתקע בהתחשב בעובדה שזה נתקע בשמיעת קובץ MP3 (לא משנה באיזו תוכנה). הנה מה שבדקתי\ניסיתי: DirectX - יש לו 9.0c, בלי שום בעיות (בכל DXDiag). Codecs - ניסיתי כל מיני, לא משפיע מתחים וטמפ' - בדקתי - יציב. אני חושב שמחר על הבוקר אני ינסה להריץ Prime95 וMemtest86 - לבדוק אם …
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
לא מזמן התחיל לעשות בעיות בהרצת משחקים יש כמה גליצ'ים במהלך משחק גם משחקים ישנים שאמורים לרוץ בלי בעיה medieval total war 2 למשל זה נגמר בתקיעה מוחלטת עם רעש BUZZING כזה די חזק כמו בוידאו הזה (תמחקו את המינוסים) https://www.youtube.com/watch?v=sJ3yXpY5yoc----- ניסיתי את מה שמגיבים שם הציעו - לשנות cpu power settings ל70 אחוז וזה לא עזר אני לא מחפש להשקיע שעות על גבי שעות בחיפושים אחרי מקור הבעיה ותיקונים שונים יש למישהו רעיונות מה לעשות? אולי כדאי להתחדש וזהו? ואם כן, האם שווה לשמור על משהו מהחלקים הקיימים שלי (אני מוכן להשקיע כ4000 שקל במחשב) הספק כח שלי נקרא element smart 650w קניתי לא מ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לוח אם Gigabyte ep43-ds3l מעבד Intel E8500 כרטיס מסך HD4870 זכרון 4 גיגה GSKILL מסך 22 אינץ ספק sesonic W750 בזמן משחקים (STARCRAFT,COD וכדומה) המחשב נתקע המוסיקה נתקעת והאפשרות היחידה לצאת מזה זה ללחוץ על כפתור הריסט (לפעמים לאחר הריסט גם הוינדוס לא עולה אז אני מכבה את הספק ומדליק אותו שוב ואז זה מסתדר). בבקשה עזרו לי...
-
- 6 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן כפי שהכותרת מרמזת, משחקים כבדים בסגנון MASS EFFECT ו TUROK נתקעים כל פעם אחרי 1-5 דקות של גיימפליי אם לתאר את התקיעות אז זה מתחיל בקפאון מוחלט של התמונה, קוביות קטנות שחורות מפוזרות על כל המסך, הסאונד נתקע, או לפעמים יש רעש סטטי נוראי ולבסוף BSOD.. המחשב יחסית חדש, E4500 + Sunbeam Tuniq | Abit IP35-E | G.Skill 2GB| BFG 8800GT 512MB OC2 אין בעיות טמפ', לפי מה שהתוכנות מציגות למרות שעם OC, תוכנות שמאמצות את המעבד לתומו לפעמים גורמות ל BSOD. לאחר הורדת ה OC התוכנות עבדו ללא בעיות (אבל לאט יותר ): ) במשחקים, עם הורדת ההגדרות הגרפיות - המשחק שורד יותר זמן ללא BSOD, אבל בסוף זה קורה.. כל זה מעיד על בעיית טמפ, אבל שוב..יש קירור מצויין למעבד וקירור מעולה לכ.מסך עוד דבר, אח…
-
- 41 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אז ככה כל כמה שבועות אני מפעיל את המחשב והמערכת לא עובדת בכלל, המסך לא נדלק והלוח אם מצפצף ואז הלוח אם אומר לי system failed due to CPU overclocking חשוב לציין שהמערכת בכלל לא ב OC!! לפני שנה בערך עליתי על "טריק" במאמצי למצוע פתרון לבעיה והוא: לכבות את המחשב להוציא סטיק אחד של ה DDR (יש לי 2 סטיקים כל אחד 512MB) ופתאום המחשב עולה כרגיל, כשהמחשב עלה אני מכבה אותו ומוסיף את הסטיק השני לחריץ אחר ממה שהוא היה בו מקודם והפלא ופלא הכל עובד בערך, יש לי 1GB של DDR כפי שאני רואה בהגדרות המחשב לי אך כשאני משחק משחקים כל כמה שניות המשחק נתקע הקול גם נתקע ונוצר מעיין רעש צורם שכזה ולאחר כמה תקיעות המשחק פשוט נתקע ולא חוזר לעצמו ואז אני נאלץ לכבות אותו בעזרת מנהל המשימות. אני משתמש ב …
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצ"ב תמונה שצילמתי כשהמחשב תקוע. התופעה חוזרת על עצמה מדי פעם ותמיד באותו האופן. אם המחשב הצליח לעלות אז הוא כבר לא ייתקע. לא הצלחתי למצוא קשר לסיבה שגורמת לו פתאום להתקע או פתאום לעלות באופן תקין. לפעמים עוברים שבועות לפני שהוא נתקע. האם יש איזה דרך שיטתית למצוא את הגורם לתקלה בזמן שהיא כבר קורית? האם יש דרך לעקוב אחרי רצף הפקודות שמבצע המחשב בזמן עליה? למשל מה הפקודה הבאה אחרי המסך הנוכחי? אולי זה יתן רמז? [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערכתי לאחרונה בתאריך 18.03.05 בשעה 16:11 בברכה, spliff יש לי בעיה מעצבנת שאין לי מושג איך לפתור אותה.. כאשר אני משחק ב NFSU2 או BIA או NBA2005 פתאום בלי שום סיבה נתקע לי המשחק ואי אפשר לעשות כלום מלבד ריסט... והתקיעה מלווה בצליל מעצבן ברקע של טררררררררר אין לי מושג מה יכולה להיות הסיבה.. התקנתי מחדש את המשחקים, התקנתי מחדש ווינדוז, החלפתי הארד דיסק... ועדיין זה עושה לי את הבעיה.. יש לי פנטיום 4 1300MHZ כרטיס מסך Gforce 6600GT וזכרון פנימי 512RDRAM מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש. יש לציין שלרוב זה נתקע בזמן שאני נמצא בתפריט כלשהו באחד המשחקים או בזמן סרטון שמוקרן במהלך המשחק... בזמן שאני משחק תאכלס.. זה לא קורה..
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
היי, הנייח שלי (מפרט בסוף הפוסט) נתקע בזמנים אקראיים. לפעמים לפני עליית הווינדוס ולפעמים אחרי. לפעמים בזמן שהמחשב לא היה עמוס בתוכנות כבדות ולפעמים תוך כדי משחקים. אין צפצופים מהBIOS (אני חושב שאין רמקול שמחובר ללוח האם). קראתי קצת ברשת והבנתי שזה יכול להעיד על מעבד חם ועל אבק בסוקטים של הראם. השתמשתי בspeedfan בשביל לברר את החום וראיתי שיחסית נמוך (40-50 כשנתקע). הוצאתי מהחשמל, ניקיתי אבק עם אוויר דחוס והחזרתי את הRAM. זה עדיין קורס. זה היה גם עם ווינדוס 8.1 וגם אחרי השדרוג ל10. מה אפשר לעשות? המחשב בן 5-6 שנים. תודה, Zinger777. מפרט: ל"א - אסוס M4N68T-M מעבד - AMD פנום 2 - 945 כ"מ - ATI 5770HD של חברת HIS 4 GB RAM של G-SKILL סיגייט HD 1TB 7200 RPM צורב DVD של סוני ספק5…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כפי שצינתי מקודם המחשב נתקע בטעינת הבדיקה ב3dmark. מה שמפתיע הוא שהוא לא נתקע כלל בשניה. יש לי כרטיס מסך nevida gt 9600 512mb. מצורפת תמונה. תודה מראש לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 937 צפיות
-