תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
יש לי כונן חיצוני wd mybook של 4 טרה (1230) והמחשב שלי מזהה אותו אבל לא נותן לו אות כונן וברגע שאני נכנס לניהול דיסקים קופצת לי הודעה שיש לפרמט את הכונן. כשאני נותן לו הוראה לפרמט קופצת לי הודעת שגיאה על קלט/פלט (תמונה 1), גם דרך תוכנת הפרמוט של WD אני מקבל הודעת שגיאה (תמונה 2) את כל הבדיקות בתוכנה של WD הוא עובר בהצלחה, וגם בתוכנת ניהול הדיסק התוכנה מזהה אותו אבל לא ניתן לעשות שום דבר (תמונה 3) הרצתי windows update ולא היה צריך לעדכן כלום, אין לי בעיה להחזיר להגדרות יצרן או רק לפרמט איך ניתן לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
ערב טוב המחשב המדובר הוא asus s451la. מערכת הפעלה win 8.1 מקורית. המחשב קפא לי מסיבה כל שהיא, ועשיתי לו כיבוי "אלים" כאשר הדלקתי מחדש המחשב נכנס ישר לביוס. ניסונות לתיקון המערכת עם דיסק תיקון לא מצליחים וכל פקודות תיקון הMBR או תקיית הבוט נותנים שגיאה הלא נמצא התקן. הפקודה CHKDSK /F נותנת שגיאה שהדיסק נעול. אחרי ביטול הSECURE BOOT הצלחתי לראות את הדיסק מזוהה בביוס אבל כשעושה בוט ממנו במסך הבוט מקבל שגיאה שאין דיסק עם מערכת הפעלה. השאלה היא האם הדיסק ננעל ואם כן איך משחררים? או שמא הוא מת?! דרך אגב ניסיתי להתקין מערכת הפעלה מחדש ואני מקבל הודעה שאי אפשר להתקין על הדיסק מערכת הפעלה. לא ניסיתי פרמוט כי יש שם מידע שאני צריך יש טעם לפנות למימוש אחריות או שאין קשר לכך? מקווה ש…
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, מדובר במחשב נייח. זו פעם ראשונה ובודדה,שהפוסט והחלונות לא עולים/פועלים,ופשוט היה מסך שחור.כדי שיעלו הצטרכתי ללחוץ על ריסט. ד"א:היה ציפצוף,שאם אינני טועה - אומר,שהמצב תקין...?! מה זה אומר? האם זו בעיה בכלל?,מה עליי להסיק מכך? ו/או,שפשוט לא קרה דבר - ועליי לעקוב,שתופעה זו לא תחזור על עצמה? תודה רבה מאוד מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי MSI K8N Platinum לפני שנה ומאז ה-chipset fan עבד לסרוגין, באזשהו שלב הוא הפסיק לעבוד ואחרי שפתחתי את המארז גיליתי שהוא פשוט התנתק. על פניו נראה שהמאוורר מחובר עם 2 פינים שחורים, אין לי מושג איך להוציא אותו ואני לא רוצה לפגוע בשום רכיב אחר, יש לכם הצעות? (קניתי מאוורר אחר ואני רוצה להרכיב אותו במקום). תודה מראש, יובל
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכם, לדודה שלי יש מחשב אשר אחת לכמה ימים מפסיק לתפקד ונותן את הערה הבאה כשהוא מנסה לעלות: DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER כאשר הפיתרון לתקלה הוא להוציא את הבטריה כדי לאפס את ערכי הביוס. הבעיה שלי היא שזה חוזר על עצמו שוב ושוב. האם אפשרי להניח שהבעיה בבטריה עצמה ויש צורך להחליפה? או אולי כדאי לשקול עדכון ביוס (למרות שאני מעדיף שלא להיכנס לשם)?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הבעיה התחילה מזה שהייתי מדליק תמחשב הכל נדלק חוץ מהאור של המסך - עשיתי את כל מה שנדרש החלפתי ספק זכרונות כרטיס מסך ועדין לא נדלק אם ההרד דיסק שהעברתי תהרד דיסק למחשב אחר אם אותו לוח ואותו תצורה הוא נדלק פעם אחת כלומר המסך - השאלה שלי האם יתכן שהרד דיסק יכול לצר ולפגוע בלוח אם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
תוכנת הפקס של MS ב XP מסכימה לשלוח רק פקס אחד כל הפעלה, בפקס השני כבר כותבת שלא ניתן לשלוח למספר זה פקס כרגע (לא משנה איזה מספר מחייגים) למישהו יש פיתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! במחשב של אחי הלוח (P4P8X) הלך לעולמו.. די מוזר האמת כי הוא לא היה באוברקלוק או משהו ופתאום ביום בהיר אחד הוא החליט לא להדלק (יש מאווררים בלגן רעש ולא נדלק המסך, אחרי כמה שניו reset לעצמו וחוזר חלילה ניסינו ניתקנו את הספק והכל אחרי כמה ימים שוב פעל המחשב ואז כמה חודשים אחרי הוא החליט לא להדלק באופן סופי עכשיו אני מסתכל על הלוח אני רואה כמה מייצבי מתח שרופים ונראה לי שהם היו ככה הרבה זמן אז למה פתאום למות? ואם אפשר לתקן את זה? (כלומר לשלוח לתיקון או אפילו לבד) או שהם יגידו לי שצריך לקנות לוח חדש ? תודה רבה למייעצים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב! ברשותי מחשב כף יד של COMPAQ דגם H3700 ואני רוצה להתקין עליו WINDOWS CE בעברית או להתקין פונט בעיברית . רציתי לדעת מהיכן אני יכול להוריד זאת, וגם איך אני יכול לעשות את ההתקנה? תתקבל כל הצעה! תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
http://img408.imageshack.us/my.php?image=loiku5.jpg 69 מעלות תגידו לי זה בסדר? לכרטיס מסך ( כול המחשב ) חדש?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי אנשים ! יש לי מחשב די ישן שמשמש אותי בעיקר לצרכי לימודים. הבעיה היא שגם אחרי פירמוט הוא מתחיל לזחול אחרי התקנת התוכנות הבסיסיות.(nod32,office,acrobat reader,tuneup,bs) לפני שבוע גם ה cd-rom שלו הפסיק לעבוד לגמרי כך שיש לי התלבטות רצינית אם לשדרג אותו או להעיף אותו לקיבינימט.... המפרט : מעבד intel pentium 3 EB800 133MHz לוח אם asus cusl2 i815E 133MHz AGP*4 UDMA100 זיכרון 128MB SDRAM DIMM 133MHz כרטיס מסך asus 32MB Geforce 2MX דיסק קשיח WD 40GB מערכת הפעלה windows 98
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שבהרבה משחקים יש לי בעיה של נפילה ב FPS חשבתי שזה ביגלל שהמשחקים הם פרוצים אבל עשיתי בדיקה עכשיו בתוכנה 3DMark 11 החינמתי על רזולויצה 1280X720 ובטסטים הFPS הגיע ל 10 -11 הכרטיס מסך הוא HD 6870 הכרטיס מעודכן וגם directx מעבד I5 760 זיכרון 4גיגה לוח אם Asus P7P55-M ספק של thermaltake מסך SAMSUNG syncmaster bx 2235
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס 6200 256 זיכרון 128 ביט AGP ללא חיבור מולקס פירמטתי והתקנתי את הדרייברים האחרונים של NVIDIA כל פעם אחרי כמה זמן של עבודה המחשב קופא וחייב לעשות ריסט המפרט: מעבד פנטיום 2.8 לוח ג'יגבייט עם צ'יפסט SIS 946 נדמה לי ג'יגה זיכרון ספק subshine 350 w מה הבעיה? כל כך מבאס
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אך אני משונה בביוס את הזיכרון ל667 נראה ליהזיכרונות עכשיו בביוס על 533 ואני רוצה לשנות אותם ל 667 אךאני משנה בביוס יש לי ביוס F4
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
הדגם 1520 של דל, שנקנה אחרי הרבה מאוד התלבטויות. בתקופה האחרונה שמתי לב לצליל גבוה מאוד - כמו יתוש - שבוקע מצד שמאל של לוח המקשים. שמים לב ממש כשמשתמשים באוזניות IN-EAR ובמיוחד כשהמחשב במצב מנוחה יחסית - גלישה באינטרנט או סתם עבודה בווינדוס. הצליל נשמע די חלש אבל בתדר גבוה כל כך שזה מאוד מציק - בעיקר כשמנסים לגלוש באינטרנט בשקט או סקייפ. עוד מישהו נתקל בתופעה?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, * ההודעה יכולה להתאים למספר פורומים(חומרה, תמיכה טכנית, מחשבים ניידים), אך כאן הכי מתאימה לדעתי.מקווה שתקין מבחינת חוקי הפורום. רכשתי כרטיס זכרון DDR 3 4GB Kingston 1600Mhz 204 pin למחשב נייד. המחשב של חברת Fujitsu AH-532 מעבד של אינטל i7 שהגיע עם כרטיס זכרון 4gb samsung. ניתן להרחיב זכרון לפחות ל-8gb ויש בו 2 slots. המחשב חדש ולא נתקלתי בבעיה איתו בעבר. כאשר ניסיתי להכניס את הכרטיס החדש בנוסף לקיים או כאשר השארתי רק את הכרטיס החדש במחשב וביצעתי הדלקה האורות נדלקו אבל נותר מסך שחור. אין אפשרות לראות מערכת הפעלה וגם לא להגיע למסך של הביוס.רק מסך שחור. התקנתי את הכרטיס נכון ושמעתי קליק כשחיברתי אותו זה בוודאות לא נובע מחיבור לא נכון. אודה לעזרתכם, אני כבר לא יודע מה ל…
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת כשאני מפעיל יותר מידי ישומים או תוכנות שמעמיסות על המחשב מופיע לי מסך כחול. שיערתי שזאת בעיית חומרה -רכיב פגום. יש איזה שהיא תוכנה שיכולה להגיד לי מה הרכיב הפגום, או שכבר עכשיו אתם יכולים להגיד לי שזה הזכרונות לדוגמא.
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם... ברצוני לשאול האם כשאני רוצה לחבר כונן קשיח שתומך ב SATAII אז אני צריך גם לחבר בנוסף את חיבור ה- IDE או.. שמספיק לחבר את כבל ה SATAII ל HD (וכמובן המתח ) וגם לג'מפר אותו כמאסטר ??? תודה רבה לעונים....
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב הוא נתקע עוד לפני שהוא מגיע לוינדוס וניסתי גם להריץ אותו בסיף מוד והוא נתקע באותו מקום גם כן.... מה לעשות????
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
היי מחשב נייח לנובו בן 4 שנים לא מעלה מערכת הפעלה בהדלקה ראשונה ורק לאחר כיבוי והדלקה שניה פועל המחשב .מה יכולה להיות הסיבה ומה ניתן לעשות ? תודה ובשורות טובות אהוד
-
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לאחרונה כאשר אני משחק במחשב המסך פתאום מפסיק להגיב ומה שקורה אתם תראו לפי התמונות: http://www.rar.co.il/files/1205514143.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514201.jpg http://www.rar.co.il/files/1205514260.jpg ריסטים לא עוזרים במצבים כאלה, והפתרון שבנתיים עובד הוא שאני פותח את המחשב ומוציא את הכרטיס מסך ומחזיר אותו חזרה או לחילופין מחזק\מחליש את החיבור בין הmotherboard לכרטיס מסך. עזרה בבקשרה :'(
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דרייבר לכרטיס המסך הזה : ati radeon ve ddr תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם אותו רכשתי לפני כשנתיים וחצי של פוקסרון פנטיום 4 עם כרטיס מסך מובנה. השגתי כרטיס מסך nvidia 5200 הכנסתי אותו לסלוט שלו הדלקתי את המחשב ואז הוא נותן מספר ציפצופים מהירים וזהו לא עולה כלום! רק המאוורים פועלים. לא הבנתי בדיוק מה קורה? הכרטיס לא מתאים או שאולי זה בגלל הכרטיס מסך המובנה ? (שנכון לעכשיו אני צריך להשתמש בו בעל כורחי). הבנתי שצריך להגדיר משהו אפשר לעבור שלב שלב ? לעזרתכם!! תודה ** אני חייב לציין שהייתי בחברת מחשבים אחת שהכניסה לי nividia 5700 וזה עבד , אין לי מושג איך הם עשו את זה , בכל מקרה לא קניתי מהם כי המחיר שהם רוצים עבורו לא משתלם לי בכלל.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש ויחד עמו רכשתי edimax kvm switch (שתי יציאות). לאחר שחיברתי את כל הכבלים ,המתאם מזהה את המחשב הישן,העכבר,המקלדת והמסך,אך לא מזהה את המחשב החדש דוקא (הנורה של המחשב השני נשארת כבויה והקשה על hot keys לא גוררת כל תגובה שהיא). כאשר אני מחבר את המסך ישירות למחשב החדש - הוא מזהה אותו. מה ניתן לעשות והאם יתכן שהמתאם פגום?
-
- 4 תגובות
- 821 צפיות
-
-
הלפטופ שלי מחובר לטלוויזיה ושהוא היה עם ווינדוס 10 אז התוכנה גדלה לבד והיה אפשר לקרוא מה היה כתוב אבל הייתי חייב לשנמך ל 8.1 ועכשיו אי אפשר לקרוא כלום מהטלוויזיה כי הכתב קטן מידי
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-