עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. פעם שאלתי שאלה כזאת פה אבל לא עזרו לי אבל זה קצת שונה עכשיו... יש לי 2 זכרונות כרגע במחשב Geil DDR 400 2X256 ויש לי עוד 2 אחד מהם GEIL ואחד מהם Hynix ואני לא מצליח להתקין יותר מ2 סטיקים של זיכרון. משקורה זה ריסט לפני הכניסה לWindows. מפרט: לוח אם: Gigabyte Ga-7N400 PRO 2 מעבד:Amd Athlon Xp 2500 דיסק קשיח:120 GB wD כ.מסך: Sapphire Radeon 9500 Pro 128 Mb ויש לי ספק 400 W של חברה לא ידועה...

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by RTSerenity,

שלום כולם הובא לידיי מחשב עם לוח אם של foxonn דגם 45G7AD-8EKRS2H עם כרטיס מסך מובנה. המחשב נוטה לעשות ריסטרט פעם בכמה זמן, ללא תלות בצריכת משאבים (גם אם הוא בזמן מנוחה זה קורה) ניסינו להחליף זכרון - אותה בעיה. להחליף ספק - אותה בעיה. אין כל מסך כחול המתריע לפני (אגב - מישהו מוכן להזכיר לי איך לעשות enable למסך הכחול בהנחה וההגדרה אומרת לו לא להיות מוצג?) צריכת חשמל כמו כן הועברה לnever בכל קטגוריה. הטמפ' תקינה לחלוטין (כ30 מעלות) בכל חומרה. ניסינו באמת את כל האופציות הלגיטימיות הראשונות לבדיקה, ולכן אני מתייעצת איתכם מה עוד ניתן לעשות. יש עניין מוזר בכך שבחיבור של הספק בלוח אם ישנם 8 פינים (בעוד ולספקים הסטדנרטים ואלה שיש למחשב + לחלופי יש 4 פינים) האם זו יכולה…

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  3. שלום לפני כמה ימים באו לדודים שלי חברים וגם המשפחה שלי . עכשיו היה שם ילד קטן נראה לי שבן 6 או משהו , אז התקנתי לו את המשחק REVOLT אבל המשחק עבד מהר מידי אז ביטלתי ליבה אחת (מעבד E2200 נראה לי) עכשיו השאלה שלי זה האם אני צריל איכשהו להחזיר את הליבה או שלא ? אם כן איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by avvvi,

שלום אני רוצה לחבר כרטיס PCI-E במחשב ישן שאין לו סלוט PCI-E רק AGP או PCI הלוח המדובר הוא Asus p4p800d Deluxe יש אולי איזה בקר / קומבינה או ה' יודע מה כדי לחבר כרטיס PCI-E ?

5. שלום! יש לי מחשב amd 3000+ winchester s-939 abit av8 geforce 6600gt עכשיו תראו מה קורה.. אני עובד על המחשב פתאום הרזולוציה נהיית ענקית שרואים רק רבע מסךך אפילו פחות ורואים הכל מקוקו העכבר זז אבל כל המחשב תקוע... חייבים לעשות ריסט.. האם אתם ידעים איפה יכולה להיות הבעיה??

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  6. ה- HTPC שלי לא שרד הרבה זמן: אתמול כשהדלקתי אותו הוא סירב לעבוד. מקבל חשמל, הלדים דולקים, המאווררים מסתובבים, אין תמונה. אפילו לא POST. אחרי כמה ניסיונות הוא פתאום נדלק, עבד כמה דקות וקפא - ומאז גורנישט. פתחתי את המארז, בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך, לא עזר. ניתקתי כל מה שאפשר לנתק - כרטיס רשת אלחוטי, דיסק וצורב, יציאות אודיו ו- USB, אפילו הוצאתי את הזיכרון - עדיין אין אות על המסך. גוף הקירור שעל ה- IGP מתחמם, כך שלפחות מתח הוא מקבל. אם לא פספסתי משהו, נראה שהמעבד או לוח האם הלכו. יש רעיונות לבדיקות נוספות לפני שאני הולך לנסות לממש את האחריות (קצת בעייתי מאחר שכנראה שאי אפשר להשיג את לוח האם הזה יותר ואין לו מחליף ראוי)?

7. Started by Susan Boyle,

שלום לכולם, כאשר אני מדליק את המחשב, המסך מציגלי את כל הפקודות עד לטעינת הווינדוס (ווידוס XP), לאחר מכן המסך מפסיק לעבוד וכבה. גיליתי גם שכשאר הווינדוס עולה המאוורר על הכרטיס מסך מפסיק לעבוד (לפני זה הוא עובד -> Gforce 8600 gt). המחשב כמובן עובד. בינתיים, ניקיתי את המחשב מאבק, ניקיתי באופן יסודי את הכ. מסך + פרקתי את המאוורר וניקיתי גם אותו. אשמח לעזרתכם, תודה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by e-r-a-n,

היי כידוע לכם, ביצועי הכרטיס מסך שלי נמוכים, אולי אתם יכולים לעזור לי לעבוד על ההגדרות בביוס לוודא שהכל במצב אופטימלי תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. כי אני לא רוצה לעשות ריסטארט אני יודע מה הבעיה ואני רוצה להמשיך לעבוד עם המחשב בכל זאת!

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  10. אז ככה. הצליל המוזר מהמחשב , משהו שהתחיל לי היום, צליל כזה צפצוף.. איך אני אסביר את זה.. כמו הצליל שמכונית עושה כשיש מישהו לא חגור או כשיש דלת פתוחה, משהו כזה. אין לי מושג מזה וזה משגע אותי. ובעיה 2 המחשב קופא, אחרי כמה זמן שהוא דלוק ופתוחות בו תוכניות, הוא נהיה איתי ואז אם נגיד אני רואה סרט או סרטון ביוטיוב, המחשב קופא . [זה לא קורה עם משחקים] בבקשה תצילו אותי לפחות מהבעיה הראשונה, מלחיץ אותי!! זה משגע אותי!! אין לי שקל בשביל מחשב חדש, חייב את העזרה שלכם!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בס"ד שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב אבל אני כל פעם מסתבך עם הדרייברים של המעבד / לוח אם ובסוף מתקין מהדיסק את הלא הכי עדכני. פשוט כל פעם שאני מפרמט אני מוריד מראש את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס מסך ושומר אותו על DOK, אבל עם המעבד / לוח אם פשוט אין לי מושג מה להתקין אז אני מתקין דרך הדיסק, אבל זה לא הכי עדכני. אז רציתי לשאול מה צריך להתקין מהתחום הזה? המעבד שלי זה i5 4590 והלוח אם זה H81M-HD3 של GIGABYTE תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by georgeki,

כשמפעילים את המחשב לא מועברת אינפורמציה אל המסך וגם הנורות של המקלדת לא נדלקות.המסך והכבל תקינים.

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  13. Started by dj shay 30010,

ניסית להתקין ויסטה ויש לי XP יש בעיה בהתקנה ואני נמצע במצב שאם אני לא לוחת מהר על החצים כדי לזוז אני לא יכול להכנס לוינדוס יש תפרית לפני ה BOOT.ini מישהו יודע איפה זה יושב מה להסיר

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  14. שלום רב לכולם! המחשב היה עובד טוב מאוד עד לא מזמן בזמן האחרון הוא עושה הפעלה מחדש ומודיע תהודעה הזאת הוא עושה שחזור זה יכול לקרות כמה פעמים ביום ויום אחרי יום מדובר במערכת הפעלה ווינדוס 7 בהודעה רשום ווינדוס ביצע שחזור לאחר יציאה בלתי צפיוי או משהוא דומה לזה חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7601.2.1.0.256.48 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 50 BCP1: 89956FFC BCP2: 00000001 BCP3: 849BC7D0 BCP4: 00000001 OS Version: 6_1_7601 Service Pack: 1_0 Product:256_1 ‏‏קבצים המסייעים לתאר את הבעיה: C:\Windows\Minidump\081312-16796-01.dmp C:\Users\ישראל\AppData\Local\Temp\WER-39125-0.sysdata.xml קרא את הצהרת הפרטיות שלנו …

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  15. שלום לכולם. המחשב של אחי שבק חיים כל פעם שהוא מגיע לווינדוס הוא עושה ריסטרט. כאשר כשהוא עולה שוב הוא שואל אם לנסות להעלות ווינדוס רגיל או להיכנס ל Repair. ניסיתי את הRepair והוא חיפש במשך שעה שלמה הארד דיסק שעליו מותקן הווינדוס עד שנמאס לי לחכות. ניסיתי להתקין שוב את הווינדוס אבל הוא לא עושה לי BOOT לדיסק. (סידרתי את הBOOT בביוס כמו שצריך) ניסיתי 2 דיסקים שונים וכונן דיסקים אחר והוא פשוט נתקע במסך שחור עם הקו המהבהב הזה. ניסיתי להתקין UBUNTU דרך דיסק און קי וכשעשיתי לו BOOT הוא גם נתקע במסך השחור. בנוסף, כאשר עולה המחשב הוא עושה שלושה צפצופים. ניסיתי להחליף מיקום של הזכרונות או לנסות כל פעם אחד אחר בנפרד וזה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעייה???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Freaky Styley,

שלום יש לי פלאפון מסוג Sony Ericsson K700i, עכשיו הורדתי תוכנה להעברת שירים לפלאפון, התקנתי את הדרייברים שלו, וכשאני פותח את התוכנה מופיע מוניטור כזה ליד שעון מצד שמאל למטה שאומר אם הפלאפון מחובר או לא, ומסומן שכן, אבל בתוכנה כתוב שלא. מצטער על הניסוח. תמונה: http://img523.imageshack.us/img523/6979/help21hz3.jpg מישהו יכול למצוא פתירון לבעיה? תודה, רועי.

17. Started by yamamoto,

כשאני מאתחל את המחשב לוקח לו 30 שניות להעלות win xp pro לאחרונה פירמטתי את המערכת ובאחד המסכים השחורים של תהליך ההפעלה אני מקבל את ההודעה: marvell 88se61xx Adapter - bios Version 1.1.0.L64 initializing וההודעה הזאת מוצגת במשך 40 שניות מייגעות במקום שניה וחצי לפני הפירמוט (אני רוצה לציין שלפני שפירמטתי התקנתי תוכנה בשם Driver.Genius.Professional זו תוכנה שמעדכנת את הדרייברים של כל ההתקנים בצוה אוטומתית אבל אני לא ממש בטוח שיש קשר) בקיצור איך אני מקצר את הזמן של ההודעה!

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  18. שלום יש לי מחשב נייד שהרזולוצית מסך שלו היא 4k ויש לי טלויזיה שהרזולוציה שלה היא full hd עכשיו בהגדרות של הוינדוס הרזולוציה המקסימלית שהוא נותן היא 1080X1920 למה אין אפשרות לרזולוציה של 4k אם המסך של המחשב תומך בו ? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by esaly,

היי אנשים! אשמח אם תוכלו לעזור לי בסוגיה. היה לי עכשיו ריסטרט מפתיע באמצע עבודה של גלישה באינטרנט. הריסטרט היה ללא מסך כחול... לא נראה שיש לי בעית התחממות כלשהי (צירפתי תמונה של הטמפמרטורות) בכל מקרה, איך אני מדבג את העניין? המון תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לחבר שלי בעיה במקדלת, לפעמים המקלדת מפסיקה לעבוד,וחוזרת שוב,וכך כמה וכמה פעמים. הוא החליף מקלדות כי חשב שיש בעיה במקלדת וזה לא נפתר. מה עליי לעשות? היכן הבעיה בלוח אם? או בהגדרות בווינדוס? בבקשה תעזרו לי למצוא לו פתרון, המחשב הוא חדש פנטיום 4 2.8 ג'יגה... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by MORHAZAN,

שלום לכולם,קיבלתי לוח אם,העברתי אותו למחשב שלי לא היה עליו זיכורן רק לוח מעבד וקירור עליו,אין לי מושג איזה לוח זה אין עליו שם,כרטיס מסך מובנה של ATI וזיכרון DDR2 מכיוון שלא היה לי זיכרון הלוח צפצף אמרתי אם מצפצף כניראה הוא תקין רק זיכרון צריך,קניתי היום זיכורן DDR2 800 מגה לא ידעתי איזה מתאים לו המוכר אמר לי שזה לא משהו רציני אם יהיה הבדל בהרצים,הגעתי הביתה הרכבתי את הזיכרון אני מדליק ושוב מצפצף הפעם ציפצוף שונה מקורטע כזה.. יש למישהו שמץ? סליחה על החפירה ותודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. בוקר טוב, לחבר את המחשב הנ"ל לטלוויזיה פנסוניק THL-L42U30 למחשב זה אין כניסה ואו יציאת HDMI עם איזה סוג כבל יתן את הטוב ביותר כולל אודיו ? תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Bug,

העברתי HD ממחשב אחד למחשב אחר, הכל טוב בביוס וגם כשמערכת ההפעלה עולה הכל נראה תקין, אפשר לראות את ה HD בMy Computer אבל אחרי כמה רגעים המחשב קופא ולא ניתן לבצע שום פעולה. אם אני מנתק את הHD החדש הכל עובד רגיל. שני ה HDs הם SATA. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  24. פירמטתי את הפנטיום 3 שלי אחרי שהיה עליו ווינדוס 98 ועבד חלק (בעבר גם עבד XP חלק ולכן החלטתי להתקין XP כי יש לי 320 אסדירם גם) הקיצר אחרי שזה טוען בהתחלה אחרי הביוס את ה XP המסך נכבה (הישן) ואני שומע את הסאונד והקליקים..משהו מוזר מאוד, ב SAFE MOD זה עובד לקחתי מסך אחר שאני משתמש בו וזה העלה בלי שום בעיה מזה יכול להיות? אפילו שזה מסך ישן (1996). איך הוא לא מעלה? הוא כולה אמור להציג דברים, זה לא אמור להעמיס עליו

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by Charybdis,

לום, יש לי בעיה עם המורב, הוא מזוהה בביוס ובווינדוס אבל כשמכניסים לו דיסק הוא לא מגיב. כאילו לא הוכנס דיסק.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.