תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום המחשב שלי - e8400 4gb g-skill ddr 2 1000mhz asus p5k 8800gts 320mb enermax 420 בן כ4-5 שנים ניתקע כל יום מס פעמים שמצריך הפעלה מחדש...אני בעקרון משתמש במחשב הזה בתור תחנת עבודה (תיכנות וכד) ובתור מדייה סנטר עכשיו אין לי מושג למה זה קורה ואיך לפטור את המטרד הזה... אני חושב צעד ראשון יהיה לפרק הכל ולנקות את המחשב כליל מאבק למרות שאני לא רואה שום בעיית התחממות.. מה ניראה לכם הבעיה?!
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש מחשב ובעת שימוש של כחצי שעה המחשב נכבה. מדובר במעבד AMD דאול קור (פרטים נוספים לא יודעים איך מדובר במחשב פשוט) עם ספק כוח גנרי של 450W. לאחר שהמחשב נכבה ומנסים להדליק מחדש את המחשב הוא נכבה שוב ברגע שתפריט הטעינה של הוינדוס מופיע. בבדיקה בביוס לחום של הלוח אם מופיע 35C והחום של המעבד נא בין 70-75C בנגיעה בצלעות הקירור ובאזור אין הרגשה של חום. האם יש צורך להחליף משחה? האם צריך להחליף לספק איכותי יותר? מודה למי שיעזור
-
- 9 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב נדלק וחלונות עולה ועובד יפה ובום נכבה המחשב.אי אפשר להדליק אלא אם כן מוציאים מהתקע ומחברים שוב,וביומיים האחרונים יכל לעבוד כמה שעות רצוף או מתחיל לעלות את החלונות וכבה ישר ושוב צריך לנתק מהחשמל כדי להדליק. החלפתי ספק ממחשב אחר שכן עובד,ניתקתי כבל רשת,ניתקתי גם רמקולים והתקלה נשארת?לא מבין מה הבעיה?מי שיודע ויכול לכוון אותי כיוון של בעיה? תודה מראש המחשב הוא דואלי 2.8 800
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש , הרכבתי והתקנתי מערכת הפעלה. המחשב נכבה בצורה פתאומית, בזמנים שונים, לפעמים אחרי קצת זמן פעולה ולפעמים הרבה. אין ERRORS שמופיעים לפני או אחרי הכיבוי ואין מסכים כחולים, הכיבוי פתאומי לחלוטין. הפעלתי את המחשב במצב DOS כמה שעות והוא נכבה פעם אחת מתוך שלוש הפעלות ארוכות. התקנתי מערכת הפעלה מחדש ואת כל הדרייברים. - עדיין נכבה. הרצתי את MEMTEST ולא היתה בעיה. כעת אני בודק עבודה עם ספק אחר ישן יותר. אשמח לקצת עזרה ...
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המחשב שלי נכבה פתאום. אבל הלד הירוק שבמארז נשאר דלוק. ואז אני צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי כדי לכבות אותו. ואז להדליק מחדש. זאת אומרת שהמחשב לא נכבה לגמרי. רק פעולת ההארדיסיקים והמאוורים הפסיקה וגם של הספק כוח. מה יכולה להיו הבעיה? זה לא קורה לי כל פעם. רק לפעמים נגיד אחת ל4 ימים. לא משנה אם המחשב במעמס או לא. הוא נכבה ככה בכל מקרה. מעבד: 2.66GHZ 1MB לוח אם: ASUS P5VDC-MX זיכרונות: TWINMOS 533 2*512 *ספק כוח ג'נרי. אם תרצו עוד פרטים על המחשב אמסור לכם בהתאם לתגובתכם. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב נכבה - המאווררים לא פועלים ויש שקט, חוץ מהמאווררים של הספק, וגם יש לד צהוב מתחת לPCI התחתון ביותר שזוהר תמיד - גם כאשר הוא מכובה (תמיד לא הבנתי איך הוא פועל אם אין חשמל; לפחות חשבתי שהוא מכובה) היום אני מסתכל לתוך המארז ואני שומע את הספק פועל, שמתי יד וכן הוא פועל כיצד דבר כזה יכול לקרות?
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, מזה כחודש המחשב שלי נכבה לאחר כמה שניות או דקות מתי שבא לו, כאשר הוא נכבה הוא מדליק את עצמו אוטומטית ועולה, לפעמים קורה שהוא לא מספיק אפילו להעלוץ את מערכת ההפעלה ונכבה וכשזה קורה נפתח לי הביוס, אם אני מכבה אותו כל הלילה הוא יכול לעבוד כמה שעות בבוקר אבל במוקדם או במאוחר הוא יחזור לעשות את הבעיות. בדקתי את חום המעבד והוא ממש לא חם..(בין 35 ל40) מעלות מקסימום.. כמו כן הרצתי בדיקה של memtest ויצא 0 שגיאות. ניסיתי לפרמט את המחשב לפני כחודש אך זה לא עזר.. אנא עזרו לי. תודה
-
- 18 תגובות
- 5.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לדעת מומחים בנושא חומרה בכלל ולוחות אם של אינטל בפרט. היום קניתי מארז חדש: Thermaltake Armor Junior. התקנתי את הספק כוח וחיברתי את הלוח אם למארז. יש לציין, כי ב- Front Panel Connector של לוח האם ישנו חיבור ל - 5v+ Power. למרבה הפלא, אין לי חיבור כזה בכבלים של המארז המחוברים לפאנל הקדמי (ישנם רק ארבעה: מתג הפעלה, מתג אתחול, נורת הארדיסק ונורת הפעלה). כעת, כשאני מפעיל את המחשב, ישנו צפצוף מהלוח אם (בדומה לשל מכבי אש), המסך מגיב והכל בסדר לכ- 20 שניות כאשר לאחריהן מופיעה הודיעה לפיה, המחשב יכבה על מנת שהמעבד לא יתחמם יתר על המידה, ואכן כך קורה. ??? מה לדעתם הסיבה/סיבות לכך? מה עלי לעשות? מה בנוגע לסוגיית החיבור מארז-פאנל קדמי? הרכיבים שלי הינם: P4 3.2 80…
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
המחשב שלי קרס ומאז אני מנסה להדליק אותו כשאני מדליק המאווררים מתחילים לעבוד ואחרי 2 או 3 שניות הוא נכבה מה יכולה להיות הבעיה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הווינדוס עולה ואחרי כמה שניות הוא נכבה. ניסיתי לפרמט, אחרי שהוא נכנס למסך הכחול נכבה לאחר כמה שניות. ניסיתי להפעיל active boot disk, הוא לא עולה עד הסוף ונכבה באמצע. יש למישהו עוד רעיונות? כשהווינדוס עולה הוא נותן הודעה על זה שהעותק לא חוקי. אולי זה מידע חיוני..
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שעבר בדיקות מאמץ... שיחקתי כמה דקות ב- COD4 ופתאום המחשב נכבה. ניסתי שוב ושוב הוא נכבה. איפה מתחילים ?? תקלת חומרה ? בעייה במשחק ? אגב, הפעלתי את EasyTune5 ובמסך של Hardware monitor יש icon אזהרה ליד CPU תחת fans... הערך שמופיע לא בזמן מאמץ הוא 1057 RPM אשמח לקבל עצות
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום המחשב שלי פתאום החליט שלא בא לו לעבוד. הגעתי הביתה וניסיתי להדליק אותו, הוא נדלק, עשה את ה"ביפ" הרגיל ונכבה אחרי שניה. ניסיתי להחליף ספק וזה לא עזר, ניתקתי הכל והשארתי רק לוח, מעבד וזכרון וזה עדיין לא עבד. ניסיתי לשחק עם הזכרונות (להוציא חלק, להחליף מקומות) ולא עזר. ניסיתי אפילו להדליק את המחשב עם ג'אמפר במקום הכפתור וזה לא עבד. יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? המפרט שלי הוא: מעבד: Intel Celeron D 2.8GHz לוח אם:Gigabyte 8-IG1000-G זכרונות: 2*256MB ועוד 1*512MB DDR400 מחברה לא מוכרת ספק ג'נרי. תודה לכולם. בינתיים אני עובד על לאפטופ עתיק (פנטיום MMX עם 32MB RAM וWindows 98) לילה טוב
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי התחיל להכבות אחרי מספר שניות מההדלקה: מדליקים, ואחרי שמופיעים נתוני כרטיס המסך והמסך - הוא נכבה עצמאית. לא מדובר בבעיה של חימום - יש מאוורר חדש למעבד, שאר המאווררים עובדים בסדר גמור. החלפתי ספק, והבעיה המשיכה. עם זאת, גיליתי שכאשר אני מחבר את הספק לכל המקומות, מלבד חיבור החשמל של המעבד (צירפתי תרשים), אזי כל הרכיבים עובדים והמחשב לא נכבה. רק כאשר אני מוסיף את חיבור החשמל הזה - חוזרת בעיית הכיבוי המהיר. http://imageshack.us/f/33/58221495.jpg/ יש למישהו רעיון מה עושים עם זה? רוב תודות, עופר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! המחשב שלי: Pentium IV 2.0 Ghz ,768 MB DDR II, Win XP Pro בזמן האחרון, בכל הדלקה של המחשב, אחרי פרק זמן מסויים, שנע בין דקות לכמה שעות, המחשב נכבה חשמלית באופן פתאומי. אח"כ לא ניתן להדליק אותו בכלל, אלא רק כשמבצעים את הפעולה הבאה: מוציאים את כבל הכוח מהשקע בקיר, מחזירים - ואז הוא נדלק. עוד משהו מוזר שלא הפריע לי וקיים במחשב הרבה לפני התקלה הזו: לפעמים כשהייתי פותח אותו הייתי כמובן מוציא את כבל הכוח, וכשהייתי מחזיר אותו הוא היה נדלק מיד - בלי שלחצתי על כפתור ההדלקה. האם התקלה היא בוודאות בספק הכוח, או אולי בלוח האם, או בשניהם? תודה
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בואנה זה לא יאומן !!!! גם המחשב שלי היום התחילו הבעיות !!!! המחשב שלי פתאום נכבה לגמרי כאילו היה הפסקת חשמל. אבל אין שום הפסקת חשמל... ואז אני מנסה להדליק אותו ולא נדלק לי !!! אחרי שנתקתי את כבל החשמל נתתי לו לנוח איזה שעה וחיברתי את החשמל כעת זה עובד. זה כבר קרה לי כמה פעמים !!! מה הבעיה ? אין לו עומס אני סתם גולש... המפרט שלי: ספק כח של ANTEC true power 2/ 430W לוח אם ASUS P5PL2 מעבד פנטיום 4 3.0GHZ 800FSB מה העיה כאן עיזרו לי
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
היי. מחשב PC עם WINDOWS 7 ULTIMATE מרגע ההדלקה, עובד כשורה מספר דקות, ואז פשוט נכבה. לא קורס, או מסך כחול, אלא כאילו נלחצה לחיצה ארוכה על כפתור ה OFF תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מתי שאני משחק במשחק מסויים באמצע המשחק המחשב מאתחל את עצמו
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מפרט . מעבד : Intel® Core2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz לוח אם : Gigabyte EP45C-DS3 זיכרון : 4096 MB DDR2-SDRAM כרטיס מסך : 896 MB NVIDIA GeForce GTX 260
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב שלי מאתחל את עצמו באמצע עבודה ונותן לי הודעת שגיאה(קובץ 1 עם הרקע התכלת) ומופעל מחדש מופיע לי חלון זה (קובץ 2 עם הרקע הסגול) תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי. כמו שבטח הבנתם מהכותרת יש לי בעיה. בשבוע האחרון אני עובד על המחשב הרבה לא כיביתי אפילו פעם אחת אותו ולפני איזה ארבעה ימים הוא התחיל לעשות לי ככה: אני עובד איזה חצי שעה על המחשב, ברגע שאני מתחיל כמה תוכניות ביחד וכאילו מעמיס עליו אז ישר נתקע ואז קופץ מסך כחול שלא הבנתי כל כך מה רשום. רשום אבל משהו על זה שהמחשב צריך להיכבות בשביל שלא ייגרם נזק ושזה משהו שקשור לזכרון. בכל מקרה, אין לי ניסיון בגרוש בדברים האלה אבל יכול להיות שפשוט לא כיביתי הרבה זמן אז זה מתחמם או משהו וזה לא עובד טוב ופשוט כדאי לי לכבות את המחשב לכמה שעות שזה יתקרר? במקרה שלא, זה המפרט שלי: INTEL PENTIUM D 950 (ליבה כפולה 28) 1024 RAM GeForce 7300GS מחכה לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב המחשב של אשתי כבן שנתיים ובזמן האחרון באמצע עבודה על המחשב הוא נכבה באופן פתאומי (אין מסך כחול או שם תקלת תוכנה נראית לעין) הדבר קורה באופן ספורדי וללא חוקיות כך שאני חושד שיכול להיות שהתקלה נמצאת בספק הכח. אודה לתשובה ולאבחנות מלומדות (כי אשתי משגעת אותי עם זה )
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כשאני מדליק את המחשב יש פעמים שהוא נכבה מיד ויש פעמים שהוא מגיע עד למסך של הברוך הבא ולפעמים אפילו אני עובד איתו דקה ואז הוא נכבה אני מדליק כמה פעמים ואז זה מסתדר מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה ? תודה [ניסיתי לעבוד עם הארד דיסק אחד,זיכרון אחד ועדיין זה אותו הדבר]
-
- 12 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם,קודם אתחיל מהמפרט: מעבד i5 2500k ללא oc כרטיס מסך gygbite r390x g1 זיכרון 16gb קורסאייר וונג'נס לוח gygbite z68p ds3 ספק טרמלטייק tr2 800w לאחרונה קיבלתי את הכרטיס מסך שמופיע במפרט שרשמתי כאן למעלה,לפני כן היה לי gtx570 ,בזמן משחק המחשב עובד בצורה תקינה כמה דקות ואז נכבה ומופעל מחדש,האם הבעיה בספק או בכרטיס מסך שהרכבתי?
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
הבעיה צצה לי לפני כמה ימים- לדוגמא משחק מסוים גורם למחשב להיכבות בטעינה שבין סרטוני הפתיחה לתפריט הראשי, אבל אם בזמן הטעינה אני לוחץ מהר alt+TAB, חוזר לשולחן עבודה ומחכה קצת, ואז חוזר למשחק- אני רואה את התפריט ויכול לנווט בו בלי בעיה (אבל לא להיכנס למשחק עצמו, זה גם גורם לקריסה). במשחק אחר אני יכול להיכנס לתפריט בלי בעיה אבל כשאני מנסה לשחק תוך כמה שניות הוא נכבה. יש לציין שאחרי הריסטרט המחשב עולה בלי בעיה, כאילו כיביתי אותו באופן מסודר. ניסיתי להתקין גם דרייבר עדכני מהאתר של ATI וגם בביוס סימנתי לו "ignore' בנוגע לקראית טמפרטורות מהלוח אם והמעבד. הבעיה התחילה רק לפני יום-יומיים, ומופיעה גם במשחקים שעבדו קודם בסדר (אבל בחלק מהמשחקים אין את הבעיה). ראיתי בדיון אחר שהמליצ…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-