תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
קניתי היום זיכרונות Samsung rdram 64X2 הוצאתי את הזיכרונות המדומים ובמקומם את החדשים עשיתי את זה בזהירות מירבית ובהבחנה רבה. הפעלתי את המחשב ואז לתדהמהתי הוא לא רצה לעלות המחשב כאילו יכל להידלק אבל ההרדיסק לא חשב... ניסיתי להחזיר את המקלות זיכרון המדומים אך ללא הועיל! מה לדעתכם הבעיה?? בדקתי אם ניתקתי בטעות חוטים וראיתי שהכל מחובר. יכול להיות שהזיכרונות היו פגומים ד"א קניתי אותם ב- Lamir
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, ניסיתי היום לעשות OC למעבד ופתאום נתקע המחשב ואפילו לא נכנס לביוס אז ניתקתי אותו מהחשמל והוצאתי את הסוללה. אחרי כמה זמן החזרתי אותה, אני מדליק את המחשב וזה מה שאני מקבל: SYSTEM BOOT FAILURE INSERT DISK AND PRESS ENTER חשבתי אלה הדיסקים הקשיחים אבל נכנסתי לביוס וכולם מחוברים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי קנה לא מזמן מחשב, עם מודם dynamode smart express v92 modem הוא התקין xp הxp לא זיהה אותו והדרייברים שיש לו על דיסק לא מתאימים לxp לא מצאנו באינטרנט דרייברים לאקס פי ובחנות אמרו לו שאם הוא רוצה לשהשאר עם xp הוא צריך להחליף מודם.... (בתשלום...)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר במדפסת hp 5550. לפני כמה זמן נגמר הדיו השחור. לא השתמשתי במדפסת, עד שהיום קיבלי דיו שחור חדש (נקרא c6656), והכנסתי אותו למדפסת במקום הישן. כשהדלקתי אותה, הנורית הירוקה של power היבהבה, והמדפסת דיי השתגעה, גררה דפים, הדפיסה עליהם כל מיני סימנים. ניסיתי להדליק אותה ולכבות כמה פעמים, חיברתי וניתקתי כבל שמחבר אותה ל-LPT1, התקנתי מחדש דרייברים. כלום לא עזר. ועכשיו כשאני מדליק אותה, נורית power ונורית של גרירת דפים דולקות, המדפסת עושה רעשים כאילו כי שוברת את עצמה מבפנים, ואז נעצרת ולא עושה כלום יותר. מה יכולה להיות הבעיה? (חוץ מהעובדה שזה HP). זה נראה כמו בעיה במנגנון גרירת דפים...... die hp die
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מחשב נייד HP באופן קבוע כל פעם כשאני מעיר את המחשב, הוא עושה ריסטרט. מותקן עליו ווינדוס 10 הום, גרסה 20H2. פרמטתי אותו לפני שבוע אשמח לעזרה, תודה ושנה אזרחית טובה!
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך nvidia geforce gt 520, לפעמים בזמן האחרון כשאני רואה סרטון ביוטיוב המחשב נתקע לכמה שניות ואז חוזר לעצמו כשהסרטון עצמו עם מסך ירוק או שחור (הסרטון עצמו לא כל המסך), ובצד מופיעה הבועית שבתמונה. אשמח לעזרה תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם של GIGABYTE לפנטיום 4. המחשב בעיקרון לא נדלק אלא אם אני מוציא את החיבור חשמל של המעבד אך משאיר את החיבור של הספק אז הלוח נדלק אבל המחשב כאמור לא עולה. הגעתי למסקנה שהקבל נוזל (ע"פ צפייה בתמונות בפורום כאן שכן זה ממש דומה לאיך שהקבל נראה וגם הקבל נמצא ממש ליד חיבור החשמל של המעבד. ברצוני לדעת איך אני מחליף קבל או משיג אחד על מנת להחליף. תודה!
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היום בבוקר המחשב עבד ואחרי כמה שעות שמפעילים מחדש הוא מראה את ההודעה הזאת:
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שהחלפתי את המארז התחילו כל הבעיות.... כשאני מדליק מחשב לפעמים הוא נדלק אבל המסך וההרד דיסק לא נדלקים, לפעמים הוא נתקע בבדיקת הזיכרון, לפעמים הוא כותב לי מעבד 667MHZ כשלי יש 1000, לפעמים כשהוא עולה ונכנס ל XP הוא לא מתחכה או עושה RESTART... אני חושב שהבעיה היא הלוח או בזיכרון. מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך (QUADROFX) למחשב P4 3GZ, ברגע שאני מפעיל אותו הוא רק לי הודעה של nVidia Sentinal שאין לי מספיק כוח להריץ את הכרטיס וכן הוא מוריד את ביצועי המעבד. עקב כך החלפתי את הספק ל TRUE 650W על מנת לתת לכרטיס את המתח הרצוי אך עדיין הודעה זו קופצת לי עם הפעלת המחשב. עידכנתי דרייברים , הורדתי גרסאות ישנות של דרייברים וכו' , אודה לעזרתכם אם יש לכם רעיון מה הבעייה. תודה
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 300mh עם 128 זיכרון ולוח אם של אביט דגם va6 והמחשב פשוט זוחל!!!! רציתי לדעת אם הוספת זיכרון תתן קצת מהירות, ואם כן איזה זיכרון כדאי? האם כל זיכרון sdram יעזור? או שאני חייב להוסיף מאותו סוג כמו שיש לי. כי ראיתי שיש כמה סוגים של sdram 128 יש 100mh ויש יותר
-
- 4 תגובות
- 973 צפיות
-
-
היי, הפנו אותי לכאן מפורום מפרטים : אשמח לשמוע דעתכם, תודה ! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=340328.new;topicseen#new
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
או קיי אז ככה,יש לי חדר אחד בבית שעבר שם 3 דורות של מחשבים,החל מפנטיום 1 עד כרגע פנטיום 4 1.6Ghz. בזמן האחרון נשרפים לי שם ספקי כח בתדירות גבוהה (אני מדבר על אחת לכמה חודשים),בחדר אחר בבית יש לי מחשב שעובד כבר קרוב ל 3 שנים בלי שום בעיות. לפני אמממ שנה+ בערך היה פה איש חברת חשמל שבדק את המתח של החשמל בבית,זה היה על מינימום אבל עדיין עובר. מה אני יכול לבדוק ולעשות באותו חדר שנראה לי שזה בעיה בחשמל? תפרטו קצת כי אין לי מושג בחשמל :
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
עכשיו הוא חזר מתיקון ברגעים אילו (המעבדה כבר סגורה לצערי עד יום שלישי הבא) אולי אתם תוכלו לעזור לי בכל פעם שאני עושה RESTART או כיבוי המסך פשוט נכבה וצריך להדליקו ידנית שוב וזה ממש מעצבן זה קשור לתיקון שנעשה לי או שפשוט משהו השתנה בהגדרות ב BIOS בקשר ל POWER MANAGEMENT ? :-[ תודה.
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי הכרטיס שאמרתי..יש לו 3 יציאות ועוד אחד מאחורה..הכרטיס הוא של חברת ST-LAB.הבעייה היא כזאת לכרטיס מחוברים המודם שלי הנגן והג'ויסטיק האלחוטי של לוג'יטק והמחשב מזהה רק את המודם כלומר רק המודם עובד ושתי היציאות האחרות לא עובדות לי..ניסיתיייי הכללללללל ואני לא יודע למה המחשב לא מזהה,אם זה הוספה הסרה אם זה להוציא את הכרטיס ולהכניס..מה לא נכנסתי למנהל התקנים והוא רושם שהכל בסדר..אז אין מצב הכרטיס לא טוב ובטח שבטח לא הנגן והג'ויסטיק אז חברה מה עושים אני משתגעעעע תודה
-
- 4 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג בנייד כונן HDD לSDD, עקב איטיות נוראית של המחשב, אם זה משנה זה המחשב של Packard Ball והעלתי תמונה עם המפרט. כמו כן אני מעלה תמונה של החיבור של הHDD ושל החיבור בתוך המחשב, האם אפשרי בכלל לשדרג? מה שמתאים זה כונן 2.5 אינץ'? והאם יש דרך להוריד את הווינדוס ל32 סיביות במקום 64? הבנתי שזה לוקח יותר זיכרון מהמחשב (שגם ככה יש רק 4) ואין הבדל בתפקוד של הווינדוס. אשמח לעצות
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה הלכתי לבדוק מחשב לחבר ויש לו כזו בעייה הוא נגיד מכניס דיסק של GTA S.A יש לציין שהדיסק מקורי ונדבדק והוא תקין אז ככה הוא מכניס אותו עולה הפתיחה לוחצים התקנה המחשב מעכל שנייה ואז קורס ומפעיל את עצמו מחדש..! יש לציין שהמקרה חוזר בכל מיני וריאציות מסויימות עם דיסקים אבל יש דיסקים שעולים והכל בסדר..! חוץ מזה למחשב יש עוד כל מיני תגובות מוזרות ...! עכשיו אני מאד מתוסכל אם זה תוכנה או חומרה..! אמרתי אולי הספק כח אבל מה פעם עובד פעם לא..! ניטרתי טמפ' והכל במצה מצויין..! מה יכול להיות אני לא מצליח להבין?? תודה רן
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב שלי. אחרי שאני מכניס את דיסק של המערכת ההפעלה, כשהוא עלה עד הסוף אז שואל אותי אם אני רוצה להמשיך בהתקנה ללחוץ על "enter" אני לוחץ ואז אני מקבל את ההודעה הזאת "srtup did not find any hard disk drives installed in your compiuter" ואז ללוץ על f3 לצורך יציאה מההתקנה. מה הגורם לבעיה פה? יש לי דיסק קשיח של wd 160 ג'יגה בחיבור sata מבקש את עזרתכם
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי amd 1.4 t-bird asus a7v333 micron 512 ddr os - win 2k sp3 משום מה המחשב בקושי רץ כמה שעות טובות וה mem usage מתמלא פלאים... יש לי כרגע 300/880 תפוס ויש פעמים שזה מגיע ל 400... לא רצים כל כך הרבה דברים שאמורים לקחת כל כך הרבה זכרון ... מה שרץ אצלי עכשיו זה icq ,mirc , edonkey , 2 explorer וגם כשסוגרים תוכניות לא כל הזכרון חוזר במלואו :\ יכול להיות שמדובר בזכרונות פגומים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו אני כבר מכיר את הבעיה הזאת הרבה זמן אבל עכשיו אני כבר ממש לא יכול לפתוח את התיקייה של סרטי HD בלי שתהיה לי הבעיה הזאת. הבעיה היא שהזיכרון RAM מזנק ל99% כשאני נכנס לתיקייה של סרטי HD (MKV) או פשוט נכנס לסרט MKV. אני כנראה לא היחיד בעולם עם הבעיה הזאת כי אני מוצא עליה לא מעט חומר אבל שום דבר לא מסדר לי את הבעיה... מה לעשות?!?!?!?1
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי כרטיס מסך מ ebay זה radeon 9500 pro 64mb built by ati. הלוח שלי הוא Asus A7N8X rev 2.0 מעבד athlon xp 2400. לפעמים כשאני מדליק את המחשב, המסך פשוט נשאר כבוי, המערכת עולה בדיפולט ללינוקס, ההארדיסק קורא אחרי כמה זמן ואני יכל לכבות עם הכפתור של המארז (רואים שהוא שומר הגדרות ונכבה אחרי כמה זמן). לפעמים כשיש כבר text mode וחלונות בא להכנס למצב גרפי, אני מקבל artifacts - מלא פסים ונקודות וגם המערכת נתקעת לגמרי. בלינוקס הוא כן נכנס למצב גרפי, אבל יש קצת פסים בצד שמאל למטה. ובסופו של דבר לפעמים הכל עובד כמו שצריך, Half-Life 2 רץ על 1024x768 במהירות סבירה ביותר עם כל השיידרים ואין תקיעות או קריסות. לא שכחתי לחבר לכרטיס חשמל של כונן דיסקטים, הספק שלי הוא HEC …
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום , אני מנסה להתקין XP על מחשב חדש : (לוח ASROCK939 DUAL SATAII) HD של מקסטור SATAII 200GB (אני מתקין רק HD בודד ) אך כאשר אני מעלה את ה SETUP של ה WINXP (BOOT FROM CDROM) כאשר אני מתבקש לפרמט את ה HD אני רואה רק 130GB ולא 200GB הדיסק מחובר להתקן ה SATAII שעל הלוח אם. אשמח אם מישהו יוכל לפרט מה הכוונה SATAII Operating in IDE Mode SATAII Operating in SATA Mode SATA Operating in non-RAID Mode SATA Operating in RAID Mode תודה רבה.....!!!
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הי. ניסיתי בחושך להכניס דיסק און קי בלוח האם אבל הוא נכנס למקום הלא נכון ונפל לתוך המחשב על הכרטיס מסך. פתחתי את המחשב הזזתי את הדיסק און קי והיה ניצוץ קטן מהכרטיס -מסך.. גם נראה שבאותו הרגע המאווררים שלו התחילו לעבוד חזק יותר. בכל אופן המסך התחיל להבהב. הוצאתי את הכרטיס -מסך ועדיין אותה בעיה. אז חיברתי את החוט לכרטיס מסך שעל גבי הלוח האם והכל עובד טוב. מה אומרים? זהו לממש אחריות לכרטיס מסך?: מדובר על הכרטיס מסך Gigabyte 7970 3GB GDDR5 OC
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני אחראי מחשוב בעבודה ,די חדש ואין לי רקע בתחום ( רק מוטיבציה ורצון ללמוד ) יש לי כמה מחשבים בעמדה ואני עובד עם KVM יש לי כמה סוגים של KVM : 2 יצאות ,4 יציאות , USB, ו ירוק סגול ( לא יודע איך קוראים לזה ) הבעיה מתחילה עם ה KVM החדשים שיש להם כניסות של usb לעכבר ולמקלדת המכשיר או המחשב לא מזהה את החיבור וזה ממש מציק. מה לדעתכם הסיבה? האם זה קשור למחשבים ( לציין בעבודה יש 3 רשתות שונות וכמובן הרשאות וכו' וכו' ) האם צריך דרייברים ? לציין שהבעיה התחילה במעבר למחשבים חדשים ווינדוס 7 אם זה משנה. איתי
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-