עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by stak68,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming G1 קניתי 2 כונני samsung SSD 840 evo 250 Gb. אני רוצה לעשות UEFI RAID 0 פעלתי עפ"י ההוראות של הלוח אם: לאחר השלב הזה אני שומר ויוצא אבל המחשב נתקע, הBIOS לא מצליח לעלות בלוח אם הצג נתקע על ההתראה AD שלפי החוברת זה AD = Issue Ready To Boot event for OS Boot. . והדרך היחידה היא ללחוץ על הכפתור איפוס של הBIOS והוא חוזר להגדרות המקוריות. אשמח לדעת מה יכולה להיות הבעיה, תודה. (קישור לUser's Manual)

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by adirmor455,

שלום אני רוצה לחבר מפסק ביניים למנורת קיר איך אני עושה את זה ? וגם אם אפשר הסבר איך המפסק הזה עובד לידע כללי...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Danielll13,

בבקשה תעזרו לי אחרת ההורים שלי יהרגו אותי כי הם קנו לי את המחשב לפני חודשיים!!!! הבעיה היא כזאת:בהתחלה המחשב לא עלה הדלקתי אותו והוא כתב לי FHZQI is compressed press ctrl+alt+delete to restart אז הכנסתי דיסק של XP בלי שריטות חדש! והגדרתי שהboot יהיה שהכונן דיסקים יהיה ראשון כדי לפרמט ההתקנה של הווינדוס עלתה אבל אחרי שההתקנה טענה את כל הדברים והדרייברים שיש במחשב ועשתה starting windows (כלומר להתחיל את ההתקנה) נפתח לי מסך כחול שאומר שאני צריך לבדוק אם יש לי וירוס על המחשב בבקשה תעזרו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  4. Started by haim855,

זה הלוח אם Z87-GD65-GAMING ..התקנתי תדרייברים שלו..כמובן של השמע.. חברתי תכבל הזה למערכת סטריאו רגילה.. ככה חובר גם במחשב קודם הכל עבד.. שחקתי בדריבר כלום לא עוזר..ברמקול למטה בסרגל כלים של ווינדוס זה מראה שזה מנגן אך אין שמע .. לאיזה חיבור זה צריך להיות מכל 6 היציאות של הכרטיס קול?למרות שנסיתי בכולם.. איזה לבחור פה? מחשב קודם זה עבד או בקו נכנס או ברמקול קדמי..פה זה לא עובד בכלום ]= מישהו יודע מה הבעיה של זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אהלן כשאני מעלה את הווינדוס אני מקבל בהתחלה ממש קפיצות תמונה, או מריחת צבעים כזאת שלא מובנת, או כמו קלטת וידאו ישנה שקופצת... יש לציין כשאני משחק משחקים כבדים כגון באטל פילד 2 הוא עובד לי פצצה אין לי מושג מה זה אבל זה לא עובר יש פתרון לזה ? תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  6. Started by Niv golan,

תמונת המסך קופאת ואי אפשר לעשות כלום אי אפשר להזיז את העכבר (המחשב נטקע לגמרי) אחרי שעשית הפעלה מחדש זה חוזר על עצמו.... אני לא יודע מה הבעיה אבל כאשר אני שומע שירים המחשב נטקע מה הבעיה?? תודה....

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by kfirbep,

יש לי כונן של LG מדגם GH22NS70 שהוא כונן וגם צורב דיסקים, בנוסף הוא נגן DVD. בכל מקרה אחרי הרבה זמן שלא השתמשתי בו הכנסתי אליו דיסק DVD, הדיסק לא זוהה והכונן לא קרא את הדיסק, ניסיתי עם עוד כמה דיסקים של DVD אבל הוא לא קרא אף אחד, הכנסתי אליו את דיסק רגיל שהיה בו בפנים עד לרגע שהוצאתי אותו בשביל להכניס את הדיסק DVD שלי וראיתי שאותו הוא כן מצליח לקרוא. ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט לבעיה הזאת אבל לא מצאתי משהו... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה.. תודה מראש! נ.ב עדכנתי דרייברים והכל... יש לי WINDOWS 7 מקורי..

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by thedoc2,

יש לי בעיה בצריבת D.V.D היה לי צורב של LG שבהתחלה צרב לי מצוין דיסקים אבל אחר כך הוא פתאום הפסיק לצרוב התוכנת צריבה שהשתמשתי בה היתה נרו ודיסקים teac dvd-r x18. בגלל שזה לא עבד התקנתי את הנרו 8 וזה עדיין לא עבד מן הסתם חשבתי שהבעיה היא בצורב אז החלפתי את הצורב ועכשיו יש לי את צורב LG HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40. זה עדיין לא עובד בכל פעם שאני מתחיל צריבה של דיסק DVD הוא מתחיל ואז הוא נתקע על אחוז 1% ככה איזה 10 דקות ואז יש ארור וכתוב session fixation error. ניסיתי לעשות סימולייט שזה אמור להיות בדיקה וגם זה לא עובד זה גם נותן הודעת ארור. אני אובד עצות אם תוכלו לעזור לי אני ממש אשמח, תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by iveco,

בדקתי בגוגל וראיתי שהבעיה הזאת מוכרת ... כל פעם שאני מזיז את הסמן של העבר עם הגלגלת למעלה ומטה יש פריזים קטנים הדף לא זורם חלק זה לא קורה כל הזמן אבל ברוב המקרים או שהדף עולה ויורד לאט יותר מגוגל כרום למשל זה ממש מעצבן , זה נתקע לשניה אבל זה מעצבן הדף לא זורם וצריך לגלול בלחיצה על הסמן של הדפדפן בצד ימין יש פיתרון אחר ? - - - תגובה אוחדה: - - - קראתי קצת בבלוג וירדתי ל AD BLOCK 2..5.1 וגם זה לא עזר חזר ל GOOGLE CHROME

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Imtheman,

לילה טוב חברים יש לי בעיה שממש מדירה שינה מעיני אז אולי אתם תצליחו ... אז ככה בזמן האחרון שמתי לב שיחסית למחשבים אחרים ( באותה רמה כמובן...) המחשב שלי ממש לא זז בדקתי וירסים בדקתי תוכנות ריגול מחקתי קבצים לא רצויים בסוף גם פירמתי והתקנתי מחדש את הכל אבל... גם זה לא עזר והמחשב המשיך באיטיות המעצבנת שלו... טוב אז המפרט של המחשב... לוח P4VMM2 (שמעתי שהוא ממש מעפן אולי זה הוא האשם??) מעבד- P4 1.8 זיכרון 256 SDR כ.מסך -על הלוח הרד דיסק - 40GB סתם בשיל לתת לכם פרופוציות אז בלי ששום תוכנה רצה ברקע לוקח ל"מחשב שלי "להפתח 5 שניות קצת מוגזם לא?????? מישהוא יכול לעזור לי??????

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by hero,

טוב. ניסיתי את כל הדרייברים מ-29 משהו עד החדשים ביותר. אבל כל הזמן יש לי איתם בעיות. הוינדווס נוטה להיתקע מתי שמתחשק לו (i think it's something with those hovering popup menus), וגם גורמים למשחקים להיתקע אחרי כמה שניות. (קווייק 2 ו-3). לפני שהמחשב נתקע או עף לדסקטופ אתה רואה שהטקסטורות זזות בצורה בלתי נשלטת. המחשב שלי חזק מאוד, p4 2.66 gigabye ultra someething, זה שתומך בddr 400. בקיצור מחשב באמת חזק. יש לכם מושג איך לסדר את זה? לא היתה לי הבעיה הזאת עם win 98.

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  12. טוב יש לי וינדוס ויסטה HOME PREMIUM... המחשב עולה , עולה המסך של הברוך הבא כתובה לי הודעה: קובע תצורת עידכונים 3 מתוך 3.. פתאום זה מחליף הודעה ויוצא.. עצות? בבקשה.. =(

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by sPoiled,

רציתי להיפטר מקובץ מסויים של מוזיקה (.wav), אז שמתי אותו בפח מיחזור וניסיתי לרוקן. הפח לא מתרוקן מהקובץ. ניסיתי למחוק אותו מה- cmd עם הכתובת לפח: "C:\$RECYCLE.BIN\S-1-5-18" הוא מבקש אישור למחיקה, אני מאשר, אבל הקובץ עדיין שם. ניסיתי גם למחוק כפקודת BAT, אבל עדיין, הוא בפח מחזור. עוד דבר מעניין שקורה זה כשאני מנסה למחוק אותו מהפח מחזור, ה- USAGE של המעבד עולה ל-100 (תוך כדי שהוא מנסה למחוק אותו), מהתהליך explorer.exe. ואז בשביל חזור למצב תקין אני צריך לעשות ריסטרט לתהליך. נשמח לעזרה. היום הצלחתי למחוק אותו. אין לי מושג איך. הוא פשוט נמחק. מוזר. תודה רבה בכל מקרה

• 1 תגובה
    • 994 צפיות
  14. Started by cptnbuffy,

שלום ! לאחר פירמוט מחשב התקנתי 2 דרייברים עיקריים - דרייבר אינטרנט ודרייבר של ATI . לאחר מסך ווינדוס המחשב קורס ומופיע מסך כחול עם תקלת 0X000116 שהיא לכאורה תקלת דרייברים . פירמטתי את המחשב פעמים נוספות וניסיתי להתקין את הדרייבר 12.3 של ATI אך התקלה המשיכה ולאחר מכן פירמטתי פעם נוספת והתקנתי גרסא 12.1 של הדרייבר אך גם זה לא מנע את התקלה . הטמפ' נראות סבירות והמחשב לא עבר עוד OC ,הנה המערכת : I5-2500K CF6870 z68mx-ud2h-b3 ספק כוח 700W ,אני לא בטוח בשם החברה אבל תאמינו לי שזה ספק איכותי . אשמח לעזרה ,תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. על מנת מנת להקליט שירים וכדומה מאתרים אני משתמש בתוכנת Audacity. במחשב הזה יש כרטיס קול מובנה ואין אפשרות להגדיר "עירבול סטריאו" ולכן ההקלטה פועלת דרך המיקרופון. האם יש פתרון א תוכנה לבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  16. Started by Gimel,

היי, אז יש לי סוני VAIO 13 PRO שעושה מלאאאא בעיות. בגדול הוא מתחמם, מאבד את הכונן הקשיח ונתקע. לפעמים הוא סתם נתקע. יש מעבדה שיכולה לטפל בו, או שזה מקרה אבוד?

17. Started by gizunt,

יש לי בעיה עם מחשב חדש, P4 2.4C GigaByte GA-8IPE1000 GF4 MX440 Kingston 256MB 400Mhz הספיקר מצפצף מלא ציצופים קצרים מאד ללא הפסקה בחוברת של הלוח אם כתוב שזה Power Failure יש למישהו רעיון מה לנסות? נ.ב: גם כשהזיכרונות והכרטיס מסך בחוץ הבעיה חוזרת על עצמה יש לשים לב לזה שזה עבד, התחילה הבעיה, שוב עבד, ושוב התחילה הבעיה

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  18. חיברתי אותו דרך כבל ללויין רואים תמונה אבל לא שומעים קול ב VIDEO SYSTEM רשום PAL_B באפור ולא יודע איך משנים ל PAL רגיל או אולי צריך לשנות משהוא אחר וגם השלט לא עובד

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by Tilien,

היי, קניתי מסך חדש שיש לו 2 חיבורי hdmi ויש לי טלויזיה שמחוברת עם hdmi בכרטיס מסך שלי יש display port dvi ו hdmi אחד כשקניתי את המסך הסברתי למוכר והוא מכר לי כבל hdmi to display port וזה לא עובד לא במסך ולא בטלויזיה איזה מתאם אני צריך כדי לחבר את הטלויזיה לdvi d או לdp? הזמנתי באייבי מתאם hdmi female to dvi male האם זה יעבור? תודה מראש אנשי Hwzone

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי צורב DVD רגיל , באתי לצרוב סרט דרך הNERO והוא רושם לי PLEASE INSERT A WRITEABLE DISC .. הסתכלתי על הכונן שלי במחשב שלי ואני רואה שהוא מופיע פתאום כ BD ROM. עשיתי לכונן UNINSTALL ועשיתי REBOOT והוא עדיין התקין אותו שוב כ BD ROM . מה עושים?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  21. אוקי,זה ממש נמאס מאתמול התחילה בעיה מוזרה,של תקיעות של המחשב רנדומאליות... ביצעתי סריקה לERRORS גם על כונן C וגם על כונן D והמחשב בסדר גומר ביצעתי איחוי דיסק בשני הכונני,וכמו כן גם הרצתי סריקה של NORTON ANTI VIRUS במצב רגיל ובמצב SAFE MODE והוא לא זיהה כלום גם התוכנות AD AWARE וSPYBOT-SEARCH&DESTROY לא מזהות שום דבר ....במצב SAFE MODE המחשב לא נתקע,אולם מהרגע שאני נכנס לווינדוס כרגיל-המחשב מתחיל להתקע....התקיעה הראשונה לאחר פתיחת מחשב [ בערך 20 דקות עד חצי שעה ] המחשב נתקע...רק ריסט עוזר פה...ולאחר הריסט,המחשב יתחיל להתקע תוך 2 עד 3 דקות,ובכל ריסט זה רק מחמיר [עד שזה מגיע למצב בו מסך המחשב נתקע במסך הפתיחה] לאחרונה התקנתי גם ZONE ALARM [אתמול....] ומאז התקנתו הוא חסם …

• 12 תגובות
    • 957 צפיות
  22. אני הכנסתי דיסק של משחק כלשהו שתמיד עבד לי והפעם הכנסתי הוא כאילו קורא קורא ולא מגיב אז הוצאתי אותו והכנסתי שוב ולא קורא כאילו אין דיסק ניסיתי כמה דיסקים לא עובד ניסיתי במצב DOS עשיתי איפוס הגדרות ביוס דרך הביוס עצמו לא עובד מה לדעתם יכולה להיות הבעיה? זה דחוףף ליי

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by piggy_thrower,

הי במחשב פנטיום 4 שלי, כרטיס המסך המובנה החליט לחדול לעבוד. כשהמחשב עולה לא מופיעה שום תמונה על הצג CRT שלי (לא עובר אות - החיבור הוא VGA רגיל) החלפתי מסך , והתופעה המשיכה, לכן הסקתי שהבעיה היא בכרטיס המסך המובנה. יש לי כרטיס מסך נוסף ששמתי ב-AGP, הבעיה היא שאני לא רואה כלוםעל המסך כדי שאוכל לתת פקודה למחשב איך להתחיל לעבוד מעכשיו דרך הכרטיס AGP ולא דרך הכרטיס מסך המובנה. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום יש לי תקליטון במחשב שלי שפשוט מוזר, לפעמים קורא דיסקט ולפעמים לא קורא אותו וכמובן ניסיתי כמה דיסקיטים, החלפתיאת התקליטון בתקליטון חדש בתקווה שזה יפתור את הבעיות אבל אפילו החדש עושה לפעמים ככה לפעמים קורא ולפעמים לא ועושה קול טק טק טק טק טק עד שאוציא את הדיסקט. האם יש למישהו מושג מה קורה פה ? תודה

25. Started by felakat,

בס"ד שלום, יש לי בעיה די מעיקה בסלוטים ו/או בזיכרון. אז ככה הולך הסיפור: יש לי 4 סלוטים אשר מיועדים להכנסת זיכרון. 2 מהם מאויישים ו2 לא. יש לי 2 זכרונות של כל אחד 256 DDR2, והבעיה היא כזאת: אחד מהסלוטים כנראה התקלקל ויכול להיות שגם אחד הזכרונות. כאשר אני מכניס את הזיכרון התקין לסלוט הלא טוב המחשב מצפצף בהתחלה. כאשר אני מכניס את הזיכרון הלא טוב לסלוט הטוב המחשב עושה רעשים קטנים כאלה כאשר הנורה של הכרטיס רשת (אל תשאלו אותי מה הקשר כי אין לי שמץ) נכבת ונדלקת (ומשם כנראה הרעשים). עכשיו, הבעיה היא, שהכרטיסים לא מתאימים ל2 הסלוטים אחרים ואין לי מושג למה. הסלוטים האחרים מובנים בצורה שונה. מישהו יודע למה זה מיועד ולמה הכרטיסים לא יכולים להיכנס לשם? ועוד שאלה, למישהו יש מושג איך א…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.