עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הי יש לי לוח MSI G31 F V2 1GBLAN משהוא כזה כיביתי את המחשב רגיל ולמחרת בבוקר. הבעיה כאילו עשיתי OC . לפעמים הוא נדלק ונתקע בביוס או עולה . איפסתי CMOS,ניתקתי את הבטריה וחיברתי,איפסתי ביוס רגיל,עברתי לכרטיס המשולב,עבדתי רק שהמסך ושום התקן פנימי כמו HDD CD לא מחובר. עכשיו "הנעתי" אותו ע"י פטנט שאני מחזיק את הריסט ומשחרר אותו אחרי 10 שניות. לפעמים זה עוזר ולפעמים זה לא עוזר. אצל חבר שלי היה בעיה שהUSB הקדמי עשה קצר ופשוט עכשיו אין לו יותר. זה לא בעיה בUSB הקדמי (ניתתי גם את הפלאג שמתחבר ללוח,הפכתי את הריסטרט עם הPOWER והלדי עובדים רגיל) מה שמוזר שעכשיו הוא עובד ועם אני עושה ריסט דרך הוינדוס אז זה חוזר לבעיה. זה מזכיר לי מה שקרה שמחשב מת שצריך ללחוץ כמה פעמים ריסט כדי שהיה PO…

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by avichaisH,

שלום, הכל התחיל לפני מספר חודשים שהתחלתי להגריש בירידה בביצועי המחשב ולא הבנתי מה הגורם. בחרתי להתעלם מהבעיה בנתיים. לפני מספר ימים במהלך משחק מחשב המחשב נתקע על מסך כחול (windows xp) לחצתי על ריסטרט והמחשב עלה מחדש כשהוא הגיע לווינדוס הוא קרס שוב עם מסך כחול. לאחר כמה פעמים של תהליך כזה הבנתי שאני בבעיה ומכיוון שיש לי טיפה רקע בחומרה פתחתי את המחשב ובגלל שהנחתי שזו בעית זכרון פנימי שלפתי את אחד מהזכרונות (יש לי 2 זכרונות של ג'יגה כל אחד) והפעלתי את המחשב. להפתעתי הוא עלה כמו שצריך ואפילו היה טיפה יותר מהיר ממה שהתרגלתי אליו. עדיין לא הייתי בטוח שהבעיה היא בכרטיס ששלפתי לכן התחלתי לבצע נסיונות וגיליתי שלא משנה איזה כרטיס בפנים הוא עובד מצוין והדרך היחידה שבה הוא נתקע היא …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by PuG3o6,

שלום.. התקנתי WIN98SE כי אני לא יכול להתקין XP ולא WIN2000 ניסיתי ביותר מ4 דיסקים .. winxppro winxpgamerplus win2000 אין כולם נתקעים לי איפו שאני נכנס לחלון הכחול כדי לעשות התקנה.. ( זה איפו לוחצים ENTEר ונכנס להתקנה. לוחצים F3 לא יודע מה עושה) ניסיתי בשני הארדיסקים אבל אותו דבר.. יש לי: AMD2700+ 768RAM GA-7VT600-L FX-5600XT128MB

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  4. Started by xena,

שלום, הגדרתי את המודם פקס שלי בוינדוס XP. עד היום הכל עבד יפה. התקנתי שוב XP והגדרתי את הפקס כראוי. בזמן קבלת פקס המחשב פשוט נתקע טוטאלית. לא עכבר ולא כלום. נשמע כמו בעיית חומרה. יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  5. Started by vxvc,

יש לי וינדאוז 98 וההסידרום לא עובד לי כל דיסק לא משנה אם צרוב או לאהסידרום קורא אני נכנס לסידרום מתקין מהו אבל באמצע פתאום מופיע מסך כחול שהסידריום עשה שגיאה ככה תמיד למרות שהחלפתי כבר סידרומים וגם כבלים IDE שום דבר לא עוזר יכול להיות שזה לא מוגדר טוב בביוס לא ידוע בבקשה עזרו לי

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  6. איך ניתן לדעת אם הבעיה במחשב הם הזכרונות? (זו שאלה כללית, אין לי כרגע בעיה ספציפית) אם המחשב נדלק ןכעבור כמה שניות (5+) הוא נכבה ספונטנית מעצמו (בין אם הוא הגיע למערכת ההפעלה ובין אם לא) על מה מעידה התקלה? האם הבעיה בספק הכח של המחשב? אם ישנה בעיה בספק הכח של המחשב, המחשב ידלק בכלל? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  7. שלום לכם!!! יש לי בעייה קטנה במסך במחשב , זה מחשב של dell. והאחים שלי שיחקו במחשב , ופיתאום נהך לי המסך לצד שני. מה הכוונה נהפך כל השורת משימות ההתחל וכו' הם עכשיו הפוכים , כאילו עם אני הופך עכשיו את המסך אז אני יראה טוב. איך אני מסדר את זה שיחזור הכל כמו שהיה? בתודה מראש בר לוי!!!

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  8. שלום לכולם לפני כחודש ניסיתי להוסיף עברית למחשב (השתמשתי ב windows מיוחד לגיימרים שאין את כל השפות) אחרי שהתקנתי ועשיתי restart למחשב המחשב פשוט נדלק אני רואה בהתחלה את הנתונים ו אחרי המסך הראשון פשוט נהיה מסך שחור הוא לא מגיע לזה שהוא טוען windows בכךך ניסיתי לפרמט אבל אחרי setup is inspecing systems hardware שוב נהיה מסך שחור יש משהו שאפשר לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by שמנואל,

שלום. במחשב Intel Celeron 4, 1700 MHz עם לוח אם ECS P4VMM2 יש זיכרון 96 מגה בלבד. אני רוצה להרחיב את הזיכרון ע"מ להתקין ווינדוס XP. לשם כך הוצאתי את הסטיק ומצאתי את המספר שלו. העניין הוא שאין כזה מספרר בשום מקום. גם באתר של HYNIX - שהוא היצרן של הזיכרון אין בכלל מספר דומה לזה אפילו, ואין בכלל איזכור לזיכרון 98 מגה. זהו המספר שעל הזיכרון - hynix213ahy57v28820hct-h שאלותי : איך אוכל בכל זאת לשדרג את הזיכרון ? לכמה כדאי ? האם יש עוד משהו שעלי לקחת בחשבון לפני השידרוג ? תודה רבה !!!

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by CraXeD,

אז ככה.. מדי פעם שאני מדליק את המחשב או סתם עושה ריסטרט זה מראה לי No-Signal . בדקתי שהמסך מחובר היטב בכל החיבורים ושהכרטיס יושב טוב בתוך ה-PCI-Express ככה שאין לי מושג מזה.. חוץ מזה יש לי עוד בעיה .. שאני מנסה להפעיל 1.6 אז זה פותח את המשחק אך אינו מגיע לתפריט רואים את הרקע אבל לא את התפריט ואז זה רושם לי "LoadTGA: only type 2 and 10 targa RGB Supports " ניסיתי להתקין מהתחלה את המשחק +הדרייבר של הכרטיס מסך + את הסטים וכלום לא עוזר.. נכנסתי גם לאתר של STEAM וחיפשתי את הבעיה , מצאתי אותה אחרי שעה ככה ועשיתי מה שרשום שם אך זה לא עזר גם. אם יעזור לכם אז זה המפרט שלי : Mobo: Asus P5K3 GPU : BFG 9600GT 512MB OC in SLI PSU : Corsair 550W-VX Memo : 2x1GB Ocz DDR3 1333Mhz C…

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  11. שלום, יש לי win xp כשאני נכנס ל system tools=>event viewer דרך computer managment אני רואה מס' שגיאות, חלקם error וחלקם warning 1-מה שיותר מדאיג אותי זו שגיאת error שב- source רשום disk שגיאה זו חוזרת על עצמה הרבה פעמים. שגיאת ה disk מופיע גם ב- warning לציין שביצעתי סריקה לדיסק במס' תוכנות, סריקה מלאה של כמה שעות ויצא שהדיסק תקין ביצעתי גם סריקה של ורוסים ולא נמצא דבר. מדובר בדיסק של WD250GB-YS כשאני לוחץ על השורה של השגיאת ה error נפתח לי חלון זה- וכשאני לוחץ על שגיאת ה warning נפתח לי חלון זה- 2- שגיאה נוספת שמופיעה רק בצורת error היא שב- source רשום SideBySide כשאני אני לוחץ על השורה נפתח לי חלון זה- תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by SEangel,

המחשב מרסטרט בלי הודעה מוקדמת. לפעמים מגיע למצב שהוא מרסטר בלופ (מגיע למערכת ההפעלה וקורס). מערכת ההפעלה הי וינ7 שהותקנה לא מכבר. כל המפרט חדש: ספק כח סיסוניק S12II 620W לוח אם ג'יגהבייט 770TA-UD3 זכרונות קורסאייר XMS3 (במתח 1.64 ובתזמונים של 8-8-8-24), נבדקו בממטסט שלוש שעות וחצי ונמצאו תקינים. מעבד AMD 435. הארד דיסק סמסונג טרה SJ (או JS, לא זוכר ) איך אני יכול לבודד את מקור הבעיה? (עדיף מבלי לבדוק עם מעבד אחר) יכול להיות שמשהו אחר גורם לבעיה (מלבד שי הגורמים שבכותרת)? הדו"ח לאחר הקריסה שהתקבל ממערכת ההפעלה: חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 ‏‏מידע נוסף אודות הבעיה: BCCode: 3b BCP1: 0000…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by itaim,

שאני מחבר למחשב את איפוד למחשב הוא כותב שהתקן מהיר חובר ליואסבי לא מהיר וככה זה בכל נק' של USB במחשב הלוח הוא IC-7, אני משוכנע שיש לו USB2 מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  14. Started by ronto,

יש לי מחשב ישן יחסית שעבד טוב ופשוט יום אחד החליט לא להידלק יותר הוא היה נדלק ומיד נכבה עכשיו החלפתי לוח אם והמחשב נדלק לדקה אין צפצופים ואז נכבה ניסיתי כל דבר אפשרי ניסיתי עם מעבד אחר עם קירור אחר עם זכרון אחר ובלי זיכרון ניסיתי לאפס ביוס ניסיתי להדליק אותו בלי כרטיס מסך דיסק קשיח והכול ניקיתי מאבק המחשב לא עולה פשוט ונכבה כל המאוורים עובדים והמנורות אני לא חושב שזה הספק כי הוא חדש של seasonic 520w שהשתמשתי בו כמה חודשים רק אני כבר אובד עיצות.. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by y4niv,

שלום, יש לי שרת מסוג Buffalo Linkstation Pro Duo עם שני כוננים של 2TB כל אחד. בזמן שהעתקתי קבצים לאחד מהם פתאום הכל קפא והשרת נפל, ממש ניכבה, הייתי צריך להוציא אותו מהחשמל ולחבר שוב כדי שיתחיל לעבוד ואז אותו כונן כאילו מת אני לא רואה אותו בשרת יותר וגם כשהוא מחובר אליו לוקח לשרת המון זמן לעלות (בסביבות ה-5-10 דקות) ניסיתי לחבר את הכונן למחשב והוא גם גורם למחשב להיתקע ולא לעלות כלל, הוא ניתקע ממש אחרי שהלוגו של הבאיוס נעלם וגם בבאיוס אני לא רואה שום כונן מחובר. מישהו יודע מה לעשות ? אני חייב עזרה...יש לי שם מידע ממש חשוב ואני לא רוצה לאבד אותו :-( אפילו אם אתם מכירים מישהו מיקצועי אשמח לשמוע, אני גר האיזור הקריות. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by ohadaridan13,

שלום, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כמה פעמים והיא החמירה בזמן האחרון, המחשב פשוט קורס ומופיע לי חלון כחול כאשר ישנם שני הודעות שגיאה עיקריות IRQL not less or equal - Page Fault In Non Paged Area המחשב קורס בכמה מקרים, שאני משאיר אותו דלוק לאורך הלילה רוב הפעמים שאני קם יש הודעת שגיאה, שאני משאיר תוכנות הורדה פועלות כמה שעות, משחקים למינהם, לפעמים אפילו סתם בגלישה באינטרנט קרה לי גם כמה פעמים שניסיתי להעלות תמונות. יש לי ווינדוס XP אם אתם צריכים קצת מפרט אז - AMD 64 X2 Dual core+ 6000 3.01 GHz 2.00 GB של RAM של G.skill שניים של ג'יגה. ATI HD4600 תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Dr.Hoffman,

אז ככה יש לי פה מחשב,הוא לא נדלק לי.. החלפתי לו ספק כוח,ועדיין הוא לא עובד הוצאתי לו את החיבורים של הארדיסיקים והכונני CD ועדיין לא עובד כמו כן מדובר במחשב ישן יחסית.. אני לא יודע את המפרט בבירור אבל מה שכן אני יודע שזה P3 עם SLOT 1 לוח אם של MS6199VA - MSI צ'יפסט VIA וכרטיסי PCI הם - כרטיס רשת כרטיס קול מודם 56k ובקר SCSI כרטיס מסך חדש נראה קצת של MSI כנראה GeForce MX-440 אני אישית חושב שזאת בעיה של הלוח.. אבל לא יותר מזה,בגלל זה פניתי לכאן לתשובה ברורה יותר. דרך אגב אני לא רוצה יותר מדי לגעת במחשב כי הוא אינו אישי שלי אלה של חבר של אבא שלי.. בכל אופן תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  18. אני לא מוצא את הדיסק של הכרטיס קול שלי , מישהו בבקשה יכול להביא לי דרייבר לכרטיס קול בסיסי תודה לכול העוזרים..........

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by James,

שלום פורום HW יש לי את הבעיה הזאת כבר תקופה דיי ארוכה (אני חושב שאפילו רשמתי עליה פה, לא זוכר..). הבעיה היא בכרטיס המסך R9600P.. במשחקים אני רואה משהו כזה: http://www.pictor.co.il/sty/101441/2062036.jpg http://www.pictor.co.il/sty/101441/2062037.jpg לא במשחק זה קורה, גם בוינדווס זה קורה...תסתכלו על זה: http://www.pictor.co.il/sty/100448/2228654.jpg זה קרה לי גם עם הכרטיס R9500P, שלחתי לחברה ממנה קניתי והטכנאי שבדק את הכרטיס אמר שאכן יש בעיה אבל הוא לא יודע מהי (קצת מוזר אבל לא משנה) אז החלפתי וכרטיס R9600P ואותה הבעיה..יש דרייברים מעודכנים, פורמטים לא עוזרים. ברור שזאת בעיית חומרה..OC לא עשיתי לשום רכיב המחשב שלי.. WIN XP PRO P4 2.0 Intel 845BG R9600P של הר…

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  20. יש לי דיסק קשיח עם קבצים חשובים עליו,אבל כשמחברים אותו למחשב הוא גורם לקצר והמחשב נכבה מייד,יש אפשרות להוציא ממנו קבצים? אם כן איך ואיפה אפשר לעשות את זה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. utorrent משתמש בכרטיס מסך שלי בשביל כריית ביטקוין ? מה הנזק שיכול להיות מזה ? ואיך לדעת שמופעל אצלי דבר כזה שמפשיע על הכרטיס מסך רואים שהוא במאמץ או משהו אחר

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. ברגע שאני מחבר את הכבל מתח המחשב מתחיל לעבוד ישר, הוא לא מגיב כפתורים של המארז אלה רק לכיבויי על ידי הוצאת הכבל מהחשמל. המחשב לא עולה המסך לא נדלק. אין פוסט אין ציפצופים אין כלום. הוצאתי את כל ההרדיסקים החלפתי ספק אבל שום דבר לא משתנה... ברגע שמחברים לחשמל ישר מתחיל לפעול... לוח TYAN S2865 K8E כרטיס מסך MSI 6600 LE זכרונות OCZ PLATINUM EDITION DUAL CHANEL 1024X2.

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by hai555,

שלום רב שיחקתי עם ההגדרות של הניהול וביטלתי בטעות את ההרשאות עקב קח שפתחתי בישביל להעביר קבצים ( באבטחה וכרגע מופיע לי שגיאה שכונן C חסום ואין לי דרך פתוח אותו אולי למישהו יש מושג איך מחזירים את זה בחזרה . לא ניתן לעשות גם שיחזור מערכת זו השגיאה .

24. Started by galedri,

תשמעו עשיתי שיחזור מערכת למחשב כי כשהדלקתי את המחשב וזה פתאום לקח לו הרבה זמן לעלות וזה ועל השולחן העבודה הופיע רק הסל מיחזור וזה ואז עשיתי שיחזור מערכת והכל היסתדר ועכשיו אני רוצה לדעת עם הבעיה שהייתה לי תחזור??

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  25. Started by דין טיבי,

אניי לא יוודע מהה קררה פעם לפני איזה חודש היתה לי תבעיה הזאת החלפתי ספק ל550 חשבתי זה הבעיה הכל עבד לי טוב! פתאום היום המחשב עושה לי ריסט ושהוא נידלק חזרה הבעיה זה לא בווינדוס כי פירמטתי הנה תמונות של המשימות מפרט: מעבד: intel pentium 4 3.00Ghz בלי אוברקלוק :,( לוח אם: לא ידוע דגם חחחחח רק שהוא של intel sorento זיכרון: 2GB 800Mhz kingston כרטיס מסך: ati 4670 sapphire ספק כוח: 550W golden tiger תמונות ד"א גם אני חשבתי שהflec006 זה הבעיה אבל זה לא הוא..

• 4 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.