תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,310 דיונים בפורום זה
-
-
קניתי אתמול ארד דיסק 250 גיגה והוא מזהה לי מתוך 250 גיגה רק 233 שזה הפסד של 17 גיגה שזה נורא משמעותי איך משחזרים או מוצאים את ה-17 גיגה בייט?
-
- 5 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש למי שיצליח לעזור, אני משתמש במחשב חדש שהרכבתי לפני 3 חודשים, אתמול אחרי שהעברתי אותו לחדר אחר, ניקיתי והרכבתי אותו מחדש, המחשב לא הצליח לעלות, בלוח האם (dfi lanparty ut ultra-d) ישנם נוריות קטנות (diagnostic LEDs) שמראות על מצב המחשב עד שהווינדוס עולה, לפי הנוריות המעבד והזיכרון מזוהים, וכשזה מגיע לנורית של כרטיס המסך (gigabyte 6600 256Mb), זה מראה שהכרטיס לא מזוהה או לא פועל. עד עכשיו לא היו שום בעיות עם המחשב הזה, והבעיה לא הופיעה אחרי שינוי מסויים בחומרה או בתוכנה, ניסיתי להרכיב את כרטיס המסך בסלוט ה-pcix השני, אבל זה לא עזר, ובדקתי שוב ושוב שהכול מחובר ומותקן כמו שצריך. מכול מה שאני הצלחתי להבין זאת לא בעיה בשום דבר חוץ מכרטיס המסך, מחר אני אקח אותו למ…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
יש לי מסך 15" יש עכשיו יש לי יציאה לטלויזיה עם אני מחבר את המשחב לטלויזיה אז אני יכול לשחק במישחקים ולהעלות את הרולוציה כי עכשיו אני לא יכול להעלות בגלל המסך..... ואני ישחק בלי לגים?.... ???
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה קניתי לאבא שלי מעבד 12600 ולוח אם b660m ds3h של Gigabyte. חיברתי לו הכל כמו שצריך וגם הכרטיס מסך נותן תצוגה. עולה ישר לביוס ושם אני רואה שזה מזהה לו את כל הדיסקים קשיחים ו ssd אחד כמו שצריך. אני מנסה לעשות boot דרך ssd ולא נותן לי אופציה לכלום. וזה כן מזהה את ה ssd. ניתקתי את כל הדיסקים קשיחים מהחשמל ומה- sata והשארתי רק את ה- ssd. ועדיין לא נותן לעשות ממנו בוט. עשיתי עדכון ביוס ל F5 ועדיין כלום. כל שאר הדברים עובדים כראוי (מאווררים, זעכרון, מעבד וכ. מסך) יש למישהו מושג מה צריך לעשות?
-
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה כבר הרבה זמן שהמחשב שלי עובד ממש לאט שהאתרים נתקעים\נסגרים שהתוכנות לוקח הרבה זמן לעלות(WORD,EMAIL ) וגם אני שומע לפעמים רעש שהמארוור מוציא (אני יודע איזה רעש הוא אמור להוציא וזה לא רעש רגיל) רעש כמו חריקות -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- טוב יש לי כבר איזה שבועיים איזה 5 וירוסים שהנורטון לא מוחק -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- טוב אז יש לי כמה שאלות 1) איך אני יכול לפתור את הבעיות הנ"ל 2) איזה תוכנות להוריד? 3) איך אני יכול להגן על המחשב מפופ ואלו שנדבקים למחשב 4) איך אני יכו…
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הלילה פגע איזה ברק שגרם לקפיצת מתח (כנראה רצינית) באזור בו אני גר... הלפ-טופ היה מחובר לחשמל והמודם חובר אליו בUSB. המחשב כבה אך הכל נשאר תקין (כולל הספק) אבל משום מה, אח"כ, המחשב מזהה שמחוברים לו אלמנטים לפורטי ה-USB אך לא מזהה מה ולכן מה שמחובר ב-USB לא פועל (אך מקבל מתח מהמחשב...)! למשהו יש פתרון לעניין?
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
גיסתי הביאה לי את המחשב ואני מנסה להתקין לי אנטיוירוס ואין לי הרשאות לכולם! אני אדמין, היי יה עם MS ESSENTIAL אבל עשיו זה בסדר. כל אנויריוס שאני רצה תקין _ לא משנ להיכן... אין לי אישור מישהו יודע מה קורה פה. יש רק משתמש אחד וזה אדמין... אז למה זה ככה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי רציתי להסיר את הטקסט מהאייקונים בשולחן העבודה שלי (WINDOWS 7) לשם כך השתמשתי בתווים 'בלתי נראים' (כמו 'רווח' - הוא תו אחרי הכל אך אינו ניראה) השתמשתי ב "ALT+255" (זה הוא תו שקוף). עובד נהדר המערכת מאשרת להשתמש בו בתור שם לאייקון 'המחשב שלי' מציג רק תמונה של מחשב ללא טקסט בדיוק כמו שרציתי. אך מסתבר שגם בתפריט התחל השתנה השם של כפתור 'המחשב שלי' לתוכן ריק. איך אפשר להימנע מהמצב הזה? חשבתי לעשות 'קיצור דרך' למחשב שלי בשולחן העבודה אבל כאשר אני ילחץ עליו קליק ימני יוצג לי מאפייני קיצור דרך במקום מאפייני המחשב שלי שזה משהו שאני לא רוצה שיקרה.. יש למישהו פתרון אחר ???
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
הי יש לי lenvo ThinkPad 301. אתמול אישרתי לו לבצע עדכון לתוכנת הניהול של LENOVO, ומאז המחשב לא מזהה את הסוללה החליפית בה אני משתמש ומדווח לי "אין לך סוללה". שחזור גרסה ליום קודם לא השפיע. הסוללה עובדת אלי כבר מספר חודשים ועדיין מספיקה לכשעה וחצי עבודה האם יש דרך להסיר את העדכון של לנובו? האם יש דרך לעקוף או להסיר את מערכת הניהול של לנבו? מעבד i5 8G RAM Windows 7Pro, 64 Bit כל עדכוני מיקרוסופט מותקנים תודה בועז
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום ! אני מחזיק ברשותי כרטיס מסך HD5770 שמחוברים אליו שלושה מסכים בחיבורים להלן: DELL U2312HM - DVI DELL P2414H - DP HDTV 120Hz - HDMI כל המסכים עובדים על רזולוציה 1920x1080 @ 60Hz כשאני גולל את המסך למשל בדף אינטרנט או שהתמונה על המסך יש קריעה בקו מסויים במסך אחד מן המסכים. שמתי לב שאם אני בוחר בדרייבר שהמסך שיש את הקריעה "Make Preferred" אז הקריעה נעלמת מהמסך הזה ועוברת למסך האחר. אני בטוח שבגלל זה זה לא בעיה במסך עצמו כי הוא עובד תקין לגמרי מהרגע שאני עושה "Make Preferred", ככה שזה גם לא הכבלים עצמם. מחקתי והתקנתי באופן נקי דרייברים וניסיתי אפילו גרסאת בטא אבל הבעיה לא נפתרת. אני חושד שזה או הכרטיס מסך עצמו שכבר נמצא אצלי כמה שנים, או נקודה אחרת למחשבה היא שהקריעה התח…
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא יודע איך זה קרה, זה התחיל אחרי שאח שלי היה על המחשב אבל הוא לא יהיה בבית בימים הקרובים אז אין לי איך לשאול אותו... אני לא יודע גם מה בדיוק הבעייה. אני יכול לתת דוגמאות למה שזה עושה: זה לא נותן לי להיכנס לגיימספי להוריד קבצים וזה לא נותן לי להיכנס למשחק Utopia (למי שמכיר) וזה אומר שאו שיש לי בעייה עם העוגיות או שיש לי בעייה עם האבטחה. אני לא יכול להיכנס לאפשרויות של האינטרנט מאז שנכנס לי איזה משהו למחשב אז אני לא יכול לנסות משם דברים וחוץ מזה אין לי בדיוק רעיונות... מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום יש לי כמה שאלות אז אגש ישר לעניין אני משחק בכמה משחקי mmprog ביניהם WoW ו SwToR לאחרונה אני מרגיש ירידה משמעותית בביצועים של המחשב... אני מדבר על זה שהמשחק רץ רגיל ופתאום הכל נהיה איטי ומסורבל לאיזה דקה וחוזר למצב הרגיל עוד פעם. המחשב שלי ממש לא חדש אך בגלל הירידות הפתאומיות האלה אני חושב שמשהו לא תקין. השאלה שלי היא מי מהרכיבי החומרה זה שעושה בעיות ומה כדאי להחליף? המפרט שלי הוא - Intel Core 2 Duo E6600 4G сorsair ddr2 800mhz Geforce 8800GTX 768 על windows xp sp3 64bit
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני מנסה לעלות את virtual box זאת ההודעה שאני מקבל ****אני מנסה להעלות אותה כאשר המחשב במצב בטוח ,האם יש קשר ? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי שלושה דיסיקם קשיחים במחשב ועכשיו פתאום אחד הדיסיקים לא רוצה לעלות... דרך המחשב שלי הוא שואל אותי יש אם לאתחל אותו ואני לא יודע מה לעשות.. אם אני אגיד לו כן כל מה שהיה שמה ימחק לא שיש לי ברירה, אין לי גישה לשם... למישהו יש איזה רעיון איך אני יכול להחזיר לי את החומר?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
לפני כמה ימים המחשב שלי התחיל לפעול ממש באיטיות, אז החלטתי לפרמט אותו אבל הבעיה היא שגם אחרי הפורמט המחשב עדיין לא זז, אני לא מצליח להתקין כמעט שום דבר בלי שההתקנה תיתקע בהתחלה חשבתי שאולי הדיסק התקנה של הווינדוס לא תקין - אבל גם דיסק אחר מביא לי את אותה התוצאה איך אפשר לפתור את זה?
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום. קניתי לא מזמן מחשב חדש ובתוכו היה הארדיסק 500 ג"ב של WD AAKS ASTA 2 לפני כן לא היה בו רעש אבל אחרי שהתקנתי פאצ' למשחק כלשהו אז הרעש של תיקים התחיל כשהמחשב חשב. בכל מקרה החליפו לי את הארדיסק הנוכחי באחד חדש בלי בדיקה ובלי בעיות. התקנתי את ווינדוס והכל מחדש והנה להפתעתי שוב פעם רעש כשהמחשב חושב. הרעש הזה רגיל או שאולי הוא ספציפית של הדגם הזה? תודה מראש לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היו לי כמה בעיות עם הכרטיס קול. ניסיתי לעדכן את הכרטיס קול ואת הביוס. תהליך העדכון עשה לי FLASH לביוס ואחר כך, כשאתחלתי את המחשב היה רשום שיש בעיה בCMOS. השתמשתי בדיסקט הצלה של הביוס שהכנתי מראש וזה כאילו נפתר, רק שלא ממש. הדיסק הקשיח לא מזוהה בביוס!!! עשיתי איפוס לביוס לפי כל ההוראות (ניתקתי מהחשמל ושיניתי את הג'מפר ושיניתי חזרה) אבל ההארד דיסק שלי עדיין לא מזוהה בביוס!!! תעזרו לי בבקשה!!! מה עושים??? תודה, מיכל.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול איך אני מוחק קבצים שברגע שאני רוצה למחוק אותם עולה לי הודעת שגיאה שהם בשימוש או שהתיקייה שלהם פתוחה למרות שזה בכלל לא נכון ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, המחשב שברשותי מתכבה לבד בזמן שהוא טוען את הWINDOWS או לפעמים גם לפני וגם אחרי העניין הוא שהוא לא עושה ריסטרט הוא פשוט מתכבה לגמרי כאילו יש איזה קצר או משהו כזה, החלפתי לו ספק לספק חדש וניתקתי לו את כל המחברים החשמליים חוץ מהלוח אם, אבל הוא עדיין מתכבה כמה שניות אחרי שהוא נדלק. בחיים שלי לא קרה לי שמחשב התכבה לגמרי לבד בדרך כלל אם יש בעיה בחומרה הוא עושה ריסטרט או שהלוח אם לא נדלק, מה יכולה להיות הבעיה? והאם הבעיה יכולה להיגרם עם על ידי תקלה בכפתור ההדלקה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב כשאני מפעיל אותו אז יש את המסך שבו הוא אומר איזה מעבד ואפשר ללחוץ על DEL ולעבור לביוס במסך הזה הוא כותב לי cpu is unworkable or has been changed please recheck - cpu soft menu אפשר ללחוץ על F1 וזה מעלה את הווינדוס כשהווינדוס דלוק יש את הצפצוצים מהמחשב שמתריאים על חום של המעבד מה הבעיה ? איך אפשר לסדר ? *** לא ידעתי אם להדביק את ההודעה בפורום הזה אז ככה שאם זה לא מתאים תעבירו בבקשה תודה אבי עריכה : שכחתי גם לרשום שהוא עכשיו כותב לי שהוא 2.0 המעבד הוא פנטיום 4 2.66
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום.. יש לי שתי אר דיסקים במחשב אחד של 80 GB ואחד של 40 GB עכשיו.. יש צופצ'יק לבן קטן כזה שמחברים לCS\MASTER\SLAVE עכשיו ב80 GB הווינדוס שלי מותקן וב40 יש לי את כל המשחקים שירים תוכנות וכו'.. עכשיו על האר דיסק הראשון הצופציק על CS ובשני אין כלום ואתמול זה עבד לי הכל עכשיו אני רק עם אר דיסק אחד כי השני לא עובד למה זה ככה ? והמחשב מבקש ממני ללחוץ F1 כדי שהמשחב יעלה איך מבטלים את זה ? בבקשה תעזרו לי אנ ימשתגע תדוה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להגדיר את כיוון המפרט מחשב שלי בחתימה שיהיה משמאל לימין ( יישור שמאל-אנגלית) אך משום מה אני לא מצליח כאן באתר, ניסיתי גם לשים קודים של HTML ולא הצלחתי...מישהו יכול לעזור? זה מה שרשמתי כדי ליישר את הטקסט לצד שמאל <p dir="ltr">TEXT</p>
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אז ככה קניתי פיליפס 1628 והתקנתי אותו אבל...... כל rip מדיסק אודיו שאני מנסה לעשות (גם מקנוים אורגינלים) ובכל תוכנה לא עולה יפה ואם מצליח אז עם שגיאות שנשמעות טוב. לא היתה לי כל בעיה בצורב הקודם (פיליפס רגיל). גם כשהחזרתי אותו כ slave לא הייתה בעיה. נראה לי שיש בעיה בצורב דיוידי החדש או שאולי משהו אחר דעתכם בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את הקשוחה של כרטיס מסך ויש שגיאה התוכנה זאת לא מופיעה לי את הדגם של כרטיס המסך ועוד.. דגם : GV-N970WF3OC-4GD_P/F2
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-