עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לפני כשבועיים התחילה בעיה מוזרה שכאשר אני נכנס ל WINDOWS אחרי 3 דקות בערך (כל פעם משתנה) המחשב עושה ריסטרט ולאחר מכן אפילו לא מגיע ל WINDOWS ומפעיל את עצמו מחדש כל פעם..כשכל פעם הזמן בין הריסטרטים מתקצר. לעומת זאת ב SAFE MODE הוא עובד בלי הפסקה. מותקן עליו מערכת הפעלה XP זכרון 512 400 MHZ הארד דיסק 80 GB SATA לוח MSI NEO 2 865 PE ניסיתי לפרמט אבל גם שם הוא עשה ריסטרט לפעמים... הצילו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. המחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש כל פעם ולפעמים אחרי שהוא מפעיל את עצמו מחדש ולא עולה הווינדוס והנורה שמראה שהוא טוען נשארת דלוקה קבוע ולא מהבהבת תעזרו לי בבקשה. אם זה ארוך אז האיציק שלי 170747607.

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by pumiki27,

אני נתקל בתופעה מוזרה: אני משתמש במחשב גולש באינטרנט מפעיל תוכנות מסוימות ולאחר זמן מה המחשב מפעיל את עצמו מחדש , לפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי יום שלם המחשב מפעיל את עצמו מחדש, גם כשאני לא ממש מאמץ אותו למשל נכנס לאינטרנט גולש באתרים ולא פותח תוכנה מסוימת אם ישנו בן אדם שיכול להסביר לי מהי הבעיה שיכולה להיות אני אודה לו מאוד. תודה, איתן

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אוקי זה מוזר... היום חזרתי לשחק ב BATTLEFIELD2 אחרי חודש שלא שיחקתי בו ומה אני מגלה.. שהמחשב עושה לי ריסטים כול איזה שעה וחצי של משחק. עכשיו אני לא בטוח אם זה התחיל רק היום או לא כי בחודש הזה כמאת ולא שיחקתי רק אינטרנט וסרטים וזה מה שאני כן יודע שזה לא בגלל התחממות כי אני עוקב אחרי הדברים האלו. עכשיו חשבתי אולי זה בגלל שעשיתי OC קטן אבל הורדתי את ההגדרות ל DEAFULT וזה עדיין עושה לי את זה. עריכה: טוב התקנתי עכשיו לדרייברים האחרונים ועכשיו המחשב לא עושה ריסטים - במקום הוא עושה משהו יותר גרוע.. תוך כדי משחק יש לי דברים מוזרים (לא ארטיפקטים) כמו לדוגמה שפתעום המשחק נתקע אם מסך שחור ואז אחרי 10 שניות חוזר למשחק או שסתם יש היבהוב של המסך לשניה אחת הוא ניהיה שחור... לא יודע ממה …

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  5. שלום חברים.. לפעמים קורה כשאני משאיר את האימיול ללילה,או סתם עובד עם המחשב אז המחשב סתם עושה ריסטרט ,כאילו בא לו לעשות. וזה קורה לעיתים רחוקות היום בבוקר באתי למחשב ולא נגעתי בו והוא הפעיל את עצמו מחדש,ותוכנת האימיול עבדה ברקע. מה יכולה להיות הבעיה?ותעזרו לי לפתור אותה בבקשה

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  6. יש לי מחשב ישן שחיברתי לאחי הקטן שלפני חודש החלפתי בו הרד דיסק ל20 גיגה מקסטור והכל פעל בסדר עד שלא מזמן המחשב מחליט להפעיל את עצמו מחדש... חשבתי אולי לפרמט יעזור וזה לא עזר... ועכשיו המחשב אחרי פירמוט וכל פעם שאני מנסה להתקין וינדו אז עוד פעם הוא מפעיל מחדש... בדקתי בMemtest86+ ולא מצא שגאיות שמתי הרד דיסק של WD 80 מהמחשב החדש והוא בכלל לא עלה מישהו יכול לעזור לי?!

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by SG,

כל הזמן המחשה מפעיל עצמו מחדש אפילו שהתקנתי את הוינדוס מחדש אחרי פירמוט הוא עשה לי את זה. אז ככל הנראה הבעיה היא בחומרה והמחשב הוא ישן (לפני 3 שנים בערך) לכן זה אחד הרכיבים נראה לי שהלוח אם יכול להיות? אז השאלה היא אם אתם יודעים איזה רכיב גורם למחשב להפעיל עצמו מחדש והאם כדאי לקנות אותו או שלא שווה כי המחשב ישן. תודה רבה על העזרה!!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מחשב AMD חדש, מפעילה סימס 3 ועוד משחקים, הכל עובד חלק, אבל אחרי כמה זמן של משחק, המחשב מפעיל את עצמו מחדש... המחשב נקנה לפני כשבוע וחצי וזה התחיל שלשום, אני מיואשת, יש לכם רעיון למה הבעיה? ממש מבואסת.. :s05:

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. מחשב שלא הפעלתי כמה שבועות לא נדלק משום מה. כשאני מדליק אותו נשמעים כמה צפצופים, וההארד דיסקים מתחילים להסתובב, אבל ב80% מהמקרים לא מוצג כלום על המסך עד שהמחשב מופעל מחדש. ב20% הנותרים של המקרים, אני ראיתי שכן נדלק המסך וקיבלתי הודעה על כך שהBIOS הושחת. Dual BIOS The main BIOS is corrupted. The system will be recovered from the backup BIOS. Please DO NOT turn off power or reset the system. This may take a few minutes Updating the main BIOS...11% (האחוזים עלו מ0 ל11 ואז המחשב קרס. לט בטוח דהוא תמיד נתקע דווקא ב11. נראה לי שזה אקראי) ואז המחשב הפעיל את עצמו מחדש. יש …

• 6 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. קניתי מחשב לפני כמה ימים עדכנתי את הכל כל הדרייברים מהאינטרנט לא עשיתי אובר קלוק והמחשב הפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים. יש לי אינטל 3.0 512 זיכרון רדאון 9800 se ואם אתם צריכים לדעת עוד משהו תגידו. תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. הבעיה התחילה לי השבוע....כל הזמן שהדלקתי את המחשב או עשיתי רסט, המחשב מתחיל לעלות ואז הוא עושה רסט ושוב עולה כאילו שום דבר והמסך רושם שומר אנרגיה משהו כזה....ואחרי זה המחשב עובד רגיל מה זה יכול להיות?

• 10 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by evman007,

יש לי בעיה חמורה. כל פעם שאני מדליק את המחשב לא עוברות יותר מעשר שניות והוא מפעיל את עצמו מחדש הוא לא ניתו להפעלה בשום מצב שניסיתי המחשב הוא פנטיום 4 2.4 עם מארז וספק גנריים אבל אין לי מושג איזה סוג של מעבד זה אם זה פרסקוט או רגיל כי זה לא מחשב שלי

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by MP,

שלום מעלים תוכנה של משחק בשם CALL OF DUTY 4 או כל משחק ברמה גבוהה , המחשב מציג Error during initialization : Video card or driver doesn't support separte alpha blend glow will be disabled המחשב בנוי מ -- motherboard P4P800 כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON 9200SE ATLANTIS 128MB האם הכרטיס מסך לא מתאים לסוג של משחקים כאלה , או בעיה אחרת אם הכרטיס לא מתאים אז איזה כרטיס לרכוש , אולי Nvidia GeForce 8500GT PCI-Express 8500 GT 512MB תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  14. שלום! יש לי READON 1950PRO ומפרט ככתוב במפרט ;D כל פעם שאני משחק ומגיע לסצינה מורכבת (עם הרבה עשן, אש, פיצוצים, בועות במים) אז יש מסך כחול, ואז המחשב אומר שהוא מנקה את הRAM ואז הוא נדלק מחדש.... הדבר הזה קרה לי בכמה משחקים: ספלינטר סל דאבל איג'נט, רינבו סיקס ואפילו ב C&C3 כאשר היו פיצוצים...... אני משתגע כי ניסתי מיליון פעמים להתקין ולמחוק את הדרייברים של ATI (7.4( והמחשב חדש (קניתי לפני שלושה חודשים).... הספק מספיק חזק (420W של EZCOOLER או משהו בסגנון) על הקופסא של הכרטיס כתוב שצריך 350W.... אז מה אני יכול לעשות?? צרפתי תמונה של המסך הכחול שאני מקבל תודה מראש אלון ;D [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 559 צפיות
  15. Started by Or94,

יש לי בעיה במחשב ( לא זה שבחתימה). היום שיחקתי פיפא ואז קצת גלשתי באינטרנט ואז פתאום באמצע המחשב שלי הציג מסך כחול עם הודעה שהוא צריך להיכבות והיה רשום MEMORY_MENGEMENT ואז היה שם מה לעשות וזה לא עזר. לא הבנתי מה זה אומר וזה לא הפעם הראשונה שזה קורה לי. מה עושים? המפרט הוא: מעבד E6750 לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון Trancend 2GB כרטיס מסך 8500GT

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by elada22,

אני אתמול שידרגתי את הלוח אם מעבד והזיכרון לAMD עד אז עבדתי על אינטל הכל מחובר וטוב ויפה אבל כשאני מעלה את המחשב הוא נותן לי את השגיאה של החלונות שיכול להיות שמשהו השתנה בחומרה והוא נותן לי לעלות על מצב בטוח או נורמלי ועוד כמה אפשרויות.. אתם מכירים את זה. ואז לא משנה מה אני בוחר הוא מחכה 2-3 שניות ומאתחל את עצמו. אז אני מתאר לעצמי שצריך להגדיר משהו בביוס אבל אין לי מושג איך להיכנס אליו בAMD וגם המערכת עולה ממש מהר כך שאין לי הזדמנות להגיב תודה רבה נ.ב שכחתי לציין עובדה חשובה שאני לא החלפתי דיסק קשיח ואת החלונות והם עדיין המשיכו כמו שהם ממעבד האינטל

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  17. Started by MiRROR,

שלום לכולם יש לי שני הראדיסקים, הראשון פורמט והותקן עליו WINXP PRO 20 השני נשאר כמו שהוא, אכ כשניגשתי לדיסק השני הצלחתי לקרוא ממנו פעם אחת ולאחר מכן כל פניה שלי אליו המחשב נתקע, חושב, ולאחר מכן המחשב מציע לפרמט את הכונן. מה ניתן לעשות הכונן מכיל מידע חשוב. מבקש עזרה איך להציל את הספינה לפני שהיא טובעת.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  18. Started by elad-k1,

כול כמה דקות בערך יש ציפצוף מתוך המחשב איך אני מגלה מה זה? תודה

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by No buddy,

שלום לכולם, בכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא מצפצף לי..עכשיו, אני יודע שהבעיה היא בכרטיס מסך( ati radeon 9600xt) כי החלפתי לכרטיס אחר(geforce 4mx) והמחשב כבהר לא ציפצף. כל מה שאני רוצה לדעת זה איך אני פותר את התקלה? הכרטיס הוא כרטיס חדש מאד...הוא עובד מצויין במחשב אחר!

• 11 תגובות
    • 814 צפיות
  20. Started by Nechami Mmm,

פתחתי את המחשב נייד מחברת Dell ומהדלקתו מתחיל לצפצף 3 צפצופים ברצף למשך כל זמן בו שהמחשב דולק, אשמח לקבל פיתרון מאנשים שנפגשו את זה או יודעים אודות מה תופעה זו יכולה להיגרם! תודה!

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by ofer1928,

לפני כמה שעות המחשב שלי התחיל פשוט לעשות רעש של צפצוף אז כיביתי אותו עכשיו פתחתי מחדש והוא עדין עושה את הרעש הזה, הרעש יוצא עצמו מהמחשב, יש למישהו מושג מה זה ואין אני מפסיק את זה?

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by jud5,

הורדתי תכונה מהאינטרנט. הופיעה בקשה להפעיל מחדש את המחשב, הסכמתי. המחשב כבה ועלה מחדש, עד ברוך הבא ואז נשמע ציפצוף ומופיע מסך כחול שאומר שיש תקלה והמחשב לא ממשיך כדי לא להזיק. בערך משהו כזה. הפעלתי מחדש את המחשב וזה חוזר על עצמו. מה עושים. מבקשת עזרה. בתודה מראש

23. Started by SilverCivic,

שלום. לפני כ3 שבועות התקנתי מחדש WINDOWS XP. מאז ללא תקלות כלשהן. רק אתמול (מוזר אבל אחרי שאחותי שיחקה לי במחשב!) המחשב לאחר ההדלקה מציג בDOS שורה שאומרת כך : CPU is unworkable or has been changed. please recheck - CPU SOFT MENU כדי לעבור את זה אני פשוט לוחץ F1 . אבל אחרי שהופעל הוינדוס , אני שומע צפצוף בערך אחרי 5 דקות והמחשב קורס , לא מסוגל לתפקד והפתרון היחיד הוא ריסטרט... מה עושים? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אין לי מושג למה אבל אתמול כשהדלקתי את המחשב הוא צפצף 4 פעמים ולא נדלק רק אחרי משהו כמו 8 ריסטים +- הוא עולה כרגיל... אין לי מושג ממה זה נובע. פירקתי כרטיס מסך ניקיתי והחזרתי ועדיין אותה תופעה.. התוכלו לתת לי קצה חוט?

• 8 תגובות
    • 6.9k צפיות
  25. בעיה שהחלה בימים האחרונים: בכל הפעלה של המחשב, הוא מצפצף 5 פעמים ומדלג על המסך של מותג הלוח אם וישר קופץ להתחברות משתמש בווינדוס, ומשם הכל פועל רגיל. לפי מה שבדקתי, 5 צפצופים מעידים על תקלה במעבד, אבל אין לי ממה מושג מה התקלה. נקיתי את המחשב מאבק ולא מזמן החלפתי גם כרטיס מסך לאחר שה-970gtx שלי סיים את חייו. מעבד: intel i5-6600 3GHz 1151 6MB לוח אם: Z-170x Gaming 1151 Gigabyte כרטיס מסך: GTX1660 6GB זכרון: x2 Kingston fury 6GB ספק: Thermaltake 850W עריכה: טוב, מסתבר שהחיבור של כרטיס המסך היה טיפה בחוץ וזה מה שגרם לצפצופים. יצאתי קצת פיתה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.