עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shmulik13,

שלום ברשותי מחשב פנטיום 4 2.6GHZ עם WIN XP הבעיה במחשב היא שהמחשב עולה אך לא מוצג כלום על הצג ניסיתי להחליף כרטיס גרפי חדש אך לשוא כמו כן גם ספק (בחשש שהוא נדפק) יש אולי עוד דרכים לבדוק חוץ מהחשש שזה לוח אם? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  2. Started by blachson,

לפני כמה שעות פתחתי את המחשב ובאמצע שהווינדווס עלה הוא נתקע אז עשיתי ריסט. מאז שהמחשב עלה מחדש יש לי רזולוציה 800 על 600 והצבע הוא 4 ביטים ואני לא יכול להזיז ת'רזולוציה היא כאילו תקועה ואי אפשר לשנות את מספר הביטים כי אין עוד אפשרויות! עזרה בבקשה..

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  3. Started by daniel123,

שלום, אתמול שחקתי במחשב ופתאום כעבור כמה זמן נכבה לי המחשב כאילו מישהו הוציא את התקה מהמחשב כשניסיתי להדליק דרך הכפתור מקדימה זה לא נתן לי להדליק, אז ניסיתי ללחוץ על הכפתור השחור שמאחורי המחשב למעלה חיכיתי כמה דקות ואז לחצתי בחזרה כמו שזה היה מקודם ואז לחצתי על הלחצן של הפעלה מקדימה וזה פעל ככה זה קרה לי כמה פעמים לפעמים זה נסגר כעבור הרבה זמן לפעמים כמה שניות אחרי שהדלקתי את המחשב ואז פעם אחת זה נסגר ומעכשיו אני לא יכול לפתוח את המחשב בכלל אז רציתי לדעת עם זה בגלל הספק או משהו אחר! ??? ???

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by Abomb25,

בחודש האחרון המחשב לי נתקע הרבה פעמים , זה קורא באופן רנדומלי לחלוטין , לפעמיים באמצע משחק , סרט או אפילו אחרי שאני משאיר אותו פתוח כמה שעות בלי עשות כלום . הוא אפילו עושה לי בעיות בעלייה כאשר הוא אפילו לא מעלה לי את הווינדוס , הוא פשוט נתקע במסך שחור. בכל הפעמים הללו אף פעם לא ניתן לי מסך כחול הוא איזשוהי שגיאה , עד להיום שסופסוף קיבלתי אחת. המחשב חדש למדי (6 חודשים) , העברתי בשבוע באחרון סריקת וירוסים , 2 סריקות לרוגלה , ו 2 תוכנות ניקוי רגיסטרי , העדכני את כל הדרייברים + על עידכוני הווינדוס הממולצים. מקבל בשמחה כל עזרה מצורף הדו"ח לBSOD : icrosoft ® Windows Debugger Version 6.10.0003.233 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\…

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  5. חבר שלי ואני יושבים פה מול המחשב יש בו כונן קשיח בגודל 250GB של WD מהדגם הזה: WD2500KS הדגם זה SATA 2 והכול מותקן במחשב כולל SP2 של XP וכול הדרייברים שצריך.....למה מזוהה רק כמחצית הנפח שבכונן?....מזוהה רק 127GB וזה כונן של 250GB...איך אפשר לסדר את זה?! תודה רבה רבה מראש...וזה מאוד חשוב אז אם תוכלו לענות טיפה מהר זה מאוד יעזור...תודה

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by nahum8,

כשאני משחק משחק כלשהו (לא כולם חלק זה לא עושה את זה...) לרוב זה משחקי מכוניות כמו MOST WANTED-UNDERGROUND וכו... לאחר כמה דקות זה נתקע עושה מסך שחור ולאחר דקה זה חוזר למשחק וככה 3 פעמים וכבר בפעם השלישית המשחק כבר לא חוזר לעצמו זה מראה לי את ההודעה הזאת כשזה עושה את המסך השחור: מישהו יכול לעזור לי לפתור את הבעיה הזאת!!??? דרך אגב זה RADEON 9550 256MB 128BIT

• 4 תגובות
    • 568 צפיות
  7. לא יודע אני לא כל כך מבין בזה : אז ככה,לפני מספר חודשים קניתי מחשב חדש אבא שלי המליץ לי עליו דרך חבר שלו , מחשב באמת קטלני הורדתי הרבה משחקים והאיכות פשוט קטלנית .. ואז התחילה בעיה: המסך פתאום לא נדלק,או נדלק לפעמים אז החלפתי כבלים אולי הבעיה בהם? לא . בקיצור בכל הדלקה של המחשב אני צריך ללחוץ בכפתור MENU שבמסך ומיד אחריו על הכפתור SOURCE ורק ככה המסך בעצם מציג את המחשב. (חשוב לציין שהמסך עצמו נדלק יופי פשוט כדי להציג את המחשב שעולה אני צריך ללחוץ כמו שאמרתי) מדי פעם ממש רק מדי פעם המשחקים עולים לי ופועלים יפה אבל אחרי משחק ממושך של שעה בערך המסך נכבה וצריך לעשות ריסט ואת כל הפרוצדורה עוד הפעם . רוב הפעמים שאניי מנסה להפעיל את המשחקים הם לא פועלים וההודעה הבאה מוצגת לי: …

• 4 תגובות
    • 782 צפיות
  8. היי. לאחרונה שמתי לב שהטמפרטורה של המעבד עולה דראסטית למספרים שנראים קצת לא הגיוניים. מדובר על מערכת חדשה אצלי המבוססת על i5-760. ניסיתי לפשפש קצת ברשת ולא הצלחתי למצוא תשובות שהן מעבר לאוברקלוקינג (לא בעניין). אז דבר ראשון - מהן הטמפרטורות הנורמליות למעבד הזה על stock cooler? (אצלי הוא רץ ב-50-55 ב-idle ותחת מאמץ מזערי מגיע אף ל-70+ ואני נאלץ לכבותו) דבר שני - על המעבד יושב לו Arctic Cooling Alpine 11 Pro כדי להוריד מעלה או שתיים, אך הוא תופס המון מקום. על הלוח אם שלי (Gigabyte H55M-S2H) הזכרונות ממש צמודים למעבד (מדובר על G.skill RipJaws עם גופי קירור משלהם), ברמה שיש מרווח של פחות מחצי סנטימטר בין גוף הקירור של הזכרונות לגוף הקירור של המעבד. האם יש לכך השפעה ישירה על …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by pinkmasta,

האם זה נכון , שבמקרים מסוימים , אם הדלת של המחשב פתוחה והמחשב דולק , (ב AMD) הוא יכול להוריד את מהירות הסיבוב של המאורר ולגרום למעבד להתחמם יותר מדי ?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  10. Started by horacio,

יש לי הודעה כזאת אפשר הסבר מה זה? לאחר שהכך עולה הןא כותב לי כך: loppy disk fail -40 cpu mas been changed re-enter cpu setings in thecmos setup and remenber to save before בבקשה אפשר אסבר מה זה ואיך מתקנים את זה בתןדה מראש

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by matan13,

במחשב שלי רציתי להחליף כרטיס מסך שבסוף לא הוחלף(מחובר VGA). וכשהחזרתי את אותו כרטיס מסך למקום שהיה קודם בטעות הוא קיבל מכה עם המברג בחלק המסומן בתמונה: ועכשיו המחשב נדלק אך רואים את המסך בנקודות לבנות וצהובות, אין אפשר להבין בכלל את הכתוב. ניסתי להוציא אותו שוב ולהחזיר, עדיין לא הסתדר. ניסתי גם לחבר אותו ליציאה השנייה(dvi) ואותו דבר. מה עושים ? הכרטיס מסך תקול ? אין אפשרות להחזיר אותו לקדמותו ? תודה רבה מראש !!

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  12. נשרף לי ההרד דיסק ולא מסתובב כיצד ניתן לשחזר את המידע? HD ATA 20 ג'יגה אני מחפש בעל מקצוע שיתן לי מחיר סביר האם מישהו עשה דבר כזה בעבר?

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by termal,

שמעו יש לי בעיה דיי מוזרה ואני כמעט שאני יודע מה הבעיה- לוח אם. אבל... אני רוצה לשמוע דעות.. יש לי לוח אם ASROCK V-STA המחשב עבד במשך מלא זמן בלי בעיות, עד שבא יום והוא קפא עשיתי ריסטרט והוא פשוט נתקע מסך שחור ואין שום צפצוף. לקחתי מעבד מהמחשב שלי ושמתי אותו שם גם לא עובד הוצאתי זכרון לא עושה שום צפצוף(זה אמור לעשות 3 צפצופים ארוכים עם יש בעיה בזכרון והוא לא עושה את זה) החלפתי כרטיס מסך מכל הסוגים PCI (כה כה PCI הישן לבדוק) גם AGP (הוא תומך PCI EXPRESS ו AGP). עשיתי ריסטרט לBIOS ולא עובד.. עזבתי את המחשב לכמה ימים והדלקתי אותו והוא התחיל לעבוד... משום מה... ואחרי יומיים שעובד בסדר הוא פשוט לא נדלק יום למחרת אותו הדבר ועכשיו אני ככה בלי צפצופים ומסך שחור... אל תגי…

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by THX,

ברשותי מערכת הפעלה מסוג XP מערכת הפעלה לא מצליחה לעלות ונותנת מסך כחול עם שגיאה mountable_boot_volume הגדרתי את המחשב שיעשה BOOT מהCD והכנסתי את דיסק ההתקנה של XP פרו ובחרתי שם באפשרות R ע"מ להפעיל את אופציית Recovery Console הוא מבקש ממני את סיסמת administrator שאני לא יודע אותה,האם יש דרך להתגבר על זה במצב דוס או שמא אני בברוך והאפשרות היחידה שעומדת בפניי היא לפרמט את המחשב?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by bartes,

שלום רב! יש לי צורב שתומך בצריבת דיסקים דו צדדי. עכשיו אני רוצה לצרוב דיסק די וי די דו צדדי מקורי, ואני לא יודע איך. האם צריך תוכנה מיוחדת? או שצורבים כל צד בנפרד? דברים שאני צריך לדעת? תודה מראש! בר!

• 4 תגובות
    • 851 צפיות
  16. אז ככה , המחשב שלי עבר פרמוט לאחר שעבד לאט ולא יכל להתקין משחקים דרך ה DAEMON TOOLS או בכללי. לאחר הפרמוט הבעיה מתרחשת עוד פעם , ואני אתאר אותה : אני לדוגמה מנסה להתקין דרך הדימון טולס משחק מסוים וכל בערך 5-10 דקות קובץ ה ISO כביכול "בורח" לי מהכונן הוירטואלי, אני צריך להוציא ולהחזיר וככה בערך 50 פעם עד שההתקנה תסתיים. בנוסף אפילו להתקין מדיסקים אני לא יכול! אני מנסה להתקין עכשיו את המשחק WOW (הרחבת הליץ' קינג) וכל פעם כשהוא מגיע ל 3% בערך מופיע לי הערה : http://www.fastup.co.il/v.php?file=33898425.jpg *חשוב לציין שבנוסף להודעה הזאת כשאני מנסה להוריד מהאתר עצמו את המשחק ,אני יכול להוריד אבל לא להתקין ומופיעה לי כל פעם בעיה אחרת.\ לדעתי כמו שחבר אמר לי הבעיה בכונן , ובגלל …

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  17. הפעלתי קראק לווינדוס ולא יודע אם זה עזר כי שהמחשב נדלק הוא אומר תפעול ווינדוס תוך 3 ימים ושאני עושה כן להרשמות הוא עושה לי ווינדוס כבר הופעל מזה ?!?!? המחשב יסגר לי ?!

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by Godmoney,

קניתי לפני כמה חודשים זכרון RAM מחנות מחשבים ליד הבית והוא אמר לי שזה של Kingstone. לא יודע למה, אולי כי אני עובד איתם כבר שנים, אפילו לא טרחתי לבדוק אותם ופשוט שמתי אותם בתוך המחשב. היום בדיוק חשבתי על זה והסתכלתי בפנים. המדבקה על הזכרונות אומרת Take MS. האם זו חטיבה כלשהי של Kingstone (אני יכול לקוות לא?...) או שעבדו עלי?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by תומתום,

שלום ותודה מראש על הסבלנות. לאחרונה חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה. החיבור עבד יומיים ומשום מה הפסיק לעבוד. כשעבד החיבור, אופציה אחת ויחידה של רזולוציה היתה מתאימה, עכשיו משום מה גם היא לא עובדת . אין מסך שלא הייתי בו או רזולוציה שלא בחרתי בה. בזמן החלפת רזולוציות במחשב, הLCD מקפץ ומקבל אות מהמחשב אך לאחר מכן טוען שהוא לא תומך בפורמט הוידאו. (Unsuported video format) כרטיס המסך - GeForce 8800GT הטלויזיה - Toshiba Regza RV733 37inch הכבל הוא HDMI ל-HDMI שבצד אחד מתחבר למתאם DVI (יציאה שנייה בגי' פורס) ובצד שני לממיר אות דיגיטלי לאנלוגי - משם כבל VGA ל VGA שמתחבר לLCD. עזרתכם בבקשה, תומתום

• 4 תגובות
    • 891 צפיות
  20. Started by lion03,

יש לי בעיה הCD (שכנרא שבק חיים לגמרי) והצורב לא מזההים דיסקים מקוריים

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by jj516,

העכבר עובד מצויין מלבד העובדה שהוא מתנתק לכמה שניות לעיתים דיי קרובות, ואני מקבל הודעה לפעמים שאפילו אומרת לי USB DEVICE NOT RECOGNIZED. העכבר הוא בן 3 שנים בערך, ולא אין לי אפשרות לחבר אותו ל PS2. האם זה אומר שסופו הגיע? או שמע יש פתרון?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  22. היי שיחקתי כבר בהרבה משחקים על המחשב וכמעט כולם עובדים יופי. משחקים בודדים עשו לי בעיות כמו קול שנשמע לא בסדר ואף תקיעה של המחשב. (עד שהורדתי את הsound acceleration בdirectx). לאחרונה הייתה לי בעיה עם משחק שגרם למחשב להיתקע והרבה אחרים ששיחקו באותו משחק לא נתקלו באותה בעיה (Rogue Trooper). שלחתי מייל לתמיכה של המשחק והתומך ישר ידע לומר לי שהבעיה קשורה לsound acceleration בdirectx ושצריך להוריד את זה לbasic. אכן, זה באמת פתר לי את הבעיה. מה שרציתי לשאול זה - מדוע כרטיס הקול גורם למחשב להיתקע במשחקים מסוימים? והאם זאת בעיה של כרטיסים מסוימים? לי יש Creative SoundBlaster Audigy Value. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  23. טוב, אז אני כותב בשם חבר.. בקצרה, המחשב נכבה מעצמו. האורות במארז נדלקו מחדש, אבל כלום לא קרה. הוא כיבה אותו ידנית, וכשניסה להדליק מחדש - כלום. כנראה שמסופק זרם, כי יש אורות על הלוח אם (לא רק הבטריה, גם כרטיס רשת והחיבור בין הספק ללוח אם) הוא ניסה להוציא רכיבים אחד-אחד, אבל כלום לא עזר. כולל הוצאת המעבד, הוא פשוט לא נדלק. זה נשמע מוכר למישהו? אפילו לא POST? רעיונות לדברים שכדאי לנסות?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by Liad344,

היי, יש ברשותי dell vostro 5459 ויש לו 4GB של זכרון ראם, עם חריץ אחד. אני רוצה לשדרג את הזכרון ל 8GB והשאלה שלי היא כזאת- האם הוא יקבל זכרון DDR4 או לחילופין זכרון DDR3 במהירות 1866? כרגע הוא עם DDR3 1600 , והכל מרגיש קצת איטי, למרות שאני לא עושה דברים כבדים על המחשב. המהירות של הSSD בסדר, עם 500 לקריאה ו120 לכתיבה (גם המהירות של קבצי 4K קטנים בסדר , לא זוכר כרגע) לכן אני חושד יותר בRAM. זכרון מהיר יותר יעשה הבדל? ו8GB? מחשב אחר שלי עובד עם 2*4 והכל מרגיש הרבה יותר מהיר למרות שהוא די ישן (ועם SSD במהירות דומה)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by RDS,

כמו שאפשר לראות בכותרת,המחשב שלי לא עולה, ועולה לי ההודעה: disk boot failure, insert system disk and press enter זה קרה אחרי שהעברתי תמונות למחשב דרך DISK ON KEY... עזבתי את המחשב כשהDISK ON KEY לא מחובר, ומצאתי את ההודעה הנל.. ניסיתי להפעיל מחדש, ולכבות ולהדליק, וכלום, ההודעה חוזרת על עצמה.. מה לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.