עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי בעיה מוזרה, הקוראי כרטיסים שלי לא רוצים לעבוד הכנסתי כרטיס SD לקורא המובנה של הDELL 2709W ואח"כ לקורא כרטיסים פשוט של SILVER LINE שיש לי ובשניהם התוצאה זהה. לא ניתקלתי בבעיות כאלו עד עכשיו לפחות עם הקורא כרטיסים החיצוני שלי (את הDELL אפילו לא ניסיתי עד עכשיו) יש למישהו רעיון ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ngsof,

היו לי כמה בעיות עם הכרטיס קול. ניסיתי לעדכן את הכרטיס קול ואת הביוס. תהליך העדכון עשה לי FLASH לביוס ואחר כך, כשאתחלתי את המחשב היה רשום שיש בעיה בCMOS. השתמשתי בדיסקט הצלה של הביוס שהכנתי מראש וזה כאילו נפתר, רק שלא ממש. הדיסק הקשיח לא מזוהה בביוס!!! עשיתי איפוס לביוס לפי כל ההוראות (ניתקתי מהחשמל ושיניתי את הג'מפר ושיניתי חזרה) אבל ההארד דיסק שלי עדיין לא מזוהה בביוס!!! תעזרו לי בבקשה!!! מה עושים??? תודה, מיכל.

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  3. Started by buuhaa,

שלום. אני מחבר DOK לווינדוס 98 SE ומיד עולה לי אשף הוספת חומרה שמחפש דרייבר. האם הוא לא אמור להיות מזוהה אוטומטית ? כאשר אני ממשיך את תהליך חיפוש הדרייבר הוא כמובן לא מוצא, ואין לי אפשרות להשתמש בו. מה עלי לעשות ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by igal_nazar,

יש לי מחשב פנטיום 3 שני דיסקים קשיחים בנפחים שונים שאחד בעל נפח של 20 ג'יגה והני בעל 40 ג'יגה אין לי מושג מי מבין שניהם הוא המסטר אבל אני רוצה לזרוק את זה בעל ה20 ג'יגה נפח ולהשאיר רק את ה40... איך צריך לשים את הכובע כדי שהדיסק הקשיח יהיה מסטר..??אם אפשר להוסיף תמונה שיהיה ברור אני אשמח תודה

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by hazkel,

שלום ידידים. יש לי מחשב ובו בעיה שמטרידה אותי כבר די הרבה זמן. מערכת ההפעלה מותקנת על כונן SATA שמחובר לבקר SATA PCI. שני דיסקים SATA אחרים מחוברים ישירות לבקר שעל הלוח. מערכת ההפעלה עולה כשורה והכל בסדר, אבל כשאני מנסה לגשת לקובץ שנמצא על אחד מכונני ה-SATA האחרים (שמחוברים ללוח), אני נתקל בשיהוי מעצבן של כשניה. יש למישהו מושג למה ומדוע זה ככה ואיך אפשר לפתור את זה? אנא בטובכם, תודה.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  6. בדיסק הקשיח (WD CAVIAR GREEN 2TB) הבעיה היא שאני לא מצליח להתקין עליו ווינדוס ככונן C. בהתחלה המערכת זיהתה אותו אך לא הראתה לי אותו ככונן ולאחר קריאת מדריך ברשת עשיתי משהו והוא הופיע לי ככונן (I) ועליו התקנתי ווינדוס אך ברגע שאני מדליק את המחשב הוא לא עולה אם הדיסק הקשיח הקודם לא מחובר ומופיעה לי הערה משהו כמו BOOTMGR NOT DETECTED. אני לא יודע איך להתקין עליו ווינדוס ושהוא יהיה הכונן היחיד במחשב. חשוב לציין שהתקנת הווינדוס עליו עברה בצורה חלקה אך עדיין המחשב לא קורא אותו ככונן בודד ונכנסתי לתפריט ביוס והגדרתי שם בבוט מה שצריך אך נאדה. כרטיס מסך (GIGABYTE GTX550Tiׂׂ): פירקתי את הכרטיס הקודם, הרכבתי את החדש במקום כולל חיבור החשמל הפנימי לספק, מחבר את הכבל DVI ומפעיל את המחש…

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by lilach55,

שלום רב, כיצד מחברים טלויזיה ומחשב עם כבל hdmi? חברתי את הכבל, הגדרתי בטלויזיה את הקלט , אך עדיין אין אות. מה חסר? תודה לילך

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Kirma,

היי התחדשתי בכונן 5TB חיצוני STBV5000100 והפכתי אותו לפנימי, מחובר על SATA 3 הביצועים שלו לא יציבים בכלל. אני מעתיק אליו קבצים מכונן אחר, בהתחלה קצב הכתיבה היה על כ 110 MB\s אבל משום מה הוא צונח ל 4-5 מגה לשנייה ושוב אחרי כמה דקות מטפס חזרה ל 100+ ניסיתי לאחות את הכונן אחרי שמיליתי אותו בטרה אבל עדיין לא ברור מה גורם לחוסר יציבות הזה יכול להיות שהכונן דפוק ?

• 19 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by KerA,

אז ככה קורה לא מעט שסרטון ביו טיוב פשוט חשוך לי ויש רק סאונד אם הסרטון חשוך י ביוטיוב אז סרטונים במחשב בפורמט MP4 או MKV חשוכים ואז פתאו זה מסתדר לכמה דקות\שעות ועוד פעם הבעיה חוזרת לכמה דקות ככל הנראה זה משהו שקשור לקידוד h.264 המחשב שלי דיי חדש עם כרטיס AMD Readon R9 270x דרייברים מעודכנים FLASH מעודכן זה מתחיל לעצבן

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום חברים ברשותי מחשב עם לוח intel dg43rk ומעבד E6600 עם 2 ג'יגה זיכרון של קינגסטון krv1333d3n9 לפני כשבוע רכשתי כרטיס זיכרון זהה עם 4 ג'יגה. לאחר ניתוק הכרטיס הישן וחיבור החדש המחשב לא נדלק ומשמיע 3 צפצופים. ניסיתי לאפס הגדרות ביוס, הכנסת הסטיק למקום אחר, עדיין המחשב לא נדלק. אציין שהלוח תומך עד 8 ג'יגה. כמו כן הכרטיס הוחלף בחנות שקניתי בה לאחד חדש. אולי יכול היות שהלוח תומך עד 8 ג'יגה בכל הכרטיסים יחד (מה שאומר עד 2 ג'יגה לתא) אשמח לעזרתכם תודה

• 9 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. יש 3 משחקים שאני משחק בהם. HEROES 5 FEAR OBLIVION המפרט שלי AMD 3800X2 NVIDIA 7900GT 1GB MEMORY ניסיתי כרגע לשחק הירוס בדרישות הכי גבוהות. המשחק לא כבד בכלל. אבל בכל זאת, כשאני עושה ZOOM OUT הכי גבוהה. הFSP בקושי 20-30 הקטע המוזר הוא שגם אם אני מוריד AA ושם איכות תמונה על הכי נמוך, שזה בערך כל מה שאפשר להגדיר בנוסף לרזולוציה שהיא 1024*768. הFSP נשאר כמעט אותו הדבר. אז במקום 20 עכשיו 25..... אצל חבר שיש לו מחשב הרבה יותר חלש. עם כרטיס מסך 6600. המשחק טס על כל הדרישות הכי גבוהות. שזה בעצם הדרישות שאני משחק איתן. ואני לא מופתע, למשחק יש דרישות ממש נמוכות. בFEAR כשאני משחק בדרישות הכי גבוהות עם הרזולוציה שרשמתי למעלה, לפעמים הFSP עומד על 75, אבל בקטעים אחרים פתאום הוא יורד…

• 62 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. שלום לכולם ובוקר טוב. פתאום קרה לי משהו מוזר אתמול וגרר אותי למשך כל היום.המשהו המוזר הזה כאשר אני בא להוריד איזה קובץ בהורדה ישירה (לא קשור לגודל הקובץ נע בין5 20 מגה) המחשב נדלק לי מחדש. ממה יכול לנבוע הבעיה? אני משתמש ב-windows 7 ultimate אני צריך אולי איזה תוכנת מנהל הורדות? תודה רבה לעוזרים. בן.

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  13. Started by תינוק22,

שלום, יש לי במחשב בקר מאוורים דיגיטלי הנקרא : http://www.scythe-usa.com/product/acc/077/km03_detail.html לצערי הכבל החשמל שהוא פיזית נראה זהה לכבל של פלופי אבד לי , ושאלתי האם אני יכול לחבר כבל חשמל של פלופי ,והאם זה יכול לשרוף את המוצר בטעות? תודה

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  14. Started by Drama,

כמה שאלות: בזמן משחק, המחשב נתקע ועל הצג מופיעים נקודות לבנות או קוים אלכסונים, והדרך היחידה היא לאתחל את המחשב: האם בהכרח הבעיה נמצאת בכרטיס המסך? האם כול שאר האפשרויות (סרטים,אינטרנט) במחשב מסוגלים לעבוד כאשר כרטיס המסך במחשב תקול? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. היי, לאחרונה המחשב שלי פועל דיי לאט, בנוסף לזה יש עוד סממנים מעצבנים. לדוגמא: כאשר אני רואה סרט בריל פלייר ועושה מסך מלא ויוצא ממנו המחשב נתקע לחלוטין!! ומראה המון קווים ציבעונים כאלו. בקזה שלי למשל כאשר אני לוחץ על פלי לסרט באמצע הורדה הוא ניתקע. בפורום של HWZONE כאשר אני מתחבר ליוזר שלי הוא מראה לי שאני מחובר, אבל כאשר אני לוחץ על לינק הוא רואה אותי בתור ארח (אלא אם אני לוחץ על הישאר תמיד מחובר), (ד"א העוגויות אצלי בENABLED). אני חושב שיכול להיות שזה הדריורים של הכרטיס מסך (יש לי את הכי חדשים של NVIDIA). למישהוא יש רעיונות? המפרט שכתוב אצלי מעודכן ואתם יכולים לראות שלא צריכות להיות בעיות איטוית. תודה רבה, יאיר.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  16. Started by seek,

שלום ! אני קניתי את משחק והמשחק אומר לי שהוא אינו מוצא קובץ dll כלשהו. הקובץ היה directx 9 אז נכנסת והתחלתי להתקין אותו וכמעט בסוף ההתקנה זה מופיע לי: directx did not copy a required file האם מישהו יכול להגיד לי מה לעשות בשביל שאני יוכל בכל זאת להתקין את ה: directx ? כותב: הנואש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. יש בדיסק 6 GIGA ,תמונות מאד חשובות .הדיסק משמיע רעש מכאני לזמן קצר ומפסיק ,מישהו יכול לתת לי פתרון שלא כרוך בהלואה מהבנק? אציין שפתחתי במעבדת מחשבים את המעטפת החיצונית וניסיתי איכשהו להתחבר ולא עלה בהצלחה .האם ניתן לפתוח את החלק הפנימי.אודה מאוד למישהו שיתן לי פתרון.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by Builds,

היי התקנתי לפני שבוע בערך מערכת XP חדשה אחרי שהייתי חודשיים עם ויסטה... עכשיו: התקנתי K-LITE קודקים והכל ואני פשוט לא רואה וידאו. ב Media Player Classic אני רואה מסך שחור ורק שומע אודיו ובמדיה פלייר 10 אני רואה וידאו בשחור לבן \ לא רואה בכלל. ניסיתי להוריד תוכנות אחרות ובכולם זה אותו דבר... ב BSPLAYER זה בכלל יוצא מהתוכנה שלוש שניות לאחר טעינת סרט. הסרתי את ה KLITE וניסיתי חבילה אחרת או התקנה מחדש של ה KLITE - כלום לא עוזר! פשוט אין לי וידאו... וזה לא שהסרט פגום - ניסיתי במחשב אחר וזה עובד! בבקשה אשמח לקבל קצת עזרה... בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by m_a_t,

לפני יומיים קניתי שני מאוררים. אחד מהם חיברתי לחיבור על הלוח אם שלידו רשום systemFan עכשיו אני רוצה לחבר את השני, אבל אין לי לאן? מה לעשות? (לוח אם- k7s5a של ecs)

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  20. Started by tombraider2003,

כשאני מפעיל את המחשב הנורה של הפאוור דולקת ורק אחרי חצי דקה בערך הדיסק הקשיח מפעיל את עצמו ומעלה לי את מערכת ההפעלה האם יש לשנות משהו בביוס????????? [נערך ע"י amiram] בשביל מה כל סימני הקריאה שהיו בכותרת?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by THE-MASTER,

יש לי בעיה בעכבר וכמו שהיא מתוארת כבר בתרד הבא. לראיית הבעיה לחץ כאן עכשיו מצאתי דרך חדשה לפתור את הבעיה שלי כל פעם שהעכבר מפסיק לעבוד אני מוציא אותו מהיציאה ומעביר לאחרת והוא ישר חוזר לעבוד. עכשיו השאלה שלי האם אני יכול ליצור תוכנה כלשהי שתגרום לביטול היציאה כל עשר דקות לחלקיק שניה ולהפעלתו מחדש אני חושב שככה לא תהיה לי יותר את הבעיה עם העכבר.

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  22. היי כשאני מדליק את המחשב אז הוא עובר את תהליך הפוסט עד שהוא שגיע למסך שחור וכותב לי את זה: disc boot failure insert system disc and press enter

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by zgd,

בPLANETSIDE המחשב מקרטע fps של 16 ו10. ובקרבות אפילו 2 ו1. בכל מקרה המפרט שלי... p4 1.8A P4B266-C ASUS RADEON 9700 PRO BY SAPPHIRE ddr 256 mb pc2100 אלה כל הפרטים הנחוצים... הדרייברים הכי חדשים מותקנים... למה זה עובד כזה גרוע? :-\

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  24. Started by gal,

היי לכולם, היום החלפתי לוח+מעבד.הלוח הוא gigabyte ep43-ds3l והמעבד הוא CORE 2 DUO E8400.איך שבאתי להתקין XP המחשב קפא.ניסיתי הלוך ושוב ואחרי זה פשוט קיבלתי הודעה על המסך BIOS RECOVERY הופיעו מלא נקודות והמחשב נכבה ונדלק אחרי כמה שניות שוב.במנורות שעל הלוח יש את PHASE LED 3 נורות היו ירוקות והרביעית אדומה.בכל מקרה אחרי דיון בפורום ספקים אמרו לי שהספק שלי (במפרט בצד) מספיק להחזיק מערכת כזו.האם הלוח שמכרו לי לא תקין או שהספק? מה נשמע לכם? בכל מקרה זה מעצבן רצח התחלתי את השדרוג ברגל שמאל

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  25. Started by Shay0600,

המחשב עושה 2 צפצופים מציג לי על המסך error 0175:bad crc1, stop post task מה הבעיה? מחשב נייד מסידרת טינקפד של IBM

• 6 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.