תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
המחשב: AMD 4200+ בתושבת 939 האלמותית עם 2GB DDR1 400 , לוח מבוסס nforce4 , כרטיס מסך 8800GT 512MB. מארז Antec 900 עם המאוורר העליון מושבת, ומאובק לחלוטין. +קירור למעבד מסוג Ninja אאל"ט (זה שמחברים עם ברגים מהצד השני של הלוח). +1TB+1.5TB SATA סבירים מאיזור 2009. התקלה- לאחר כחודש בחו"ל כשהמחשב מנותק מהחשמל, חיברתי הפעלתי ויצאתי מהחדר, לאחר כמה שניות היה רעש של פיצוץ קל מהמחשב ומאז אין תמונה על הצג. זה לא הזכרון (יש לי 2 סטיקים, כך שחיברתי כל אחד מהם בנפרד מה שלא פתר את התקלה), ולכן להערכתי זה אחד מהריבוע- , לוח , ספק, כרטיס מסך ומעבד(בסדר סיכוי יורד). אין לי ממש גישה לציוד על מנת שאוכל לבדוק אחד אחד מה החלק הדפוק (אם מישהו רוצה להלוות לי חלקים מתאימים מאיזור המרכז זה יכול…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי מחדש את ה XP ניסיתי לבודד את הבעיה ומה שגיליתי (אך אני לא ממש בטוח) שהדבר נובע כאשר אני מתקין את macromedia flash בדפדפן . כרגע macromedia flash הוא במצב disable ובנתיים המחשב אינו קורס. הוספתי את הלוגים ופרטי המערכת אולי מישהו יכול לעזור ולמקד את הבעיה. המחשב מבצע RESTART באופן אקראי לחלוטיין ואני דיי מיואש . אשמח אם מישהו יכול לעזור או להכוין אותי לפורמים נוספים. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שלוש שנים לאחרונה החל לבצע reboot כאשר הוא נמצא בחלונות בלי להגיע למסך כחול למרות שהגדרתי אותו להגיע למסך כחול כאשר יש נפילה החלק המוזר הוא כאשר אני מגדיר את המעבד בביוס לפחות מהמהירות הרגילה שלו הוא עובד ללא reboot בעיה נוספת/קשורה- בהדלקה -כל המנורות נדלקות אך למחשב לוקח כ-5 דקות להשמיע את הביפ של לוח האם לעלות לחלונות במעבדה פרקו אותו והרכיבו מחדש ניקו אבק - כלום -הוא בשלו. גם אין סימנים של התחממות. למישהו יש רעיון מה השתבש פה או איך לבדוק מה גורם לבעיה -לפני שאני נאלץ לשלוח יד לכיס להחליף אותו לגמרי? המחשב הוא- לוח אם vh6 abit + מעבד 733 פנטיום .מערכת הפעלה xp home . cdr/w plextor dvd rom שני קשיחים -10 ג'יגה+60 ג'יגה כרטיס מסך -elza geforce 25…
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
הבעיה מצוינת בכותרת, וזה מאז שפירמטתי את הכונן... כל הדרייברים העדכניים מותקנים... חבר'ה, עצות?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לא שיניתי דבר ספציפי שלאחריו הופיעה הבעיה. הוא פשוט מדי פעם מחליט להכבות ולהידלק מחדש. לא התקנתי שום דבר חדש, סרקתי וירוסים וביצעתי scan disk, אם זה קשור בכלל... יש למישהו הצעות בנוגע למקור הבעייה או דרכי פיתרון כלשהן ?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי את המחשב שמתואר במפרט. לאחר הדלקה, המחשב מבצע restart לאחר מספר שניות פעם אחת ולאחר מכן לא ניתן לראות דבר במסך. המאוררים פועלים, LED הבקרה הירוק שעל לוח אם דולק ו LED הכחול שמסמן את פעולת הדיסק הקשיח של הדיסק הקשיח נדלק ונכבה לאחר מספר שניות. מישהו יודע איפה לחפש את הבעיה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום , המחשב שלי משום מה מדיי פעם כש"מתחשק" לו פתאום מרסט את עצמו , זה לא עיקבי , זה יכול לקרות באמצע שהוא לא עושה כלום , באמצע משחק מחשב , באמצע גלישה באינטרנט (כמו שהרגע קרה לי) , דרך אגב , בפעם הקודמת שזה קרה מיד נכנסתי ל bios ובדקתי את חום המעבד ולוח האם אם אני זוכר נכון לוח האם היה 34 מעלות והמעבד 40 מעלות (משהו כזה) חשוב לציין שביטלתי את אפשרות ה Automaticallyrestart ב startup and recovery . בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה! *המחשב חדש מלפני חודשיים ומותקן עליו windows xp SP2
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (לפני שבוע). מהיום הראשון שהמחשב אצלי הוא עושה את אותה הבעיה: 1. הדלקה חלקה אבל ללא הודעה מוקדמת הוא מבצע איתחול. 2. האיתחול הספונטני הזה יכול להתרחש בכל שלב (אפילו עכשיו!). 3. ההשלכות לכך חמורות וידועות לכולנו. 4. דיברתי עם המוכר והוא אומר שייתכן ומדובר בספק. אני לא סומך על המוכר הזה ולכן אני פונה אליכם: 1. איך אפשר לבודד את הבעיה הזו (איזשהי בדיקה שתוכל להוכיח שמדובר בספק). הודה לכם מאוד על עזרה דחופה בנושא. :'( chesl
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
זה המחשב : AMD am2 3800 Dualcore x64 Gigabyte GA-M57SLI-S4 nForce 570 AM2 Corsair 1GB Kit PC2-5400 DDR2-675 4-4-4-12 Twin2X1024-5400C4 WD250 Sata2 PNY Geforce 7900GT 256 HEC 400WATT Compucase tower Floppy המחשב הזה נקנה לפני כ3 וחצי חודשים, זמן רנדומאלי לאחר שאני נכנס למשחק הוא או נתקע או עושה REBOOT על דעת עצמו, המחשב עלה לי הרבה ועד כה אין לאף אחד תשובה מספפקת בשבילי... חבל לי על הכסף אשמח לקבל עזרה ממישהו תודה, איל.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בשבועות האחרונים המחשב שלי התחיל לבצע הפעלה מחדש סתם ככה בלי סיבה. בהתחלה זה היה די נדיר...ועכשיו אי אפשר להדליק את המחשב ליותר מ3-4 דקות מבלי שזה יקרה הרצתי את הבדיקה של הביוס...לפי התוצאות הכל תקין (מעבד, זיכרון, דיסק קשיח) חשבתי שאולי הבעיה היא וירוס או תוכנה זדונית...אבל גם הסריקה לא הראתה שום דבר חריג. ניסיתי לפרמט אבל גם באמצע הפרמוט זה קרה ועכשיו גם ווינדווס אי אפשר להתקין. הביוס מעודכן, המחשב נקי מאבק (אז לא נראה לי שזאת בעיה של התחממות). יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? המחשב (hp pavilion a6450) ישן מאוד. אבל מתוחזק בצורה טובה ולא עשה בעיות מהיום שקניתי אותו. תודה
-
- 14 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, שכל הזמן הוא עושה restart. זה מתבצע בצורה כזו, שכאילו אני לוחץ כל הזמן על הכפתור שבמארז המחשב שעושה restart. זה יכול לחזור על עצמו בתדירות של כל שתי דקות, כל חצי דקה, כל חמש דקות, כל 20 דקות, או אפילו כל פחות משניה (ואז בעצם, זה נראה כאילו אני מתקתק על כפתור ה- restart עם האצבע בעצמי). במידה וזה קורה אחרי כמה דקות, אז המחשב פועל כרגיל (הווינדוס עולה ועובד), ואז פתאום עוד פעם restart. כמובן, שבכל פעם שזה קורה (האתחול), אז רואים במסך את מה שרואים כשמפעילים את המחשב (המסך של ה- motherboard ). זהו, השתדלתי לתאר זאת בצורה הכי מדוייקת......... מישהו אולי יודע מה הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Probably caused by : nv4_mini.sys ( nv4_mini+42aca ) זה מה שאני מקבל לפי ה windbg (ד"א יש פה אשכולים נעוצים ממש מועילים) זה קורה לרוב באמצע משחקים ובלי שיופיע מסך כחול (למרות שבהגדרות הגדרתי שכן יופיע) קישור למידע על הקובץ http://www.file.net/process/nv4_mini.sys.html מה עלי לעשות בישביל להפסיק את המטרד הזה? תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- אהלן . מפרט : P4 2/8 ABIT I865E 512X2 SEAGETE 500GB ספק ג'נרי. טוב אז ככה , המחשב עבד יחסית סבבה לנפי הפרמוט , מדי פעם עשה ריסטים קצת בעיות אבל לא משהו רציני . היום בבוקר פרמטתי את המחשב , ישר אחרי הפרמוט הווינדואס עולה רגיל , אחרי פרמוט אחד הוא פשוט עושה ריסט כל פעם מחדש בטעינה של הווינדואס . ניסיתי 2 ווינדואסים מקוריים עווד חמישה לא , סה"כ עשיתי יותר מעשרה פרמוטים שונים ואצל כולם אות הבעיה . ניסיתי להחליף הארד דיסק , עדיין נשארה הבעיה . ניסיתי להתקין עם סידירום אחר , עדיין נשארה אותה הבעיה . ניסיתי להחליף ספק , אותה הבעיה . עשיתי MEMORY TEST , אין בעיות , עבר בהצלחה . למישהו יש רעיון ? זה מ…
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
יש לי בעיות עם זיהוי המקלדת כי הפורט PS/2 שלי לא עובד, ככה שאני לא יכול להיכנס לביוס ולשנות את הבוט לסידי אז התקנתי את ההארד דיסק במחשב אחר, עשיתי את ההתקנה של הווינדוז ממנו ואז החזרתי את ההארד דיסק למחשב המקורי והפעלתי אותו. הוא טוען כרגיל ואז כשמופיעה השורה האפורה של הטעינה הוא מתחיל לטעון 2 3 פסים ומופיע לי מסך כחול לחצי שניה ונעלם. אם אני זוכר נכון זה מסך שלא כתוב בו שום פירוט על הגורם. רק את השטויות הרגילות שכתובות במסכים הכחולים. מה יכול לגרום לזה ואיך אני מסדר את הבעיה??
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, פעם שעברה ביקשתי עזרה פה בפורום, ולצערי לא קיבלתי פתרון מלא.(זה מחשב אחר) אז ככה ישלי פה מחשב שאני מדליק, זה מגיע לטעינה של הווינדוס XP, יש כזה קווים בכל המסך,ולפעמים נתקע ואז שאני נוגע בכרטיס המסך זה נרגע כזה ושוב נדפק, חיברתי כרטיס מסך זמני זה עבד, עכשיו הווינדוס עולה ואז שהמחשב בעומס הוא מבצע ריסטרט לבד, בדקתי בהגדרות של הביוס את הטמפרטורה, הטמפרטורה של המעבד זה מגיע עד 70 תוך כמה דקות, ויש עוד משו REMOTE ו INTERNAL שזה בין 55-60, ניקיתי את האבק וכמובן לא עזר, ולפני שהמחשב מבצע ריסטרט זה עושה רעשים כזה במארז נראלי בספק.. אז אני מקווה ואשמח אם תעזרו לי הפעם, ואשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך נחמד למשחקים בינוניים עד 300 תודה מראש :] אגב ישלי ספק 500WAT, מעבד אנטל פ…
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
דבר ראשון אני יתחיל אם המפרט של המחשב מעבד P4 1800 זכרון KINGSTONE 512 DDE X2 כרטיס מסך geForce 6600gt gigabyte לוח אם VIA P4PB 266E טוב עכשיו לבעיה עצמה: המחשב מבצע ריסטארטים ותקיעות במהלך הפעלת המשחק WOW. לפני כן היה לו זכרון אחר של 256 MB וכרטיס מסך אחר של GEFORCE 4MX וגם אז הוא היה עושה תקיעות במהלך שימוש מאומץ, כמו פוטושופ וכו'. אז הוחלף (במהלך השבוע האחרון) לכרטיס מסך חדש לחלוטין ולשני סטיקים חדשים לחלוטין של KINGSTONE 512MB DDR והבעיה לא נפתרה. קיימת בעיה של ריסטארטים לא רצויים במהלך המשחק או תקיעות שבהם לא ניתן לבצע שום פעולה כגון (ALT+CTRL+DEL לא ALT+TAB) לא כלום חוץ מריסטארט. הטמפ' נבדקו ונמצאו מצויינות גם ע"י EVERST וגם ע"י הביוס עצמו. המחשב נלקח…
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום...היתעוררה לי בעיה כשלקחתי את המחשב הישן של אבא שלי (פנטיום 3 800MHZ) הוספתי לו זיכרון ל512SDRAM והוא פעל כמו תותח על בווינדוס 98התקנתי עליו XP או יותר נכון זה עשה כאילו שידרוג לXP (למי שמכיר) והבעיה היא שהדיסק קשיח של אבא שלי הישן הוא ממש גוסס.....כאילו מרעיש ברמה מטורפת שלא תאומן פשוט!! מביא חלון כחול כזה של XP שמבצע בדיקת דיסק קשיח לפעמים המחשב עולה לפתיחה של המערכת הפעלה (גם ב98 הוא היה עושה את זה) וניתקע ושומעים את הדיסק קשיח ניתקע ומרעיש....אז מה שעשיתי לקחתי דיסק קשיח אחר (HITACHI DESKSTAR 40GB אם זה משנה) ריק לחלוטין. ורציתי להתקין XP אבל המחשב קצת היה איטי בזה אז התקנתי בסוף בפנטיום 4 של אחים שלי רק את המערכת הפעלה בלי דרייברים בלי כלום! אבל כשאני מחבר אותו …
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, יש לי 500 מגה בהוט, כשאני עושה בדיקת מהירות דרך המחשב אני מקבל בסביבות 250-260 מגה. כשאני עושה בדיקת מהירות דרך הטלפון באמצעות WIFI אני מקבל 500 מגה. המחשב מחובר קווי למודם וניסיתי לעשות את הבדיקה גם דרך מצב בטוח ועדיין אותה תוצאה. זו בעיה שקרתה לי פעם והצלחתי לפתור אותה רק אחרי שעשיתי פירמוט למחשב אבל עכשיו זה חזר שוב ואני רוצה לדעת מה יכול לגרום לזה. רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
המחשב היה כל היום במנוחה פחות או יותר הוא היה בחלון בחירת משתמש בXP (משתמש אחד מחובר) עם תוכנת הורדה, אייסיקיו שנכנסתי לחשבון כל המחשב עבד ממש ממש ממש לאט לא הבנתי למה עשיתי ריסט המחשב לא נדלק ועשה צפצוף עצבני שלא הבנתי מה הבעיה שלו.. עשיתי שוב ריסט המחשב עלה, נכנסתי לביוס והחזרתי ליתר ביטחון את המעבד למהירות סטוק אני לא חושב שהאוברקלוקינג זאת הבעיה בגלל שהרצתי כמה שעות טובות את תוכנת המאמץ PRIME95 הטמפרטורות גם לא היו בעיתיות, 33-36 מעלות. אז מה לדעתכם יכול להיות דרך אגב אני חושב שעכשיו המחשב עובד גם לאט יותר מהרגיל אבל זה לא בטוח בגלל שהחזרתי את המעבד ל 2.4 גיגה, ואני לא כלכך רגיל לזה.. אז אולי זה רק נראה לי לאט מה אתם אומרים מה המקרה הזה יכול להיות יש סיבה לחשוש? יש אי…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני משתמש ביוטורנט,בכל פעם שאני משתמש בתוכנה המחשב מגיע לblue screen וקורס.. עכשיו אני לא מבין למה זה? אם יש מישו שיוכל לעזור לי ולתת לי דרך לנטרל את הblue screen אני אשמח או שיש דרך אחרת לטפל בזה.. תודה מראש=]
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
יש לי בעיה כזאת, בוא נגיד שאני לא מבין במחשבים כמוכם אז באתי לשאול פה הבעיה שלי היא שכשאני עושה משהו במחשב מחליף שפה מתקין תוכנה או משנה משהו בהגדרה של הוינדוס הווינדוס לא עולה הוא מגיע למסך טעינה של הווינדוס 7 ואז הוא עושה רעש כזה מתוך המחשב כזה כמו של משהו חלוד כזה אני יביא לכם דוגמא שנראה לי שתבינו יותר כמו של אוטובוס חלוד שעוצר יש רעש כזה של משהו שמסתובב ועושה רעש לא ציפצופים אלה רעש מכני כזה איצר עשיתי כבר בערך 10פירמוטים עם 10 וינדוסים שונים ואותו הדבר אני חושב שזה מהדיסק הקשיח כי רק שם משהו מסתובב מה אני יכול לעשות?
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם כבר בערך חודש המחשב מגמגם במשחקים כבדים : הגרפיקה זזה לאט והסאונד מקוטע. ניסיתי הכל בענייני התוכנה: עדכנתי דרייברים למסך ,לקול , פירמוט המערכת הפעלה - ושום דבר לא עזר. הרצתי תוכנות בדיקה כמו 3DMARK06 שאומרות לי שיש בעיה ולא מציינות איזה חלק במערכת לא תקין. לדעתי הבעיה או במעבד או בכרטיס גרפי או בספק כוח. איך אני יודע איפה הבעיה? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום רב, למחשב שלי מחוברת מדפסת לייזר XEROS PHASER 3240 PCL 6 לאחרונה איני מצליח להדפיס כי המחשב מדווח על "שגיאה" במדפסת, המדפסת עצמה לא מודיעה על תקלה כל שהיא, שמתי לב שלאחרונה הצבע של ההדפסות היה חלש, האם יתכן שזו הסיבה ל"שגיאה" ואלי לרכוש מחסנית דיו חדשה ?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ללא כל סיבה נראית לעין מהבוקר, מדי כמה דקות המחשב מפסיק להגיב למשך משתנה של 10 שניות עד דקה לערך וקופא באופן מוחלט. לאחר מכן, הוא חוזר לתפקד לכאורה כרגיל, עד הסיבוב הבא. עדכנתי את דרייבר כרטיס המסך אך ללא הועיל. כיצד ניתן לאתר את מקור הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז דבר ראשון שלום לכולם! קניתי מחשב לפני חודשיים בערך: AMD Athlon 64*2 Dual Core processor 4400 + 2.31 Ghz 2 Gb of RAM Sparkle Nvidia GeForce 8800GTS 320mb עכשיו לבעיה... המחשב שלי נועד בעיקר לגיימינג, ויש לי בעיה חמורה. כמעט כל משחק שאני מריץ, חוץ מכמה מסויימים כמו Hitman Blood Money, Risk Your Life, Pro Evolution soccer עובד בצורה ממש ממש מוזרה. הכל רץ מהר מדי, נגיד למשל בקאונטר סטרייק אני רק לוחץ על ה w כדי לזוז וישר נתקע בקיר.. זאת אומרת שהכל זז מהר מדי ולא חלק. שוב, זה ככה כמעט בכל המשחקים, אבל לא בכולם... יש לי כרגע בעיה עם הfraps אז אני לא יכול לצלם את המסך ולהראות לכם, אבל אני חושב שהסברתי את עצמי. עכשיו לקטע הכי מוזר- כאשר אני עושה ריסטרט למחשב והוא עולה מ…
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-