תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
מה לעשות? וגם עוד בעיה: לפעמים כהשמחשב עולה אז לא כל האייקונים בTRAY עולים, ממה זה נובע? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כבר כמה שבועות שלפעמים אני מדליק את המחשב והוא נתקע כבר בהתחלה בתמונה הזאת של הלוח אם (מצורפת תמונה) . אני צריך לעשות ריטסרט (לפעמים פעם אחת לפעמים הרבה יותר ) ואז הוא פתאום עולה נורמלי. ניסיתי להוציא את הסוללת לוח אם אבל התופעה עדיין חוזרת על עצמה. למישהו יש מושג מה הבעיה?
-
- 21 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייח שקניתי לפני 4 שנים והתחיל לעשות בעיות לאחרונה. לפעמים הוא מצליח לעלות, לפעמים הוא מתחיל לעלות ונתקע, ורוב הפעמים הוא בכלל לא מצליח לעלות(אין את הצפצוף הראשוני והמסך בכלל לא נדלק). בהתחלה הנחתי שזה תקלה במסך\בכרטיס מסך אבל יש פעמים שהמחשב עולה ועובד בסדר גמור במשך שעות. האם עדיין יש סיכוי שזה תקלת חומרה או שזה כנראה בעיה במגעים ואין אני מתקן את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 972 צפיות
-
-
יש לי מחשב: intel core2 duo e6300 gigabayte p965 s3 nvidia geforce 7600 gt 2x512 mb digma cl5 1x2 gb kingstone cl 5 w.d 160 gb aajs המחשב לפעמים עולה ולפעמים לא הוא מגיע לקטע בביוס אחרי שהוא מזהה את המעבד ושם הוא נתקע נראה לי שהוא מנסה להעלות את ההארד דיסק מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כי אין ברירה,זה קורה כשאני משחק במשחקים כבדים במשך זמן מסויים לפעמים,יכול להגרם נזק תוכנתי או חומרתי מהרסטרטים האלה? פעם זה לא קרה לי עכשיו זה קורה לי רק במשחקים החדשים והכבדים (fear,gta san andreas) גם על ההגדרות הכי נמוכות
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כשהייתי ב-WIN7 הוא היה מהיר והכל אבל החלטתי לעבור ל-8.1. גם הוא מאוד מהיר, אבל יש רגעים שהמחשב פשוט מקרטע כזה ואיטי.. גם שלא מופעל כלום, רק דפדפן.. למה זה ככה? ויש פעמים שחלון כלשהו מתחיל להבהב (לדוגמה אני במחשב שלי, אז חלון המחשב שלי מתחיל להבהב כזה ואי אפשר לסגור אותו).. למה זה ככה? מה אפשר לבדוק בחומרה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי בעיה לאחרונה בערך חודשיים אחרונים, כל משחק שאני משחק בו לאחר כמות זמן קצרה ומסוימת המחשב שלי מתחיל לאבד FPS, בCOD4 הוא מאבד FPS לאחר שעה וחצי של משחק בערך כי זה משחק קל אך מנגד בBF3-4 הוא מתחיל לאבד FPS אחרי 10-15 דקות קצרות של משחק, וכשהוא מאבד FPS בBF3-4 הוא יורד בהדרגתיות מהירה ל10-20 FPS וזה נוראי, בCOD 4 הוא יורד בערך ל 60-80 FPS כי זה עוד משחק שממש קל להריץ ובד"כ הייתי מריץ את המשחקים האלה על 250 FPS יציב בCOD 4 ו60 FPS יציב בBF3-4, פתאום בחודשיים שלוש האחרונים הוא התחיל לאבד מהביצועים אחרי פרק זמן מסוים של משחק. SPECS: core i5-2500 CPU 3.3 GHz RAM: 8 GB כרטיס מסך: Nvidia GTX 560 Ti זה קורה בכל משחק לא רק במשחקים שציינתי. אשמח לעזרה והצעות ממ…
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש הכל חדש חוץ מהמעבד. המפרט: זכרונות 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel לוח MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI כרטיס מסך 9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ספק כוח 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin של חברת HEC אך המעבד שלי הוא Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore אני משחק ב GTA החדש והמשחק בשלב מסוים מאבד את הצבעים והמחשבים קופא אי אפשר לעשות שום דבר חוץ מריסט. מה עלי לעשות? תודה[br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 08:48:37 העלתי גם תמונה של הטמפרטורות אחרי ריסט
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
חבריה שלום לאחרונה קרה לי שהמחשב איבד את זיהוי כונן ההפעלה שבו המערכת ההפעלה והיה נדרש לכנס לBIOS ולעדכן ולהפעיל מחדש יש לציין שהמחשב כל הזמן עובד וזה קרה במהלך הלילה שבבוקר ראיתי מסך שחור עם הודעת שגיעה שהבנתי מממנה שאין זיהוי לכונן אשמח לקבל הדרכה לתופעה מה לעשות SOS בברכה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תוך כדי משחק ב-FEAR המשחק מאיט עד לרמה של פריים-פריים. קורה בעיקר לאחר שמירה מחשב: AMD 64BIT 4200 כפול ליבה, זיכרון DDR של קרוסייר 2 ג'יגה, כ.מסך- 7800GTX, לוח DFI LP ULTRA מע' הפעלה- ויסטה אולטימייט קירור כ. מסך של זלמן קירור מים לCPU 1. הורדתי את דרישות הויסטה למינימום 2. שמתי את הגדרות המסך למקס' תיפקוד 3. הדרייברים הכי חדשים 4. ריססתי אויר והוצאתי אבק 5. הורדתי טלאי למשחק עזר קצת אבל עדיין אותה בעיה. מה עושים (חוץ מלחזור לXP)?
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני לא משחק הרבה במשחקי משחק אבל לאחרונה חזרתי לשחק במשחק שאהבתי פעם. בהתחלה היו האטות מידי פעם שכאילו המחשב נתקע לכמה שניות ואז יש הילוך מהיר והכל חוזר לקדמותו,אז חשבתי שזאת בעיה של הסי די רום אז החלפתי בכדאי לנסות ועדיין אותן האטות. ניסיתי משחק אחר, גם ישן, וגם הוא זחל אומנם בצורה אחרת, במקום תקיעות כל דקה הוא שפוט זז בקפיצות. ניסיתי להחליף דרייבירים של כרטיס המסך, להתקין שוב DIRECTX וזה לא עזר. התקנתי מחדש WINXP ובחרתי ב REPAIR, זה אומנם עזר ליום יומיים, למרות שהיו תקיעות אבל כל חמש דקות וריגעיות, ושוב הבעיה חזרה. יש לציין שהמשחקים הללו פעלו על המחשב הישן שלי מעולה ושכיום יש ברשותי amd athlon 1900+, gf2 gts, 512ram. למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
חברי שלום לאחרונה המחשב שלי האט וגם קופא לי מעת לעת מערכת הפעלה WIN 7 אנטי ווירוס נורטון סקיורטי RAM נצפה 2.5 בגלל מערכת אבל יש לי 4 G תמונה ממנהל הישומים http://tinypic.com/r/vrr7th/6 אודה לקבל "תרופה" ממתין להדרכה וסיוע
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ?.. יש לי בעיה במחשב. הזמנתי לאחי חלקים חדשים למחשב והרכבתי אותם והכל עובד טוב ויפה אבל יש בעיה. החלטתי שאני רוצה לבדוק אם הזכרונות שהזמנתי לאחי (1GBx2 של OCZ) יעבדו יותר טוב (בגלל שהתזמונים שם נמוכים יותר משלי וגם ש - 1GBx2 יותר טוב מ - 512MBx4) מה - 512x4 שיש לי במחשב (2 של GEIL ו - 2 של OCZ). התקנתי אותם במחשב, העלתי את ההגדרות של ה - OC (טכנאי מחשבים עשה לי אותו) שהיו לי עם ארבעת הכרטיסים של 512 שהיו לי מקודם (שמתי את אותן ההגדרות כי אני יודע שה - 1GBx2 של ה - OCZ הם אותו דבר כמו ה - 512Mbx2 של ה - OCZ שיש לי רק ההבדל הוא התזמונים והמהירות) והמחשב עלה, נכנסתי ל - GTA IV וראיתי שיש שיפור קל איתם. כיביתי את המחשב והדלקתי אותו מחדש כדי לבדוק משחק אחר ששכחתי…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
תראו זה לא קרה לי בעבר הכרטיס בן חודשיים בערך ויש בעיות במחשב כבר איזה חודש בטרד שפתחתי קודם ויש לי בעיה לא יודע התחילה לפני יום שאני מתקין דרייבר לכרטיס מסך 7600GT אז הכול סבבה ומצוין ואז שאני עושה ריסט או שהמחשב עושה לבד אז זה מאפס אותו וזה כאילו אין כרטיס מסך וב מאפיינים>תצוגה לא רואים תכרטיס מסך והכול כזה איטי שמזיזים תחלונות אבל הדרייבר נישאר בלוח בקרה!! ואז אני מתקין מחדש וזה עוד פעם עובד מצוין עד שמרסטים מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום. כבר מספר ימים המחשב שלי מאתחל את עצמו ללא הודעה מוקדמת (לא דרך מערכת ההפעלה). זה קורה פעם אחת בכל הפעלה, בערך 2-3 שעות מתחילת העבודה. בדקתי טמפ' מעבד, הנחתי שזו יכולה להיות אחת הסיבות (אני צודק?). בכל מקרה, היא על 70 מעלות, ולדעתי זה בסדר. מה יכולות להיות הסיבות לכך? איך אני אוכל לאתר את הסיבה לכך, וכיצד לפתור זאת? תודה רבה. רונן.
-
- 34 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זה בעייה נפוצה קורה להרבה אנשים אבל המחשב חדש ועכשיו הוא מתחיל לעשות לעצמו ריסט מדי פעם קורה פעם ביומיים אפילו פעם אחת אחרי 10 דקות זה קרה לא קורה בזמן קבוע עכשיו נראה לי שזה בחומרה. שאני מחבר הארדיסק וסידירום אסור ששניהם מסטר נכון למה נכנסתי עכשיו לחומרה וקלטתי ששניהם מסטר אז אני חושב שאולי זאת הבעייה אבל עכשיו לישון מחר אני ינסה אבל בכל זאת מישהו יכול לעזור לי אולי זאת לא הבעייה אולי זה משהו אחר ?
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
לפני בערך שבוע שמתי לב כי המחשב נתקע באופן מוחלט (דורש איתחול) לאחר פרק זמן אקראי בכל משחק מחשב אותו הפעלתי , ומדי פעם אף מאתחל את עצמו בזמן פעילות סטנדרטית בסביבת הWindows. בהתחלה חשבתי שמדובר בבעית תוכנה כלשהי, אך לאחר שני פירמוטים ושתי התקנות משני דיסקים שונים אני די משוכנע כי מדובר בבעית חומרה. ההימור שלי הוא הזכרונות. הרצתי Memtest והוא אכן דיווח על שגיאות (אומנם לא בדיוק בצורה בה הFAQ מתאר). מצורפים 2 קבצי הDMP האחרונים והיחידים ברשותי (התקנת מערכת ההפעלה הסתיימה לפני בערך חצי שעה) וכן צילום מסך מתוך MEMTEST לאחר מספר שעות עבודה. http://download.yousendit.com/50FCE4EE116E7E62 האם החשד שלי מבוסס ואכן מדובר בזכרונות? אודה לכם מאוד על כל תשובה. יניב. עריכה: כנראה שזה …
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום. אז ככה, באמצע התקנה של תוכנה(Spyware Doctor אם זה רלוונטי) המחשב פשוט נתקע, ולאחר כמה שניות הוא איתחל את עצמו, מאז כל פעם שאני נכנס לווינדוס - המחשב מבצע ריסט אחרי 10 שניות. אין לי מושג איך זה קרה ולמה.. בהתחלה חשבתי שזה אולי כנראה נגרם מתוצאה של וירוס, כי לאנטי וירוס שלי פג התוקף אז חשבתי שאולי זה בגלל זה. החלטתי לבדוק את זה, במקרה יש לי גם ווינדוס ויסטה שמותקן על הכונן השני והחלטתי לבדוק, הורדתי AVG וסרקתי את הכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה XP, וזה לא מצא כלום.. אולי למישהו יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, מדובר במחשב בן שלוש בערך עם מעבד E7500 של ההורים. הבעיה התחילה אתמול כאשר המחשב הדליק את עצמו לבד באמצע היום. הקטע שדי הבהיל את אימא שלי. לאחר מכן ניסיתי ליראות במה מדובר וראיתי שהמשב בעת ההדלקה (כשהוינדוס עולה), באותה שניה שניתן להתחיל לעבוד, פשוט רושם - login off ועושה ריסטרט כאילו אני זה שלחצתי על כפתור התחל. משום מה חשדתי תחילה בספק, כי הוא ג'ינרי לחלוטין ועלום שם, החלפתי אותו, הבעיות המשיכו ואף החריפו - כלומר, המחשב היה מתכבה ונדלק עוד לפני שניתן היה לראות את הבדיקה של הזיכרונות. החלפתי לוח, מעבד+קירור, וכרטיס מסך. כלומר החלפתי כמעט את הכל וזה עדיין לא פתר את הבעיה והמחשב היה מתכבה ונדלק בשלבים שונים של הדלקה. עכשיו, עם מחשב אחר לחלוטין (כלומר מה ש…
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם מעבד פנטיום 4 2.4 גה"צ, windows XP. בשנה האחרונה החלפתי לו מאוורר מארז, והרחבתי זכרון ל-1 ג"ב. בשבוע האחרון המחשב פתאום ללא סיבה נראית לעין מאתחל את עצמו, לפעמים מספר פעמים אחד אחרי השני. חשוב להגיד שזה קורא מבלי טעינה של תכנה כבדה מסויימת, אלא פשוט באמצע עבודה, כאשר לעיתים קרובות רק הדפדפן כרום פועל. מה אני יכול לעשות כדי לקבוע את מקור הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 915 צפיות
-
-
ביומיים האחרונים התחלתי לסבול מאתחולים מוזרים של המחשב.. קורה בערך פעם פעמיים ביום ולא נראה שיש משהו מיוחד שחוזר על עצמו פרט למקרה אחד ספציפי וזה וידאו בynet. בכלל שאני משתמש בפיירפוס הוידאו נפתח בריל פלייר או מדיה פלייר, מתנגן לשנייה ואז המחשב פשוט מאתחל את עצמו זה קרה תמיד. מה שמוזר זה שבזמן האתחול כל המנורות במודם כבלים נדלקות. כאילו הוא ספג הלם חשמלי או משהו. אגב, וידאו רגיל לא גורם לבעיות. רק זורם. משום מה למחשב אין בעיה להריץ משחקים כמו אובליוויון ודום 3 שמנצלים את המחשב הרבה יותר ממדיה זורמת. מה הולך כאן? רעיונות? אני לא עושה אוברקלוקינג או משהו והמעבד אטלון64 עובד ב33-38 מעלות. זה ממש מוזר.
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הבעיה החלה כאשר החלפתי את הכרטיס מסך שלי ל: GIGABYTE RADEON 9600 PRO בעת הרצת משחקים המחשב מחליט לאתחל את עצמו.עברתי על הדרייברים ומותקנת אצלי הגירסה האחרונה ביותר. חשבתי אולי מדובר על בעית זיכרון מכיוון שיש 512 מגה + 256 מגה ולכן הוצאתי את כרטיס ה-256 מגה.חייב להודות שהיה שיפור אבל המחשב עדיין מאתחל את עצמו במהלך המשחק. הספק כוח שלי בעל 380W.ידוע לי שיש חזקים ממנו אבל לפי דעתי הבעיה לא אמורה להיות כאן. האם למישהו יש עצה בנושא?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לנו מחשב בבית שהוא פנטיום 4 בן 5 שנים היו לי איתו בעיות עד ליפני חצי שנה(וגם התנהל כאן פוסט רחב בנושא) - שהוא היה מאתחל את עצמו בסופו של דבר זו היתה בעיית טמפרטורה ומאוורר CPU הוחלף מאוורר = החום הוא 48 ( לא הכי נמוך אבל סביר) >>> והמחשב עבד ככה 6 חודשיים בלי איתחול! לפני 4 חודשים רכשנו HD חדש ביגלל מקום ואיתו הותקנה מערכת XP חדשה והמחשב זריז ( עדיין) חיוני ואחלה הממה...(כיבינימט) >>> לפני שבועיים חזרה תופעת האיתחולים האקראית בודאות זה לא חום ( אני כבר מומחה ) לא מערכת הפעלה ישנה ( סה"כ בת 4 חודשים) אין סיכוי לוירוסים...אבל בדקתי פםעמיים ולקינוח עשיתי גם CCLEANER 1. המחשב מאתחל את עצמו - בסמוך להדלקה 2. לאחר 3 - 5 פעמים ....כאילו צולחים …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז היום הדלקתי את המחשב ולהפתעתי לא הייתה תצוגה במסך (NO SIGNAL) אחרי כל מני נסיונות לחבר מחדש בשביל לשלול שמדובר בבעיה במגעים המחשב איכשהו עלה, ואחרי דקה עלה מסך כחול והמחשב איתחל את עצמו מאז כשאני מדליק את המחשב הוא מאתחל את עצמו כל 30 שניות ובנוסף לכך אין תצוגה במסך...\ האם מדובר בבעיה בכרטיס מסך או בתקלה יותר חמורה?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
יש לי WIN 10 משום מה כבר שבועיים המחשב מאתחל את עצמו בפתאומיות ועושה לעצמו איתחול בלי שום הודעה מוקדת , ברגע שהוא מאתחל את עצמו יש מסך שחור ואז הוא מאתחל את עצמו כרגיל ואחרי כ5-10 דקות או אפילו יותר בפתאומיות הוא מאתחל את עצמו. מה יכולה להיות הבעיה? בבקשה תעזרו לי
-
- 15 תגובות
- 13.8k צפיות
-