עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by jecka777,

שלום רב! יש לי בעיה במחשב חדש שהרכבתי: כאשר מדליקים אותו, הוא לא מדליק מסך. אם אני אכבה אותו ומיד אדליק פעם נוספת, הוא יידלק ללא כל בעיה. אם אני אכבה אותו ואמתין 10 דקות - התופעה תחזור על עצמה. מפרט טכני: לוח - INTEL DP45SG מעבד: E8400 כ. מסך: NVDIA 240 המחשב נקי מאבק, המעבד, הכ. מסך והזיכרון שמישים, המחשב אינו מוציא צפצופים או מתחמם. אשמח לתגובתכם / עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  2. וכל המארז מרעיש בצורה מטורפת, מישהו פעם נתקל במשהו כזה ??

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  3. Started by NoNick,

שלום. קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו לפני כיומיים יש לי לוח אם p4c800 deluxe. הבעיה שלי שהוא לא מזהה (או שהוא מזהה ואני צריך לשנות משהו בביוס הבעיה שאני לא ממוצא איפה) את ה.. אני לא יודע איך קוראים לזה AGP x8. הוא כותב לי שיש לי x0 (יש לי כ. מסך r9800xt) הנה איפה שראיתי שיש לי AGP x0: http://service.futuremark.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=10&projectId=2092464 (אני מקווה שזה עובד) רשום AGP Rates (Current/Available) 0x / 4x, 8x וגם בדקתי בסנדרה סיסופט ולא רשום שם על כמה זה רשום רק על כמה הוא מסוגל ואיפה שאמור להיות רשום על כמה זה לא רשום כלום. עידכנתי את הביוס. וחיפשתי בספר משהו בקשר לזה. Plz Help :-[ :-\ :'(

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  4. שלום לכולם. אני לא אתחיל את הסיפור, מכיוון שהוא סיפור ארוך מאוד, לכן אקצר כמה שאוכל. אז לפני איזה 3 שבועות..עשיתי ריסט, סתם מתוך רצון לנקות את המחשב. המחשב עלה, ואז התחילו כל הצרות. על ההתחלה שהוא עלה ונכנסתי למשתמש שלי (אני משתמש ב-XP פרו) נפתחה הודעה ארור(שגיאה) שאמרה שהמחשב לא מוצא קובץ משו עם setup שנמצא בתוך Documents and Settings ובתוך המשתמש שלי SuperGohan ובתוך זה ובתוך זה.. וכנראה משו חשוב של ה-Startup, שהמחשב עולה. באותו זמן נתקע לי המחשב ולא עלה! כאילו..אני ראיתי רק דסקטופ, אבל לא יכולתי לעשות כלום. עשיתי Ctrl+Alt+Del והופתעתי לגלות כי אין אף משתמש מחובר.. איך זה הגיוני?! אני התחברתי למשתמש שלי, הכנסתי בהתחלה סיסמא וזה נכנס לשולחן עבודה שלי. אבל ב-…

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  5. הדיסק קשיח של המחשב הנייח שלי נדפק אז החלפתי אותו והתקנתי את כל הדרייברים שאני צריך אבל יש בעיה אחת עם חיבור התקנים. כל מה שאני מחבר בUSB (וגם הצורב הפנימי שלי) מזוהה במחשב אבל ב-computer management יש סימן קריאה צהוב על ההתקן, כאילו יש בעיה בדרייבר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  6. Started by ras81,

שלום יש ברשותי סורק MUSTEK-BEARPAW 1200 ומערכת הפעלה XP עכשיו ניסיתי להוריד ממספר אתרים כולל האתר של החברה את הדרייבר לסורק (הוא אינו מזוהה בווינדוס - או לפחות לא הצלחתי) וכשאני לוחץ על הקובץ הוא תמיד כותב לי : the system file is not suitible for MS-DOS and microsoft widows applications. choose 'close' to terminate the application מה לעשות? תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  7. Started by yortem,

אני יודע שזה הולך להישמע מאוד מוזר, אבל מה הסיבות שיכולות להביא לסופו של שימוש במחשב? זאת אומרת, יש לי מחשב שקיים אצלי 4 שנים.. יש לו מפרט מאוד פשוט גם לזמנו... אבל מעולם לא הייתה לי בו שום תקלה, אף פעם הוא לא נכבה \ עשה לי מסך כחול \ שגיאה שהכריחה אותי להפעיל את המחשב מחדש. (לפחות לא זכור לי) באותה מידה, יש לאחותי מחשב שקיים שנה וחצי והוא עושה מלא בעיות... ועוד מחשב של חבר, שנחשב מחשב 'גיימרים' ויש לו מלא פעמים מסך כחול והוא נאלץ לאתחל. ונצא מנקודת הנחה ששלושת המחשבים משתמשים באותו אנטי וירוס ותוכנות CCLLEANER וכו' מה הסיבה שיכול להיות השוני הזה? איך אני יכול לדעת שהמחשב שאני קונה עכשיו יחזיק מעמד כמו המחשב הנוכחי שלי בהנחה שאשתמש בו באותו אופן? שאלה מגוכחת אני יודע, אבל…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by okpimp,

שלום. יש לי כרטיס מסך sapphir ati x1900gt התקנתי ווינדוס חדש VISTA, הורדתי את הדריבר החדש ביותר שמתאים לויסטה. עכשיו הבעיה, יש בכרטיס כניסת AVIVO והמחשב לא מצליח לזהות אותה.... בווינדוס XP הוא כן זיהה וכעת לא. חיפשתי דריבר מתאים בכל מקום ולא מצאתי. אם למישהו יש פיתרון בבקשה שיעזור... תודה

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  9. Started by rb024,

הלילה פגע איזה ברק שגרם לקפיצת מתח (כנראה רצינית) באזור בו אני גר... הלפ-טופ היה מחובר לחשמל והמודם חובר אליו בUSB. המחשב כבה אך הכל נשאר תקין (כולל הספק) אבל משום מה, אח"כ, המחשב מזהה שמחוברים לו אלמנטים לפורטי ה-USB אך לא מזהה מה ולכן מה שמחובר ב-USB לא פועל (אך מקבל מתח מהמחשב...)! למשהו יש פתרון לעניין?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by OREN_P,

אהלן חברים לעזרתכם אודה באמצע משחק קול אוף דיוטי המחשב פתאום קפא לי.. התמונה קפאה ושום דבר לא קרה מאז נסיתי אסקייפ וctrl alt delet ונדה.. כיביתי את המחשב דרך לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי, הדלקתי שוב וחשכו עיניי.. פשוט כי המסך נשאר חשוך וכבוי. המחשב נדלק מנסה לאתחל את עצמו ונכבה, אחרי כמה שניות נדלק שוב ונכבה. ככה זה ממשיך מאז, נתתי לו את השקט שלו לכמה דק' ועדיין לא עזר, המסך נשאר כבוי כל הזמן.. קיצור באסה המפרט שלי זה i5 8 giga ram Geforce 660 מה אתם מציעים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. כשאני פותח את התמונות בווינדאוס, תמונות שהעלתי או שצילמתי בprtscn בעצם כל סוג של תמונות, זה פותח לי אותן בגודל חלון סטנדרטי ואני כל פעם צריך להגיד את החלון שיהיה על מסך מלא, יש אפשרות להגדיר את זה שהתמונה תפתח לי ישר על מסך מלא? תודה

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  12. יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב. כשאני מדליק אותו לראשונה אז אחרי כמה דקות פתאום הוא נהיה מאוד איטי ובמנהל משימות זה מה שאני רואה. (שימו לב שהCPU מאוד גבוה 80.99!! ) (למקרה שהתמונה לא מוצגת טוב הנה לינק נוסף: http://img146.imageshack.us/my.php?image=errorbk9.png ) כשאני עושה ריסט למחשב זה מסתדר. ניסיתי להתקין את המערכת הפעלה מחדש והחליף ארדיסקים וזה לא עוזר. מה זה אומר? איך אני מסדר את זה? תודה רבה וסוף שבוע מצויין לכולם!!

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  13. Started by 9raviv9,

כשאני עושה קליק ימני על השולחן עבודה ובוחר ATI CCC אני מקבל את ה-ERROR הבא : יש לי כרטיס מסך מסוג X1800GTO ואני עם הדרייבר הכי חדש שהורדתי מהאתר של ATI. מה עוד זה שגם אין לי את האייקון של ATI בצד ימין למטה איפה שיש את כל התוכנות שפתוחות.

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  14. Started by the-hakr,

ארור בהתקנה עזרה בבקשה:the nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware.setup will now exit תרגום לעיברית:התוכנית של התקנה של נוידיה לא יכלה לאתר כל נהגים שמתאימים עם הציוד הנוכחי שלך.התקנה עכשיו תיצא בבקשה עזרה תודה לפותרים עריכה:מי יכול לחפס ליייי את הקובץ או הדרייבר בבקשה תעזרו לייייייי האתר נימצאה פה:http://www.guru3d.com

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  15. Started by pakariel,

כשחיברתי את ההארד דיסק הנייד שלי לטלויזיה כדי לראות סרטים בצורה ישירה הטלויזיה קלטה את ההארד דיסק ולא היתה בעיה (חיבור USB) אני צריך שבאופן קבוע ההארד דיסק יהיה קצת רחוק מהטלויזיה ולכן קניתי כבל מאריך לUSB של 3 מטר ודרך הכבל מאריך הטלויזיה לא מזהה את ההארד דיסק כשחזרתי לחנות (חשבתי שהכבל לא תקין) נאמר לי שבגלל איבוד מתח אין מצב לחבר הארד דיסק נייד דרך כבל מאריך האם זה נכון? איך אני יכול בכל זאת לחבר אותו דרך כבל מאריך? (אני צריך הארכה של 2-3 מטר)

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. היי, לפני שבועיים החלפתי מאווררים (מעבד, חיצוני) בעקבות כך שהמסך היה נכבה כל שתי דקות (ואחריו המחשב היה נכבה גם). לאחר ההחלפה: הטמפרטורה בכרטיס מסך בסביבות 60 מעלות. הטמפרטורה ב-CPU סביבות 50 מעלות. הבעיה שלמרות זאת המסך נכבה כל כמה זמן (שעה) בערך והמחשב מאתחל את עצמו. הטכנאי אמר לי בזמנו (לפני שבועיים) שאם זה קורה צריך להוציא ולהחזיר את הכרטיס מסך מהמסילה בהתחלה זה עבד אבל זה לא פתרון לטווח ארוך. רציתי לדעת האם החלפת כרטיס מסך תפתור את הבעיה שרשמתי? אני שואל כי אני חושב שאני מסוגל להחליף לבד וחבל לי לקחת שוב למעבדה לבדיקה בתשלום. רושם בהמשך את נתוני המחשב. תודה לעונים, ניבר נתוני מחשב: מחשב ביתי - נקנה לפני כ-9 שנים לא להיבה…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Stasik,

יש לי חלונות xp הרזולוציה על 1024 768 והrefresh rate על 85 הבעיה היא כשאני מעלה משחק המשחק מתחיל לרעוד כאילו שהוא בrefresh rate של 60!!! הרזולוציה במשחק היא כמו הרזולוציה בחלונות, לפני זה היה לי חלונות מילניום והכל פעל בסדר ואכשיו הוא עושה בעיות!!! איך אני יכול לתקן את הבעיה? בתודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שאלה שהופנתה אלי מחבר : רכש לפני כשנה וחצי, כבר אין אחריות, היא עלתה כ 1,800 ש"ח. כעת יש בה תקלה, היא מדפיסה קו שחור לאורך כל הדף, מה גם שהדפים יוצאים מלוכלכים. נשלחה לבדיקה במעבדה, עלות התיקון הוא 1,200 ש"ח !!! (כמובן שמאוד לא משתלם לתקן). תאור הבעיה : החלפת FUSER, בדיקות וניקוי כללי, בבירור טלפוני נאמר שהכוונה היא להחלפת תנור. 1. מישהו יכול להסביר בעברית פשוטה מה בדיוק הבעיה ? 2. האם יש אפשרות לתקן את המדפסת לבד ? 3. יש אולי חאפרים שיודעים לתקן זאת במחירים סבירים ? תודה רבה !!!

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by shtamar,

שלום לכולם, קצת קשה להסביר את הבעיה שיש במחשב שלי, אבל אנסה בכל זאת. מחשב נייד Dell Inspirion 5521, windows 8.1 64x, chrome ביומיים האחרונים, בעת שימוש באינטרנט או בוורד או בכל תוכנה אחרת במחשב שנפתחת בחלון משלה, כל דקה בערך יש כמו מן קטיעה ברצף העבודה. באותו זמן, צבעו של החלון משתנה, כאילו הופעלה תוכנה אחרת ברקע/נפתח חלון אחר ברקע אך בפועל הדבר לא קרה. לאחר כשלוש שניות, צבעו של החלון משתנה שוב והעבודה חוזרת לסדרה- אבל אז זה קורה שוב כל כמה דקות. זה מפריע מאוד בעבודה, בעיקר בוורד. אני כותבת ברצף, ואז "כאילו" תשומת הלב של המחשב הולכת לחלון אחר (על אף שאין עוד חלונות פתוחים) והכתיבה בוורד נקטעת. כך נוצר מצב שלעתים חסרות לי מילים או אותיות במסמכים, על אף שכתבתי אותן…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. intel core i5 750 2.66ghz 8mb l3 cache s1156 arctic cooling freezer pro rev.2 gigabyte ga-p55-ud3l kingston 2gb ddr3 1333mhz pc3-10666 kvr1333d3n9/2g (כמות:2) wd caviar 1tb 7200rpm 32 mb sata2 zotac gtx 260 ספק chieftec550W מארז coolermaster centurion 534 black atx case no psu אני כבר מיואש, בפעם הראשונה שהוא נלקח לבדיקה נמצא שהHD תקול (קובץ ה MINIDUMP שגרם ברוב המקרים לבעיה ה ntoskrnl.exe) הוחלף הHD ושוב... מסכים כחולים שיש על המחשב רק win7 . נלקח שוב לבדיקה והם לא מצאו כלום (מצורפות 2 תמונות של הבדיקות שהם עשו) נאמר לי שזה כנראה בעיה בווינדוס. http://img202.imageshack.us/g/test48.png/ http://img153.imageshack.us/img153/9361/43test.png התקנתי 3 גרסאות שונות של ווי…

21. Started by iveco,

בדקתי בגוגל וראיתי שהבעיה הזאת מוכרת ... כל פעם שאני מזיז את הסמן של העבר עם הגלגלת למעלה ומטה יש פריזים קטנים הדף לא זורם חלק זה לא קורה כל הזמן אבל ברוב המקרים או שהדף עולה ויורד לאט יותר מגוגל כרום למשל זה ממש מעצבן , זה נתקע לשניה אבל זה מעצבן הדף לא זורם וצריך לגלול בלחיצה על הסמן של הדפדפן בצד ימין יש פיתרון אחר ? - - - תגובה אוחדה: - - - קראתי קצת בבלוג וירדתי ל AD BLOCK 2..5.1 וגם זה לא עזר חזר ל GOOGLE CHROME

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Imtheman,

לילה טוב חברים יש לי בעיה שממש מדירה שינה מעיני אז אולי אתם תצליחו ... אז ככה בזמן האחרון שמתי לב שיחסית למחשבים אחרים ( באותה רמה כמובן...) המחשב שלי ממש לא זז בדקתי וירסים בדקתי תוכנות ריגול מחקתי קבצים לא רצויים בסוף גם פירמתי והתקנתי מחדש את הכל אבל... גם זה לא עזר והמחשב המשיך באיטיות המעצבנת שלו... טוב אז המפרט של המחשב... לוח P4VMM2 (שמעתי שהוא ממש מעפן אולי זה הוא האשם??) מעבד- P4 1.8 זיכרון 256 SDR כ.מסך -על הלוח הרד דיסק - 40GB סתם בשיל לתת לכם פרופוציות אז בלי ששום תוכנה רצה ברקע לוקח ל"מחשב שלי "להפתח 5 שניות קצת מוגזם לא?????? מישהוא יכול לעזור לי??????

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  23. Started by Gimel,

היי, אז יש לי סוני VAIO 13 PRO שעושה מלאאאא בעיות. בגדול הוא מתחמם, מאבד את הכונן הקשיח ונתקע. לפעמים הוא סתם נתקע. יש מעבדה שיכולה לטפל בו, או שזה מקרה אבוד?

24. Started by gizunt,

יש לי בעיה עם מחשב חדש, P4 2.4C GigaByte GA-8IPE1000 GF4 MX440 Kingston 256MB 400Mhz הספיקר מצפצף מלא ציצופים קצרים מאד ללא הפסקה בחוברת של הלוח אם כתוב שזה Power Failure יש למישהו רעיון מה לנסות? נ.ב: גם כשהזיכרונות והכרטיס מסך בחוץ הבעיה חוזרת על עצמה יש לשים לב לזה שזה עבד, התחילה הבעיה, שוב עבד, ושוב התחילה הבעיה

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  25. שלום רב, יש לי בעיות חוזרות ונשנות נוגע להתחברות לשרתים של ea דרך hot. בכל פעם שאני מנסה להתחבר אני מצליח לשחק משחק או שניים עד שלב מסוים שבו אני מקבל את ההודעה הבאה: unable to connect to the EA Servers at this time. Please check your network connection or try again later האינטרנט שלי הוא 100 מגה , והוא עובד תקין (מוריד במהירות של כ50 מגה דרך וויפי ומגיע ל100 דרך חיבור ישר). בנוסף אני רוצה לציין שכאשר אני חוזר לבית של ההורים הדבר לא קורה, אני משחק באופן חלק כמה משחקים שאני רוצה ללא התנתקויות. אשמח מאוד אם למישהו כאן יש רעיון כלשהו כיצד לפתור את הבעיה הזאת. תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.