תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום. זקוק לעזרתכם. הדלקתי את המחשב (ח ד ש ) עם ASUS P4P800 SE וקיבלתי את ההודעה הזו. self- test the monitor is working check the video cable or pc הכל נראה לי עובד, המחשב נשמע תקין אבל אין כלום על המסך וזה נראה לי ממש מפחיד. האם תוכלו לעזור לי ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קניתי היום זיכרונות Samsung rdram 64X2 הוצאתי את הזיכרונות המדומים ובמקומם את החדשים עשיתי את זה בזהירות מירבית ובהבחנה רבה. הפעלתי את המחשב ואז לתדהמהתי הוא לא רצה לעלות המחשב כאילו יכל להידלק אבל ההרדיסק לא חשב... ניסיתי להחזיר את המקלות זיכרון המדומים אך ללא הועיל! מה לדעתכם הבעיה?? בדקתי אם ניתקתי בטעות חוטים וראיתי שהכל מחובר. יכול להיות שהזיכרונות היו פגומים ד"א קניתי אותם ב- Lamir
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם: Gigabyte GA-7DXE המחשב עולה, אבל שום דבר לא מופיע על המסך! ניסיתי להחליף כרטיסי מסך וזה לא עזר!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
חברס המחשב עולה לי ואומר כך: Hardware Monitor found an error. Enter Power setup menu for details מה אתם אומרים ?? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אחרי שהלכתי לאיבורי להחליף את הלוח אם הפגום שהם הביאו לי הרכבתי את המחשב ולהפתעתי המחשב נדלק אך אני לא מראה שום סימן לכך שהמסך מציג משהו עליו פשוט מקבל מסך שחור, לא שומע את הרעש הרגיל של הבוט! פשוט כלום אבל המאוורר של המעבד מסתובב ומראה סימן חיים אפילו הספיקר לא עשה צליל שמשהו לא בסדר, נורא חשוד.... נאלצתי לפרק את הכל ורק לחבר את החשמל של המחשב, מעבד וההיטסינק שלו, כרטיס מסך, זכרונות וPW SW לבדוק אולי משהו מקצר או אם קיימת בעיה באחד החלקים. קיבלתי אותה תוצאה המחשב פשוט נדלק ולא עולה.. למרבה הצער דיברתי עם איזה טכנאי בטלפון ובטעות לא חיברתי אחר כך למקום הנכון את הPW SW מתוך כך שהייתי שקוע בשיחת הטלפון, לא יודע אם זה גרם לבעיה וגם הוא אמר לי להזיז את הג'מפר של הCMOS…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני נכנסתי לביוס סתם ואז פתאום טראח!!!!!!! המחשב נתקע ואז מפעילים אותו והוא נתקע בלוגו של הפנטיום 4 מה יכול להיות שקרה ??? הסוללה שעל הלוח נגמרה : אני חייב את המחשב יש לי לסיים עבודת שורשים :AR15:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי AMD 2700+ A7N8X-E ולפעמים(לעיתים קרובות) כשאני מדליק את המחשב עז הוא סורק את החארד דיסק וכול מיני שטויות מעלה את המערכת שלו ולפני שהו מגיע לעליה של הווינדוס אז הוא ניתק יש לי SATA ובRAID ניראה לי יש בעיה כאילו הוא בודק את ההרד הראשון וניתן עוד לפני טבלת ה DMI מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אתמול בלילה הלכתי לישון שמח וטוב לבב כאשר כרגיל המחשב פועל, אומנם למרבה הפתעתי המחשב היה סגור שקמתי. כאשר ניסיתי להדליק אותו, הוא לא הגיב. הכפתור בפאנל היה מחובר לכפתור האמיתי של המארז\לוח אם. המחשב נדלק רק כאשר סגרתי וכיביתי אותו מהספק, אומנם המאווררים והכל עבדו, אבל המחשב פשוט לא עלה! חלפה בראשי מחשבה שאולי משהו נשרף, אבל המחשב שלי יחסית מקורר אוויר בצורה סבירה+ וזה המפרט שלי אם זה עוזר: P4 2.8C AI7 R9800SE AIW (Omega) + הקירור של ארקטיק קולינג שאני לא זוכר איך קוראים לו, סיילנט משהו... 400mhz samsung 2x256 והמארז של קומפיוקייס אני לא זוכר כבר את הדגם, אבל זה הרגיל והטוב שכולם ממליצים. הוספתי SF2 120mm מאחורה ואת ה120 שבא עם המארז הסתתי קדימה... מוזר לי מאוד אם הבעיה ת…
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי,הדלקתי את המחשב ולא הייתה תגובה על המסך. אני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך יותר חזק מתמיד. הכרטיס מסך לא היה ב-O.C מישהו יודע למה המחשב לא עולה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, היום ניקיתי את המחשב שלי(עם ספראי אויר) ועכשיו שחיברתי אותו הוא לא נידלק, הכוונה הוא נידלק אבל הרעש שונה והמסך בכלל לא מזה שהוא מחובר למשהו. מה לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE דגם GA-8SD SIS 645 CHIPSET טעיתי ונגעתי בהגדרות BIOS ועכשיו המחשב לא מעלה כלום. שיניתי את : Init Display First ממצב AGP ל- PCI - כאשר כרטיס המסך שלי מסוג AGP. וגם אפשרתי Top Performance אני רוצה לבצע אתחול ל-BIOS ולא מוצא את מקום הגימפור. נראה שאין לי את הפינים בהם אני צריך לבצע את הגימפור. כמו כן חבר נתן לי כרטיס מסך PCI וזה לא עזר. לינק לסרטוט הלוח: http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=1410 תודה למי שיעזור ... קשה בלי המחשב :'(
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שיחקתי במחשב ביום שבת בבוקר ופתאום הוא עשה קול צפצוף באוזניות (הקול לא יצא מתוך המחשב אלא מהאוזניות, לא יודע אם זה עוזר או לא..) ואז הוא נכבה.. כשניסיתי להדליק אותו שנית הוא עלה ממש לשניה ונכבה שוב במהירות, ככה ניסיתי פעמיים. החלטתי לפתוח את המחשב ולנסות לקרר אותו ולנקות אותו בעזרת פאן לשיער (יוצא קור לא חום לא לדאוד וזה לא הורס כלום אני כבר כמה שנים עושה ככה) הלכתי לישון אחרי זה ונתתי לו לנוח קצת אמרו לי פשוט הוא התחמם, כשקמתי ניסיתי להדליק אותו ועכשיו הוא נדלק אבל הוא לא משמיע את הצפצופים בהתחלה ורק והמאווררים עובדים אבל המסך מראה שחור וזהו והמחשב לא עולה, כשפתחתי אותו והדלקתי את המחשב חיפשתי את האור שאמור להיות על הלוח אם ולא מצאתי יש רק את האור הירוק הזה שרואים מבחוץ …
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
טוב אז זה התחיל ככה.... עם הבעיה שציינתי באשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=272085.0 בלי קשר לבעיה החלטתי לפרק את כל המחשב (הכול כולל הכול גם המעבד, מדובר בפנטיום 2 אז לא בעיה להוציא אותו) לסדר את המאוורר של הספק ואת המאוורר השני ולנקות אבק . הבשורות הטובות הם שסידרתי את המאווררים והם עובדים פיקס (בזכות המדריך שנמצא באתר לניקוי המאווררים). הבשורות הלא טובות הם.... אחרי שחיברתי הכל הדלקתי את המחשב. ואז הופיע מסך שחור שהיה כתוב משהו על כל המסך. (אני לא יודע אנגלית) מה שכן אני יודע שהיה למטה אפשרות ללחוץ על F1 ועל F2 . F2 נכנס לbios ,אני לא מבין בזה אז יצאתי משם והפעלתי את המחשב מחדש. עכשיו כשהמחשב עולה הוא נתקע בחלון הזה: http://img459.imageshack.us/i…
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אלוהים שונא אותי, פעם רביעית שיש לי בעיה במחשב והיא איכשהו קשורה להארדיסק. אז ככה.. אתמול כיביתי את המחשב בצורה נורמלית לחלוטין והשארתי אותו סגור כמה זמן. המחשב לא עשה שום בעיה עד שסגרתי אותו. לאחר שסגרתי אותו, ניסיתי לפתוח אותו ונתקלתי בדברים הבאים: - מסך שחור, שום דבר לא מופיע על המסך - המחשב לא עולה. - הנורה של ההארדיסק (האדומה) דלוקה כל הזמן. - המאוורים וכל שאר הדברים פועלים חוץ מההארדיסקים. אז ככה, ניסיתי בדרכים הבאות לבדוק מה הבעיה: החלפתי כרטיס קול, החלפתי כרטיס מסך, החלפתי זכרונות, ועדיין אותה הבעיה. לאחר שניתקתי כל כבל של ההארדיסק שמתחבר ללוח אם, הנורה נחלשה (כן, אין לי מושג מה זה) ועדיין המחשב לא עולה.. ניסיתי להחליף אפילו כבל של ההארדיסק. לא משנה שאפילו ההארדיס…
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
המחשב נתקע בזמן עבודה ב WINDOWS, בעקבות רעשים מהדיסק, נראה לי שה MULEX לא היה מחובר טוב, או שמשהו שם רופף... לא משנה, חיברתי מחדש, ועשיתי REBOOT... עכשיו כל פעם שה WINDOWS עולה, בזמן העליה הוא עושה REBOOT ואי אפשר להמשיך.. ניסתי SAFE MODE (אותו דבר), BOOT LOGGING (לא יוצר את הקובץ).... עכשיו המחשב עובד.. אני עכשיו ב LINUX והכל פיקס, אפשר לגשת לדיסק... (ושוב, כשהוא עושה BOOT, הוא רושם שהוא מעלה כל מני דברים, אבל באיזשהו שלב הוא נתקע)... השאלה, מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיה ? RECOVERY (לא ניסתי אף פעם, זה גורם לבעיות) ? משהו אחר ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה שקורה זה ככה: כשמדליקים תמחשב,הוא נדלק(נוריות,רעש,צורב וCD ROM נדלקים) אך על המסך לא מופיע כלום כלומר הוא לא מעלה אותו... אחרי כמה בדיקות גיליתי שהמאוור על המעבד שרוף,למרות שעדיין היה צריך לעלות,טוב בכל מקרה הלכתי וקניתי אחד חדש... המחשב עבד כמה ימים ואח"כ הבעיה חזרה... נדלק ולא עולה..... הספק תקין גם כן,בדקתי אם אולי זה ה כ.מסך,כוננים או HD וזה לא הם... מה נדפק חבר'ה? הלוח? המחשב מ-א-ו-ד ישן,P2-300 החודש קונה אחד חדש... תודה מראש. אז זה ה לוח?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אתמול פירמטתי את המחשב והיום הדלקתי אותו שיחקתי קצת ואז הוא נתקע עשיתי ריסט והוא לא עולה יותר הוא כותב לי ntldr is mising אני יודע שאני יכול לפתור את זה בפירמוט מחדש... אבל זה קרה לי כבר פעם ורציתי לדעת אם יש דרך לסדר את זה בלי לפרמט
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש מחשב די ישן (בערך 2-3 שנים) ועד עכשיו המחשב עבד מצוין. אתמול הוא כיבה את המחשב לפני שהלך לישון והיום כשהוא הדליק אותו המחשב לא עלה. המחשב מגיע לטעינה של הוינדוס ?(XP) ועושה ריסט בלי שום מסכים כחולים. ניסיתי לבדוק את ההגדרות בביוס ולא הצלחתי למצוא כלום. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור תודה
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, היום בבוקר ביצעתי ריסטרט למחשב (הוא היה קצת איטי) ומאז הוא לא מוכן לעלות ותקוע על המסך פתיחה (תמונה מצורפת.) מישהו מכיר את התופעה?.. אשמח לעזרה, תודה! בטעות שלח 2 הודעות...אפשר למחוק אחת.. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
או קיי ככה : מדובר במחשב דיי ישן של חבר שלי . הוא לקח את ההארד דיסק בעל הנפח העצום שלו של ה 20GB להעתיק כמה קבצים מאסיביים מחבר ( MP3) הוא כנראה ניתק אותו תוך כדי פעולה של המחשב קיצר הלך ההארד דיסק... הוא לא נדלק אפילו... קיצר היום הלכתי איתו לקנות הארד דיסק חדש 80GB WD 8 MB הקטע הוא שצריך לעשות FLASH לביוס בשביל לתמוך במעל 65 GB והקטע היותר בעייתי שכנראה זאת לא הבעיה היחידה של המחשב... מדובר במערכת הבאה : PIII 550 Mhz Slot 1 MicroStar MS 6156 GEFORCE 2MX440 64MB 256mb sdram +brand new hd 80 gb הדברים שניסיתי עד עכשיו : 1. להוציא הכל !!!! להשאיר רק מסך וזכרונות... ( לא עובד ) 2. לשים זכרונות וכ.מסך חילופיים ... לא עובד... 3. לנסות לעשות CLR ל BIOS ( לא היה לי מושג איזה …
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-
-
התחיל לקרות ממש לא מזמן. לפעמים נתקע כבר ב-MEMORY CHECK (לא במקום קבוע), לפעמים ה-WINDOWS עולה ואחרי כמה שניות נתקע - כשזה קורה המסך נהיה שחור ויש זמזום כזה כמו של צורב (וזה לא הצורב), וזהו. לפעמים זה גם נכנס ל-WINDOWS ולא עושה ממש בעיות, עד שאני מפעיל איזה שיר ב-WINAMP או MEDIA PLAYER... מה זה יכול להיות? ??? זה לא זכרון. בדקתי. יכול להיות משהו בלוח אם או ספק?? יש איזה דרך (רצוי תוכנה, כי אין לי לוח אם או ספק ספייר) לבדוק את מקור הבעייה? תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לפני כמה ימים עשיתי אוברקלוק ממש קל... מ- 1.8 ל- 1.9 (100mhz) בקיצור... האוברקלוק היה מאוד יציב עם טמפ' 28 ... לא שיניתי מתחים ולא כלום. הפעלתי אותו מחדש והכל היה טוב. הבוקר לאחר שהמחשב היה כבוי, ניסיתי להפעיל והמחשב פשוט לא נדלק.. הכוונה אפילו לא חשמל! הספק תקין.. וניסיתי לג'מפר ולהוציא את הבטריה... עדייו לא עובד... מישהו יודע אולי משהו?
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם ווינדוס XP. הוא מגיע לשלב של הטעינה של הווינדוס, ואחרי חצי דקה המסך נכבה בעצם נכבה(רשום שהוא נכנס למצב שינה..) המחשב עצמו ממשיך לרוץ. ניסיתי לבדוק את זה עם מסך אחר וגם איתו אותו הדבר ככה שזה לא מהמסך. עשיתי ניקיון שם במחשב אמרתי אולי זה יעזור...עכשיו שאני פותח את המחשב רואים פסים סגולים לאורך המסך. אם אני עושה ריסט לפעמים זה נעלם מגיע שוב לטעינה של הווינדוס ואחרי דקה המסך שוב מודיע שהוא נכנס למצב שינה. מזה יכול להיות? הלך הכרטיס מסך או שזה משהו בווינדוס? -- טוב ניסיתי להעלות אותו במצב בטוח הוא בנתיים כבר רבע שעה גולש ..מה יש מצב שזה בגלל בעיה בווינדוס הפסים האלה? כי זה מתחיל עוד לפני שהוא עולה בכלל.. תודה וחג שמח!!
-
- 22 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן ברשותי לוח abit an8-ultra ואחרי ריסטרט הוא פשוט לא עולה, יש חשמל, המאווררים זזים אבל אין יציאת תצוגה.לא רואים כלום. ניסיתי להחליף כרטיס מסך, לא עוזר. עשיתי איפוס CMOS, הוצאתי סוללה וכל זה, גם לא עזר. הלוח מקבל POSTCODE 9.0.. ובחוברת שלי כתוב שזה Complete uGuru initial process, AWARD BIOS take over booting job ואין לי מושג מה זה אומר. מה אתם אומרים הבעיה?< בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
המישחקים עצמם עובדים יפה אבל יש תקיעות מעצבנות בדרך.. לדוגמא GENERALS המשחק עובד טוב אבל יש קפיצות קטנות מדי פעם ואני חושב שזה נגרם כתוצאה מלחץ... מה אני עושה?? יש אפשרות לסדר את זה?? מפרט מחשב : p4 1700mhz Asus P4S8X 512 DDR 266mhz driver 41.09 Geforce 4 44omx 8X 64mg maxtor 40gb 7200rpm 133ata ... מה אני יכול לעשות?? בבקשה זה חשוב אני יושב על זה יותר מידי זמן וזה מתסכל...
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-