עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם ושבת שלום, אני חייב עזרה בקשר לתקלה שקרתה לי, ואני תקוע עם מחשב עם מסך שחור. הסיפור: קיבלתי זכרונות של סמסונג ארבע גיגה 800 מגה הרץ, רציתי להחליף אותם בשני כרטיסים 512 שיש לי (סהכ אחד גיגה זכרון). הכנסתי את הכרטיסים החדשים ראיתי בביוס שאכן עכשיו יש לי ארבע גיגה זכרון, עם התחלת טעינת הויינדוס קיבלתי מסך כחול לשנייה והמחשב ביצע ריסט, כאן הבנתי שכנראה הכרטיסים לא מתאימים, נכנסתי לביוס ושיניתי שם שהזכרונות במקום מצב אוטומטי יעברו למצב ידני ושמתי שהתדר יהיה 667 מגה הרץ, המחשב ביצע ריסט לאחר השינויים בביוס, אך משום מה יש לי מסך שחור ואני לא רואה כלום, לא ביוס לא דוס לא ויינדוס פשוט כלום - המחשב נדלק. המאוורים עובדים, הנורות עובדות רק המסך לא מגיב, בכל מקרה החזרתי את…

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by a-v-i,

שלום אני מנסה להתקין מחדש Windows על המחשב של אחותי (Athlon XP 1700+). עשיתי בוט מהכונן דיסקים, ההתקנה עולה, אבל אחרי השלב הראשון של הזיהוי של הרכיבים, כאשר הוא רושם Setup is now starting windows או משהו כזה, המחשב זורק לי Blue Screen עם ההודעה הבאה: מה ניתן לעשות? כיצד ניתן לבודד את הבעיה? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום אנשים אני צריך עזרה כיצד להחליף לוח אם ללא התקנה מחודשת של WINDOWS. ניסיתי באמצעות הסרה של הדרייברים של כרטיס המסך וכן הסרה של דרייבר IDE כיביתי את המחשב ללא הפעלה מחודשת, החלפתי את הלוח אבל הWINDOWS לא עולה יש למישהו מושג? יצוין שיש לי על הלוח הישן גם כרטיס מסך מובנה תודה

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by TNTx2,

קניתי מחשב חדש הכל חדש חוץ מהמעבד. המפרט: ‏זכרונות 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel ‏לוח MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI‎ ‏כרטיס מסך 9800GT Synergy 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ספק כוח ‏500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin‎ של חברת HEC אך המעבד שלי הוא ‏Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore ‎ אני משחק ב GTA החדש והמשחק בשלב מסוים מאבד את הצבעים והמחשבים קופא אי אפשר לעשות שום דבר חוץ מריסט. מה עלי לעשות? תודה[br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 08:48:37 העלתי גם תמונה של הטמפרטורות אחרי ריסט

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  5. Started by B@By-KiLLeR,

שלום. בירשותי צורב Yamaha 8x4x24 SCSI שרכשתי לפני כיותר משנתיים. כבר כמה זמן שאני מכניס דיסקים ריקים \ מלאים לצורב והוא לא מזהה אותם. קניתי מחשב חדש לפני כשבוע והעברתי את הצורב הזה למחשב החדש, חשבתי שבעייה זו תיפתר, אך זה לא קרה והצורב עדיין לא קורא לי דיסקים. אני משתמש במערכת הפעלה Windows XP Professionl. מה אפשר לעשות \ מה אתם ממליצים ? בתודה מראש, B@By-KiLLeR

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם לפני כמה ימים נשרף לי הספק כח, ואת זה אני יודע מכיוון שממנו יצא הריח, וגם כאשר ניתקתי אותו מהמחשב, הוא קיצר שחיברתי אליו חשמל והעברתי את המתג ל1. היום קניתי ספק חדש איכותי, של HEC 400W ART עלה לי 180 שקל. הגעתי הביתה וחיברתי אותו למחשב, את הכבל הראשי למקום שלו, ואת כל הכוונים-קשיחים\אופטיים, FLOPPY מאווררים למולקסים. עכשיו המחשב לא עובד כאשר אני מנסה להפעילו, אבל אני כן רואה שהלוח נדלק לשניה! (מראה FF ונכבה, וחוץ מזה שום דבר) מי שמכיר EPOX 8RDA+ יש לו מד קטן למטה של אחוזים, אני רואה לשניה FF וזהו. עכשיו שמתי לב שבספק הזה יש מין כבל של 4 כניסות(כניסות כמו של הכבל הראשי, רק קטן,בנוי בצורת ריבוע 2למעלה 2למטה) בספק הקודם לא היה כזה כבל וזאת נראת לי הבעיה, שצריך לח…

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  7. Started by yan_ymar,

יש לי שאלה ממש קצרה. כיצד אני יכול לצלם תמונה של ה CPUZ שלי בישביל המאגר אוברקלוק שיש לכם באתר בגודל 250KB

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by zniibidl,

הרכבתי מחשב המורכב מהמפרט הבא: intel i3-4350T asus h81t corsair 8gb value select low voltage plextor ssd 128 gb כאשר הספק הוא FSP NB-Q120 PLUS אני מחבר את המסך למחשב זה לאחר ההרכבה ומדליק אותו, המחשב נדלק והמאוורר מתחיל לעבוד, אבל המסך נשאר במצב סטנד-ביי. האם יש משהו מיוחד שצריך לעשות בהרכבה של לוח זה בניגוד למחשב רגיל? הצעות, הערות והארות יתקבלו בברכה.

• 14 תגובות
    • 3.9k צפיות
  9. Started by shritis-w,

הי, מסכים כחולים תוקפים את המחשב שלי ומסרבים לתת לו לעבוד כמו שצריך. מדובר במחשב חדש, core i5 עם windows 7 X86 (החנות היא יותר משעה נסיעה ממני ואני מעדיף לפתור בעזרתכם מאשר לשרוף חצי יום אצלם) המחשב קופא ללא סיבה ניכרת לעין. אין לי אפשרות לנתח את ה-minidump כי אני מקבל הודעת שגיאה בעת ניסיון ההתקנה של תוכנת הניתוח. ניסיתי כבר כמה גרסאות שונות של וינדוס 7 (כולל 64 ביט) אני מצרף את ה-minidump למי יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 7.2k צפיות
  10. Started by bariko,

שלום רב, ברשותי מחשב עם שני פורטים USB 3.0 לוח אם Gigabyte GA-P55A-UD3 Intel P55 Chipset LGA 1156 USB 3.0 SATA 27285 III Model GP55AUD3 מכיוון שהפורטים נמצאים מאחור, רכשתי רכזת USB3.0, בכדי שיהיה נוח יותר לחבר התקנים חיצוניים. הרבה פעמים היו לי בעיות בחיבור, והייתי בטוח שזה נובע מפגם כלשהו ברכזת. כעת נוכחתי לדעת שגם בחיבור ישיר של דיסק חיצוני, ההתקן לא מזוהה. לעומת זאת, כאשר אני מחבר את אותו דיסק לפורטים שבחזית (USB 2.0), שם אין שום בעיה. השאלה, האם יכול להיות ששני הפורטים USB 3.0 שבגב המחשב, נפגמו וחדלו לתפקד? האם בכלל ניתן לתקן דבר כזה, או שחייבים להחליף לוח אם? אשמח לכל חוות דעת בנושא תודה רבה

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום עישתי מערך RAID במחשב RAID 1 והם מופיעים כלא זמינים ופרמטתי אותם בדרך הביוס אבל הם לא מופיעים במשחב שלי אבל המחשב כן מזהה אותם....מה עושים?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  12. הוא ביקש שאכבה את המחשב לצורך השלמת ההתקנה והמחשב עולה עם פסים לבנים והווינדווס לא עובד

13. מה זו ההונאה הזאת בדיוק? קניתי 2 סטיקים של DDR 4 KINGSTON 16 GB וכתוב בפירוש שזה 3200 MHZ אבל שאני בודק בCPU-Z פתאום זה מראה לי 1600 מהירות? אז למה הם מפרסמים שזה 3200 MHZ ומאיפה לי לדעת ש3200 זה בעצם 1600 MHZ? לא הייתה לי שום דרך לדעת את זה חוץ מלחבר למחשב ולראות בעצמי. הבנתי שיש גם DDR 5 5200 MHZ אבל לא נראה לי שהלוח אם שלי תומך בו.

14. שלום לכולם, אני קניתי מסך מחשב חדש של אסוס מדגם - xg32ucwmg ואני רציתי לשאול איזה חיבור לחשמל אני צריך לקנות כדאי שזה יתאים לי לשקע של החשמל בבית? כי זה בא אם תקע של חו"ל ואני לא יכול לחבר את זה לחשמל שלי בבית האם מישהו פה קנה את מסך מחשב הזה ויודע מה לקנות? אשמח לתגובה בנושא

15. Started by בוזגלו מחשבים,

קניתי זכרון ddr 256 400 mgz של חברה elixir מה דעתכם עליו??????????

16. Started by pk1,

אם אני משנה את סדר חיבורי הIDE במחשב זה ישנה משהו? אני מתכוון למשל להחליף בין הכבל של הHDD לכבל של כונןCD או צורב זה משנה אם על אותו IDE שהיה פעם את הHDD והפלופי יהיה עכשיו משהו אחר? בקיצור אם אני משנה את חיבורי הIDE במחשב, תהיה לי בעיה?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  17. Started by Aviway,

חיברתי שתי מקלדות למחשב ע"מ לשחק בפיפא 2006. הבעייה היא שהמקלדות עובדות אבל המחשב מזה אותם כאותו מקלדת ובמשחק מופיע רק מקלדת אחת. האם אפשר לבצע שהמשחק יזה שתי מקלדות?????? ואם כן אז איך?!?!?!?

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  18. שלום לכולם, אתמול קניתי בשעה טובה כרטיס מסך חדש 128MB inno3d geforce 4 ti 4200 התקנתי אותו, התקנתי דטונייטור הכי עדכניים, אני מתחיל לשחק, אחרי 10 דקות של משחק, המסך פשוט נכבה (המחשב נשאר דלוק) וכשאני לוחץ על הכפתור של המסך הוא לא נדלק יותר ועושה גם צפצופים מהרמקולים, המחשב קפוא ---> ריסטרט. ביקרתי בפורום עם שרשור ענק על הבעיה הזאת, וניסיתי כל מה שהוצע שם: ניסיתי 2 גירסאות דטונייטור 41.09 ו-42.30, הורדתי VIA 4 in 1, הורדתי VIA test driver, וידאתי שהכרטיס מסך לבד עם IRQ משלו, הורדתי refresh rate fix, ניסיתי לבטל fast write, ביטלתי APM, הביוס שלי מעודכן, בקיצור ניסיתי כל מה שאפשר חוץ מהדברים שדופקים את הפרפורמנס לגמרי (להוריד AGP לX1 וכאלה) חשוב לציין שהכרטיס הקוד…

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by zippobuyer1,

קודם כל תודה לכל מי שעונה ;D ;D ;D החלפתי למארז FULL TOWER GENERIC ויש לי בעיה כשאני מכבה את המחשב דרך הווינדוס רק המסך נכבה וכל שאר המחשב נשאר דולק! המאווררים / עכבר / הכל! למה זה?? ועוד דבר יש במארז חיבור כזה כמו ה LED של הHD וכל זה.. קטן לבן שכתוב P- וקטן ירוק שכתוב P+ ואין לי מושג לאיפה לחבר אותם? אולי זה זה? מישהו מתמצא בעניין זה? תודה מראש לעונים

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. היי מה הסיבה לזה? יכול להיות שספק הכח של הLCD מקצר? נורית הבדיקה של המסך דולקת תמיד, אבל ברגע שאני מחבר את כבל הVGA למסך רואים את שולחן העבודה לחלקיק השניה ואז זה נעלם , מסך שחור , רוני

21. Started by tamir245,

שלום רב. יש לי ויסטה פרמיום בעברית מקורי שקיבלתי יחד עם הלפטופ,DV6515 של HP. ישנה איזשהיא תופעה מעצבנת שחוזרת על עצמה,בד"כ שאני עובד עם אקספלורר ופותח כמה חלונות ועובד במקביל בו,פתאום המחשב מתחיל להשתגע: לא ניתן להעלות תפריט אפשרויות ע"י קליק ימני,פשוט לא קורה כלום עם הלחיצה עליו. שורת התפריטים מהדפדפן נעלמת. כתובת של אתר שרציתי להעלות פשוט לא עולה ללא שום הודעת שגיאה,סתם מסך לבן וריק. כל מיני יישומים לא עולים,לוחץ עליהם ופשוט כלום,לא נטענים. כל מיני פיצ'רים בויסטה לא עובדים כמו מדיה סנטר וכדו'. במילה אחת,המחשב פשוט משתגע.....הכל חוזר לקדמותו לאחר רסטרט. יש לציין שסה"כ המפרט של המחשב שלי די חזק+2 ג'יגה זכרון פנימי+כל העדכונים של ויסטה מותקנים. האם מישהו נתקל בתופעה דומה א…

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  22. שלום רב. תופעה מוזרה במחשב שלי. נותרת ללא מענה מצד בזק או הוטנט. במחשב שמחובר בכבל רשת אין גלישה בדפדפן. מתקבל פינג אך בגלישה הוא נתקע במצב "ממתין לתשובה" או משהו בסגנון. החלפתי כבל רשת, ואף החלפתי לראוטר חדש ללא שינוי. בווי פי אין בעיה. הכל תקין. במחשב המחובר בכבל לאחר הרצת הפקודה לריסט לכרטיס רשת בCMD וריסטרט עובד תקין לזמן קצר ושוב נתקע. התופעה מופיעה במספר מחשבים כאשר הם מחוברים בחיבור כבלי כל אחד בנפרד, כך שהבעיה אינה לוקלית של המחשב הספציפי או בכרטיס רשת ספציפי. ראוטר חדש, כבל רשת אחר, מחשבים שונים והבעיה רק בחיבור קווי ולא באלחוטי. רעיונות מישהו?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by alex28,

שלום הבוקר הדלקתי את מחשב הוא רושם לי שמאוורר של מעבד לא עובד אחרי שפתחתי את מחשב וראיתי גם שאחד ממאווררים של כרטיס מסך גם לא עובד אחרי שניקיתי את מחשב ושחקתי קצת מאווררים הם חזור לעבוד. השאלה שלי האם זה הספק כוח שגרם לזה או משהו אחר???

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by etz,

שלום לכולם, שבוע שעבר פרסמתי כאן הודעה על הארדיסק תקול שלי ועל ניסיונותי להציל ממנו מידע. בסופו של דבר הצלחתי להפעיל אותו אבל הוא היה מאוד איטי, וגיליתי שכנראה זה היה בגלל שמצב העבודה שלו עמד על PIO ולא UDMA. בכל מקרה, מימשתי אחריות והיום קיבלתי את הדיסק החדש במקומו, חיברתי אותו ו... גם הוא עובד על PIO, לא משנה כמה אני נלחם אתו, לקח לי כמה שעות טובות לפרמט את הפרטישן. מיותר לציין שלא שיניתי שום הגדרה בביוס עוד מלפני שהתחילו הבעיות עם הדיסק הקודם, ובעוד שאתו אפשר אולי לייחס את זה לזה שהוא פשוט היה דפוק, הדיסק הנוכחי חדש ומן הסתם זאת לא בעיה אצלו. אני כבר כמעט מתייאש, אם למישהו יש רעיונות מה לבדוק ולשנות, אני אודה אם תגידו לי.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by Rinor,

שלום אנשים. עד עתה הכל היה טוב ויפה אך לאחרונה איני יכול לצרוב דבר. אני משתמש בצורב חיצוני על המחשב הנייד שלי, במהלך הצריבה אני מקבל הודעת שגיאה אשר מודיעה: "IDE Command Aborted" התוכנה היא Nero 5.5.9 חיבור ה- USB פועל כרגיל, הדרייברים מותקנים טוב, והצורב עצמו פועל ואינו הבעיה כיוון שלחיבור למחשב אחר הוא עובד כרגיל. ב- IDE Controllers הכל מוגדר כ- Ultra DMA Mode 2 אודה לכם על עזרתכם, אני אובד עצות ואיני יכול לצרוב דבר כרגע. מחכה לעזרתכם תודב רבה ניר

• 1 תגובה
    • 876 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.