תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד celeron 2.4d והמאוורר שלו מרעיש המאוורר של המעבד מרעיש תנו לי פתרונות מה אפשר לעשות תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
קניתי Sandisk Micro Cruzer של חצי גיגה לפני כמה ימים, ועפ"י מהירויות הכתיבה והקריאה אני משוכנע שהוא מוגבל ליכולות של USB1 ולא USB2 כמו שהוא אמור להיות, לפי כל התנאים. הלוח שלי (Gigabyte GA7VAX) אמור לתמוך ועדכנתי לו את הדרייברים לא מזמן, וגם היום כשגילית את הבעיה. איפה אני רואה בכלל באיזה תקן USB ה XP חושב שהוא מסוגל לתמוך? לא מצאתי תמיכה בנושא באתר של גיגבייט. מישהו יודע אם הדרייבר שאמור להיות אחראי לזה כלול ב VIA 4in1? בקיצור, מה אני עושה? הוא כותב כל כך לאט, שכבר עדיף לי לצרוב על CDRW של X24....
-
- 11 תגובות
- 914 צפיות
-
-
פעם בחודשיים שלוש הביוס חוזר להגדרות המקוריות שלו בלי שום סיבה דבר שמפריע מאוד כי המחשב מנסה לעלות מההרדדיסק שאין בו מערכת הפעלה הלוח הוא ASUS P4P800 DELUXE יש למישהו מושג מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי נמצא בצד, הבעיה היא באמת קשה, מקווה למצא פיתרון לפני שאני מחליף MOTHERBOARD. המחשב בכל הפעלה של אפליקצית 3D שכוללות משחקים, 3DMARK, ודמואים פשוט מפיל את המסך חזרה לוינדוס בדיוק ברגע שהוא נפתח. הפיתרון היחיד לזה הוא לעבור למצב 60HZ בתדר המסך, ובדרך כלל זה עוזר. דברים שניסיתי כבר לעשות: להתקין WIN מחדש (XP) כבר 4 פעמים החלפת זיכרונות החלפת כרטיס מסך (כרגע עם 9800 ATI) בדיקת התחממות - 50 מעלות מעבד, 30 הלוח. המערכת נמצאת כרגע לא במצב אוברקלוק. עידכון BIOS, וVIA4IN1 , ונסיון כל סוגי הגירסאות של DRIVER לכ.מסך. מה עוד אפשר לעשות לדעתכם? תודה, כפיר kfir@jesta.co.il
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום, המחשב של חבר שלי התקלקל והוא ביקש ממני לנסות ולהציל את החומר שיש לו ב HD אבל איך שאני מחבר את הHD שלו למחשב שלי הוא מבקש פירמוט ל HD ולא נותן לי שום אפשרות להיכנס אליו. איך ניתן להיכנס לHD ללא פירמוט שלו? החומר שם הוא מאוד חושב לו (יש שם מלא תמונות). תודה על העזרה.. מתן
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, לפני מספר חודשים דוד שלי קנה מחשב מ-OMC מעבד אינטל פנטיום 4 2.8 64BIT לוח אם של אינטל וכרטיס זכרון ג'נרי DDR2(סטיק אחד של 512MB). מדי פעם קורה שהמחשב נדלק מחדש בלי סיבה נראת לעין, כמובן שיש אחריות והוא לקח את זה לחנות והם אמרו לו שהתקלה נמצאה והכרטיס זיכרון גרם לריסט, משום מה אני לא ממש סומך עליהם ולכן אני פונה אליכם ושואל האם כרטיס זכרון יכול לגרום לריסט? נ.ב. בדקתי גם את הטמפרטורה והיא קצת גבוהה: 46, יכול להיות שזה גם קשור
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.8.0004.0 X86 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini030608-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\websymbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp2_qfe.070227-2300 Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805624a0 Debug session time: Thu Mar 6 08:45:56.687 2008 (GMT+2) System Uptime: 0 days 0:00:46.421 Loading Kernel Symbols ... Loading User Symbols Loading…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לידידה שלי יש artifacts ממש נוראיים ולאחר שניה המחשב נסגר אז חשבתי שהבעיה כמובן מצוייה בכרטיס המסך אבל שלחנו את הכרטיס לבדיקה והתברר כי הוא תקין ניסנו בנוסף לעלות את המחשב ללא הכרטיס ועדיין המחשב קרס ישר לאחר שהעלאנו אותו למישהו יש רעיון מהי הבעיה?? זה נשמע לי ממש מוזר שהמחשב מתחמם בכזו מהירות! אולי זה המעבד?? היא סיפרה לי שהמריחות האלה היו קורות לה בהתחלה בתדירות פחות גבוהה ופתאום עכשיו הם לתמיד!! יש לה פנטיום 4 3200 אם זה חשוב בבקשה תחשבו על משהו
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב בן 4 בערך אך הכונן הקשיח הרבה יותר זקן, הוא בן 6 בערך. הנה המפרט : אני חושב שהבעיה היא בהארד דיסק ובראם, גם כשהמחשב במנוחה השימוש בראם ממש גבוה בלי סיבה נראית לעין. הנה תצלום של צג המשאבים : מצורפת תמונה מhdtune : אנא עזרו לי כי אני כבר נואש. רוצה לציין שהמחשב נמצא במזגן באופן קבוע.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, מחשב חדש - מפרט למטה, עם התקנה של Windows 7 וללא OC בכלל (ניסיתי בהתחלה אבל המצב נהיה הרבה יותר גרוע). הבעיה שמדי פעם - כל יומיים שלוש ישנו מסך כחול, חוץ מנפילות קטנות מדי יום של האקספלורר. הורדתי את הPRIME95 ואת MEMTEST להתחיל נסיונות של בדיקות מערכת. למישהו יש מושג מה יכול לגרום למערכת להיות כזו לא יציבה? יכול להיות שזה הספק? בPRIME95 מקבל מדי פעם הודעת FATAL ERROR אבל בהרצה מחדש אין יותר Error והוא גם לא מפרט היכן הבעיה. אשמח לכל עזרה או טיפ תודה! מפרט מחשב: Intel Quad 9300 Asus P5P43TD Pro MB 350GBx2 Raid0 WD Raid edition 7200 64gb SataIII 1TB Black 64mb SATA3 WD HDD 4GB Corsair DDR3 1366 CL8 Memory Inno4d GTX 470 Thermaltake TR2 550 RX power supply Creati…
-
- 21 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם עד לאחרונה היה מותקן על המחשב שלי WINDOWS7 עד אחד הדיסקים הקשיחים ועבד בצורה סבירה קיבלתי במתנה דיסק SSD מחבר והחלטתי להתקין עליו WINDOWS 7 נוסף במטרה לשפר את הביצועים הצלחתי להתקין את הWINDOWS רק אחרי שניתקתי את כל הדיסקים האחרים ההתקנה עברה בהצלחה אבל בגלל שהדיסק שהיה מותקן עליו הWINDOWS הקודם היה מנותק הWINDOWS החדש לא מכיר אותו ולא מאפשר לי לעשות DUAL BOOT.. יש לי תוכנה בשם EASYBCD ואני זוכר שפעם היא עזרה לי במצב דומה.. אבל אני לא זוכר בדיוק איך.. מישהו כאן יכול לעזור לי לשחזר את ההתקנה הקודמת ככה שיהיה לי DUAL BOOT ביניהם? בתודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקלה מעניינת שאני נתקל בה במחשב שלי, מפרט: מעבד אינטל I5 2500K 4X2GB 1600 MUSHKIN GA-Z68X-UD3H-B3 ספק 650W 6850 ASUS V2 GPU INTEL 180GB 520 SSD HITACHI 1T HDD SEAGATE 0.5T HDD לאחר כל ניסיון בהחלפת רכיב כלשהו בחומרה המחשב לא נדלק, לא מגיב בשום צורה. רק לאחר המתנה של כמה שעות או ניתוק/חיבור של כבל כלשהו (יכול להיות של הדיסק קשיח, יכול להיות של הנורית לד על המארז) או מעשה רנדומלי לגמרי, המחשב מסכים להדלק ורץ מצויין כאילו שום דבר לא קרה. נוסו 3 כרטיסי מסך שונים, 2 ספקי כוח, הדלקה ללא חיבורים מיותרים ונראה שכרגיל אין גורם משפיע, רק הרצון של המחשב לא להדלק לכמה שעות. אני אישית חושד בלוח אם, אבל אשמח ליעוץ יותר מקצועי. תודה. אנטון.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה אחד משני הדיסקים הקשיחים שלי (איני יודע איזה) מייצר קולות משונים שלא שמעתי עד כה. הקול דומה לקול של דיסק קשיח כאשר הוא נכבה אך הוא חוזר על עצמו חמש פעמים בערך, לעיתים הוא אף מלווה ב"קיפאון" של המחשב (גם מספר שניות לאחר שהקול נפסק). אנא עיזרו לי לאתר את מקור הבעייה ולעקור את שורשה מן היסוד. בתודה מראש -גיא פ. נספח א' [מפרט]: שני הדיסקים הקשיחים הם מתוצרת מקסטור, אחד במהירות 7400 סל"ד (אני חושב) והשני במהירות 5400 סל"ד.
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב דיי ישן וHD 40GB ויש איזשהו חלק בHD שכנראה דפוק רציתי לדעת איך אני יכול למצוא את החלק הדפוק ולסגור אותו תודה...
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב... יש לי מערכת windows 7 שמגיעה אוטו' עם DirectX11. הבעיה שלי היא שהכרטיס מסך שלי תומך ב DirectX9. [יש לי x1950]. אני צריך להתקין את גרסת ה-9. אבל אני לא מצליח להפטר מה directX11 וזה יוצר לי בעיה במשחקים. מה אני יכול לעשות? האם וינדוס 7 תומך בכלל בDirectX9? *אני מפחד למחוק את ה DirectX11 ידנית...*
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המסך שלי מחובר דרך הספק ורציתי לשאול כמה וואט הוא לוקח? ואם הוא מעיק עליו אז יעזור אם אני יחבר אותו לחשמל ישירות?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר כמה ימים נגמר לי המקום על המחשב סתם ככה. לדוגמא היום פתחתי את המחשב והיה בו 1.5GB פנוי. חזרתי אחרי שעה והיה 125MB פנוי. הרצתי בדיקות של וירוסים על המחשב ולא מצאתי כלום. אין לי מושג מה לעשות. מחקתי את ה TEMP ועדיין זה לא עוזר.
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיה בנייד שפשוט מתסכלת אותי , והייתי שמח אם היה קם הגאון שהיה יודע מב הבעיה אז בבקשה תיזרקו כל רעיו שיש לכם ואני אשמח לבצע אותו. הבעיה: בנייד היה win 7 שהתחיל לעשות בעיות אז האחיין שלי הלך והתקין ubuntu, ומאותו רגע התחילו כל הבעיות . המחשב היה ניתקע כל הזמן לא היה אפשר למחוק כלום , עד שבסוף פירקתי את הדיסק קשיח ומחקתי אותו. עכשיו אני מעוניין להתקין win 7 חדש אבל המחשב פשוט לא עושה boot משום דבר לא cd ולא usb. אז איך אני יכול לתקן את הבעיה הזאת חשוב לציין שלפני שהותקן ubuntu הכל אבד פיקס מבחינת ה-bios ויכולתי לעשות boot מאיפה שאני רוצה. אז אם למישהו יש רעיון איך אני יכול להתקין את ה-win אז אני אודה לו מאוד. תודה רבה ויום טוב חברים.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מערכת הפעלה-ווינדוס 7. 64 ביט. שלום יש ברשותי את המחשב כשנה,השבח לאל המחשב אין תקלות. היום כשהפעלתי את המחשב זה מה שאני רואה: אני מעוניין שהמחשב יחזור לעבוד כרגיל. אשמח לעזרה,בתודה מראש. [ATTACH=CONFIG]9707[/ATTACH]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנס לי וירוס טוריאני למחשב אני עושה בדיקת וירוסים וזה לא מוצא אותו ותמיד יוצא לי הודעה שיש לי עדיין תוירוס הזה מה אני צריך לעשות זה דחוף לי איך אני מסיר אותו?אותו
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום, נכון כשמחברים נגיד מדפסת בעל יציאת USB למחשב בפעם הראשונה אז המחשב אומר שהוא זיהה חומרה חדשה נכון?, אז תראו חיברתי את המדפסת שלי והתקנתי אותה ומישום מה המשחב לא מזהה את המדפסת הוהא לא מדפיס למרות שהכל מותקן! עכשיו אם נגיד אני מחבר שוב את המדפסת אז המחשב לא אומר שהוא מזהה חומרה חדשה (והוא בכלל לא מזהה את המדפסת)! מה אני צריך למחוק כדי שהמחשב יזהה שוב את המדפסת כחומרה חדשה? תודה רבה@!
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום. עשיתי בבוקר סריקת אנטי ווירוס ואחרי שהפעלתי מחדש את המחשב המסך נשאר במצב כאילו המחשב עדיין מכובה אך המחשב פועל. ניסיתי הרבה הפעלות מחדש,הוצאות מחשמל וכאלה, אפילו פתחתי וניקיתי מאבק ולא עוזר. המחשב דלוק אך המסך לא מגיב והמנורה שלו בצבע כתום. [מתי שהירוקה זה אומר שמגיב] מה אפשר לעשות ?. מקווה שזה המקום הנכון
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
לאחר הדלקה מחשב נותן הודעת שגיאה: ZRBQJ is compressed press cntl-alt-del לא מצליח להיכנס למצב safe mode כדי לנסות לשחזר את המערכת אחורה. יתכן ואתמול בלילה נמחקו קבצים בעת ניקוי אחד הכוננים. המערכת היא win7 והלוח של asus תודה
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לפרמט את ההארד דיסק שלי. שאני מגיע לחלון הכחול של הווינדוס יש לי את ההודעה הבאה: setup did not find any hard disc drives installed in your computer
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
תיראו יש לי מעבד e8400 asus p5ql-e 2x2gb ocz wd 500gb aaks zotac 9800gtx+ nzxt tempest corsiar 550wtt יש לי צורב של LG היום הדלקתי את המחשב במיקרה סתם רציתי לחפש משהוא באחד הכוננים ופיתאום שמתי לב שכונן ה dvd נעלם אבל אחרי ריסטארט הוא חוזר אבל פעם ב שבוע-שבועיים הוא נעלם ושוב צריך לעשות ריסט. יש לציין שהוא לא נעלם ככה פיתאום זה פשוט קורה ליפעמים שאני מדליק את המחשב והמחשב לא מזהה אותו הוא לא מופיע מישהוא יודע מה הבעייה? יש לציין שיש לי את התוכנה deamontools יש קשר? אהה ועוד משהו מתי שהכונן נעלם אני ניכנס למנהל התקנים וביכלל לא כתוב כונני dvd הלשונית לא מופיע ביכלל זה ממש ניראה כאילו המחשב לא מזהה אותו מה זה הוא פעם מזהה ופעם לא הצורב חדש ניקנה ליפני שבוע מישהוא יודע מה ה…
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-