תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
-
בס"ד כשאני מנסה להפעיל את המחשב, הנורה שמסמנת שהמחשב פועל, נדלקת, אבל שום דבר אחר לא קורה. (לפחות לא משהו שהבחנתי בו) המצב הזה התחיל בלי שום התרעה. מה יכול לגרום לזה, ואיך אפשר לפתור את זה?
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
ניקיתי את המחשב הוצאתי את כל החומרה ניקיתי אותה והחזרתי עכשיו המחשב לא נדלק הנורה על הלוח אם נדלקת לחצי שניה ונכבת שוב אנא עיזרו לי :'( הספק הוא אשר אני 410W THERMALTAKE XASER ויש בו זרם כשאני מחבר אותו לחשמל וכאשר אני מדליק את הספק יש זמזום מתוך הספק שנשמע כל הזמן וכשאני מכבה את הספק הוא מפסיק
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הכוננים וה-hd לא לא עובדים ורק מסך שחור עם קו קטן בצד שמאל למעלה מהבהב. בדקתי את כל החיבורים החלפתי את כול הכוננים , כולל ההרד דיסק והמצב לא השתנה , עידכנתי את ה BIOS , וגם המצב לא השתנה , הלוח שלי הוא : GA -7VA של Giga Bait ! המעבד שלי הוא : AMD 1800 בקיצור הבעיה שלי היא: שאני לא מצליח להגיע ל וינדווס אבל המחשב נדלק ונתקע ב קו קטן מהבהב בצד שמאל למעלה ונתקע ככה! נ.ב : אני רושם לו ב BIOS להתחיל מכונן מסויים אבל זה לא מגיב ! תעזרווו ליייי בבקשה חייבבב לתקן את זה תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , לפני כמה שבועות המחשב התחיל לצייץ ולהשמיע רעשים מוזרים אבל התעלמתי ממנו ולאחר כמה ימים הספק כוח פשוט התפוצץ והשאיר אחריו הפסקת חשמל וריח מסריח (ספק ASUS 300W). קניתי ספק כוח חדש (400W) וחיברתי אותו למחשב. המחשב עבד כמה שעות כמו שצריך וכשקמתי למחרת בבוקר המחשב היה מכובה משום מה , ולא הסכים לפעול יותר (אני אוסיף שכל הזמן שהמחשב עבד היה ריח מסריח מכיוון הספק כוח החדש , אני חשבתי שזה בגלל שהוא חדש). כשכבל החשמל מחובר לספק ישנה נורה מסוימת שדולקת על הלוח אם כלומר שיש מתח אבל כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה הנורה מהבהבת לרגע וזהו. האם למישהו יש מושג או רעיון מה קרה שם ? תודה , עידן
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
פירקתי היום את כל המחשב שלי הוצאתי הכל ובדקתי ניקיתי ואחרי שחיברתי הכל בחזרה הכפתור לא מדליק את המחשב , אני בטוח שהבעיה היא שהתבלבלתי בחיבור הכפתור . איך בידיוק צריך לחבר אותו לפינים .
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יום אחד הדלקתי את המחשב אבל מה שקרה זה שהמנורות התחילו להבהב, המסך לא נדלק , רק המנורות התחילו להבהב, זה נראה כאילו המחשב נכנס למעגל של הפעלה-כיבוי-הפעלה-כיבוי. למישהו יש פיתרון ? או רעיון מה יכול לגרום לכך ?
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
כשאני מנסה להדליק את המחשב הוא לא מגיב ואין בעיה בספק כי יש חשמל.
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב קצת ישן פנטיום 2 והוא לא נדלק לי בכלל אני בטוח ב-99.9 אחוז שהספק טוב וישנה עוד בעיה כשהייתי מצליח להדליק את המחשב אני לא רואה כלום על המסך אפילו לא את המערכת ההפעלה שעולה מה אוכל לעשות בנידון???
-
- 6 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם ניסיתי לחבר את החוטים של ה-USB בקדמת המארז אל הלוח אם. מאז לא נדלק לי המחשב. יש חשמל מהספק, נורת הביקורת של הלוח אם דולקת והחוט של כפתור ההפעלה מחובר נכון. האם שרפתי את הלוח אם שלי בטעות? ואם לא אז מה הבעיה? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. במסגרת התעללותי במחשב ;D, גיליתי שהביוס שלו מוגן בסיסמא, אז הוצאתי את הסוללה ע"מ לאפס את הביוס וגם שיחקתי בגמפרים הכחולים שליד הסוללה (אבל החזרתי אותם בדיוק למקומם) ומאז המחשב פשוט לא נדלק. כאשר אני מכניס את התקע נשמע ניצוץ מהמגע כך שלא נראה לי שזו בעיה ממנו. אבל ישנו איזשהו נתק חשמלי ואין לי מושג מדוע זה קרה. לפני שאגש לטכנאי האם יש לכם רעיון כלשהו - אולי לפחות לעזור לי איך לגלות את מקור התקלה ? ועוד שאלה ברשותכם...כאשר הביוס מוגן סיסמא - איך אני מתגבר על זה? (לפחות שאדע להבא איך לא לעשות שטויות... :-\) כתמיד, אני בטוח שאזכה לתמיכה מכם. תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
טוב, המחשב שלי הפסיק לעבוד באמצע, ולא נדלק יותר. חשבתי בהתחלה שזה הספק, כי מתי שהדלקתי אותו המאורר עשה חצי סיבוב ואז הפסיק. אבל זה לא היה הספק. זה יכול להיות עוד משהו חוץ מלוח האם?
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי מחשב P4 2.4GHZ, לוח אם של GIGABYTE דגם GA-8ST800, עם 512MB זכרון, 40GB הרד דיסק, כרטיס מסך GEFORCE FX 5200, ו2 צורבים. לפני יומיים התחילה בעייה שלא הייתה עד עכשיו - אני לוחץ על כפתור ההדלקה של המחשב, הוא נדלק, מעביר חשמל לצורבים, מעביר להרדיסק, ללוח, ואז - מת, כלומר - נכבה, וכדי להדליק אותו מחדש צריך לנתק את הספק כוח באמצעות כפתור ה-ON-OFF שלו עד שכל החשמל נעלם, ורק אז אפשר להדליק אותו שוב. הסיטואציה היחידה שהמחשב נדלק בה (כמו ברוך השם, עכשיו), היא שאני מדליק אותו ואז לוחץ בצורה ממושכת על כפתור ה-RESET, ואז כעבור דקה משחרר, ואם יש מזל זה עובד. אם יש למישהו פיתרון או רעיון, או משהו, אני מאוד אודה.
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
המחשב נכבה באמצע משחק - בפתאומיות, ללא שום טריגר נראה לעין לחיצה על הפאואר מדליקה אותו לשבריר שניה (אולי 0.1 שניה) והוא נכבה שוב. אין לי מושג מה גרם לזה, לכן גם אין לי ממש כיוון
-
- 13 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היה תקופה שהוא היה קורס לי פעם ב... בימים האחרונים זה על בסיס יומי... ועכשיו לא נדלק לי בכלל https://youtu.be/pmgN8U25z6M
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני חודשיים בערך אישתי קנתה לי מחשב נייח ליום הולדת. המחשב עבד מצויין חודש וקצת ולאחר מכן הוא לא נדלק בכלל (לא אורות ולא מאווררים). המחשב היה עובד שוב לאחר כמה ימים (בהם הוא לא היה מחובר לחשמל). חשבתי אולי יש בעיה בשקע, אז בדקתי בשקעים אחרים בבית וזה לא עזר, כמו כן קניתי מגן ברקים לא עזר. יש אחריות על המחשב, לקחתי למעבדה של החנות ואצלם עבד פיקס. החזרתי את המחשב לבית ובהתחלה הוא עבד ויום אחרי זה הוא שוב לא עבד. לקחתי שוב למעבדה הם אמרו שהם עשו לו בדיקות של ספק (לא יודע כמה זה אמין) ואצלם עובד בסדר גמור. מביא לבית שוב מחבר לחשמל ,עובד יום ואחרי זה לא עובד. בזמן האחרון אני שם לב שהמחשב עובד רק בערב ולא בבוקר (משהו מוזר). המחשב כולו חדש ואני לא מבין מה יכול לה…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני רוצה להדליק את המחשב המחשב נדלק ( תאורת הכפתור, מאווררים) אך אין את הצפצוף הראשוני ואין תמונה על צג המחשב כאשר אני מבצע אתחול מחשב בעזרת כפתור ה RESET הכל עובד באופן תקין לחלוטין ניסיתי להוציא את הסוללה שעל הלוח אם ולהחזירה אבל הבעיה עדיין לא נפתרה כמובן המחשב חדש בן חצי שנה ובאחריות מה כדי לעשות ולפי דעתכם מה הבעיה תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב שאני לוחץ על ההדלקה אז הוא לא נדלק זה לא בעיה במסך כי אני גם חיברתי לטלוויזיה ולא עובד גם בוא וגם יש לו רעש כזה שהוא עושה שהוא נדלק והוא לא עושה תרעש הזה המחשב הוא לא מגיב, רק נדלק האור של ההדלקה והמאווררים, והשאר נראלי שלא נדלקו גם המאוורר של הכרטיס מסך נדלק.
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הכל התחיל כשחיברתי אליו את הספק כח מהמחשב השני כדי לבדוק אותו (הוא היה שרוף). החזרתי את הספק הרגיל שלו והוא לא עבד. נדלקת הנורה של ההארד דיסק בלי להתכבות והמאווררים נדלקים, המסך נשאר שחור (וזה לא קשור לכ. מסך כי גם כשאני מנסה לפתוח את הכוננים הם לא מגיבים). הצואתי את הסוללה, את הזיכרון, כלום לא קורה.. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהספק השרוף גרם לנזק? במחשב השני החלפתי את הספק השרוף ועכשיו הוא עובד מצויין. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי מחשב שלא רוצה להדלק אחי נגע בו בזמן שהוא היה בביוס, הוא עשה שמירה של ביוס ויצא מהביוס ועשה ריסט ועכשיו המחשב לא עולה המאוררים עובדים הלד בלוח אם עובד אבל חוץ מזה שום דבר אין צפצופים בלי זיכרון ואין אורות במארז. ניסתי להוציא את הסוללה של הלוח אם .. לא עזר .. ניסיתי להוציא מעבד ולהחזיר אותו(אפילו רעננתי משחה) וגם זה לא עזר אני חושב שזה או הספק או הלוח אם או המעבד.. מישהו יכול לעזור לי ? המעבד הוא ATHLON XP 2400+ והלוח אם הוא ASUS A7N8X-X ספק 500W גנרי
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום רב, אתמול בערב ניסיתי להפעיל את מחשב המדיה סנטר שלי, והוא פשוט לא נדלק.אין שום תגובה בלחיצה על הכפתור, לא שומעים רעש של מנוע כפי שהיה קודם בכל הפעלה. האם הלך ספק הכוח? מדובר ב-ENERMAX LIBERTY 400W האמת שכבר תקופה ארוכה המחשב לא נדלק בקלות. לפעמים כאשר לחצתי על הכפתור ולא הייתה תגובה, חשבתי שהתקע פשוט לא יושב היטב בשקע החשמל (מעביר 6 שקעים) ואז כאשר ניסתי להחליף לשקע אחר והכנסתי את התקע יותר חזק- המחשב הופעל ללא בעיה. בהנחה שאכן מדבר בספק כוח תקול, האם מומלץ להחליף לספק מאותו סוג (דווקא קראתי כאן המלצות חיוביות לגבי ה- LIBERTY , אבל יש לי אותו רק שנה אחת בלבד), ואולי בכלל כדאי ספק כוח חזק יותר? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הוא לא נדלק ומופיעה נורה אדומה, רק כשאני לוחץ לחיצה ארוכה של כחצי דקה המחשב נדלק מה אמורה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אוקי פירמטתי אתמול , והיום אני בא להדליק את המחשב והוא לא נדלק.. הסי די רום עושה כאילו הוא עובד אבל אחרי כמה שניות המחשב עושה ביפ ארוך והמסך לא נדלק והמחשב לא מגיב. מה יכולה להיות הבעיה
-
- 9 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב : Pentium 4 לוח אם: Gigabyte GA-8IPE1000 Pro-G כ. מסך: Gigabyte Radeon 9800 PRO זכרון: OCZ 2GB ספק: FSP 4000W PN והבעיה הבאה: הוא עבד ובאמצע העבודה נכבה. ניסיתי להדליק, אך שני המנורות דלקו וללא תצוגה. (חייב לציין שהוא עובד עם UPS, וכשהוא לא במצב עבודה, אז אני מכבה גם את ה-UPS, כך שלא מגיע אליו חשמל כלל). הבדיקות שעשיתי (חייב לציין שאין לי רמקול ולא יכול לזהות את הבעיה לפי צפצופים) : 1. כ. מסך עובד לאחר בדיקה במחשב אחר וגם הרכבתי כ. מסך אחר שעובד, אך המחשב בהדלקתו נשאר ללא שינוי (AGP 8) 2. ספק עובד לאחר בדיקה במחשב אחר חזק יותר, וגם חיברתי ספק אחר, אך לא היה שינוי 3. המסך עובד, ובחיבור למסך אחר לא היה שינוי 4. בניתוק של כל חומרה וכאשר השארתי רק כ. מס…
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה ואין את הביפ של ההתחלה והמחשב לא נדלק.. המנורות ומאווררים דולקים.. זה משו בלוח אם?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-