עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by erez_levy,

שלום, אני וחבר שלי ניסינו להתקין במחשב החדש שלי ווינדוס אקס פי. חשוב לציין כי המחשב חדש ועוד לא הותקנה בו מערכת הפעלה. במהלך ההתקנה נתקלנו בהודעה שאומרת כי יש קובץ פגום או חסר בדיסק, וצריך לעשות ריסט ואם נתקלים בהודעה הזאת שוב, אז צריך לבדוק את החומרה במחשב. לאחר מכן, ניסינו להתחיל את ההתקנה שוב, אך לא הצלחנו לעשות BOOT וקיבלנו את ההודעה : NTDLR is missing ניסינו גם עם דיסק אחר של ווינדוס אקס פי וקיבלנו את אותה הודעה והגענו לאותו מצב. אני לא חושב שזאת בעיה בדיסקים כי ניסינו להחליף לעוד דיסק אחר וזה גם לא עזר. לאחר מכן ניסיתי לבדי להתקין שוב את הווינדוס, הכל הלך טוב ויפה עד שזה הגיע לקטע שהווינדוס צריך לעלות, ואז קפצה לי ההודעה הבאה: מישהו יודע מה הבעיה? תודה …

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by kokoki,

שלום, אני מנסה להוריד משחק דרך סטים אבל ההורדה מאוד איטית, זה מוריד לי באזור ה- 60 kb/s. אני גולש במהירות של 40 מגה. מחיפוש באינטרנט ראיתי שיכול להיות שהאנטיוירוס מעכב את ההורדה, יש לי eset nod 32 antivirus 10, לא הצלחתי למצוא מדריך שמותאם לאנטי וירוס הזה, ההגדרות שלו מסודרות שונה מקודמיו. אשמח לעזרה. כמובן, אם למישהו יש פיתרון אחר לבעיה אודה על עזרתו. תודה

3. Started by Posford,

לפני כמה ימים התחילה הבעיה נסיתי לצרוב מאז 5-6 דיסקים הוא דפק את כולם. צורב LG 52x32x52 IDE ואני צורב עם התוכנה Nero. הוא מגיע לאחוז מסויים למשל עכשיו 63% ובום דופק את הדיסק ועוצר את הצריבה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  4. לפני מספר ימים שידרגתי את הזיכרון מ512MB DDR ל 2GB DDR2, בנוסף שידרגתי את הלוח אם ללוח של gigabyte צ'יפסט G33. השארתי את המעבד intel pentium 4. הקטע הוא שאני לא ממש מרגיש את ההבדל שאמור לבוא בעקבות הוספת הזכרון. התיקיות עדיין נפתחות באותה האיטיות, חלק מהתכניות הקלות נפתחות קצת יותר מהר אבל זה בהחלט לא ההבדל שציפיתי לו!!!

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  5. מצורפות תמונות החלק והלוח אם אשמח לדעת מהו החלק ולהיכן צריך לחבר אותו אם בכלל? תודה מראש, אביעד [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by falukky,

חיברתי למחשב שלי כרטיס מסך חיצוני (היה לי OB) ואת 2 המסכים שברשותי. הכרטיס הוא כרטיס מסך פשוט של NVIDIA עם כניסת VGA אחד וכניסת DVI אחת. ב-Nvidia Control Panel תחת Set up multiple displays סימנתי V על 2 המסכים ואישרתי. רק מסך אחד נדלק, השני לא, אם אני מחליף בחיבורים ז"א מכניס את המסך לחיבור השני בכרטיס מסך השני נדלק והראשון לא. אני יודע איך להגדיר 2 מסכים וזו הפעם הראשונה שאני נתקל בבעיה כזו.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by tommy_g,

שלום לכם! קניתי מיקרופון חדש היום. באתי לחבר אותו למארז מאחור, אך שמתי לב לפתע שכל החריצים לכניסה של אודיו תפוסים ע"י מערכת הרמקולים שלי (לוג'יטק 5.1). האם מישהו יודע דרך איזו כניסה אני אמור להכניס את התקע של המיקרופון? תודה מראש! תומר.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by johnwoo,

שלום לכולם המיפרט של המחשב שלי: AMD 64 BIT 3700 לוח אם של GIGABYTE כאשר אני עושה ריסטרט למחשב, אם הכבל רשת שמחובר למודם של HOT[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 09:38:37 בטעות נקטע,אם הכבל רשת מחובר למחשב ומודם של הוט, הווינדוס XP לא עולה לי והמחשב מאתחל את עצמו כל הזמן. הבעיה קרתה להפתעתי, לאחר שהתקנתי את הדרייברים של הלוח אם. איך אני יודע? כי פירמטתי את המחשב שלי וראיתי שאין שום בעיה עם הכבל רשת ללא הדרייברים (כלומר-המחשב ניתן לאתחול ללא בעיה והווינדוס עולה בצורה תקינה). הפתרון שמצאתי הוא לחבר את הכבל רשת רק אחרי שהווינדוס עולה. לפעמים אני שוכח לעשות זאת וצריך לאתחל שוב. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  9. שלום, היום קניתי דיסק קשייח חדש של סאמסונג, חיברתי אותו בנוסף לדיסק הקיים.. והפעלתי את המחשב, לאחר טעינה של בערך 10 דקות הוא מבקש ממני להכניס את הדיסק של המערכת (אני לא מבין משהו אנגלית) הכנסתי את הדיסק של הווינדוס ולחצי אנטר. עכשיו עולה לי דרך הדיסק של הוינדוס, ואומר לי שהוא לא מצא דריברים של הדיסק הקשייח (שוב, אני לא מבין כל כך אנגלית בעע.) בקיצור ניסיתי ריסט כמה פעמים וזה, לא פעל.. אחר כך הוצאתי את הדיסק הקשייח החדש, הפעלתי תמחשב והכל פעל כרגיל כאילו לא קרה כלום. אני צריך הסבר בבקשה, איך להפעיל את הדיסק החדש. תודה.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by edoson,

אני מקבל את ההודעת שגיאה הבאה: IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ומסך כחול שאומר לי שהחומרה או התוכנה שלי לא מותקנות טוב. בדקתי את כל החיבורים, ונראה לי שהכל בסדר. יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  11. Started by {Ircroute_057,

החלפתי את כבל ה- ide לכבל מעוגל וחמוד, לאחר החיבור של הנ"ל וחיבורי החשמל הדלקתי את המחשב, אך המחשב לעיתים מסרב לזהות את הכוננים הקשיחים ,לעתים מבקשים דיסק מערכת לביצוע בוטינג ,לעתים מבקש לעשות boot מהפלופי עקב בעיה כלשהי . המצב הוא כזה- המחשב הינו מחשב חדש בעל כונן סאטא חדיש ומחודש עם נפח של 80 ג'יגה, עליו רצה מערכת ההפעלה שאני משתמש בה כרגע והיא יותר נכון היחידה שפעילה באמת. עוד כונן במחשב הוא כונן קשיח פשוט בנפח 40 גיגא של wd ובנוסף (וכאן מגיע החלק הטריקי), כונן בעל נפח של 20 ג'יגה שעליו רצה מערכת ההפעלה מהמחשב הקודם, אך משום מה, אינה פעילה. אל תאשימו אותי, זהו הטכנאי ששם לי את זה והוא עצמו נמנע מלקחת אחריות על המחדל (הכפילות המיותרת של מערכות ההפעלה). מה שניסיתי לעשות…

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  12. צהריים טובים, יש ברשותי דיסק קשיח עם 320 GB התקנתי וינדוס xp פרופשיונאל. בהתקנה הגדרתי שתי מחיצות,כל אחת 100 gb , עכשיו כשהמחשב מתמלא לאט לאט עם הזמן אני צריך את ה 120 gb +- שמסתתרים לי ואני לא רואה אותם,גם לא במחשב שלי, איך ניתן ליצור את הדיסק קשיח ה 3 במספר אם בהתקנה הגדרתי אך ורק 2 ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by arkadur,

השאלה בכותרת.. הצעות?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  14. שלום גברים קניתי גוסטיק חדש של טיסנים, במיוחד למחשב ... לסימולטורים, בשביל ללמוד להטיס http://www.tholon.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=139908 זה השלט... עכשיו המשחב מזהה אותו והכל אבל הכיונים שלו על הפנים לא מצליח לעשות איתו כלום ... איך שאני ממריא אני מתרסק והוא פונה ר ק ימינה ניסיתי לכון אותו בלוח הבקרה לא עזר בבקשה תעזרו לי ... עד שקניתי עכשיו אני תקוע עם זה ...

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  15. שלום רב, המחשב שלי נתקע בערך פעם ביום. כשהוא נתקע, על מסך המחשב מופיעה תמונה מרצדת בתדר גבוה. ראו סרט מצורף כדי להבין מה מופיע על המסך כשהמחשב נתקע. בנוסף לכך שהמסך מתחיל לרצד, המחשב נתקע לגמרי, וצריך לכבות ולהדליק אותו (על ידי לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי) כדי לפתור את הבעיה. הבעיה נמשכת כבר זמן רב, והתחילה עוד כשהמחשב היה חדש יחסית. הבעיה התחילה אחרי שהחלפתי (לבד) את לוח האם, המעבד וההארדיסק במחשב. המארז וספק הכוח הם בני כמה שנים. כל המאווררים (של המארז ושל המעבד וספק הכוח) תקינים. בדקנו טמפרטורה במעבד בעזרת תוכנה שהורדנו, והכל נראה תקין. ניסיתי לפתוח את יומן האירועים של ווינדוס בשביל לראות האם נרשמה …

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום לכולם הלילה קרתה הפסקת חשמל שבזמנה המחשב היה כבוי, כמו כן שמעתי רעש של קצר חשמלי יתכן שמהמחשב כאשר ניסיתי להלדליק את מחשב הוא לא נדלק. ניסיתי לחבות ולהלדליק את המפסק בספק אצמו, לנתק את המחשב מהחשמל ואף לחברו לשקע אחר. כל הציוד ההיכפי עובד (מסך, רמקולים, מודם וראותר) הספק enermax liberty 400W שנחשב לאיכוטי... המפרט: CPU: Core 2 duo E6300 MB: DFI Infinity 975X Power Supply: Enermax liberty 400W תודה

• 4 תגובות
    • 930 צפיות
  17. Started by Brox,

יש לי בעיה באחד המחשבים שכשמדליקים אותו הוא משמיע צפצוף ארוך ומיד אחריו שני צפצופים קצרים. המסך לא נדלק (כאילו הוא לא מחובר למחשב בכלל) ובדקתי אותו עם מחשב אחר והוא כן עובד. הWINDOWS עולה כרגיל אחר כך (אני מצליח להיכנס למחשב דרך הרשת ולהפעיל קבצים שנמצאים עליו). האם הבעיה בכ. מסך או אולי במשהו אחר ואם כן האם אני חייב להחליף כרטיס עכשיו?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני מנסה להתקין את הווינדוס 10 שהורדתי מאתר של מיקרוסופט וצרבתי על דיסק און קי קיצר אני מעלה את הווינדוס דרך ה bios הוא עולה אבל ברגע שזה אומר לי להכניס key. לא משנה על מה אני לוחץ פשוט נתקע ולא מגיב .. אשמח לעזרה למה זה ככה .

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. היי לכולם, אני אשמח לשמוע כל סוג של עצה כי אני כבר לגמרי, בשנה האחרונה רכשתי בערך חמישה דיסקים קשיחים, מחנויות וחברות שונות (סיגייט, סמסונג, HW) כל הדיסקים עבדו בצורה מצויינת בערך חודשיים ואז התחילו להפגין התנהגויות של דיסק הרוס (לא מצליח לקרוא נתונים, המערכת מואטת מאוד שאני ניגש לכונן וכדומה) עד שהדיסק כבר לא מזוהה על ידי המערכת.. אני לא יודע אם זה מזל רע או בעייה במחשב שלי, אם שמעתם או נתקלתם בבעיה אני אשמח לשמוע רעיונות. תודה

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  20. Started by FlyBoy,

היה לי winxp pro בלי שום עידכון,היו לי מתחים בסדר...ה5 היה 5 וה 3.3 היה 3.3 או מידי פעם 3.2 וקצת לא נורא... ה12 היה 12 וקצת. עכשיו המתחים קופצים קצת יותר ה3.3 הוא 3.1 או 3.2 מידי פעם. ה 12 מגיע ל12 וחצי גם...ה5 ל4.9 . זה קרה אחרי פירמוט ואז התקנתי win xp pro sp2 יש הסבר לדבר כזה??? לא התקנתי ולא נגעתי בחומרה עצמה.

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  21. השאלה היא, אם יש איפה לרכוש את זה בארץ או שעדיף לקנות מחול כמו מ newegg או ebay. תודה. https://www.newegg.com/p/N82E16812119009

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by law89,

היי הורדתי דיסק אתחול של וינדאוס לכונן SSD. להפתעתי כל הכונן נמחק והכונן הפך להיות כונן של בערך 30 ג'יגה. נאלצתי לעשות מחיצות לכונן כדי לאפשר לעצמי גישה לשאר האחסון, אך הייתי חייב לבצע אתחול לאותה מחיצה שיצרתי. האם אין דרך לבצע זאת ללא מחיקה של כל הכונן?

23. שלום לכולם, קניתי מחשב חדש לא מזמן, כרגע מותקן עליו ויסטה ואני לא מרוצה ורוצה להתקין xp בהתקנה הראשונית [המסך הכחול] הוא מעלה את כל הרכיבים של הווינדוס ואז שאני מגיע למסך של הformat ntnc וכו' הוא לא מזהה לי בכלל דיסק קשיח עכשיו אני יודע שיש לי דיסק קשיח מסוג SATA, ובתחילת ההתקנה צריך ללחוץ על F6 אבל השאלה שלי מאיפה אני משיג את הקבצים בשביל הSATA ועוד תוספת: המחשב שלי הוא ללא כונן 1.44, כי שקניתי אמרו לי שהוא לא נחוץ יותר ולא משתמשים בו אז אם יש איזה שהיא דרך אחרת בלי להשתמש בכונן 1.44 בשביל להעלות את הקבצים של הSATA . דיסק קשיח מסוג : Seagate

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by superman2000,

שלום. יש לי בעיה במחשב הוא עולה אבל הוא לא מגיע לטעינה של הווינדוס ואז הוא רושם לי את ההודעה הבאה: (כנראה בעיית BIOS) "hardware initiate failed,please check device!!! The Bios does not be installed.Press G to continue" ואחרי שאני לוחץ על הכפתור G עולה הודעה אחרת תוך כמה שניות: Reboot and select proper Boot device Or insert Boot media in selected Boot device and press a key עכשיו כל זה קןרה דקה לפני שהXP טוען את עצמו והפסים הרצים. המחשב מתחיל לעשות רעשים מוזרים(לא צפצופים) ואז עולה ההודעה תוך איזה 40 שניות. עזרה דחוף. תודה רבה לעוזרים נ.ב אין לי מושג איך זה קרה אף אחד לא היה על המחשב והוא היה כבוי בלילה אני כיביתי והכל היה בסדר ובבוקר בום!לא עובד! אני ממחשב אחר כותב!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. התקנתי ווינדוס חדש הרגע עם כל הדרייברים והכל ובאתחול הראשון פתאום יש מסך כחול סתומרת כשל חומרה ובום ! ריסטרט ... מה זה לעזאזל ??? ואני מנסה להתקין ווינדוס שוב והוא לא מותן לי לבחור תכונן ssd ...רושם אין אפשרות להתקין כי שמור למחיצה gpr .... עזרה דחוף!!!

• 4 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.