עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by eliranSun,

האם יש אפשרות להפוך מכשיר אל פסק ישן למטען של סוללות 12V?

2. Started by dugi,

שלום אנשים יקרים, אני כבר יוצא מדעתי, מאז רכשתי את המחשב החדש שלי יש לי מסכים כחולים בכל פעם כותרת המסך הכחול שונה והינה הפרטים. לוח EP45 UD3LR F7 מעבד Q8400 זיכרון 2X 2G G-skill כ.מסך ATI 3600 silent ASUS נבדק על VISTA נבדק על windows 7 ושוב על VISTA ביצעתי memtest64 בלופ של 20 סריקות - נמצא תקין החלפתי כ.מסך - עדיין מסכים כחולים ביצעתי בדיקה של הרדיסק דרך התוכנה לבדיקה במצב דוס של WD - נמצא תקין לפעמים המחשב סתם קופא ולפעמים מסך כחול עם ספירה לאחור וריסט. לפני הצגת המסך הכחול המסך מקבל מלא צבעים בצורה מטושטשת למשך פחות מחצי שניה. המסך הכחול מופיע בזמן גלישה מאסיבית עם הרבה טאבים וחלונות ולרוב כשלוחצים על הקליק בעכבר אך גם לפעמים בבוקר אני שם לב שהמחשב עבר ריסט בעקבות מס…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. קניתי ביום שלישי כרטיס מסך inno3dtornado geforce 2mx-400 ומקוגם היה לי voodo3 ועכשיו יש לי בעיות. 1.אני לא יכול לראות קטעי ווידאו במשחקים 2.יש משחקים שאני בכלל לא רואה את הmain manu ואת המשחק עצמו. :bash:

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  4. שלום, מקלדת ועכבר אלחוטיים הפסיקו לפעול במחשב. החלפתי אותם לחוטיים והבעיה עדיין נמשכת. (הם לא עובדים עוד לפני עליית ה WINDOWS) במחשב אחר הם עובדים מצוין (גם החוטיים וגם האלחוטיים) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. מישהו אולי יודע מה הבעיה הזאת אומרת??? כשאני מדליק תמחשב לפני בדיקת הזיכרון הפנימי יש לי כזאת הודעה: System abnormal hardwere, press any key וזה בה אם הרבה צילצולים מהרמקול של המחשב.. זה התחיל אחריי שפירקתי תמחשב...וחיברתי הכל חזרה נכון מישהו אולי יודע מה זה ואיך מתקנים??? תודה רבה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by Yapy_,

בעקבות תקלת חומרה במחשב הנייח שלי אני מחפש מעבדת תיקונים אמינה למחשבים באזור המרכז (אור יהודה-יהוד)

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  7. אהלן, ניסיתי להדליק את המחשב היום בבוקר והמסך נתקע על הביוס,לאחר דקה שהבנתי שזה תקוע עשיתי ריסטרט,ואז הוא פשוט לא נדלק,מה שמוזר זה שיש מנורות דלוקות על הלוח אם,זאת אומרת שהספק כוח עובד עדיין לא ? פשוט כפתור ההדלקה לא מגיב,ניסיתי לנתק זכרונות ועדיין לא עולה.העיניין הוא שלא נגעתי שם בכלום אז זה לא יכול להיות חיוט לא נכון או משהו כזה,ניסיתי גם לנתק הרדיסקים,את כונן הפלופי דיסק,DVD,בדקתי את כל הקבלים,ניסיתי להוציא את הזכרונות,להחליף סלוטים,ניסיתי לחבר גם ספק אחר אבל עדיין לא עובד ועדיין לא מגיב להדלקה,תוך כדי הפירוק שמתי לב שאחד הצינורות בקירור מים טיפה מעוות כניראה מהחום או משהו מזל ששמתי לב כי כניראה הגיע הזמן להחליף אותם. גם אם אין לאף אחד מושג,אשמח אם מישהו יוכל לפרט לי מ…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. יש לי לפטופ אסוס עם כרטיס מסך NVIDIA 3070 עד היום עבד מצויין היום הכרטיס לא מזוהה יותר ולא ניתן היה לעדכן את הדרייבר או להשתמש הכרטיס הסרתי את הדרייבר ואני לא מצליח להתקין אותו מחדש מקבל שגיאה שהדרייבר לא תואם למערכת ההפעלה ניסיתי הסרה מלאה דרך DDU לא עזר כן מופיע בביוס אבל לא במנהל ההתקנים אודה לעזרתכם הדגם הוא FA506QR

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  9. הגרסא הנוכחית של הדרייבר שלי היא 13.152.1.8000 כשניסיתי לעדכן דרייבר, הורדתי התקנה של הדרייבר מהאתר של AMD השם של הקובץ עצמו הוא 14-4-win7-win8-win8.1-64-dd-ccc-whql הגעתי להתקנה עצמה אחרי כל הNEXT ובאמצע ההתקנה הופיעה ההודעה הבאה :Application Install: install package failure! הבנתי שזה תקלה נפוצה בזכות גוגל אבל לא הצלחתי לפתור אותה עדיין (כבר חודש שאני בחיפושים) למישהו יש פיתרון? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. Started by JonyPony,

לידידה שלי יש מחשב נייד בלי כניסת SERIAL והיא רוצה לחבר אליו מדפסת HP שיש לה רק יציאת SERIAL. היא קנתה ב130 שקל כבל SERIAL-TO-USB אבל זה עדיין לא עובד. HELP?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. טוב אז ככה המחשב נדלק -המסך נדלק וישר עובר למצב המתנה ואז יש קולות מהספיקר שמשהו לא בסדר עם הלוח-אם חשבתי שהוא נשרף אז החלפתי אותו )אחריות( עכשיו הגיע החדש אחרי חודש.....ויש את אותה בעיה... יש למישהו מושג מה קורה? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by amir24,

לעיתים קרובות קורה שתוך כדי פעילות המחשב לפתע קופא לגמרי, העכבר לא עובד (תקוע במקום), לא ניתן לעשות ctrl+alt+del, הפתרון היחידי הוא להוציא אותו מהחשמל ולהדליקו מחדש. יש לי מעבד של אינטל T7200 2GHz ושני כרטיסי זיכרון של 1GB כל אחד (יענו 2GB זיכרון) מה יכול לגרום לבעיה כזאת?

• 12 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. Started by BandiT,

שלום. בזמן האחרון מופיעים לי נרבה פעמים מסכים כחולים. אני עובד עם אקס פי פנטיום 4 3000 מגה הרץ מופיע מסך כחול וכתוב את הדברים הבאים DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP 0X000000D1 MVSTDI5X.SYS יש למישהו ושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by avielq5w,

המשחק רץ חלק אבל כל פעם שמגיע קטע של טעינת קטע המשך המשחק נתקע , הוא כותב שהוא טוען אבל נתקע על זה (המוסיקה של המשחק ממשיכה לעבוד ברקע ,הסמל של הטעינה זז ובמנהל המשימות הוא פועל) לפי מה שקראתי יש את הבעיה הזאת לעוד אנשים שחלקם הצליחו להיפטר זמנית מהבעיה , אני לא . זה מה שניסיתי בנתיים ממה שראיתי בפורומים לכבות FXAA U ואת volumetric fog בהגדרות גרפיקה במשחק לעדכן דרייברים למחוק קבצים מתקיית temp לתקן קבצי DLL לעשות תיקון לקבצים דרך התוכנה UPLAY (ממנה קניתי את המשחק) לבטל זמנית את האנטי וירוס ביטול Windows Aero למחוק את השמירות ולהתחיל מחדש כרגע אני מוחק ומתקין מחדש , נראה אין ילך (אני לא אופטימי , ניסו את זה כבר ) עידכון : מחקתי והתקנתי מחדש , המצב יותר גרוע , המשחק…

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by RayZ,

המשחקים שלי במחשב הולכים לפעמים במהירות,ולפעמים בינוני (רמת המהירות של מחשב שטפה עם מפרט מעל המינימום) וליפעמים,ממש לאט. למה זה קורה? בכל מיקרה,הנה מפרט המחשב שלי: מעבד - IntelCeleron R 2.8 Ghz לוח - Gigabyte GA-8S651M-RZ -cHIPSEt - SIS 651 זיכרון - 256 DRR MB כרטיס מסך: GeForce 4 MX 4000 דיסק קשיח: 80 GB

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  16. היי, יש לי תקלה כבר תקופה ארוכה שהלכה והחמירה, מחשב מ 2017 שאני רוצה לסדר כי אני מחכה לכרטיסי מסך סדרה 50, אבל בינתיים אין לי תמונה דרך dp כשווינדוס 10 עולה דרך הכרטיס מסך. מפרט: Intel i7 7700k Asus strix 1080 ti strix oc 32gb (16x2) corsair ddr4 seasonic mii 750w gold modular Samsung 500gb 970evo asus formula ix מסך 32״ 4k דל מה ניסיתי: • החלפתי לכבל dp חדש (קניתי של club3d איכותי) • חיברתי את המסך ישירות ללוח אם ועובד חלק (זאת הדרך היחידה כרגע לעבוד עם המחשב). • חיברתי לפורט dp אחר בכרטיס מסך. • החלפתי לכרטיס מסך אחר (חדש) והבעיה עדיין קיימת. • אפילו בדקתי את כל הכבלים שיוצאים מהספק לחיב…

17. Started by talnisim,

שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב dell optiplex 7050 . הבן שלי משחק ברובלוקס והמשחק לא מספיק להתקע. ניסיתי הכל ואני חושב שהפתרון היחיד הוא להחליף את הכרטיס מסך. מישהו יכול לעזור איזה כרטיס מסך מומלץ לרכוש למחשב הזה (הוא לא צריך להיות יותר מדי יקר) טל

18. Started by Spiritus,

התרד הקודם היה בשביל דרייברים, אבל עכשיו הבעיה היא אחרת. אני מחשב את ה GamePad והוא לא מזהה לי אותו , כיאילו לא חיברתי כלום . מה לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 983 צפיות
  19. Started by user1552,

אני לא מצליח לפתוח את לוח הבקרה של התוכנה , ניסיתי לאפס את הסיסמה. אבל אי אפשר התוכנה לא נותנת לי לכבות אותה ניסיתי לכבות את התוכנה עם אותו התקנה או התקנה של גרסה משודרגת ואי אפשר. היא פשוט נעלה לי את המחשב זאת כבר הפעם השנייה שזה קורה לי אותו בעיה לאחר פירמוט. אי אפשר למחוק אותה מהסרת תוכנות כי היא נמצאת בתוך המערכת. איך אני בכל זאת יכול להסיר אותה מבלי לפרמט?

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. אהלן, יש לי בעיה במקום עבודה שלי שאני לא מצליח להגיע ממחשב אחד לאחר לכונן c לפי כתובת ip, אני כן מצליח להגיע לפי שם מחשב בדקתי שהdns תקין , פרוטוקול smb פועל , הfirewall כבוי לחלוטין, בgroup policy לא ראיתי משהו חריג שיכול להשפיע על זה. יש לציין שזה קורה בכל המחשבים באתר. אני כן מצליח להגיע מכל מחשב ל$c של הdc לפי כתובת Ip ולפי שם מחשב. אשמח בבקשה לעוד פתרונות תודה רבה

• 0 תגובות
    • 336 צפיות
  21. מאז שקיבלתי את המחשב עד עכשיו יש לי איתו בעיות, הוא אמור להיות מאוד איכותי בכרטיסי הקול OB נכון? אני משתמש ברסיבר קטן עם 6 רמקולים, לא משנה כרגע בקיצור יש לי סאונד, אבל נגיד אני מגביר יותר מהחצי ברסיבר שומעים צצצצצצצצצ כזה מעצבן, אני מקליט גם די הרבה ושמתי לב שיש רמקול או מגבר או משהו מחובר לליין אין או ליציאה של המיקרופון יש רעשים ברקע ואי אפשר להקליט ככה. הבעיות הם לא מהמיקרופון או משהו כי חיברתי מגבר ויש עדיין רעשים ברקע. (זה עם ה MIC BOOST כי בלי זה, זה ממש חלש) ניסיתי לשים כרטיס קול של קריאייטיב שיש לי (CT5803) זה הדגם, חיברתי ל PCI ולא מפעיל, ביטלתי את ה OB שעל הלוח ועדיין זה לא עובד, והכרטיס עובד במחשב אחר, ניסיתי להסיר, להוריד דרייברים ולהתקין מחדש וזה לא פועל. זה…

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by TheLight,

בזמן הקרוב אני אמור לקבל את ה-WD 80GB שהזמנתי. כרגע אני עובד עם IBM 60GXP, שעליו מותקן Windows 2000. השאלה שלי היא - איך עושים את המעבר החלק מ-Win2k על ההארדיסק הישן ל-Win2k על ההארדיסק החדש? ז"א, איך אני מתקין את Win2k על ההארדיסק החדש ואומר למחשב להתעלם מהעותק שנמצא על ההארדיסק הישן, מבלי שייתן לי כל מיני תפריטי בחירת OS בכל Boot?

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by itzik52,

יש לי כרטיס מסך Gforce MX440 ולוח אם של MSI 6309 תומך ב AGP X4. היתקנתי דרייבר חדש של nvidia Deternator, וכאשר אני ניכנס להגדרות הדרייבר של כרטיס המסך אני רואה שהכרטיס מוגדר AGP X2 ולא AGP X4 כמו שצריך להיות. הביוס מוגדר על זיהוי אוטומטי וניסיתי גם ידני וזה לא עובד. יש למישהו עצה?

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  24. Started by מחשב חמוד,

אני רוצה לקנות את המעבד QUAD 8400 בשביל גיימינג כמו BF3 מטרו וGTA IV וגם GTA V שיצא החדש הוא מעבד טוב לגיימינג? יש לי כרטיס GTS 450 ספק 500 ג'נרי RAM 2

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  25. מדובר במחשב עם מעבד סלרון "כפול ליבה" ולוח אם P5RD1-VM אסוס. המחשב כבר הרבה מאוד זמן איטי ברמות קשות תחת XP ולאחר שהתקנתי עליו NOD32 לבדיקת וירוסים, הוא פשוט לא עובד אחרי הSTARTUP של XP. גיביתי את כל החומר שלי על דיסק קשיח נפרד על מנת לפרמט אותו ללא איבוד חומר (הדיסק ללא מחיצות), וכשהחזרתי את הדיסק הקשיח למחשב, הוא פשוט נכבה כל 20 שניות, בלי להגיע למסך של הבוט מהדיסק של XP. חשבתי שהספק הג'נרי 500W לכאורה שהיה לי פשוט הגיע לקיצו, אז החלפתי אותו בתרמלטייק 450W של המחשב הישן שלי. כעת עם הספק הזה כשאני מדליק את המחשב, האור של הPOWER המארז מהבהב, והאור של הדיסק קשיח דולק קבוע. אין לי מושג מה לעשות מכאן או מה מקור הבעיה. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.