תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
שלום, אתמול באמצע היום, המחשב פתאום שבק חיים זה מחשב חזק בין חצי שנה. עם לוח P5B DLX WIFI, עם זיכרונות GSKILL הוא עושה ציפצוף רגיל, מחכה כמה שניות... (הפסקה ארוכה) ואחרי ציפצופים מהירים ציפצופים. ניסיתי להחליף זזיכרונות, זה לא זה. ניסיתי לאפס ביוס ולהציא סוללה > לא עזר. הוצאתי את הככרטיס מסך לגמרי, זה ציפצף אחרת, כנ"ל לגבי הזיכרונות. יש רעיונות ? הנורות עולות והכל, אבל אין כלום על המסך
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
[ltr]I have an M$ sidewinder joystick (non-FF) and an M$ sidewinder FF wheel, both the gameport (15 pin D type) version. now I have an O/B AC97 and a Creative Live. the first problem is that I can't have both the joystick and the wheel connected at the same time, windows doesn't add the second device that's connected, but it does show in the hardware maneger (see pic). the second problem, which is a bit less important is that I don't have the static resistance and return to center force feedback that windows creates on the creative gameport. [/ltr]
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כמצויין בכותרת - יש לי מחשב AMD Athlon 1333mhz עם 512 RAM DDR-266 וכרטיס מסך מהתקופה שלו MSI StarForce 915 GeForce2 GTS PRO 64MB . אם מישהו יודע מה הם הדרייברים המומלצים לכרטיס מהדור הנ"ל ? ביוצעים\גרפיקה דרך אגב - הכרטיס מריץ לי על המערכת הזו ET בגרפיקה מלאה ב 800x600 בלי FSAA חלק לגמרי - חוץ מהקטעים של ההרבה פיצוצים שזה קופץ ךשניה. תודה מראש, ויטלי.
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בוקר טוב, יש לי לוח אסוס a7n8x-e deluxe מחוברים פריימרי מאסטר - קשיח פריימרי סלייב - ריק סקנד מאסטר - צורב סקנד סלייב - ריק ניסיתי לחבר קשיח נוסף לסקנד, ג'ימפרתי אותו כמאסטר ואת הצורב הפכתי לסלייב הביוס עולה עם ERROR שלא מחובר כבל 80 פין ונתקע (אבל בביוס הקשיח כן מזוהה בסקנדרי סלייב). מה דעתכם הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
למישהי שאני מכיר לא ראו כלום כשהיא הדליקה את המחשב (המסך אפילו לא זיהה את ההדלקה) - עשיתי את הצעד המתבקש, החלפתי לה כ.מסך לאחד ישן בPCI. הכל היה טוב. אחרי כמה זמן, העכבר הפסיק לעבוד - אחרי שבעלה שיחק קצת עם דריברים ושטויות (ובטח עשה ריסט יותר מפעם אחת) אז שוב חזרה הבעיה - ולא רואים כלום! למה זה לא עובד? יכול להיות בעיה של חשמל?! ואם כן - זה בגלל ספק דפוק?!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. קניתי לוח אם חדש של GIGABYTE מכיוון שהקודם נשרף לי. חיברתי את כל החוטים לפי החוברת שבאה איתו. הבעיה היא שהמחשב עובד כרגיל בלי כרטיס מסך (עם הכרטיס המובנה) וכאשר אני מחבר את הכרטיס מסך (ATI HD4670 MSI) המחשב נדלק לשנייה וישר נכבה(או לחילופין למשהו כמו 7 שניות ואז נכבה). עשיתי את הבדיקה הרבה פעמים ו100% שהכרטיס מסך הוא המשפיע. מעבד - AMD DUAL CORE 3600+ זיכרונות - KINGSTON 667MHZ 1GBX2 לוח אם חדש - GIGABYTE M61PME-S2P אשמח לעזרה בבעיה ותודה לכולם. דניאל.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סורי על הנושא הלא ממש מפורט אבל אני לא יודע איך להגדיר את הבעיה המוזרה הזאת. בגלל זה אי גם יודע איך לחפש את זה בגוגל שאני פותח את הגוגל כרום הוא לא עולה על כל המסך אני מצרף תמונה כי אני לא יודע איך עוד להסביר את זה מישהו יודע ממה זה קורה ?? אני מודה לראש לעוזרים כי אני לא סובל את הIE
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי היה מתחמם וחשבתי שזה בגלל שהמארז היה לא מאוורר אבל גם לאחר החלפת מארז (NX600) אני שמתי לב שהמעבד מתחמם המעבד שלי נמצא על 65 מעלות במנוחה וכשאני משחק במחשב הוא מגיע אפילו ל90 מעלות זה תקין? יש לי ryzen 7 3700x (המעבד נקנה לפני חצי שנה)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עכבר MX 500 יש לי בעיה עם הנורה האדומה שאני עושה למחשב הפעל מחדש אז 98% שהמנורה תדלוק שהמחשב פועל אבל עם אני עושה כיבוי בכלל ומחכה 10-20 שניות אז 99% שהמנורה לא תדלוק ואז צריך לחקות איזה שעתים שלוש ויותר עד שהנורה תדלוק ! אז איפה הבעיה בעכבר או בלוח? אני לא מכבה את המחשב בכלל בגלל זה
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי עיצבן אותי לאחרונה אז פירמטתי את כונן סי והתקנתי מחדש את מערכבת ההפעלה ומאז אני לא מצליח להפעיל את רוב המשחקים שלי שיכולתי להפעיל קודם וגם משחקים חדשים שאני מוריד. אני כל פעם מקבל error 0xc00007b במקרה הזה ניסיתי להפעיל batman arkham origins ואני מקבל את ההודעה המעצבנת הזאת: ראיתי כל מיני פתרונות באינטרנט ואף אחד מהם לא עובד. ניסיתי להריץ chkdsk וזה סתם לקח כמה שעות ולא עזר בכלל, התקנתי מחדש .net framework, עידכנתי את microsoft visual C++ וניסיתי להוסיף כל מיני קבצי dll שנתנו לי שהיו אמורים לתקן את זה וכלום לא עבד. יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים התחילו לי בעיות של ריסטרטים, אחרי בדיקה במעבדה של מי שרניתי את המחשב מהם הם גילו שהייתה אפשרות בביוס שאמרה למאוורר לנוח אם המעבד לא חם מידי, והסנסור שלו כנראה נדפר והוא לא ידע מתי להפעיל את עצמו, בקיצור החליפו לי מאוורר ושמו לי גם ספק כוח חדש אבל גם שמו לי סיסמא בביוס כדי שאני לא ישנה שום דבר...האם יש דרך למצוא את הסיסמא בלי להסיר אותה? או אולי להסיר אותה? אני מאוד רוצה להפעיל אפשרות אחת של צפצופים מזהירים בחום גבוה (ולעשות OC פיצפון). תודה לעוזרים! המפרט שלי בלינק שבצד.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי וטום וברשותי מחשב נייד TOSHIBA בעל מערכת הפעלת vista home premium 32bit אתמול חיברתי את המחשב לטלויזיה באמצעות כבל HDMI ושיחקתי במשחק מחשב. לאחר זמן מה המחשב כבה ואותחל מיידית ומאז הופיעה לי שגיעה. מצורפות שתי תמונות השגיעה שמופיעות לי בעת הדלקת המחשב: http://img29.imageshack.us/i/img9210a.jpg/ http://img29.imageshack.us/i/img9212p.jpg/
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
איך אני בכל זאת עוקף את הבעיה? האידיוט שמכר לי את המחשב שם בזמנו סיסמה והוא שכח אותה האם ניתוק הבטריה בלוח האם של המחשב הנייד תאפס את הסיסמה? אני אודה לכל המבינים שיתנו לי תשובה
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מחשב בן 3 וחצי שנים: CPU E7200 WIN XP זיכרון - 2 סטיקים כ"א 1GB של KINGSTON לפני חודש פתאום המחשב עשה בעיות ולא העלה את הXP אחרי REBOOT פתחתי את המארז ומצאתי את התקלה - הייתי צריך לנקות את הסטיקים של הזיכרונות מאבק. אחרי שניקיתי המחשב עבד טוב. אני מריץ משחקים כבדים והכל עובד פיקס. אבל יש בעיה- כשאני מפעיל את הדפדפנים IEXPLORER ואת הFIREFOX עם הרבה לשוניות פתוחות, אז המחשב קופא קורס ועושה RESTART. זה במיוחד קורה כשאני מפעיל סרט ביוטיוב. הרצתי בדיקת זכרונות בMEMTEST+ ובדיקות מאמץ למעבד וזה לא מצא שום בעיה. עכשיו אני לא יודע אם הבעיה בזיכרון או בDIMM על הלוח אם. מה לעשות? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, הצלחתי לחבר את המחשב לטלוויזת LCD,בחיבור VGA.זה עבר יחסית ללא תקלות,חוץ מן העובדה שאני לא מצליחה לשמוע סאונד.ניסיתי דרך ההגדרות ללא הועיל,ורק רציתי לדעת היכן בדיוק הבעיה,האם זה בכבל?בעיית חומרה?וכו'.לפי הבנתי מפשפוש באינטרנט,זה קשור לחיבור HDMI שאמור להיות במחשב בכל מה שקשור לLCD.מה אני בדיוק אמורה לעשות...?אשמח ל-כ-ל עצה,טיפ וכו'. המשך יום נעים לכולם.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי עכשיו חזר מתיקון והחליפו לי לוח אם ל - G41M-ES2L. יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים: 1. wd 250g שהוא המאסטר. 2. seagate 500g שהוא המשני. המחשב מזהה את שני הדיסקים הקשיחים בביוס וגם במנהל ההתקנים אך הכונן של הדיסק המשני לא מופיע לי במחשב שלי ואין לי איך לגשת אליו. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אנשים.....בבקשה תעזרו לי....שמעו מה קרה לי... תראו...היום משום מה האנטי וירוס נכבה לי ( אני מתכוון ל - Auto Protect ) וכשאני נכנס לאנטי וירוס להפעיל אותו מחדש - אי אפשר ! הסרתי את האנטי וירוס והתקנתי מחדש...מאותה התקנה שהתקנתי פעם שעברה את האנטי וירוס אבל זה לא עזר...הבעיה חזרה ! הסרתי שוב את האנטי וירוס ושוב פעם התקנתי...ועדיין זה חזר ! ואז...הורדתי אנטי וירוס אחר ( ס'תומרת התקנה חדשה ) אבל זה לא עזר אחים שלי...עדיין הבעיה חזרה ! אין לי מושג מה גורם לזה....ולמה זה קורה....אבל זה גרם אני חושב לעוד בעיה...כשאני מדליק את המחשב וזה מגיע לי למקום של הפס הירוק ( מתי שהמחשב חושב ומעלה את הוינדוס ) בקיצור...אני מגיע לשם ואז זה מראה לי מסך כחול עם הודעות בצבע לבן ואחרי שניה זה…
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
אהלן. תראו חברה אין פה פורום לפאלמים אבל עדיין אני אשאל בפורום זה כי זה באמת תמיכה טכנית... אז ככה... יש לי חבר שיש לו פלאפון NOKIA 3650 אבל אין לו איך להעביר את התמונות שיש לו בפלאפון למחשב כי אין כבל שתומך בזה... אבל לי יש פאלם M515 אבל הוא לא תומך בתמונות אז החלטנו לקנות כרטיס הרחבה SD 64 מגה לפאלם כדי שהוא יוכל להעביר לי תמונות לפאלם ואני משם למחשב ואז לדיסק... אבל מתי שניסינו להעיבר את התמונה זה מעביר ואז מקפיץ הודעה "Data recieved in an unknown format" יעני זה לא מבין את סוג הקובץ שהתקבל וזה סוג הודעה שהוא יקפיץ אם אין כרטיס הרחבה שתומך בתמונות... אפשר לשים תמונות על הכרטיס דרך המחשב כבר ניסיתי אז כנראה הבעיה היא שהפאלם קורא את המידע לפאלם עצמו שהוא לא יודע לקרוא תמ…
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
המחשב עשה ריסטים במשחקים במאמץ וסתם ככה אז בדקתי אותו ב MEMTEST וראיתי שיש שגיאות רציתי לבדוק איזה מהם לא טוב והלוח נהרס ..אז החלפתי לוח אבל שוב יש את בעיה של הריסטים אבל הפעם רק במקים בודדים למשל ברידיק המשחק זה עושה לי ריסט ובקצים זה מראה שהשגיאה קשורה באחד הקבצים של הכרטיס קול AC97 אבל נראה לי בכל זאת שהבעיה היא בזכרונות ולא בקובץ במחשב אבל איך אני יכול להיות בטוח שזה בזכרונות או לא? שאלה שניה אם זה בזכרונות איזה של 512 עדיף לקנות והאם DC איל זכרונות מיוחדים שנועדו ל DC או שכל 2 סטיקים זהים יכולים לעבוד ב DC ? ואיזה זכרונות מומלצים ומאיפה? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום חיפשתי בדביק ולא מצאתי... אני משאיר את המחשב שלי דלוק 24/7 ביום הוא עובד פיקס אבל בזמן האחרון אני לא יודע למה אני קם בבוקר ומגלה שהמחשב שלי עשה ריסט... וזה אף פעם לא קורה ביום... ועוד משהו... יש לי לוח אם שבא עם REALTECK קראתי את זה:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=305362.10 ועדיין לא עובד למישהו יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז שקניתי את המשחק NBA 2K Playground 2 לפלייסטיישן 4 לפני יותר משנתיים, אני כמעט ולא מצליח למצוא משחק ברשת, וכאשר זה כבר קורה, המשחק מאוד מאוד מגומגם (laggy) עד כדי כך שאני לא מצליח לשחק כראוי ולהשיג נצחון. לעומת זאת, כשאני מחובר במצב Coop עם משתמש אחר (מאירופה אגב), החיבור כבר יותר יציב ואני נתקל בלאגים הרבה פחות רציניים, אבל עדיין אפשר לשחק במשחק, ובטח שהחיבור יותר יציב בהשוואה לשלי. בשבוע שעבר החלטתי לנסות את מזלי מול התמיכה של החברה. בפנייתי ציינתי את התופעה. הם הציעו לי לבצע traceroute ו-pathping לאייפי שנתנו לי: 104.255.107.131. את הלוג (המצורף להודעה זו) העברתי אליהם, ולאחר יום קיבלתי תשובה: We've checked the report you sent an…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
תודה לעוזרים. *למה לו להתאמץ ככה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה התחיל לי לפני כמה ימים... המחשב לא עולה ועושה צפצוף ארוך כזה שאני מדליק אותו (בד"כ הוא עושה צפצוף קטן) הוא נתקע כל 5 דקות וצריך להפעיל מחדש (גם כשאני לא מעמיס עליו) מה לעשות?? אני משתגע!
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום , האם המערכת הפעלה הזאת ( WINDOWS 8.1ׂ) מהרגע שאני מתקין אותה במחשב החדש שלי ..היא תאתר אוטומטית את הדרייבר של המעבד והכרטיס קול והרשת או שאני צריך להסתבך ולהתקין לבד ...? ועוד שאלה קטנה האם אני צריך להתקין לכרטיס מסך שלי דרייבר מ nvidia או מ EVGA כי הוא נקרא EVGA GTX 770 .... ? תודה רבה לכל הועזרים .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. השבוע החלפתי מחשב וכאשר אני מכבה אותו המסך לא נכנס למצב STANDBY כמו בכול מחשב. המסך מחובר לכרטיס מסך GEFORCE . המנורה של המסך נשארת דלוקה והוא מחפש סיגנל.מסך סמסונג. בתודה. קובי
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-