תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
בעיה מוזרה קצת כשאני מפעיל את המחשב(בדרך כלל אחרי שבוע/שבועיים שאני בא מהבסיס) המאוורר הראשי של המעבד לא עובד והמחשב עושה צפצוף... אני מפעיל כמה פעמים את המחשב מחדש וממתין קצת ואז המאוורר מתחיל לפעול.. למה זה?
-
- 9 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי הוא נייח. והבעיה היא שאני לוחץ על כפתור ההדלקה של המפחשב.זכרון המחשב לא מצפף. והמסך לא נדלק.ויש לציין שהזיכרון של המחשב חדש.ולא נראה לי בעיית זכרון. מהי הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תגידו איך אני בודק מהי הטמפרטורה של המחשב בביוס כאילו איך אני ניכנס לביוס וכל זה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי מחשב מאוד ישן בן 10 שנים, במשך 10 שנים הוא עבד ממש טוב. אולי נהיה איטי, אבל נשאר טוב. אתמול בערב שמעתי רעשים חזקים מגיעים מהאווררים שלו, כנראה מהספק ונאלצתי לכבות אותו. היום בבוקר הוא לא נדלק. כאשר אני מוציאה את הכבל של הספק - עליי לצין שהחלפתי לכבל חדש ועדיין אותו דבר - ומחזירה הספק עובד לשנייה ואז נכבה, כמנע ל מכונית. פתחתי את המחשב והוצאתי את החיבורים שמחובברים ללוח אם, והחזרתי. אין שינוי. הוצאתי את הנחיבור הקטן שמחובללוח אם, הפעלתי, ולהפתעתי הוא פעל. כמובן שהמסך לא עלה כי חסר חיבור. האם צריכה להחליף ספק? ואם כן, למה? אין ריח של שרוף מהספק, ואתמול הוא עבד מעולה עד לרעשים. בבקשה עזרה - הילה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי כאן מחשב בן שנה וחצי שלא עולה, אחרי ההדלקה, אני רואה בבוט סקרין את הפרטים של הכרטיס מסך ואז ישר אחרי זה זה נתקע עם השם של Award bios 2000 ו 4 ציפצופים ארוכים. אחרי ריסטרט נשמע רק אחד ארוך. נראה לי שבהתחלה זה היה 5 ארוכים. מה פשר התקלה בחומרה? מה כדאי לבדוק?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב חדש שקניתי אותו לפני חודש , ויש לי שתי בעיות : הראשונה היא שלוקח דיי הרבה זמן להעלות את הוינדווס (כלומר הרבה זמן עד ששולחן העבודה מופיע לי) , משהו כמו 2 דקות המסך של המחשב הוא מסך שחור בלי כלום בעיה שניה היא קשורה ל USB , ניסיתי לחבר את ה- MP3 שלי למחשב ומופיע לי החלון הזה (קובץ מס' 1): וכשאני לוחץ על הבלון הזה שקופץ מופיע לי החלון הזה (קובץ מס' 2) : ניסיתי להכניס מחדש את החיבור אבל זה לא משנה כלום , ועכשיו שום כניסה של USB לא מחוברת למחשב והוא עדיין מראה לי את הבלון הזה (( אני מקווה שתוכלו לעזור לי , תודה רבה לעוזרים !!!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור ? מצורף הקובץ... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני לוחץ על הכפתור של ה POWER הוא פשוט לא מגיב (עכשיו הוא בטעות נדלק אחרי משו כמו 70 לחיצות לא יודע איך זה קרה) בדקתי את החיבורים ואת הכפתור עצמו הכל נראה תקין. במה יכולה להיות הבעיה? האם יש דרך לקצר אותו כך שידלק ללא צורך בכפתור?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי ווינדוס 8.1 מקורי והמחשב עושה לי בעיות וברצוני לשחזר את המערכת אך אין לי כונן דיסקים בשביל להכניס את הדיסק.. איך אני משחזר?
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , רכשתי לוח מסוג asus h81m-c ואני מעוניין לשדך לו את המעבד G3258 אבל לצערי נתקלתי בבעייה שאיני יכול לפתור בעצמי: כדי להפעיל את המעבד בלוח יש לעדכן את הביוס אבל כדי לעדכן את הביוס יש להתקין קודם מעבד מדור קודם - וכזה אין לי. האם מישהו מאזור המרכז יכול לעזור? אולי למישהו יש מעבד פנוי של אינטל שמתאים לתושבת 1150 ויסכים שאשתמש בו רק לעדכון? לדעתי כל התהליך לא יארך יותר ממספר דקות... תודה , עמית.
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
איסיקיו אמיול וכו.. איך אני מבטל את זה שהם לא יעלו כל פעם שעולה הוינדוס? תודה
-
- 14 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי תקלה מעצבנת.. כשאני מדליק את המחשב לא תמיד הוא עולה טוב זה מחשב נייד עם WIN7 64 סביות לפעמים הוא נדלק עד הקטע של טעינת הווינדוס ואז מראה לי שהמחשב דלוק אבל המסך נכבה לפעמים המסך פשוט נתקע העכבר לא זז המקלדת לא עובדת אבל מה שכן עובד זה ה-FN כשאני לוחץ על אחד מהם (דרך המקלדת) הנורה נדלקת אבל שום דבר לא קורה למסך עצמו. ולפעמים אחרי שהוא נדלק איזה 5 דקות אחרי זה הוא קורס מסך כחול driver_power_state_failure בגלל שאני לא יכול לצלם תמונה אני מביא לכם פה את כל הקבצים הדרושים+מספר התקלה (0X0000009F (0X0000000000000003,0FFFFFA8006201A10,0XFFFFF80000BA2748,0XFFFFFA8008C D4E10 כמה דקות אני יערוך יעלה לפה הורדה ל- DUMP לינק- http://www.f2…
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי תופעה שלא ברורה לי כל כך ואני מאוד מקווה שהיא לא קשורה לכרטיס מסך שלי. כאשר אני משחק ב Splinter Cell Chaus Theory לפעמים כאשר אני דווקא לא משחק פיזית אלא המשחק פועל ברקע המסך נכנס למצב של StandBy ואין מנוס מלרסייט את המחשב. בדקתי וזה לא עניין של טמפ' ( לא מגיעה ל 60 מעלות ), החלפתי דרייבר לקאטליסט החדש במקום אומגה ( שגם שם התופעה התרחשה ),הורדתי תדרים של הכרטיס ל 540/600 ( ב 3DMARK התופעה לא קורת ). לא יודע אולי איזה באג במשחק ? אציין שתופעה זאת לא קרתה לי בשום משחק אחר ( לא ב FEAR לא ב COD2 ). אנא הצעתכם.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
המחשב נדלק , אך לא מופיע כלום במסך ואין ציפצוף מלוח אם בדקתי עם ספק כוח אחר , אותה בעיה. זה לוח אם או מעבד תקול? אם זה לוח אם ואני מחליף ללוח אם אחר ומשאיר אותו מעבד . ראיתי שיש מדריך בלינקיה עבור זה , אך השאלה אם זה יעבוד כמו שזה אמור לעבוד או שזה משהו זמני בשביל בדיקות ? בנוסף הוצאתי את כל הסטיקים של ראם , והלוח מצפצף ציפצוף ערוך. תודה
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
בוודאות יש ללוח אם שלי חיבור USB 2 מדובר בלוח אם asus p4sp mx.. אם לדוגמה אני מעביר משהו מדיסק או קי דבר ראשון זה עובר ממש לאט ובנוסף צצה בצד הודעה בצד שאומרת שהחיבור עובד לאט מאיפה יכולה לנבוע הבעיה? תודה .
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
טוב תודה לכל מי שעוזר כבר מעכשיו אני אומר למה זה אחת הבעיות הכי מוזרות שנתקלתי בה עד היום... אני מפעיל את המחשב, הוא נתען, ברגע שהוא בא להטעין את הווינדווס אקס פי הוא עושה לעצמו אוטומטית ריסטרת, למה זה??? נ.ב א) יש מצב שזה המעבד הלך? ב) זה פנטיום שלוש אם זה חשוב הפרט הזה
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה חודשים מחשב גיימינג חדש. במשחקים הוא נותן אחלה עבודה והביצועים מרשימים אבל בגלישה באינטרנט או בפעולות אחרות קורה לי מצב שהוא פשוט קופא לכמה שניות, לא מבצע שום פעולה (הסמן עדיין זז) ואני פשוט מחכה עד שהוא יחזור לעצמו. בגלל שבמשחקים זה לא קורה חשבתי לפרמט את המחשב וזה מה שעשיתי, החלפתי מערכת הפעלה (כרגע עם Windows 7 Professional) אך הבעיה עדיין קיימת. מה לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הייתי צריך להגיב בדיון על הצורב מתחתי אבל זה היה נקרא "לגנוב" את הנושא. אז הבעיה ביא שהפעלתח את המחשב, פתאום נעלמו לי הCD והצורב, מי שיודע ויכול לעזור לי שיעזור . תודה רבה על כל תגובה.
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש (כייף, כייף), אבל נראה לי שמשהו לא בסדר בכרטיס מסך שלו (או בחומרה אחרת, אני לא יודעת). כשהתקנתי את הכרטיס מסך עלה לי מסך כחול (כייף), אבל הוא נעלם מהר מידי, אז אין לי מושג מה הייתה השגיאה. בהמשך כששיחקתי, בפעם הראשונה גם עלה לי מסך כחול (שנעלם תוך שניה - אגב, נעלם זאת אומרת שהיה ריסט ולא אני בצעתי אותו), בפעם השניה האפליקציה נתקעה (ופשוט הרגתי אותה בדרך לא שגרתית). בעיה נוספת, בה מעורבת התצוגה, קרתה כשניסיתי להתקין ubuntu. הוא לא הצליח לזהות לא את כרטיס המסך ולא את הצג. הגדרתי את שניהם ידנית ושם זה נתקע (הוא העמיד פנים שהוא עבד, אבל הוא לא, לא משנה כמה זמן חיכיתי שהוא יסיים עם ההגדרות תצוגה הוא לא סיים). המחשב המדובר (והוא רק ב יומיים): q6600 core 2qua…
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום. היה לי הארדיסק מכאני עם ווינדוס 7, ולאחרונה שמתי במקומו כונן ssd עליו הותקן ווינדוס 8.1. הכל עבד חלק עד שניסיתי להוסיף את ההארדיסק הקודם, וכעט הבוט פשוט נתקע. בבוט כמובן שסימנתי שכונן הבוט יהיה הssd
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת מה מורידים במחשב אני רוצה לדעת מה מורידים שאני לא על המחשב יש איזה תיקיה או תוכנה שמראה מה ירד מהאינטרנט ?!?!
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
לפני יומיים שלוש הלכתי לPCH לקחת את המארז שהזמנתי...... אחרי כל הדרך הארוכה שעשיתי באוטובוסים מת"א לרמת גן ובחזרה.... הרכבתי את המחשב והרכבתי הכל אבל על הצג של הLCD רשום H וכשהוא לא בין הHSF רשום L. בכל אופן, אני בטוח ב100% שהבעייה היא בחיישן הטמפרטורה אך זאת בעייה בשבילי ללכת עד לPCH בשביל שיחליפו לי את כל המארז.... והמחשב שלי כבר מורכב על המארז וזה ממש מרגיז לפרק ולהרכיב את כל המארז שוב רק בשביל חיישן הטמפרטורה הקטן הזה שבטח היה עולה גרושים אם היה אפשר לקנותו לבד. השאלה שלי: האם ניתן להחליף רק את החיישן עצמו מבלי שאביא את כל המארז עד לחנות?? האם יש מקום כלשהוא שבו מוכרים רק את החיישן? (לפי ידיעתי - לא). שאלה לPCH: האם יש אפשרות שתחליפו לי את המארז במקום? (הכל עובד טוב ע…
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש מ KSP, DUAL CORE E8400 , 2 GB RAM ומהרגע הראשון של המחשב יש מסך כחול + ריסט. שלחתי ל KSP פעמים לתיקון והם אמרו שזה ההארדיסק, כמובן שזה לא היה זה ופשוט אין להם מושג מה גורם לבעיה. ההודעת שגיאה שאני מקבל זה: 0X00000024 (0X001902FE , 0XB2F832E4 , 0XB2F835E8 , 0XB2F832E4 , 0X8056C403) באמת שאין לי מושג מה הבעיה ניסיתי לחפש בגוגל אתה הודעה אבל זה נותן לי רק את התוצאה ל 0X00000024 , שזה מראה בעית חומרה כללית. המון תודה לעוזרים ! עריכה: מצטער שאני מקפיץ, אבל אני ממש זקוק לעזרתכם, המחשב היה ב KSP שלוש פעמים והם טוענים שההודעת שגיאה היא לא קשורה לחומרה אלא לתוכנה, זה לא הגיוני כי התקנתי כמה סוגים של ווינדוס וגם ללא שום תוכנות וזה עדין מבצע לי את …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במחשב אני לא יודע בדיוק מאיפה אבל זה משפיע לי על הרבה דברים... דבר ראשון שאני מחבר את המסך למחשב דרך הלוח אם גם דרך הdvi וגם דרך vga מופיע לי "no signal" שאני מחבר את המחשב לכרטיס מסך דרך vga לא עובד ודרך dvi עובד אבל כל המסך במים פסים כאלה בצבעים שונים ובנוסף לזה שאני נכנס לראות על איזה כרטיס מסך אני מחובר מופיע כיאלו לא מזוהה... אני חושב שהבעיה מהלוח אם... אבל אני לא בטוח כי תמיד היה לי בעיה שלפעמיים היה "no signal" והיה מסתדר אבל הפעם זה פשוט לא מסתדר... לא משנה מה... תמונה-נראלי שבתמונה לא רואים את הפסים הכחולים תכלת אבל אצלי במחשב זה מופיע כמו כן רואים שרשום שהשבב "אינו זמין" בכל מקרה כבר הזמנתי מחשב חדש אבל זה יעבור לאחי הקטן תודה לעוזרים ..…
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול מחשב חדש והרכבתי אותו. זו לא הפעם הראשונה שאני מרכיב מחשב. עכשיו כשלחצתי על כפתור ההפעלה שום דבר לא קורה. * בדקתי את החיבורים שאחראים על מתן החשמל: חיבור ה-24 פין מחובר ומהודק כמו שצריך, גם חיבור ה-4 פינים המרובע, החיבור של ה-Power Switch בלוח האם במקום (לפי פלוס ומינוס). אין סיבה שזה לא יעבוד. גם הסוויץ' מאחורה בספק לא הבעיה. ניסיתי לחבר לחשמל במקום אחר, לא עזר. עכשיו ממה שבדקתי יכולים להיות כמה דברים: * בחיבור ה-24 פינים של הספק, חסר פין מסוים. אותו פין לא חסר בחיבור שעל לוח האם. אף פעם לא נתקלתי בספק שבחיבור ה-24 פינים שלו חסר פין, בדקתי בספקים של מחשבים אחרים אם חסר פין ליתר ביטחון, ולא חסר. יש לציין שזה הוא ספק חדש. * כשבאתי לחבר את המחשב בפעם הראשו…
-
- 47 תגובות
- 5.9k צפיות
-