עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. לאחרונה המחשב שלי החל להיתקע בפעולות הפשוטות כמו גלישה באינטרנט (תוך כדי גלישה, פתיחת חלון חדש ועוד). בדר"כ סגירת הדפדפן (FF 3.6.3) דרך מנהל המשימות פותרת את זה, אבל לאחרונה המחשב ממש נתקע כך שאני יכול רק לעשות ריסט למחשב. זה קורה גם שאני משחק במשחק האהוב עלי FOOTBALL MANAGER 2010. גם שם המשחק לפעמים נתקע וכמו בפיירפוקס, בהתחלה סגרתי ע"י מנהל המשימות בהמשך רק ריסט עזר. עדכנתי את הוינדוס (ויסטה 64) ואת הכ.מסך, סרקתי לספייר וור ו- וירוסים במצב בטוח. המחשב שלי בן שנתיים, לא צעיר אבל גם לא קשישא (QUAD 6600, GEFORCE 9800GTXM, 4GB RAM) יש עצות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by TNTx2,

שלום. יש לי בעיה המחשב קופא פתאום אפילו אם שוב דבר לא פועל... עד היום הייתי על כרטיס מסך של הלוח אם. קניתי לפני שבועיים כרטיס מסך חדש fx8600gt והמחשב התחיל לקפוא. חזרתי לחנות והחלפתי את הכרטיס,נתנו לי כרטיס חדש. אך הבעיה ממשיכה המחשב פשוט קופא רק ריסט מסדר תמצב. הבעיה היא לא בכרטיס .מה לעשות? תודה מראש מפרט טכני של המחשב : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ Video NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB) לוח : EPOX MFG6100M AMD2 זכרון:DDR 512MB 800MHZ PC6400 X2 דיסק קשיח:Hitachi 160GB SATA2 3YW

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  3. Started by waizman,

קורה לי בזמן האחרון שמדי פעם כשאני שומע מוזיקה או רואה סרט אז פתאום מתחילות קפיצות כאלה בסאונד או בתמונה... זה כמו כשדיסק קופץ ויש דילוגים קטנים כאלה... :-[ המחשב עבר פורמט לפני כשבועיים וזה היה גם לפני, עשיתי איחוי לכוננים (אחד מהם נתקע באמצע כי הוא לא יכל לאחות את קבצי הוידאו הגדולים), סרקתי לשגיאות ואין כלום... מה הבעיה?? :-\ המפרט בצד :-X תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. הנה תמונה של מנהל ההתקנים שלי במחשב.. אני מנסה להוסיף אותם דרך אשף ההוספה לחומרה של וינדוס אבל האשף לא מוצא שום דבר...למרות שפעם זה היה מוצא... אין לי תדיסקים של הדרייברים של ההתקנים האלה. מה אני עושה עכשיו? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by sherlock1212,

והוא לא מפסיק לחשוב הנורה האדומה כל הזמן דולקת מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by Doctor Robert,

היי... כבר תקופה ארוכה (כמה חודשים) שהמחשב שלי נתקע באופן פתאומי, ללא כל הודעה מראש והופך לגמרי משותק, הפתרון היחיד למעשה הוא לעשות ריסטארט. מקרה כזה קרה לי גם לפני מספר שעות, אך כשהדלקתי את המחשב הוא הפך איטי וכל פעולה הכי קטנה לוקחת הרבה מאד זמן. למעשה, לא הצלחתי לפתוח אפילו את הדפדפן,לכן אני כותב מהמחשב השני. ניסיתי לעשות שחזור מערכת אך אין שיפור. בדיקת נגד ספיוורס עשיתי ולא מצאתי כלום. בדיקה נגד וירוסים - האנטי וירוס לא מתריע על וירוס... וגם אין קבצים חשודים במנהל המשימות. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה... המפרט שלי(מחשב ישן): intel pentium 4 2.4ghz 512mb RAM RADEON 9550 256MB דיסק קשיח 80GB של סאמסונג מחכה לעזרה! תודה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  7. Started by ROI5001,

המחשב לפעמיים עובד לאט. שאני מיתקין דברים,מעביר קבצים למחשב המחשב עובד לאט מאוד!!. ולפעמים הוא עובד בסדר. חבר שלי התקין משחק ב רבע שעה אני התקנתי את אותו משחק בכמה שעות. מה הבעיה?? (המחשב אחרי פירמוט אין ווירוסים...) בעבר המחשב היה יותר מהיר יכול להיות שיש בעית חומרה במחשב?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  8. Started by k22,

המחשב נהיה איטי מיום ליום האם זה נורמלי שזה עומד על 886 רק בהדלקת מחשב?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  9. שלום לכולם. אחרי הדלקת המחשב מופיעה תמיד הודעה :"שגיאה בטעינת ctccw32.dll המודול שצוין לא נמצא". מה זה אומר ומה צריך לעשות? אציין שהיום הרכבתי שני זכרונות 1GB כל אחד של קינגסטון, במקום שניים של 256MB שהיו.ואחרי ניקוי יסודי של המחשב חשבתי שמשהו יזוז, אבל עדיין המחשב נתקע מידי פעם, בעיקר בדפי אינטרנט והכיבוי של המחשב איטי מאד. מערכת: פנטיום 3.0 1MB GHZ GB GA-8GPNXP DUO 2*1GB ספק גנרי 480W HD120+40 צורב DVD WIN XP SP2

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  10. Started by iyehuda,

GA-7VXRP צורב TEAK SCSI DVD ASUS זיכרון 256M DDR הבעיה : בזמן שאני צורב אני בקושי מצליח לכתוב בWORD וב PERFORMANCE המעבד נמצא רק ב 5% מאמץ וזה קורה רק בזמן צריבה מה יכול להיות הבעיה ? לפני כן היה לי לוח ASUS A7V-E ואיתו לא היתה בעיה כזאת

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. היי ח'ברה, זו בעיה מאוד מוזרה שכבר קוראת הרבה זמן. המחשב נעשה איטי בכל מצב שקיים בערך, בעייתי לעבוד איתו, כמה דוגמאות: -החלון טעינה של הווינדוז, איטי בטירוף. -העלייה של המחשב לוקחת שנים, מרגע ההדלקה ועד עליית המסך. - לאחר שעולה המסך אם אני נכנס לתוכנית כלשהי (המחשב שלי, או סתם אינטרנט) לוקח המווווון זמן עד שהוא עולה, וגם שהוא עולה הוא נטען הרבה זמן. - אם אני משחק משחקים, כמו פיפא או סקיירים, הטעינה לוקחת שנים, אני פשוט הפסקתי את המשחק באמצע כי זה לקח שנים של טעינה. - באינטרנט דברים כמו פייסבוק, לוקח זמן להיטען, לגלגל למטה בגלגלת וזה נתקע. אין רעש מוזר מהמחשב, מבחינת טמפרטורות הכל תקין (לוח אם- 39 מעלות, מעבד - 29 מעלות, כ.מ - 59 מעלות, זיכרון 35 מעלות) המפרט הוא: Q6600 ,…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. הי, החידה עדיין בתוקפה. משהו קרה והוא לא מנצל את הCPU עד הסוף. מקסימום מגיע ל30%. אבל זה לא שהוא טס אלא הוא מרנדר בעריכה לאט לאט. פעם הוא היה טס. חשבתי שזו בעיה שלמערכת הפעלה וקניתי סיגייט טרה אחד, דנדש ומהיר, התקנתי עליו מערכת הפעלה ויסטה 32 מחדש ואת תוכנת עריכה, ועדיין. אולי מדובר בסטינגס לא מתאימים בביוס? יש שם משהו להגבלת שימוש בCPU? העלתי תמונות של CPUZ. אודה לתשובותיכם הטובות. חגי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by yossia23,

שלום אנשים המחשב שלי איטי במשחקים כבדים שבעבר היה מריץ אותם בקלות עדכנתי דרייברים של קול וידאו DIRECTX ולא עזר כלום. הרצתי 3DMARK06 וקיבלתי תוצאה של 4874 זה המפרט שלי: Your system 3DMark Score 4874 OS Microsoft Windows XP CPU Intel Core 2 Duo Processor E7200 CPU Speed 2533 GPU NVIDIA GeForce 9600 GT Memory 2048 MB איך אני יודע איזה חלק במחשב הוא הבעיה : אם זה הכרטיס מסך או הספק כוח או המעבד? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 884 צפיות
  14. Started by HellBoY,

שלום לכולם מאז שפתחתי את המחשב לנקות אותו אני סובל מאיטיות בלתי נסבלת.. קודם כל עד שהוא עולה לוקח לו כמעט פי 2 זמן מקודם עד שאיזה קיצר דרך או כל תיקיה נפתחת לוקח לפחות 20 שניות מה שקודם היה אולי 2 או 3 שניות. בבקשה תעזרו לי אני נואש! אתם חושבים שזה נובע מהפתיחה של המחשב והניקוי שלו? דרך אגב הטמפרטורות של המעבד מעל מה שאני רגיל לראות 38 במנוחה ו43 44 במשחק.! מה שקודם היה 32 במנוחה ואולי 39 במאמץ.. תעזרו לי בבקשה!

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  15. לא מזמן התחיל אצלי בעיה שהמחשב כל יום ויום נהיה איטי יותר , עכשיו זה הגיע למצב שבמנוחה הוא על 1GB RAM ו 70% מאמץ . עשיתי ניקוי ואיחוי . השתמשתי ב CCleaner . השתמשתי ב NOD32 , Malwarebytes' Anti-Malware , windows-kb890830-v3.21 . לא מצא כלום , רק Malwarebytes' Anti-Malware מצא 6 קבצים נגועים ומחקתי (4 קבצים ו2 מפתחות רג'יסטרי) . בדקתי בתהליכים אם יש תהליך מסוים שלא אמור להיות , ואין , את הכל אני מזהה . ניקיתי אבק מכל המחשב בצורה יסודית ומרחתי משחה טרמית . לא עולה לי עוד רעיונות לפתרון ... עזרה ? * המחשב בן 5 שנים * המעבד משמיע רעשים מוזרים (?) * יכול להיות שהמעבד סיים תעבודה שלו ?

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by Atlon-Xp,

אני מתכוון שאני מפעיל את המחשב אז הווינדוס עולה והכול ואז לוקח לו זמן להגיב למשל שאני פותח משהו את START ועד שהוא נכנס לאתר וכו'... שאני פותח עוד דף אקספלורר זה לוקח זמן ויש לי מחשב חזק לא מזמן קניתי אותו,יש לי את הפיירוול של הווינדוס מותקן עשיית סריקה אתמול נגד SPYWARE בתקווה שזה יעזור אבל זה לא ממש עזר... היה לי בWindows task manager משהו שנקרא Starwind משהו יש המשך אך אני לא יודע מזה... ביטלתי את זה איך שהו לא זוכר איך אך זה לא עולה (בנתיים),יש לכם הצעות לסריקה מחיקה של דברים שיכולים לרפא לי את הווינדוס?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  17. יש לי בעיה שלכל תוכנה שאני פותח לוקח לפחות איזה דקה - שתיים להיפתח, אפילו אם אני פותח סתם את דפדפן האינטרנט או איזה קובץ וורד - המחשב נתקע איזה שתי דקות ואז הוא פותח את זה.. המחשב שלי נעשה גם די איטי ותקוע בלי קשר, וכל פעם כשאני מפעיל אותו לוקח לו הרבה זמן עד שהוא מגיע למצב שהוא נכנס לווינדווס ומפעיל תתוכנות של ה"הפעלה אוטמתית"(שזה רק אנטיוירוס ופיירוול). עכשיו אני לא יודע מה הבעיה ואיך לסדר את זה...! העיניין הוא שאני חושב שזאת בעיה בחומרה כיוון שפירמטתי את המחשב כבר פעמיים בכדי לפתור את זה וזה עדיין קורה... :\ עכשיו אין לי איזה מחשב חדיש ומפציץ אבל גם לא משהו ענתיקה ככה שהוא בבירור לא אמור ליהיות ככה ולהיתקע כל הזמן... אולי איזה חלק בחומרה נדפק ? אני ממש לא יודע מה ל…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by nogi85,

שלום רציתי לשאול יש לי מחשב שניהיה בזמן האחרון ממש איטי ואין בעיה בתוכנה פרמטתי כמה פעמים ועדיין ממש איטי גם מערכת XP ניסתי וכלום ממש איטי גם אחרי הפרמוט ממש פתחתי את המארז ואין שום קבלים מנופחים הכל בסדר מה עלי לעשות? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shalev30,

טוב אז ככה יש לי מחשב 2.66 ghz intel וגם לאחותי את אותו הדבר אותו סוג מעבד הכל עכשיו יש לי בעייה במחשב שאני לא מצליח לפתור!!!!! אני מדליק את המחשב אני עובד עם המחשב דיי הרבה זמן....נגיד 1 ככה לאחר שעה או 20 דקות המחשב נכנס למצב של ממש איטיות הוא ממש ממש איטי ואני לא יודע מה הבעייה נכון אתם בטח חושבים שזה המעבד מתחמם אז זהו לא שמתי לו קירור משהו טוב טוב והטמ'פ הכי גבוהה שהוא מגיע היא 40 מעלות או פחות ואני בודק כל הזמן וזה פשוט ככה ולאחותי יש גם אותו מעבד רק שמעבד שלה על 58 מעלות והמחשב שלה כל הזמן נשאר מהיר....יש מצב שהכרטיס מסך שלי ממאט לי את המחשב כי הוא גם מתחמם שמתי לו מאוורר וזה לא עזר (מאוורר טוב טוב) יש לי כרטיס מסך 5200 FX nvidia והזיכרונות שלי חדשים אז אין מה לדבר…

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by Rhx,

לפני פרמוט קל,רציתי אולי לנסות לפתור את הבעיה. לאחרונה המחשב התחיל לעלות מאוד איטי בזמן האחרון,ולוקח לו לפחות 5 דקות עד שהכל עולה ואפשר לעבוד על המחשב חלק. ניסיתי למחוק ספייורים התקנתי אנטי וירוס חדש - מחקתי את הכל והיה דיי הרבה,אבל עדיין הוא עולה איטי. בנוסף לזה,כל פעם שהווינדוס עולה מופיעה שגיאה על כל קובץ שרץ בווינדוס,בכל שגיאה הוא אומר "XXXXX אינם תמונה חוקית של הWindows",וזה על כל תוכנה שאני פותח. מה שגם כן,ביטלתי את רוב האפשרויות באתחול של הMsconfig של רוב התוכנות,שהמחשב יעלה יותר מהיר,זה עזר אבל הייתי יכול לרוץ מהר גם עם התוכנות האלה. הצעות?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  21. Started by vld69,

שלום רב לכל טובי הלב שיעזורו, אשמח אם אוכל לקבל עזרה או הכוונה כלשהי כי אני פשוט אובד עצות. ברשותי מחשב נייד של dell מדגם ispiron n5010 . מעבד i5- m450 זיכרון 6GB, ווינדו 7 64 bit מקורי. כרטיס מסך radeon hd 5400 . המחשב ברשותי כבר כ-3.5 שנים והוא לא איכזב אותי אף פעם עבד נהדר. יש לציין שאני עושה במחשב שימוש לדעתי מעל המשתמש הממוצע, אם זה משחקים בינוניים (פיפה14, אן ביאיי, היטמן האחרון, wot) תוכנות פוטושופ וירטואל סטודיו תכנות בסי, solidworks, matlab, רואה סרטים באיכויות גבוהות fhd וכו.. המחשב עובד כ-8 שות ביום. אנסה לפרט כמה שיותר כדי להסביר כיצד ניסיתי להתמודד עם הבעיה, יתכן שאני חושב שאני מבין בדבר זה או אחר ולא באמת מבין אז מבקש סליחה מראש. אני נוהג להתקין עידכונים ש…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by rageman,

שלום, לכולם. למחשב שלי לוקח הרבה מאוד זמן לטעון משחקים. למשל, לוקח לא לא פחות מ-10 דקות לטעון משחק של ציוילזישן4, ולפחות דקה מפניה שלי אל ציויליזציה אחרת, עד שהיא מופיעה. יש לי מחשב פנטיום4, עם 256RAM וכרטיס מסך 6600GT. איך אני אוכל לשפר את ביצועי המחשב שלי? מה אני צריך לשדרג כדי שאני לא אחכה כל כך הרבה זמן?

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by A.Iniesta,

שאני לוחץ על תוכנה למשל לוקח לה איזה 20 שניות עד שהיא פועלת, והמחשב בכללי מאוד איטי. זה רק התחיל היום, והפעם האחרונה שפירמטתי זה היה לפני פחות משבוע. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by amit_Sal1,

יש לי מחשב מהיר יחסית עם ג'יגה ראם ו3 ג'יגה הרץ ואתמול פירמטתי את כל המערכת והוא עובד לי לאט ואני לא יודע מה לעשות מה אתם חושבים שהבעיה?

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by 3p,

יש לי בעיה כבר מספר החודשים, אני חושד שהמחשב שלי איטי מידי, אני לא מצליח לבודד את הבעיה, יכול להיות שזה הכטיס מסך כי זה קורה בד"כ שאני מפעיל משחקים אבל זה יכול להיות שזה סתם בגלל שהמחשב עמוס. אני יודע שהמחשב קצת ישן, רובו בן שנתיים, אבל הבנתי שהוא עדיין אמור להיות מספיק טוב, קודם המפרט: Process: Intel P4 2.4GHz MotherBoard: Asus P4P800 Graphic Card: MSI 6600 GT,1 year old HD: Maxtor 160GB, 1 year old Memory: 512MB, can't remember CL לדוגמא שאני מפעיל את המשחק Elder Scroll IV או Heroes V המשחק איטי מאוד, גם ברוזולוציות הכי נמוכות, ללא פילטרים וכל השטיות האלה למינהם. הייתי רוצה איזו תוכנה שבודת ביצועים של מחשב, ע"י בדיקות או הרצה ברקע בשמן המשחק, האם מישהו מכיר? יש מצב אולי…

• 4 תגובות
    • 906 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.