תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום. ישבתי על המחשב בלילה. הוא התחיל לעשות רעשים מוזרים. עד שפתאום כבה. הדלקתי. לא קורה כלום. עלה תפריט (כנראה של HP) שמאפשר לעשות דיאגנוסטיקה. עשיתי. תוצאה: "לא נמצא כונן קשיח". ההארדיסק מת. מה עלי לעשות כעת? האם יש לי סיכוי להציל משהו?
-
היי יש ברשותי SEAGATE 320GB 16NCQ 7200.10 ונראה לי שהוא התפגר - התנהג מוזר , עשיתי HDD DIAGNOSTIC עם הכלבים של SEAGATE וגיליתי די הרבה BAD SECTORS ... השאלה שלי האם מישהו יודע איך אני יכול להחליף את המוצר ? אני מאוד לא רוצה לעבוד מול החנות מחשבים ממנה רכשתי את המחשב כי הם ממש לא אמינים האם אני יכול לפנות ישר ליבואן ? אם כן מה מספר הטלפון של היבואן הראשי של SEAGATE לארץ ?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
בוקר טוב אתמול בערב אחרי שיצאתי ממשחק ( rfactor2 ), הופיעו לי ארטיפקטים על המסך ואז המחשב ניתקע. התחלתי אותו מחדש וכמה דקות אחרי זה הופיעו עוד פעם ארטיפקטים ואז המסך הפך לאפור עם פסים... הדלקתי אותו עוד פעם, ובמסך הכניסה ( הכחול הזה עם "ברוך הבא " של ווינדוס 7 ) הופיעו כמה פסים ואז המסך ניהייה שחור וזהו... נכנסתי למצב בטוח, מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, הפעלתי את המחשב רגיל, והכל עובד. הורדתי והתקנתי דריוור חדש, עשיתי רסטרט ושוב... מסך שחור. כבר עשיתי פורמט פעמיים, פעם התקנתי ווינדוס 7 ובפעם השנייה ווינדוס 10. בשתי הפעמים הכל עובד עד שאני לא מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך. Intel 3750k או משהו כ…
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה המחשב בבוט לא עולה, מסך שחור.. וזה בא לסגרוגין.. עכשיו גם ההארדיסק (שעובד) הוא לא מזהה.. הלך ?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
חברים :'( :'( :'( אחרי שהרכבתי את המחשב ה-LCD לא פעל וראיתי שאיזה חוט יצא מההלחמה. אז פירקתי את הפאנל הקדמי ובחכמתי שכחתי את המחשב מחובר לחשמל, אבל לא דולק. אחרי שפירקתי את ה-LCD, בטעות נלחץ הכפתור הפעלה ופתאום שמעתי קול מהמאוורר של המעבד וראיתי שהוא מסתובב לאט ובשניות קלטתי שההלחמות של ה-FANBUS נוגעות במארז והמחשב דולק!! כנראה שה-12 וולט מה-FANBUS העביר זרם לכל המארז.. יו אני לא מאמין איך כל זה קרה ועוד בטעות.. עכשיו אני מנסה להדליק תמחשב לא נדלק אבל הנורה של ה-RAM LED דולקת בלוח מתי שלוחצים על הכפתור של ההפעלה, עושה רושם שה-RAM מנסים לפעול. עשן יצא מה-FANBUS במהלך התקלה והפסיק, אז ניתקתי דבר ראשון את ה-FANBUS והשארתי רק את הלוח אם מחובר למתח, ללא כרטיס מסך וללא PCI, בני…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום הלך לי המאוורר על הלוח אם (העגול הכחול בתמונה -לינק מצורף) רציתי לדעת איפה אפשר להשיג כזה ואם אפשר להסתדר בלעדיו?? אני לא רוצה להחזיר את הלוח לתיקון כי זה לוקח משהו כמו שבועיים לפחות ולא בא לי לחכות כל כך הרבה זמן. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_536&products_id=4181 המאוורר שלי הוא הכחול העגול וזה הלוח שלי..
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שמתי לב שהמאורר על הכטיס מסך הפסיק לעבוד, עכשיו אני מפחד להפעיל משחקים או דברים עם גרפיקה מחשש שהוא ישרף. בדקתי את המאורר וזה לא נראה לי בעית אבק כי היא מסתובב בחופשיות שאני מזיז אותו ואין טעם לשמן אותו. למישהו יש עצה מה אני יכול לעשות לפני שיהיה מאוחר מידיי? בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לפני כמה ימים השתמשתי בתוכנה לניהול מחיצות כדי להעביר שטח ממחיצה מסויימת לאחרת. המחשב עשה ריסט ותוך כדי עשה תהליך של התוכנה בשביל להעביר את השטח בין המחיצות.. שהמחשב נדלק הווידנואוס (7) נכנס עם "פרופיל זמני" וכתב שכל הקבצים שנאי יעשה בפרופיל הזה ימחקו אחרי ריסט. ואני גם לא יכול לעשות כלום במחשב אי אפשר להכנס לתיקיות ולא למחשב שלי ולא ללוח בקרה לכלום אי אפשר להכנס.. איכשהו בפוקס הפיירפוקס עובד אז יש לי אינטרנט.. גם התוכנה של המחציות עובדת אבל היא לא מזהה דיסק קשיח בכלל עכשיו והייתה שם רק אפשרות לעשות RECOVERY..שלא עזר בשיט.. אז אמרתי יאלה נפרמט לא נורא אבל גם זה אני לא מצליח..המחשב מכין את הקבצים להתקנה של הווינדואוס ונתקע ואומר שהחיבורים לא טובים או משהו כזה. ניסיתי ע…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
תאונה מצערת קרתה לxps12 שלי. הSSD מכיל את כל החיים שלי בערך. נראה שהוא שרד. מה דעתכם? אם כן, אם אני אחבר אותו למחשב אחר במקום SSD קיים, האם הכל יפתח רגיל? האם יש דרך לפתוח את מה שיש בפנים גם מבלי לחבר אותו למחשב אחר? תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יום ראשון השחור. אני פשוט עומד להשליך את עצמי מהגג!!! דווקא בשבוע שאני הכי צריך את המחשב הוא מחליט ללכת לעזאזל! מה לעשות????? תעזרו לי! הנה התמונה של הזוועה החיה: אני לא יכול לפרמט, יש שם דברים שאי אפשר להחזיר, ואם ילכו לאיבוד אני תולה את עצמי!! HEEEEEEEEEEELP
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, בטעות דפקתי שני רגלים של הציפ' :-[ ואני לא יודע אם או איך אני יכול להחליף את המעבד שלי אז... תגובות בשמחה אני לךא יודע אם זה המקום המתאים בפורום
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה קשה ואני זקוק לעזרה. יש לי מחשב בן 3, במפרט כזה: amd athlon xp 2500; לוח abit nf7; זיכרון 512. הבעיה שלי היא שהמחשב לא נדלק. כלומר נדלק, אבל אני מקבל הודעה כזו: "cpu unworkable or has been changed" ואז XP מתחיל לעלות, מאתחל את עצמו והמסך נכבה. הוצאתי את הסוללה של הלוח (אפילו קניתי חדשה) ולא עזר. ניתקתי את ההיטסינק (volcano 11), מרחתי משחה חדשה וחיברתי מחדש ולא עזר. העברתי את הזיכרון סלוט והחלפתי כרטיס מסך. נאדה! יכול להיות שהמעבד הלך? ולפני שתשאלו, לא ראיתי קבלים נפוחים, או נוזלים על הלוח. האחריות על המעבד נגמרת בסוף החודש... לצערי, של הלוח נגמרה לפני שנה...
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי איזה לפטופ מיושן P2 (ארמנדה למי שמכיר) לא מותקן עליו כלום ו הסידי שלו מת . ניסיתי לחבר לו סידי דרך ה USB (כן יש לו דבר כזה) אבל הוא לא מזהה אותו דרך הביוס חשבתי להוציא את ההרד דיסק ולהתקין עליו דוס פשוט ואז להתקין את הכונן דרך הדוס. קיים דריבר כזה לדוס? למישהוא יש פיתרון אחר?
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אוקיי החזרתי את המחשב מהתקנת הBT, עכשיו אני בא מחבר את השקע של החשמל למחשב, ופתאום קצר בבית. [ בגלל המחשב ] עכשיו אני מוציא, מחכה דקה, מכניס, המחשב פועל. שיחקתי כמה משחקים, פתאום המסך התחיל להשתגע,צורות מוזרות וכו'. כיביתי את המחשב, הדלקתי אחרי דקה, פעל, שיחקתי ואז בום, נכבה המחשב. אני מנסה להדליק ואי אפשר, לוחצים על הכפתור ואין תגובה. אחרכך ניתקתי, חיכיתי דקה, חיברתי וניסיתי להדליק, הוא נדלק לשניה ונכבה. שוב לא מגיב. ספק- ANTEC 400W, אמור ליהיות ספק מאוד איכותי. עכשיו אין לי בעיה, יש לי אחריות, אני מקבל חדש.. אני רק רוצה לדעת עם הוא נשרף, או איך אני ידע שהוא נשרף בלי לחבר אותו למחשב אחר ^^ תודה.
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
נשבר לי פין אחד בכבל של המסך...אז השאלה שלי היא מה אפשר לעשות? יש אפשרות לחתוך את הכבל ולחבר כבל אחר? הצעות לפתרון בבקשה.... * אם זה חשוב אז המסך הוא 17 אינץ' מסוג - MAG XJ700T 10x
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היום צרבתי דיסק, הצריבה נתקעה ב 50% אחרי כמה דקות סגרתי את NERO דרך Task manager ועשיתי אתחול תוכנתי למחשב, מאז הצורב לא מזוהה ב BIOS אבל עדיין מגיב חשמלית יש מה לעשות או שהלך הצורב ?
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
בימים האחרונים המסך של המחשב הנייח שלי היה משחיר פתאום (כמו נעצר), ואז חוזר לעצמו בצירוף הודעת שגיאה למטה (משהו בסגנון: המסך/ המאיץ הגרפי NVIDIA נעצר וביצע שחזור בהצלחה) היום פתאום המסך השחיר - ולא חזר לעצמו. האם עלי להחליף כרטיס מסך? * ניסיתי לחבר את המסך לתקע המסך השני בלוח האם - אבל אני לא רואה שהוא מגיב. האם יש אפשרות לחבר ללוח אם ולעבוד דרכו (אין לו צורך ביותר מצורך בסיסי למסך) אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לאחרונה (3 חודשים) התחילו להופיע לי בעיות מוזרות במחשב. 1) משחקים קופאים פתאום ורק restart מסדר את הבעיה - זה לא קורה תמיד. 2) מקבל הודעה פעם בכמה שעות/ימים שהדרייבר של נוידיה הפסיק לפעול אבל הצליח לשחזר את עצמו. 3) שמתי לב למשהו שלא היה לי פעם, מן פליקרים כאשר אני גורר את העכבר על הדסקטופ (סרטון): כרטיס מסך gtx670 WF2 בן שנתיים וחצי בערך. מישהו נתקל בבעיה? יודע מה גורם לה/ איך לסדר אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז ככה שלשום אבא שלי התעורר בבוקר אחרי עבודה וכשהגיע לפתע הרגע שהוא ניגש למחשב והתחיל להשתמש בו ובידיוק אחרי 5 10 דקות הוא טוען שהמחשב נכבה לו ולא נדלק מאז ויש לציין שהכפתורים power ו rest דלוקים בכחול כזה אך המאוררים הארדיסק והכל הכל לא פועל ולא נותן תרחיש של רעש כאילו דממה ובמסך רשום not input יש לציין שניסיתי להוציא את המחשב מהחשמל לא עזר חיברתי לשקע אחר גם בחדר אחר גם לא עזר החלפתי לכבל אחר גם לא עזר אז אם הספק הלך אז איך הכפתורים של ה ppwer ו rest כן דלוקים שזה מראה שהמחשב כן מקבל מתח מהספק אחרת לא היו נדלקים המנורות הללו שציינתי את שמם יש לציין עוד שפתחתי את המחשב ולא הרחתי שום ריח של משהו שרוף ולא התנתק שום כבל מהספק ללוח וגם המחשב לא קיבל מכה ולא נפל כלום כלו…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלטתי היום לנקות את המחשב מבפנים פתחתי את המארז התחלתי לנקות עם שואב אבק וטישו כשסיימתי חיברתי את המחשב הדלקתי פתאום על ההתחלה שמעתי ציפצופים ארוכים ועל המסך לא ראו כלום קראתי לשכן שלי שהוא טכנאי מחשבים ואמר שהזיכרון הלך הוא החליף לי סטיק של 256 כמו שהיה לי וביום ראשון הוא ישים לי עוד סטיק של 256 כי הלוח שלי לא מזהה סטיק אחד של 512 יש לי שלושה סלוטים. עכשיו אני לא יודע כתוצאה ממה הזיכרון הלך או שזה צירוף מיקרים כשבאתי לנקות את המחשב או שאני לא יודע מה קרה שם.. שבת שלום לכל עם ישראל וסוף שבוע נעים
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
המסך עושה BLINKS כאילו פתאום נהפך לשחור, עושה צליל כזה, וחוזר.. וזה קורה בתדירות גבוהה, לפעמים הוא גם נכבה ומסרב להפתח מחדש.. או שלעפעמים באמצע העבודה הוא נכבה, אור כתום ונדלק מחדש... אחרי מספר שניות..
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
תקשיבו עשיתי עכשיו כזאת טעות ... הוצאתי תמאורר של המעבד ראיתי שהוא דבוק למעלה למאורר חיכיתי דקה אז שיחררתי אותו מהמאורר הוא היה דבוק כל כך אז הוא התהפך על היד שלי .. החזרתי אותו ל SOCKET עם המשחה טרמית מרוחה שמתי את המאורר עליו חיזקתי עם הקליפסים חיברתי לכבל ... אבל מה? המחשב לא נדלק... כלום לא מגיב אפילו ריסט לא והסידרומים לא פועלים כלום כלום .. הוצאתי תמאורר והמעבד כי ידעתי זה משהו שם ... ראיתי מאחורי המעבד 2 פינים עקומים .. הייתי לחוץ כל כך ליישר אותם שברתי פין אחד ... עכשיו מה אני עושה? הלוח לא הגיב בגלל שלא היה מעבד? .. ויש אחריות על שבירת פין אחד?... קניתי את המעבד ב IVORY הוא 939 AMD ATHLON 64 .. תודה חברה !
-
- 72 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אתמול עד 4 בבוקר אני על המחשב ועבד לי חלק בלי שום בעיות .. היום בבוקר אני מדליק אותו הוא פועל רגיל מגיע לדף של שולחן עבודה רואים את הדף שניה ואחרי זה כל המסך ניהיה פסים עדיין רואים אבל ממש מטושטש את המסך ואי אפשר ללחוץ על כלום מה אני יכול לעשות בקשר לזה עכשיו אני מדבר מהמחשב הישן שלי
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש לי מדפסת לקסמרק Z43. אתמול כשנסיתי להדפיס בה היא התחילה לעשות בעיות רציניות. כאשר מכלי הדיו רצים לאורך המדפסת הם פשוט רועדים. עושים רעש בלתי נסבל ורועדים, הריצה הזו לא חלקה. כמובן שאי אפשר להדפיס ככה נורמלי. אני אציין שאחרי כמה שנים בהם השתמשתי במכלי דיו מקוריים, קניתי לפני שבועיים מכלים ממוחזרים (איכות לא טובה, אבל זה סיפור אחר). יכול להיות שיש להם קשר לעניין. נקודה אחרונה על תושבת הדיו השחור במדפסת (אותו חלק שמצופה בחוטי נחושת והרבה) הצטבר קצת דיו שחור. יותר מכל מה שאמרתי עכשיו קשה לי לאמר. אז המדפסת הלכה? למישהו יש רעיון? יש מקום לתקן כזו? (היא נקנתה לפני 4 שנים אז אני מניח שאחריות כבר אין).
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
אני פשוט לא מבין איך! לוח דנדש.. בקיצר הלכה הסוללה: 1) מהיכן אני משיג חדשה? זמין בחנויות? 2) יש בז סוגים? טוב יותר, פחות טוב או לא יודע... 3) כתוב לי בחוברת שרצוי אותו סוג.. בולשיט? 4) אני שונא את גי'בייט עכשיו באופן מוחלט! 5) סתם אין לי מה לרשום אבל אני יודע 5 נגד עין הרע... אה כן ותודה....
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-