עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by torchak,

לכרטיס הזה יש התקן חיצוני שנקרא DC10PLUS ואני לא מצליח להתקין אותו ב WINXP. חשבתי לעשות שתי מערכות הפעלה כלומר להתקין גם Win95, רק בשביל הכרטיס הזה אבל אז יש לי בעיה אחרת, הכרטיס מסך שלי )Matrox 128) לא עובד עם מערכת הפעלה זו וה PINNACLE לר עובד בלי שהכרטיס מסך מותקן. למישהו יש פתרון לבעיה? מישהו יודע איך להתקין את הכרטיס על מערכת הפעלה XP?

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by shaithebest,

בעיקר למחשבים ניידים הSPEEDFAN וגם EVEREST התחילו לעצבן אותי נותנים לי פתאום -20 מעלות על GPU במחשב נייד מחפש המלצות על תוכנות לבדיקת טמפרטורות שנותנות תוצאות מדוייקות כמה שיותר

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Anatal4u,

היי, מערכת חלונות 10 קרסה וכל אמצעי לתיקון לא עובד. כלי הREPAIR לא מצליח לתקן - אין אפשרות שחזור לגרסה קודמת, כלי תיקון אתחול לא עובד. USB עם BOOT ובתוכו חלונות 10 להתקנה גם לא מצליח לתקן והכל עובד מאוד מאוד לאט. בCMD בדקתי את הדיסק הקשיח וכתוב HEALTH (בריא). מה יכולה להיות הבעיה? אשמח להצעות לפתרון ואנסה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by SPIDERRRMAN,

שלום יש לי בעיה במשחקים הכבדים כמו הביושוק והלוסט פלאנט למי שמכיר... יש לי את הכרטיס eVGA GeForce 8800GTX 768MB KO ACS3 (עשו לו אוברקלוק במפעל) הבעיה היא שהוא נתקע במשחקים אחרי 2-40 דקות וצריך לעשות ריסט כדי לצאת מהמצב הזה... למשל בביושוק הו פתאום נתקע עם ריבועים כאלה אדומים קטנים שקצת מהבהבים למי שמכיר... העניין הוא שהרצתי בלילה 15 פעם את ה 3D MARK על רזולוציה מטורפת של 1920 על 1080 והוא לא נתקע בכלל!! אני לא מבין מה הבעיה שלו אבל אני יודע שמאמצים אותו הוא מגיע ל-70 מעלות ויותר למרות שאני גם הוספתי לו עוד מאורר שמביא עליו אויר מלמעלה.... מה אתם חושבים הבעיה?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by crazyfreak,

נכון שמפרמטים תמחשב אז אתה מוחק כונניים אז את הכונן הראשי C הוא לא נותן לך למחוק כי זה NFEC משו כזה אז איך מוחקים את C? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  6. בהפעלת המחשב אני מגיע לחשבון משתמש ברגע זה העכבר והמיקלדת מפסיקים לפעול מה יכולה להיות הבעיה תודה

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by oded6188,

יש לי הארד-דיסק חיצוני מחובר למחשב דרך USB 2 כשאני מחבר אותו למחשב אז הוא מופיע בין כל הכוננים האחרים, אבל אי אפשר להיכנס אליו... השגיאה: G:/ Is not accesible כשאני נכנס למאפיינים, זה לא מזהה את המערכת קבצים... וזה מראה שהקיבולת של ההארד-דיסק היא 0... הפעלתי את התוכנה Paratition Magic... ושמה אני מקבל: Bad file record signature יש על ההארד-דיסק מידע חשוב... ככה שאני לא רוצה לנסות לפרמט בינתיים מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  8. פעם ראשונה שאני נתקל בדבר כזה. למורות שמחשב מכובה לגמרי המאווררים ממשיכים להסתובב וגם הכונן וההריסקים פועלים והמחשב נראה כאילו הוא דלוק! בנוסף עם אני מנתק את הספק מהחשמל ומחזיר, המאווררים ושאר הדברים נדלקים אוטמטית אבל המחשב נשאר מכובה עד ללחיצה על כפתור ההפעלה. כנראה שיש פה איזה תקלה עם המנגנון שמכבה את הספק. מה אתם חושבים זה הספק או הלוח אם? תקלת חומרה או שאפשר לסדר? אינפוט אחר? אין מצב שזה המודם או כרטיס הרשת שעושים WOL או משהו דומה נכון? בינתיים עשיתי קצת ניקוי אבק וניתקתי וחיברתי בחזרה כבלים. ריאלי ווירד... כשיהיה לי הזדמנות אני יחליף את הספק קרוב לוודאי שבו טמונה הבעיה ויעדכן. נ.ב ספק: TT TR2 500W לוח אם: gam750slids4

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by eyalna,

הי, יש לי מחשב, עם לוח אם KN9 SLI. המחשב נקנה לפני כ-4 חודשים, בחנות שכנראה מבקשים לא להזכיר את שמה. חשוב לציין שהורץ memtest86 וגם עוד אפליקציות בדיקה לHDD, והכל נראה בסדר. תיאור הבעיה: המתח של הPCIE עולה מעצמו בלי שינוי של שום הגדרות. ניתן להשתמש במוניטור שמורידים באתר של חברת ABIT, ורואים שכשהמחשב מתחיל לצפצף רואים שהבעיה היא שהמתח גבוה מדי. כשמשחקים בכל משחק מודרני, וגם בכלי בנצ'מרק לתלת מיד, המתח מגיע ל1.75, כשהגבול הוא 1.35 עד 1.65. רק אחרי 3-4 איתחולים זה מפסיק עם זה. אם המחשב כבוי מעל 20 דקות, המצב חוזר. הבעיה עלתה לפחות אצל עוד שני אנשים כאן: ההודעה הזו, מתארת בדיוק את הבעיה, רק שאצלי הוא נתקע ולא עושה ריסטרטים. http://hwzone.co.il/community/index.php…

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  10. Started by bozi747,

שלום יש לי בעיה מוזרה,שאין לי מושג איך "לאכול" אותה. יש לי מעבד אטלון 3200+ 64bit תושבת 939 לוח חדש של gigabyte דגם K8U-939 הביוס גירסה אחרונה ,הטמפרטורה בביוס מראה במנוחה 50-65 מעלות,בעבודה 80-95 , ולעומת זאת הצלעות לא כ"כ חמות,לפי הטמפ" בביוס+תוכנות נוספות הצלעות היו אמורות להיות רותחות. כמו-כן המאוורר סטוק חדש,משחה טרמית איכותית, איך אני יודע עם המעבד באמת מתחמם ?אך לא החום לא עובר טוב לצלעות, או שקריאת הטמפ" של הלוח לא נכונה ? או משהו אחר. תודה

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by gogi,

המסך אצל החבר שלי התהפך ב90 דרגות, הבעיה נוצרת רק כשנכנס לוינדוס, האם הבעיה היא במסך או בהגדרות ואיך מתקנים זאת?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  12. Started by helpplz,

טוב, אחרי בירורים באתר compaq, הבנתי שאני לא יכול להתקין כרטיס מסך AGP כי הכרטיס שבא עם המחשב הוא onboard, אז מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס PCI? או פתרון אחר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. יש לי כרטיס מסך ati radeon 5750 . הסרטונים והמשחקים זזים בקושי. לאחר עדכון שעשיתי הכל רץ ועובד. העיה שלאחר כיבוי המחשב והדלקתו שוב הכל איטי. ושוב אני מתקין את העדכון של הדרייבר לכרטיס מסך. והתופעה חוזרת על עצמה. מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by nitsanroz,

בדקתי את זה ויש כמה מקשים ספציפים שלא עובדים עם הSHIFT הימני(asdfjk56) וכמה שלא עובדים עם השמאלי(ty56) הכל התחיל לפני יומיים בלי סיבה נראית לעין , זה לא שהחלפתי מקלדת או משהו

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  15. אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה הזו. הרכבתי מחשב בזאפ לפני כמה ימים, ושמתי לב שהאתר לא מדהים בסינון שלו (ראיתי RTX 2070 בסינון לפי מעבדים). יש אתר כמו PCPartPicker שעובד עם חנויות בארץ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אוקי נתחיל בבעיה - כשאני משחק BATTLEFIELD2 אני מקבל מסכים שחורים (ותקיעות המשחק ל3 עד 10 שנויות) ולפעמים קריסה לווינדוס. המפרט שלי: AMD64 3000 S-754 ABIT KV8 PRO NCP 512DDR 3200 x 2 XFX GForce6600GT 128MB ספק לא ידוע (מארז של SIMBADDA) מידע נוסף: המשחק התחיל לקרוס רק לאחרונה כלומר בעבר הוא פעל בסדר. השאלה: האם זה יכול ליהיות בעיה במחסור במתח? נ.ב יש לי את הדרייברים האחרונים לכרטיס מסך והכרטיס לא עובר את ה65 מעלות

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  17. בעבר היה לי צורב cd בלב של liteon והוא צרב לי דיסקים שתמכו בעד X48 במהירות מקסימלית של 40 גם בנרו. לא היה איכפת לי כי זו מהירות טובה וחשבתי שזה בגלל המחשב הישן. אבל קניתי מחשב חדש עם צורב די.וי.די של nec 5170A שהוא בעצם optiarc ואני מגלה שיש לי רק שלוש מהיריות צריבה 8, 16, 24 לצריבת דיסקים רגילים ודיסק ממש איכותי ב-32. עדיין לא ניסיתי צריבת דיסקים די.וי.די. הצורב הורכב בחנות כ-oem בלי דיסק דרייבר מיוחד. עם זאת מצאתי עדכון קושחה באחד הת'רדים באתר - http://liggydee.cdfreaks.com/page/5170/. הקושחה שלי כרגע היא 1.11. נתוני מערכת: xp pro sp2 (חוקי) asrock conroe945G-dvi אז רציתי לדעת שני דברים : 1. האם תמיד אני אשאר עם מהירות כזו ? ובמה זה תלוי - תוכנה או קושחה. 2. איזה עדכו…

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  18. Started by avioo360,

ערב טוב יש לי כרטיס רשת אלחוטי של חברת Trendnet דגם tew-643pi זאת תמונה שלו לצורך העיניין: הכרטיס נמצא אצלי כבר כמעט שנה ובחודש וחצי+- האחרונים הוא התחיל לעשות לי בעיות נגיד אני גולש באינטרנט אז לפעמים הוא מחליט שהוא יותר לא עובד או עובד מאוד לאט ובשביל לתקן את זה צריך להתנתק ולהתחבר שוב ולפעמים הוא מתנתק מעצמו ואז הוא לא מוצא את הרשת של הבית שלי בשביל לתקן את זה צריך לעשות הפעלה מחדש למחשב ומדי פעם שהמחשב עולה אז הוא מראה שהוא לא מוצא רשתות ושאתה עושה לו חיפוש רשתות אז הוא מראה שתוך שניה הוא סיים לחפש והוא לא מצא. המחשב עבר פירמוט לפני שבוע ככה שזה לא נראית לי הבעיה חשבתי אולי זה קשור לזה שהוא מתחמם כי הוא מאוד צמוד לכרטיס מסך למרות שלא נראה לי כי הטמפרטורה במח…

19. שלום , לאחרונה צצה בעיה מוזרה עם המחשב . המחשב אוטומטית נכנס למצב של Sleep mode אם לא נוגעים בו שעה וחצי + .. אני רוצה לבטל את המצב , ולחזור לנורמאל .. אשמח לכמה שיותר תגובות : ] תודה .

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  20. שלום, אשמח להסבר כיצד ניתן לפרמט את המחשב שלי דרך הבוט ולא דרך הוינדוס. פשוט פירמוט דרך הוינדוס לא עובד. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. הוספתי היום כונן סלייב,חיברתי ככה לוח-מאסטר סלייב כבל אחד ולוח-צורב-די וי די כבל שני. הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס לכונן די וי די והוא לא שאל אותי press any key to boot from cd... אבל בצורב כן זאת בעייה ראשונה למה זה קורה?(ממקודם הוא עלה משניהם,אם אותן הגדרות ביוס כמו עכשיו). בעייה שנייה היא שכאשר אני נכנס להתקנה של win 2k או XP אני מקבל \i386\ntkrnlmp.exe is invalid error code 7 (הסלאש האחרון הוא בהתחלה). הרצתי חיפוש במייקרוסופט,לא מצאתי ת'תשובה. מישהו יכול לעזור לי????? ד"א אני יודה אם תוכלו לעזור לי גם בלמה אין לי כונן דיסקטים כשהכבל והכונן בסדר... אל תסדרו חוטים זה מוביל לאין ספור בעיות!!!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. היי כרטיס מסך של רדאון, כשאני גורר חלון לתצוגה המשנית(צג נוסף) ואח'כ סוגר אותו, החלון ממשיך להיפתח רק שם (תצוגה משנית, צג נוסף) עד שאני גורר אותו שוב לתצוגה המרכזית, מאוד מתסכל! יש דרך להחזיר את החלון לתצוגה הראשית בסגירה (פשוט שיחזור אוטומטית) תודה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  23. היי, יש לי מחשב נייד lenovo ideapad s530 ויש לי בעיה שכאשר אני מכבה את המחשב (כמו שצריך דרך התפריט של הווינדוס בפינה למטה, לא מצב שינה או משהו) אז כעבור זמן מסוים שאני מדליק אותו הסוללה "צונחת" ל0.. לדוגמה כיביתי את המחשב עם 57% סוללה, הדלקתי אותו כעבור בערך 14 שעות ואז הוא נדלק המד סוללה היה על קצת יותר מחצי (לא הספקתי לראות אחוז מדויק אבל באזור 50-60% ) ואז אחרי משהו כמו 3 שניות הוא רושם לי הודעה על המסך שהסוללה חלשה מאוד ולחבר למטען (הסוללה "קופצת" ל- 0) אם אני מספיק לחבר מטען בשניה אז הוא נשאר דולק אם לא אז הוא נכבה ואני מדליק אותו אחרי איזה דקה עם אחוז או שניים.. יש לציין שהמחשב בן שנה, בשימוש סביר לגמרי לא שימוש כבד מידי, וכאשר אני עובד איתו הסוללה מספיקה סבבה ל…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by y10,

יש לי בעיה המחשב עולה לי בסדר גמור אך שאני בא להכנס לתקיות המחשב נתקע ל-5-10 שניות ואז עושה את הפעולה שאני רוצה לעשות בתקייה יש לי מעבד פנטיום 4 2000

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  25. המחשב הוא HP dx6120, יחסית ישן אבל אין לי דרישות מיוחדות ממנו למעט עיבוד תמלילים ועוד כמה משימות פשוטות. המחשב עבר פורמט, והותקנה עליו מחדש ווינדוס XP (SP3) כולל כל הדרייברים הרלוונטיים. המחשב עובד סבבה לגמרי - עד שמחברים אותו לרשת. שתיים שלוש שניות אחרי שמחברים אותו לרשת (עם כבל LAN), המאווררים שלו פתאום מתחילים להאיץ ולהתאמץ ממש, ומערכת כולה קופאת ואז מגמגמת. העכבר לפתע מפסיק לעבוד ורק המקלדת עוד איכשהו מגיבה. הכל חוזר לסדרו רק לאחר ריסטרט, וניתוק כבל ה-LAN כמובן. למישהו יש מושג מדוע זה קורה? תודה, אביחי

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.