עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by alons126,

היי אני רוצה לפרמט את המחשב מכל מיני סיבות אבל כשאני מדליק את המחשב ומופיע המסך שבוא נכנסים לביוס, משנים דיסק אתחול וכו' רק האופציה של הביוס פועלת וכשהוא אומר לי ללחוץ על כל כפתור כדי להפעיל את הדיסק התקנה הוא לא מגיב ללחיצות שלי בביוס עצמו ובוינדווס הכול פועל כמו שצריך מה הבעיה פה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אז ככה, בשבועיים האחרונים המחשב התחיל לעשות לי בעיות, פשוט מאתחל את עצמו בפתאומיות. בהתחלה חשבתי שזה יכול להיות הכרטיס מסך כי זה קרה לי לרוב במשחקים אבל עכשיו שמתי לב שזה קורה באופן אקראי אפילו סתם אם אני גולש באתרים או משחק סוליטר. כמו כן אני שם לב שזה לא ריסט כמו הפעלה מחדש רגילה אלא נשמע יותר כמו כיבוי(כל ההארדדיסקים מכבים את עצמם). בשקע שאליו מחובר המחשב אין בעיות של עליות ונפילות מתח כך שזו לא הבעיה פה לדעתי. אני כמעט בטוח שזה הספק משום שהוא כבר 3 שנים בשימוש והוא צריך להחזיק עליו 3 הארדיסקים,רדאון 9800, סאונד בלאסטר אודיג'י ZS ו1024 של ראם. המארז שיש לי הוא ENERMAX - FS-710B, אשר יש לו פה סקירה באתר, והספק הוא של אנרמקס 350 וואט. בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתכם בעניין …

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  3. כמובן דרך כרטיס pci ? אני לא צריך שום בקשר או שאני כן צריך משהו?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  4. אז יש מחשב חדש הכל טוב ויפה, עד שאחי בטעות בעט בדלת המארז כשהמחשב היה סגור ומאז לא מפסיק רעש של מאוורר.. זה לא רעש חזק אבל שומעים שהמאוורר מתקתק, אני לא יודע באיזה מאוורר מדובר. אין מאוורר על דלת המארז.. וגם כשמפעילים את המחשב מחדש, אז בהתחלה שומעים רעש ממש חזק מהמחשב ולאחר שהוא עולה זה מפסיק.. לפי מה שאני יודע זאת בעיה מוכרת במחשבים מאוד ישנים. אבל למה כאן זה קרה אחרי בעיטה מקרית? מה אני יכול לבדוק בפנים?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. לא ברור איך דבר כזה יכול לקרות הרי כבל רשת לא מעביר מתח עם אני לא טועה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by idani1983,

שלום, לאחר החלפת מארז המחשב לא נדלק. הוצאתי את כל הרכיבים מחוץ למארז, חברתי רק את המעבד,זכרונות ולוח אם לספק והדלקתי אותו בעזרת מברג ואז הכול פועל. כשאני מחזיר הכל למארז שוב פעם הוא לא נדלק. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 968 צפיות
  7. מצורפות הודעות שגיאה ועוד קובץ לוג שייך. מי שידע מה הבעיה ואיך לפתור אותה הוא גדול!!! הנה הקובץ לוג: ------------------- // // Watchdog Event Log File // LogType: Watchdog Created: 2002-03-01 14:39:19 TimeZone: -120 - Jerusalem Standard Time WindowsVersion: XP EventType: 0xEA - Thread Stuck in Device Driver // // The driver for the display device got stuck in an infinite loop. This // usually indicates a problem with the device itself or with the device // driver programming the hardware incorrectly. Please check with your // display device vendor for any driver updates. // ShutdownCount: 45 Shutdown: 0 EventCount: 6 BreakCount: 6 BugcheckTriggered: …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by galiarbel,

היי חברים יש לי לפטופ של אסוס חדש יחסית. לפני חודש בערך פתחתי את המחשב ולא הצלחתי להקיש סיסמא כי המחשב הקיש עצמאית משהו ואי אפשר היה להפסיק אותו. כיביתי והדלקתי וזה נפתר. אתמול חזרה הבעיה, אבל הפעם לא עוזר שאני מכבה ומדליקה. מקשי המקף והכוכבית כאילו לחוצים ואי אפשר להפסיק אותם. לפעמים זה מפסיק מעצמו ואז אפשר להקליד (כמו עכשיו למשל) אבל אז זה חוזר ולא ברור מה צריך לעשות כדי להפסיק את זה. איפה הבעיה לדעתכם?

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  9. Started by Bishop1,

התקנתי דרייבר לכרטיס מסך עכשיו שאני לוחץ מקש ימיני על שולחן העבודה ונכנס ל amd catalyst control center זה חושב חושב עושה מסך שחור ויוצא וגם אני לא רואה את ההורדה בצד שמאל למטה איפה שהסקייפ והכל מה לעשות???? כל פעם התקנתי ומחקתי את הדרייבר וזה עדיין לא עובד! זה הכרטיס מסך שיש לי amd redon R9 290 series ובגלל זה אני רואה מטושטט!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Infection,

שלום יש לי מחשב נייד LGX110 הינה מפרט: מעבד Intel® Atom™ Processor N270, 1.6GHz, 533MHz FSB, 512KB L2 Cache מעבד זיכרון 1GB (DDR2 667MHz, Embedded single channel) זיכרון תצוגה 10" WSVGA LED (Hannstar) סוג Intel® GMA 950 כרטיס גרפי דיסק קשיח 120GB (2.5" SATA) דיסק קשיח תקשורת WLAN 802.11 b/g (Azurewave) אלחוטית 10/100MB Ethernet רשת יציאות (SD, MMC, MS, MS pro) קורא זכרונות כרטיס קול SRS WOW HD, SRS TruSurround XT,Stereo Speakers (2W/ch) כרטיס קול בזמן האחרון מופיעים לי מסכים כחולים, זה קורה כשאני מפעיל את התוכנה uTorrent זה מה שמופיע לי אחריי שהמחשב עושה ריסטרט ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: BlueScreen גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור:…

• 4 תגובות
    • 892 צפיות
  11. Started by erbrt,

שלום חברים, לפני כמה שבוע קניתי זכרונות נוספים למחשב, הקפדתי שאלה יהיו זכרונות מאותו סוג, מאותה חברה וכו'... אפשר לראות בתמונה המצוורפת את 2 הסטיקים החדשים (ה-2 העליונים) ואת 2 הסטיקים הישנים (ה-2 התחתונים). בהתחלה כשהכנסתי אותם ביחד עם ה-2 סטקים הקיימים של ה-4 ג'יגה (כל אחד) המחשב נכנס ללופים של RESTART בלי שהביוס בכלל עלה, כששמתי רק את ה-2 סטקים הישנים או רק את ה-2 סטקים החדשים הכל עבד, אחרי קצת חפירות ועדכון ביוס הצלחתי לגרום לזה לעבוד. אתמול בזמן שהמחשב עבד הוא פתאום עשה RESTART (בלי שנגעתי במחשב) ושוב נכנס ללופים של RESTART בללי שהביוס עולה. שוב פעם ניסיתי שילוב של סטיקים ישנים ו-2 סטיקים חדשים - עם ה-2 סטקים הישנים הכל בסדר אבל הפעם עם ה-2 סטיקים החדשים המחשב לא…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by עמית שוסהיים,

שלום רב! ברשותי מחשב נייד dell xps, בעל כונן ssd. האם פרמוט המחשב פעמים רבות עלול להזיק לו? (יכול להבין למה זה לא טוב בדיסק רגיל, אבל בssd?) תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by kkkk,

נשברה לי התושבת של הגוף קירור של מעבד P4 1.7 על הלוח אם מישהו יודע איפה אני יכול להשיג כזו תושבת באיזור ירושלים או באיזור באר שבע

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by kokoloko80,

היי! שידרגתי לא מזמן למחשב חדש לוח אם GIGABYTE GA 8N SLI, נאמר לי שעלי ידי קליק ב DEVICE MANAGER ובחירה ב UNIVERSAL SERIAL BUS אם כתוב לי שם USB 2.0 אז יש לי אחד כזה. עשיתי את הפעולות המפורטות והסקתי שאין לי USB 2, האם הדבר נכון ואם כן מה לעשות כדי שהמחשב יזהה לי את ה USB כ 2.0? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  15. Started by bz_amir,

היה לי FX5200 והחלפתי אותו ל ati x9600 עכשיו יש לי בעיות עם הדרייבר, זה לא נותן לי להיכנס למשחקים למשל אני נכנס למשחק לא כבד במיוחד שה5200 הריץ טוב אז המסך נכבה לי נסיתי כל מיני דרייברים כמו ATI.COM DNA OMEGA מהדיסק מה אני עושה? |:

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by Arie Medinsky,

הצילו!!!! הורדתי בלי כוונה דפדפן סיני ואיתו באו פרסומות מציקות שכל הזמן קופצות לי בוינדוס . לא הצלחתי להסיר בהסרה של הוינדוס כי זה לא מופיע שם , מצאתי אותם בPROGRAM FILES אבל לא נותן לי להסיר בטענה שהוא תלוי העוד איזו תוכנה . מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. בשבועות האחרונים יש לי בעיה שלא הצלחתי לעלות עליה. אני כותב בחלון מסוים - פתאום כותר החלון מ -כחול [פעיל] הופך לבן [-לא פעיל], כאילו לחצתי על חלון אחר, או כאילו המחשב הקפיץ הודעה כלשהי, אלא שאין שום הודעה או אפשרות לדעת מה הוא מקפיץ. זה מרגיז מאד, כי לפעמים אני תוך כדי הקלדה פתאום מזהה שה'סמן' כלל לא בחלון, כי החלון התנתק לשנייה, ואני "כותב באוויר"...אודה לכל המסייע!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אז אסביר בגלל שהמארז היה קטן היו צריכים להחליף לי אותו. התקינו לי הכל במארז החדש אבל כאשר אני בחלונות 10 אני רואה רק את C (SSD) ולא רואה את הכונן הקשיח. האם זאת הגדרת תוכנה או אולי משהו שכנראה לא חובר טוב בחומרה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום רב. המחשב נכבה ונדלק לבד בזמנים שונים ללא הודעה מוקדמת. כרגע עובד כבר כמה שעות.. אך לעיתים נכבה ןנדלק ולא מפסיק. ניתקתי את הבטריה של הביוס וכן שאר החומרה ועדיין אותו דבר.(כשהוא נדלק ונכבה) גם זכרונות לחוד וביחד הפרדתי ולאחר ניקיון עם לחץ אוויר צירפתי hwmonitor ויש שם 2 טמפ גבוהות מאד השאלה הגדולה...ספק או לוח אם..?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אתם יודעים, כל החוטים שמחברים את כפתור הריסט, הלד של הIDE, וכד' ללוח האם. אני תמיד מתבלבל בחיבור שלהם ללוח, ולכן כמעט תמיד כשאני מרכיב מחשב, הוא לא פועל על ההדלקה הראשונה, ואני צריך להחליף חוטים וכדומה. יש איזה טיפ או שיטה שיכולים להבטיח חיבור נכון? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by yortem,

לפני כמה דקות פתחתי את המחשב אחרי שהוא היה כבוי כל השבת והוא נדלק ל2-3 שניות ונכבה. אחרי זה בלי שלחצתי על משהו הוא ניסה להידלק שוב ונכבה וכך זה חזר על עצמו עד שניתקתי את המחשב מהשקע (לא הייתה אפשרות לכבות מהכפתור) ניתקתי את המחשב וניקיתי אותו ואז חיברתי מחדש והוא נדלק. מה לדעתכם הייתה יכולה להיות הבעיה? ייתכן וזה רלוונטי: ביום שישי קניתי מקלדת אלחוטית וחיברתי את ה-USB שלה למחשב מאחורה. בזמן הנסיונות של המחשב להידלק ניתקתי את החלק הזה לראות אם המחשב יידלק בכל זאת והוא לא נדלק בכל זאת.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ng400,

כשהדלקתי את המחשב היום ראיתי כרגיל את תהליך הטעינה במסך, אלא שברגע שהווינדוז עלה - המסך כבה. עליתי ב-safe mode ושיניתי רזולוציה ל-16 צבעים. זה בהחלט עשה את העבודה, אבל אז עליתי במצב הרגיל, שיניתי חזרה את ההגדרות, וכשעשיתי ריבוט המחשב כתב שהוא מעדכן את ההגדרות, אך לא הגיב. עכשיו אני תקוע בלי הדרייברים, וכרגע אין לי במחשב ההוא חיבור לאינטרנט (ובמחשב הזה אין צורב לצרוב דרייבר, בהנחה שאמצע אותו בכלל). ו... אני תקוע עם מחשב שנראה כמו ה-XT הישן שלי (בעצם, אפילו גרוע יותר כי היה לי סופר VGA עם 256 צבעים). רק חסר לי מעבד התמלילים איינשטיין, הקוואטרו-פרו ואולימפיאדת הקיץ (או קליפורניה גיימס, זוכרים?), ואני מגיע לפלזנטוויל גרסת ישראל. הקיצר, יש דרך לעקוף את הצורך בהתקנת הדרייברים (…

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by LiranBN,

אוקיי אז ככה יש לי על המחשב שתי הארדיסקים אחד סי אחד אי רציתי להוסיף עוד הארדיסק יש לי שלוש מקומות על המחשב , הכנסי את ההארדיסק הרכבתי אותו טוב כמו שצריך והוא עשה בעיות הוא לא עלה אז נינתקתי את אי וחיברתי אותו במקומו כדי לראות אם הבעיה בהארדיסק, עכשיו ההארד דיסק עלה אבל במקום שיהיה עליו 43 ג'יגה נהיה עליו 2 ג'יגה אוקיי אני באתי להעיף אותו לשים בחזרה את אי הרגיל שלי כי ויתרתי כבר , עכשיו ההארדיסק אי הרגיל שלי לא עולה שאני בא להכנס אליו זה רושם לי The Disk In Drive E Is Not Formatted Do You Want Format It? ולעשות יס או נו ולפי מה שאני מבין זה אומר למחוק את הכונן?! היה לי על הכונן הזה דברים מאוד חשובים ואני לא רוצה לוותר עליו האם מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי תודהה מראש

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by talbaumel,

היי אז ככה החלפתי לוח אם אחרי שכניסת ה agp של הקודם היתה דפוקה אז החלפתי לוח אם פירמטתי התקנתי windows 98 se (כן זה עלוב) והורדתי דרייברים לכרטיס מסך (מהאתר של אנוידיה) אבל אחרי שאנישם את הדרייברים הווינדוס כל הזמן נתקע ואני רואה קווים מוזרים איפה אתם חושבים שהבעיה בכרטיס במחשב או בדרייבר בבקשה תעזרו לי צרו קשר באיי סי קיו 150910856 תודה טל...

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by xgamer,

היי הרכבתי מחשב מקודם פעם ראשונה. רק המנורה של הזיכרון עובדת שום מאוורר לא HD לא כלום עובד ובכלל לא זז הלוח לא מצפצץ לא כלום יש לכם מושג מה הבעיה? לפני שאני נותן לפנדה שירכיבו אותו

• 4 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.